veterinären

Först iväg med ziza till veterinären morse, vaccination. Men även svampinfektion i örat, så de blir örondroppar framöver.

Sedan hem och städade en massa och iväg till frissan, klippte lugg, hjälp. Men fick beröm för mitt hår, starkare och inte lika torrt så inpackningarna hjälper :) Sedan till jobbet, tyckte jag blivit långhårig under sommaren :P men de är nog sant, växt en hel del på kort tid, så nu hoppas jag att de fortsätter växa så att de knakar. ´haha

Som sagt jobbat kväll, lugnaste kvällen ever. Underbart att slippa kolla på klockan hela tiden och faktiskt kunna stanna och prata en stund :)

Ne, dags för sängen snart, supertrött. Natti natti.

getingjävel

Jobbat idag, lugna puckar idag med. Blidde kurs "studiecirkel" på förmiddagen, sedan gick jag och Maria och käkade lunch på coffiehouse. :) Lite jobb och hann med en fika med cissi mellan allt oxå :) Men getingjävel stack mig helt oprovicerat, första gången det hände tur att jag inte kände av något :)

Sedan blidde de hem och sedan till mamsen för att åka till Vingåker på kurs. Gått mycket bra och fått många bra tips. Körde lite budföring men ziza fick ha lina eftersom hon tycker de är så roligt att springa runt ist för att komma när man kallar. Men testade en gång utan och då börjades det igen så då vet vi att de inte funkar ännu. Men jag är nöjd.

Har även pratat med Marie som kommer nästa torsdag och pratar med ziza, ska bli spännande. Hoppas hon är pratglad och har en massa positivt att berätta men är det något som inte är bra hoppas jag på att få veta det så att vi har en chans att stärka vårat band :) Hon skulle ju även ta med sin lilla bebis, har jag nått att göra under tiden :) Hihi.

Ne, sova snart kankse. Veterinären imorn bitti, sedan en sväng förbi jessica, lite ärenden på stan och klippning innan man börjar jobba kl 14.

Natti natti.

lunchrast

Jaha, hemma på lunchen en stund. Eller hemma hos mor, måste ut med doggarna eftersom mamsen oxå jobbar till 16.00 idag. Men det går ju ann när man kan ha 1,5 timmes lunch :P Riktigt lugnt på jobbet, en tung brukare inlagd plus några till. Måste njuta medans man kan.

Men natten var hemsk, vakna hela tiden, tror inte att jag haft någon djupsömn alls inatt. :( Vaknade av sms till o med och det är ju inte vanligt, men o andra sidan kändes det ju bra när man kunde prata med en "orolig" vän.

Jaha, ska räkna lite på vad man ska införskaffa sig denna månad, om de finns pengar till de jag tänkt :P
Sen blir de nudlar, ja fattig som man är sista dagen innan lön. :P

Bye!

inköp.

Ja, helgen var de jobb som gällde. Men lördagkvällen bjöd på lite fest. Som vanligt lite för full för att gå upp och jobba kl 8. men det gick ju, kände mig lite bakis till en början men gick över ganska fort.

Sedan efter jobbet blev de Jessicas och min tradition, söndag med film och moffa chips o dipp. Haha.

Idag har man vart ledig, blev en tur på stan med emelie och jessica, hittade ett par fina örhängen. Lovat mig själv att börja använda, för snart har man väl inga hål kvar. Hehe Och sedan fikamys på sultans och sedan bar de hem till mig, så kom emma förbi :) Åkte upp till elgiganten och köpte mig en "42" tums platt tv. Riktigt nöjd :)

Och på lördag blir de förhoppningsvis ikea så att man kommer iordning här.

ne, sängen kanske, jobb imorn. Natti natti.

life.

Gårdagen ganska jobbig, men man har turen med nära och kära :) Först var Kristoffer med en stund, sedan kom Johanna och tone förbi med fika :) sedan var de jessica som fick turen att sitta med mig resten av dagen. Love you guys!

Jessica pratade som vanligt med herrn i telefonen, och då tyckte de väl synd om både mig och den andra så fick ett telefonsamtal av någon. Haha. Lite kul o prata med någon man inte känner, lät ju till o med rätt söt, inte för att man kan höra sånt men man kan väl låtsas. Haha.

Annars känns de bra faktiskt, jag mår bra, bättre än på flera veckor, känns underbart´att leva igen. Klart att de är tungt oxå, men klart en lättnad. Men de kommer ju alltid finnas med mig. Man kommer alltid minnas och fundera.

Annars idag har jag hunnit med en hel del, var nere på nyponet och träffade läkaren en snabbis. Sedan städade jag balkogen, lagade mat hann tvätta två tvättar och gick en promenad  med ziza. som innebar träning och lite roligt. :) Sedan bar de iväg till jobbet kl 14.00 - 21.00 gick ju bra de. Jobbade med en vikarie eftersom anna svek ;P Hon sa nämligen "Bäst för dig emma att du kommer på fredag för då är de vi som jobbar" Jojo de ska jag komma ihåg. Haha.

ne, tv en stund sen sängen, jobb imorn. Natti natti.


hundkurs.

Sovit halva dagen som vanligt. Gjorde ett försök att ta mig upp o pyssla lite, men blev soffan igen. Hehe.
Efter några timmar där släpade jag fram dammsugaren och tog ett tag med diskborsten, känns inte som
att jag vill ha någon sittandes här hela dagen imorn när de är så skitigt, men nu är de ju fint igen :)

Sen blidde de en dusch och iväg till Vingåker på hundkurs, rookie. Blir hårdträning framöver men kommer nog bli roligt :) Anmälde mig till en klickerkurs oxå. Tror det skulle vara något för mig och ziza. Men ja idag gick de ju inge vidare, men men hon är väl i en förbannad trottsålder för sådär håller hon ju på hemma med mig annars oxå, skulle göra en inkallning och hon kom springandes men stack lika fort iväg igen och tyckte de var väldigt roligt att springa runt och skälla på allt och alla. Tog säkert en kvart innan Marie fick tag på henne, tur att ziza tycker om henne så mycket. Haha. Och när mamsen och jag kom dit så var de första marie fråga om jag var med. HIhi. Så det är ömsesidigt. Marie är nog min idol :p

Ja de är väl dags för sängen snart, sjukan tidigt imorn. jobbig dag framför mig. Ser verkligen inte fram emot det. Och skulle fått vara hemma om inte jag hade astma, måste kolla så att jag inte reagerar på medicinen så får gå dit först och sen gå hem efter ett tag.

Jaja. Hade bra folket.


little too late.

Blev inge jobb för mig. Lite för mycket i huvudet på mig just nu och illamåendet får mig knäpp. :(
Fick med mig emelie till sjukhuset idag iaf, jobbigt jobbigt. Och kanske inte häller lättare när man får frågan "Du har inte ångrat dig?!" Kanske en måste fråga för dem men gör det ju inte direkt lättare, livet rulla ju pase´ i huvudet dessa sekunder. Men men, nu återstår bara torsdagen.

Och tack alla människor som tänker på mig, värmer! :)

Ja, sedan blidde de käk på slutans :) Träffade på en arbetskamrat, pinsamt pinsamt men men. Och sedan blidde de film med emelie.

Jaja. soffan. Bye bye!

leave me alone

Igår sov jag bort halva dagen som vanligt nuförtiden. Sedan blidde de skogen med hundarna och sen hem o städa lite, duscha o göra sig iordning. Sen bort till mamma o käka lite, har blivit ganska mycket av det den senaste tiden, inte riktigt orkat laga någon mat :P

Sedan blidde de ljusparty hemma hos emelie, handlade som vanligt lite för mycket :( Men men, älskar man sånt så gör man. Haha. Så blidde de lite alkohol på det och statt så småning om.

Hann inte med så mycket inne på statt, blev lite snack med karln ist. Så förbannad jag vart, men så har de ju igentligen inte vart så, men vad skulle man tro? men är man kanske lite snabb med att tro det värsta. hade ju inte trott mig den reaktíonen men kändes bra, men samtidigt så himla jobbigt att det inte endast är mitt liv som förstörs, utan även hans. Inte riktigt meningen, men rätt att få veta. "Men du skulle sagt något tidigare" Ja vad tror du jag försökt med?!! Skönt att veta att ditt stöd finns.

Ja, vad händer idag då? Ligga på soffan o vara bakis. Sedna blir de nog chirre och dirre med jessi :) Haha.

Imorn är de jobb igen *suck*

nobody knew...

Ja, igår var jag på sjukhuset, blev inte av med det Blir nästa vecka.

Sedan umgicks jag med emma och mikis en stund. Och sedan kom jessica över och jag började städa för fulla muggar. Behövdes. Har inte orkat göra så mycket, men nu när man har en bättre dammsugare blir de ju lite roligare. :)

Sedan drog vi bort till emelie och kollade på film, den första var väl inge vidare "försoning" tyckte om slutet dock. Sedan blidde de "Im a legend" den var mycket bättre.

Idag har jag sovit en hel del. Sedan blidde de en långpromenad med fisen, tränade lite och så, duktig tjej, men måste ligga i lite nu, vi ska ju börja på rookie på onsdag. Där kommer det vara stenhårt, men vi ska nog klara av det. Ja och nu har jag vart och kollat på film med fia, petra, cissi, cia och henke. Först var de någon konstig film som vi var tvugna att stänga av efter en stund, och sedan blidde de dawn of the dead (stavning?) den var rätt lik Im a legend tyckte jag.

Usch, mår pyton. Känner mig helt förstörd. Ingen lusst eller ork till nått igentligen. Man hade väl kunnat stå ut om det hade vart lite annorlunda men nu är de som de är och jag måste vänta tills nästa vecka. :( Aja måste iaf ringa imorn känns de som. Behöver nog det.



deserv much more than this.

Blev inget eskilstuna. Men imorn gäller det, min mardröm. :(

Annars har helgen innehållit festande och öltältet, men vart svårt att glömma och kroppen säger ju ifrån.
Igår och idag har jag jobbat de dagar som jag bytte helt i onödan. Bara förvärrat alltihoppa. Men blev klart glad att vara tillbaka när man får ett varmt välkomnande. Och att någon tycker att de skulle bli kul att jobba kväll ihop med mig. Och idag har en tant lärt mig sticka lite, ska bli min nya hobby har jag bestämt. Haha. Ska bara köpa mig ett nystan och stickor och gå dit och lära mig lite mer :)

Hur kan man ha så fel om en person? När man mest behöver någon. Det gör fruktansvärt ont. Men har nog inga tårar kvar. Vill kunna skrika allt vad jag har, kankse släpper de då?! Detta har nog sårat mer än otroheten jag vart med om. faktiskt känns detta. Jag är ju liksom inte ensam om att ha hamnat i denna sits, men de är precis som om allt detta vore mitt fel och jag måste straffas. Jag tänkte tydligen bara och så poff så fanns det där, men riktigt så fungerar det ju inte. Det är jag som ska ha skam i kroppen. Och du som speciellt vet hur jag fungerar och defenetivt inte fixar sånt.

Fick mig en ny dammsugare idag :) Nu kanske de blir lite roligare att städa iaf, men en som fungerar menar jag.

Ganska less på allt igentligen, less på allt festande, less på jobbet, vissa människor och att aldrig bli tillfrågad. SUCK!

ja men annars så har jag hängt med emma och emelie O en stund idag, sen gick jag och emelie P med emma hem en bit, så de blidde en liten promenad i regnet. Underbart.

Ne, dusch och sen slänga sig i soffan.

pull the trigger

He put her out like the burnin' end of a midnight cigarette
He broke her heart, she spent her whole life tryin' to forget
We watched she drink her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get he off her mind,
Until the night.

She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
With a note that said I'll love him 'til I die
And when we buried her beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby.


Hur gör man? Hur hittar man styrka för något som detta?

faller.



Igår blidde de fika med emelie, mattan och fia på sultans :) Sen hem till mamsen en stund, sen iväg till mig. Sedan blidde de partaj hos fian. Trevligt trevligt. Och på det öltältet. Träffade ju endel kända ansikten. Och en gammal vän. Haha.

Idag är allt sjukt jobbigt men jag tror jag har bestämt mig.

Imorn blir de eskilstuna tidigt på morgonkvisten. spännande.

Idag var jag iväg och käkade med mamma, gerhard och mikis. Sedan blidde de en sväng i skogen med hundarna och sedan satt jag och syster här och degade, så var emma förbi en stund på lite kaffe.

Funderar på en liten promenad med hunden och sen en dusch. Allt för mig för tillfället. Bye!

tuff dag.

Ja, vaknade, gick ut med ziza i vanlig ordning. La mig på soffan och somnade i vanlig ordning som den senaste tiden. Hehe.
Sedan blidde de stan med jessica. Sen djurmagazinet och lite fart o fläng över allt. Sen pizza mums.

Ja, så stod det klart att de var som jag misstänkt. Vet inte om de ska vara på gott eller ont. Här har ni någon som kommer vara borta i sina tankar och funderingar ett tag iaf. Kanske ett tecken?

Sen blidde de öltältet och kolla läget, men jag blev bara förbannad. Varför ska allt hända just idag.? Tack för att du visat var du står när jag som mest behöver dig. Men du är defenetivt inte mogen och häller inte värd mig som vän. Du har visat precis vart du står. Och ni passar jävlig bra tillsammans så håll dig till henne. "Du förstörd det vi har" Ja men visst, vi har ingenting, för vänner ska väl kunna stå för att man är vänner, men inte ens det klarar du av så jag förstör absolut ingenting, för det finns ingenting och har aldrig gjort för det är bara på dina villkor.

Har min kära vän jessica här som nattligt sällskap. Haha. Känns lite lättare så. Dags att sova snart kankse. Natti natti.

on my mind all the time.

Jaha, lördagen slutade med både barnvakt och statt. De är bra vilda de där sötnötterna. Men jag älskar dem för det. Så satt mikis och jimmy här medans vi gick till statt en sväng. Helt okej :)

Igår sov jag mest hela dagen, var och käka hos mamma en sväng och sen blidde de fillmmys med jessica.

Idag har jag sovit en hel del, vart hos mamma en sväng och städat. Behövdes vill jag lova. Ja, sedan kom jessica förbi och höll mig sällskap. alltid lika trevligt.

Nu börjar jag bli riktigt jävla orolig, vet iaf vart jag ska imorn. Jaja, återstår att se.

dags att sova snart kanske. Natti natti.

beslutsångest som vanligt.

Ja, i torsdags var jag som sagt i Norrköping och min syster piercade tungan, fick följa med in som stöd. Som tur är så är jag ju inte känslig för sånt där. Så det var inga problem, men såg hur mycket hon led. :(

Sedan bidde de film med jessica och cissi :)

Igår kom mamma över på en kaffe, sedan tog jag och emelie en tripp ner på stan. Handlade som vanligt lite för mycket och upptäckte att jag får leva som en fattig kyrkråtta resten av månaden, som precis har börjat med andra ord. :( Käkade lite mat och sådär. Mycket trevligt.

Sedan gick vi hem till mig, jag diskade och donade lite. så kom även jessica, emma och senare även bella och stefan. Drack lite och hade trevligt. Så blidde de lilla krog. Mindre roligt tyckte jag, så begav mig så småning om hemmåt.

Idag har telefonen terrat mig. Och jag har sån fruktansvärd beslutsångest. Har ju lovat cissi att vi ska gå ut, och det vore väldigt roligt. Men så ringer min syster och frågar om jag vill vara barnvakt åt mina älsklingar. Och jag vill ju inget hällre men så dumt när man planerat annat :( ¨Så fick jag prata med dem i telefonen oxå, och både Hugo och Casper pratade om att de ville komma till mig. Hjärtskärande.

Nehe, om man ska försökta ta och städa lite här. ser ut som helvetet själv. Pusshej!