fredag kväll.

Jobbat idag, 14 - 21 för dem som vill veta. Bajstråkigt att jobba en fredag kväll när man är ledig hela helgen. Så onödigt, men men. Gick helt okej.

Efter de blev de hem och göra sig lite iordning, sen möta upp jessica och hem till mamsen, satt där på altanen och drack lite öl och snackade. Mamma o de är ju i hulta så passade på att sitta ute och njuta av sommaren. :)

Sen ner till lilla krog, dög. Ingenting mer än så. Gick hem och det man får höra av massa fulla människor "schyssta lökar" Ja tack för den du. *suck*

Mamma ringde förut, berättade om när de var ute och åkt med båten. Tro det eller ej ziza hoppade i sjön efter ariel. Haha. Trodde aldrig hon skulle sätta sin fot i vattnet men de gjorde hon. Sen kom tydligen en liten hund från ingen stans och blev störförälskad i ariel. Gerhard rodde ut med båten en bit och ziza hoppade i och simmade efter honom. Haha. Hon satt och var livrädd innan när de åkte ut på sjön men på väg hem var hon lugn som en filbunke. Stolt matte :)

Ne, en dag imorn med. Natti natti.

en daglig dos av lycka.

Hallå där.

Igår var de jobb. stress och tråk.

Efter de blidde de en tripp på stan för sig själv, jag som verkligen hatar att gå på stan ensam. Torgskräcklight. Haha. Gick iaf där och strosa runt och fick se mig något snyggt. Så där, då fick man sig en daglig dos av lycka. Haha. Hade nog kanske en liten chans förra helgen, men jag backa. Knäpp man är då. Jaja nog om de.

Var hos läkaren, Fick mig lite medicin så nu får man hoppas att de blir bättre. Men de värsta är ju att man inte ska dricka så jävla mycket alkohol, hur ska man klara sig? :P Hade man haft någon hade det ju inte vart lika svårt, men nu känns de ju som att man typ lever för lediga helger. Man lär ju spara in en himla massa pengar på de iaf. :D

Sen blidde de hämta hund, tog en tripp upp till intersport och köpte mig ett par sandaler så att man kan jobba i dem, hem, gjorde mig iordning och stack ner till stadsparken och mötte jessica, emma g och bella. Lite öl och snack. Det är väl endå sommar de!!

vart och solat på kullbergska nu, ska väl ta och lägga mig en stund i sängen och kurera mensvärk innan jobbet.

yesbox.

Jobbat idag, gått bra faktiskt. Härligt väder så man har fått sig lite färg :D Efter de blidde de sola på hud. Och på det fika på sultan med fia och mattan :) Sen for tiden iväg och klockan var helt plötsligt halv 6, bara och fara hem till mamma och hämta hund och bil.

For till vingåker, körde lite i ringen och sedan blidde de en promenad med alla hundar genom vingåker. Haha. Bestämde mig nog för att de blir rockie i höst. Många säger ju att vi skulle klara av det. Och när marie säger de så borde jag nog lyssna :) Ska bli spännande, lite mer lydnad. Grund för tävlingslydnad. Tror inte inte jag tänker tävla henne i lydnad men vill endå ha den sortens lydnad på henne. Sen vet man ju aldrig, kanske tycker vi att det är riktigt roligt.

Imorn ska jag iväg och prata lite efter jobbet. Hoppas de gör någon nytta, kanske kommer fram till något vettigt.
Och beställde även liten fotvård på söndag hos anette, dyrt, men ska tydligen vara väldigt bra. Det är inte riktigt som fotvård, utan mer djupgående. Massa massage och så. Måste unna sig lite ju.

Jaja, betala lite räkningar och sova kanske. Natti natti.

devil soul.

Ja jobb och möte idag.  Och hur fan ska jag kunna veta?! Ni måste göra likadant och ni får inte göra si och så, men ingen talar igentligen om vad man får och inte får göra. Så man gör de som känns rätt och alla sitter och påpekar att så får det absolut inte gå till, försvarade mig med gråt i halsen och så blir man så ledsen för att man inte klarar av sånt. Fan det ska väl inte vara så jävla farligt, men jag hatar sånna situationer. Åkte därifrån, ledsen och arg. Kom tillbaka och kände bara, skjut mig.

Jag är så trött. Jag känner mig inte alls bra. Illamående, tårar och vart finns orken? så mycket man ska göra, men allt bara förfaller. Jag orkar inte med att göra nått. och jag vet inte varför. Vet inte vart jag ska be om hjälp. Och vad kan någon annan göra.

Jag har lust att skylla allt på dig. skrika och gapa bara för att du ska fatta. Jag låtsas inte ha någon mer jävla låtsas kompis, dessa har jag tillräckligt gott om. Bara när de passar dig, då ska man lyssna på allt du har och säga, saker du borde fatta att jag inte orkar höra. Men lyssnar du nån gång på mig? Ne just, sånna kan man vara utan.

och jävla eksem, klåda. Blir galen, nog för att jag levt med det hela livet men jag börjar tröttna ganska ordentligt att ha det på händer och i ansiktet och se ut som ett äckel jämt.

Och folk verkar ta det med en klackspark men jag är riktigt jävla orollig över hur de kommer att bli. Svårt och tro att ni vart i den sitsen så inte så konstigt att man inte förstår kanske.

Jaja, orka.

rockie?

Igår var man uppe med tuppen. Tvättade och lämnade ziza och lajbans hos frissan. Så fina så. Var även och tränade med syrran senare, packade lite och tog en cykeltur med jessica, den gamla vanliga rundan :P

Idag har de vart jobb. Efter de åkte jag hem till mamsen, åkte med henne till vingåker. Tränade med ziza lite grann. Och jag som var så rädd för vad Marie skulle säga. Först sa hon "nemen har du blivit liten igen, började kalla henne pudel och skrattade. Men sedan fick hon komma fram och titta lite noga på henne och sa faktiskt att hon var mycket söt. Jag sa ne hon är ful men hon tyckte hon var riktigt söt.  Haha, som jag gruvat mig för de mötet efter vad hon sagt om zizas förra klippning. Haha. Men de gick ju bra, så behövde ju inte oroa mig igentligen.

tränade som sagt med ziza på sidan av och Marie kom fram och sa gud vad hon blivit duktig, tyckte jag skulle gå rockie i höst. Men jag vet inte riktigt om vi är redo för det. Kankse borde ta steget under det först, mera vardagshunden. Men samtidigt sa mamma att ziza förmodligen skulle klara av det. Så tål att funderas på en stund.

Ne sova nu. Möte hela dagen imorn typ. Natti natti.

image7

[ tomhet, ensamnhet. ]

Igår åkte jessica, mikis, jimmy och jag ut till hulta. Käkade lite mat och så, sen gick vi över till anna och micke. Så kom dessan ut :) Åkte in till stan igen, bytte bil och åkte bort till lilla med eric. En öl där sen käk. Och sen efterfest till klocka 5 imorse. En efterfest med en hel del folk, nästan som en förfest..Men mycket trevligt var de, pratglada allihoppa.  Haha.

Och den här dagen har vart jävligt jobbig, inte bakis alls. Bara väldigt ledsen. Känner mig så ensam och inte bättre när alla har alla andra och något annat för sig.

ne, gräva ner sig. god natt!


I dont belong to you.

Sitter här och dricker lite vin en fredag kväll. Underbart. Hela helgen ledig. :D :D :D
Väntar på att mikis och Jimmy ska bli klara så att vi kan åka ut till hulta och äta lite mat.
kankse även lite vin med anna om hon är där ute. Och sen träffa dessan och ta en öl på lilla :)

Jobbat idag för övrigt. Helt okej. men klanta till mig. satte i en tvätt när det inte fanns tid till de hos en brukare, och grannen blev så sur så sur. Men ja, gamlingar verkar inte ha nått bättre för sig, än att gnälla och vara sura ibland. Oj, en hel timme försvann från hennes tvätttid, jag tror jorden går under bara för det. Så det blev lite stress ett tag.

Lyssnar på lite gamla godingar, gymnasie tiden. Tiden med Johanna och dessan :P Ja om man endå kunde snurra tillbaka tiden. Haha. Då var det inga större ansvar eller krav. Kunde man i princip göra vad man ville. Men nu är man ju vuxen. Sågott golk, ta hand om eran ungdomstid ;)

Har nog faktiskt inte så mycket mer vettigt att skriva. Hej på er!

inget vettigt.

Jobbat idag. 14 - 21. LIte halvjobbig kväll, kändes som att det stressades endel. Varför vet jag inte för ingenting tog ju mer tid än vad de brukar. men så kan de vara ibland.

Innan jobbet mötte jag Johanna och Tone vid statoil. Blev så förvånad att de satt där :p Altid lika kul att se dem.

Kom och tänka på en sak, ställde mig på vågen igår morse, 7 kilo lättare på 2 1/5  månad. :) så underbart så underbart.

Och en annan lite halvrolig sak, på jobbet igår kom en arbetskamrat och sa något till oss alla, så kom bossen bakom ryggen och sa "men sådär får ni inte göra" Då vände sig I om och sa "Men det var ju inte meningen att du skulle vara här" Så blev de tyst på bossen. Sån respekt skulle jag oxå vilja att hon hade för mig :P

Ne, dusch sen sängen kanske. en dag imorn med. Puss o kram!

så det så.

Ja började dagen med att vakna 07.05 *suck* STRESSA iväg till jobbet. Jag som inte ska stressa, lyckas alltid hamna i den sitsen. Jobbade iaf, kände mig allmänt fumlig och konstig. Men det gick ju tillslut iaf.

Skulle göra lite nytta och ringa KFAB, fick nummret till någon jag skulle ringa. Skrev nummret på jobbtelefonen i displayen bara, ja och vad händer då, någon ringer och nummret försvann. Så det gick ju inte så bra att ringa. Haha.

Fick ett telefonsamtal därifrån idag. Hm Emma, 21 år och mår illa??? Nej nej nej jag är 100% säker. Ja men måste du stressa då? Men det är ju det att jag har kommit till den punkten då jag känner att jag inte kan hantera det. Men då tycker jag att vi bokar en tid. Så nästa torsdag ska jag dit och prata lite, får se vad vi kommer överens om. Inte hans område kanske, att sitta och lyssna på folk men känns som att man litar på honom.

Hundkurs. Gick helt okej, inte bra men häller inte dåligt, vissa moment gick bra men sen för övrigt tyckte jag att hon hade bomull i öronen idag. Lyssna inte alls, pep och gnällde. Löp på G kankse? Och så hände de ju en liten olycka så fick stå och tvätta henne i rumpan och kunde inte vara med på allt. Men men. sånt händer ibland när man har långhåriga hundar, Morr. Fick en dusch när vi kom hem, schampoo, balsam och fästingmedel. Och en rehjäl omgång med borsten. Fy, små tovor lite över allt. Svansen ser för jävlig ut, tror ev att den måste bort på söndag när hon ska till frissan :/ Och mamma tycker att skägget ska bort, eller muschen eller vad man nu ska kalla det. Men kommer hon inte bli ful då? Jaja, får se hur de blir.

Ringde för övrigt lönekontoret idag och kollade antalet semesterdagar, stämde ju inte alls vad bossen sagt. Haha. Och hon ska vara schef, kan ju ingenting. Hade iaf 25+ 7 sparade iaf, så har lite semester att ta ut. :D


dont leave me.

Jobbat idag. hade ergonomikurs på förmiddagen. Riktigt roligt :) Men jag utsätts alltid för att vara försökskanin av folk jag inte känner och jag hatar ju verkligen sånt :P En arbetskamrat såg hur besvärad jag var och bara satt och skrattade. Haha. Mycket nytt eller även gammalt som lär sig, men man jobbar ju alltid så i några månader sen glömmer man på nått sätt. Men man måste verkligen tänka på sig kropp.

Tog mig i kragen och ringde. Behöver hjälp! Det låter så illa, men jag har insett att jag inte kommer ur min stress annars. Och han är en läkare jag känner förtroende för, så även om de inte är hans område hoppas jag att han lyssnar på mig och kan hjälpa mig. För jag orkar inte. Och när jag kom hem till mor min och frågade om illamående har nått med stress och göra eftersom jag mår illa fucking hela tiden blev jag utskrattad. "Du har väl för fan inga stresssymtom, du tar det ju alltid så jävla lugnt som man kan, snigel" Men inombords känner jag mig alltid stressad över allt, och har nog förstått att stress kan få en att bli halvt förlamad, man vill kunna springa och göra allt men kroppen orkar inte helt enkelt. Och hjärnan maler på. Det är väl även pga den jag har ont när jag andas och tårarna rinner för jämnan även om det inte är nått speciellt.

Borde väl igentligen vara hemma från jobbet ett tag, men jag har för mycket att göra där, kan inte svika mina arbetskamrater och vem fan har råd att vara hemma?

Ne, ursäkta. Borde väl inte beklaga mig, men lättare att skriva än att prata. Kill me.

hit och dit.

Idag har de hänt mycket. Först till sjukhuset och fick lite ljusbehandling, 20 sek och 80 jävla spänn. Men men, resultatet ska väl vara värt de. och de är så urgulliga där uppe på hudmottagningen, alla känner igen en och så trevliga. Sen hem, hämta ziza, gick bort till mamma, lämna henne där och hämta bilen, hämta upp emelie och jessica och panta en jävla massa burkar, ja vad gör man inte för lite pengar ;) Sen blidde de handla hundmat och flyttkartonger så här ska börja packas.

Efter de var de dags att åka till tandläkaren, laga ett hål och fick tänderna rengjorde. Fy skäms på mig. Måste bli bättre.

Ja sen följde jag med mor min till Vingåker, hundkurs. Tränade med ziza lite på sidan av, tittade på en massa söta valpar och pratade lite med Marie (tränaren för valpkursen), hon är så go. Blir alltid så glad när hon ser ziza, och ziza blir minst lika glad hon. Funderade lite på om man ska gå mera vardagshunden eller agility i höst. Kankse bäst att börja med mera vardagshunden och få ännu lite bättre kontakt med henne innan agility :P Och min tös lärde sig tass idag, poletten trilla ner ;) Glad mamma. Haha.

Ne, dusch sen sova. Natti natti.

run

I fredags var de jobb som gällde, hade sjukt ont i magen de sista timmarna, åkte hem o vila en stund sen iväg och träna med emelie. Fick mig ett litet telefonsamtal på vägen dit.

Saknar. det är lite halvt jobbigt att försöka vara en vän, höra saker man igentligen víll slippa. Men man lyssnar, försöker och hoppas att någon dag kanske de känslorna släpper och man faktiskt är vänner på riktigt. Men samtidigt tar de väl längre tid att glömma någon om man hela tiden har kontakten? Svårt de där, jobbigt att vara vänner samtidigt som man hällre inte vill något annat än att ha kontakt. Sjukt dumt beslut som togs. Varför ska de alltid sluta så. Jag håller dig varmt om hjärtat, och jag önskar jag kunde känna att det var ömsesidigt till hundra procent, fick höra att jag är en vän för livet, men varför känns de inte så?

Efter de var de iaf bara hem och göra sig iordning och iväg till bella. Blev pizza och alkohol med bella, emelie och jessica. Så kom även fredrik och blom. Och så vidare hem till blom och kolla på hockey. Och hem i ösregn.

Igår skulle de ju vara utställning men vi åkte aldrig, dåligt väder. Men igentligen är jag ganska glad över de för jag kände mig nästan fortfarande full när jag vakna. Haha. Ut med hunden och sen sova några timmar till. Hem till mamsen och käkade och en promenad med doggarna. Hem och städa lite och tog en dusch, sen filmmys med jessica, kollade på man about town och this is england (mycket värd att titta på) ...

Tror min mage kolappsat, stress är inte bra endå kan jag inte skärpa mig och ta det lugnt. Borde ju lyssna på sin kropp. Smärtan, illamåendet, svullnaden, orkar inte.

Ne, fixa med tvätten. Haha, först delad tur idag och på det tvättar man. Någon kommer sova gott inatt iaf ;)

milk inc- run


Losing you is lika living in a world with no air.

Jadu, vad har jag gjort idag. Typ inte ett skit. Sovit och sovit. Sen var jag med cissi och emelie till ja vad de nu heter och köpte blommor. Jag fick ju köra. Haha.

Sedan skulle jag hem o gå ut med ziza och iväg och träna, men jag lyckades låsa in nyklarna så det blidde ingen träning för min del. De kom och öppnade rätt fort och jag slapp ju betala massa pengar eftersom de var inom kontorstiden.

Lagat lite mat, kanske borde städa lite här oxå. Ser ut som fan.

Lillsyrran har kommit hem igen oxå :) Hihi.

En helmysig låt. Jordin och chris brown . no air.


If I should die before I wake
It's cause you took my breath away
Losing you is like livin in a world with no air

I'm here alone didn't wanna leave
My heart won't move it's incomplete
Wish there was a way that I could make you understand

But how do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you it's so hard for me to breathe

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air

Got me out here in the water so deep
Tell me how you gone breathe without me
If you aint here I just can't breathe
Theres no air no air
No air air x4

I walked I ran I jumped I flew
Right off the ground to float to you
Theres no gravity to hold me down for real

But somehow I'm still alive inside
You took my breath but I survived
I don't know how but I don't even care

no air

Jadu, i måndags kväll fick jag ett litet sms. Ville först inte läsa, kände att jag inte orkade, visste ju vad som skulle stå. Men gjorde de iaf. Var precis som jag trodde. Jaja, fick iaf en ursäkt, även om jag är riktigt besviken. Och så fick jag tillslut orden "hoppas du förlåter mig min vän" Och jag bröt ihop i tårar. rara ord men igentligen inte det jag vill höra.

I tisdags kände jag mig så illa till mods hela dagen, ville bara hem från jobbet och gräva ner mig. Och på det fick man höra att 2 av de bästa på jobbet ska sluta till hösten, en riktigt besvikelse. Kommer sakna dem, samtidigt som jag förstår att de vill därifrån.

Eftermiddagen var stressig som tusan, larm efter larm och jag bröt ihop. Samlade mig och fortsatte en stund till. Efter de var det träning med emelie. :) Skönt. Och sedan blidde de en cykeltur med jessica, den gamla vanliga turen. Haha.

Och efter de var de hem och göra mat, och vara lite för sig själv. Behövs ibland.

Idag har jag jobbat, sedan blidde de fika hos fia och hundkurs. Riktigt roligt idag, ziza var så duktig. Och det känns underbart, det var lugnt i gruppen och alla hundar var faktiskt väldigt duktiga. Kul kul. Men en sak jag blir frustrerad över, hon vägrar lägga sig på komando. Men som hon sa att ligg kan vara ett väldigt krävande eller hårt ord för hundar. Har ju försökt som Marie sagt med leksak och att inte ge godis jämt. Men det är precis som att hon fattar att jag ändrat taktik nu och får hon inte godis vägrar hon lägga sig. Bara och öva och öva, någon gång ska väl hennes envishet ge med sig och poletten trilla ner :P

och har märkt att tiffanny har dåligt inflytande på ziza, när de är ute och går drar zíza precis som tiffanny vilket hon aldrig gör annars. Hon morrar åt ariel på ett sätt hon aldrig gör annars men tiffanny gör de jämt och nu har ziza med börjat. Hon pinkar inne hos mamma när tiffy är där, aldrig annars. Mamma lämnade iväg tiffy till de som har hennes bror, blir lite mycket med 3 hundar så de skulle passa henne ett tag tills tiffys riktiga matte kommer hem.

granat.

Inte varje dag en polis kommer och knackar på, på jobbet och ber oss lämna arbetsplatsen. En granat hade hittats i området så det blev avspärrat och lite halvkaos. Men jobbade bara till 14.00 och under dessa timmar flöt allt på i sin ordning för min del iaf. Läste på kurirens hemsida att bombtecknikerna var där nu, hade uppdaterats vid 15.45 eller nått, så undrar hur de kommer gå för kvällspersonalen. 
 
Kul att det händer nått spännande i den här hålan. Haha.

Efter jobbet blev de en långpromenad med Emelie och Ariel :) Så skönt så. Gick hem en stund eftersom fia inte var hemma fast jag hade sagt att jag kommer bort vid hav 4. Men men. Ska iväg med mor min till vingåker på hundkurs. Jessica skulle följa med oxå :) Hihi.

Och du, jessica, vad är det du håller hemligt för mig? Jag vill veta nu. Elak tjej.

ett år äldre.

Hallå.

Igår blev man ett år äldre då. :P En ganska tråkig och onödig ålder. Haha.
Först blev de en sväng med fia ner på stan. Och sedan blev de lite bråttom hem och baka blåbärspaj. Så kom pappsen och Casper och Hugo förbi. :) Sedan blidde att baka tacopaj så kom mamma o Gerhard förbi :)

Sen iväg med fia till ica, hem till anette och fixade naglarna och sedan stress hem och göra sig iordning. Sen iväg till fia på party. Rolig att så många kom. Och mycket fina presenter, så nöjd så nöjd :)

Så blidde de statt på de. Helt okej faktiskt :) Lite av vad jag fick igår, 500 kr på cubus, ny ljudanläggning till datorn, mycket bra ljud, vilken bas, mina grannar kommer hata mig. Men han som sålde den bor tydligen under mig så han är väl lite förberedd på det. :p Haha. Pengar, ljus och lyktor, armband och alkohol :) Längtar tills man flyttar så att man kan ordna och hänga upp allt fint :)

Glad över ett sms jag inte alls var förberedd på, mycket, gulligt. Hihi. Men sen riktigt besviken på en annan som jag verkligen hade förväntat mig iaf ett litet grattis av. Men inte ens de. Vänner tror jag sällan vi kan kalla oss, tråkigt nog.

Idag gick jag och ziza och träffade Johanna och tone en stund, sen hem till mamma, iväg och handla. Tvättar, ska snart iväg till mamma o äta isterband och stuvad potatis, mums. sedan ska jag väl även förbi fian sen som fyller 21 idag :)

sol...

Har inte skrivit på ett par dagar nu. I måndags tog jag och emelie en liten promenix, sen gick vi o fikade på sultans med fia och mattan. Länge sen man träffa mattan. Sen följde jag med min mor till vingåker på hundkurs, tränade lite med ziza. Så kom jessica och emma w förbi en stund och sen var det städdags.

I tidsdags jobbade man och sedan var jag och tränade med emelie och sen var de käk med fia.

Igår var de jobb och hundkurs, Detb där med att gå fot gick ju inge vidare, ziza är så slö som ledarna även påpeka. Haha. Och Marie (gamla hundkursledaren) sa "Har du blivit fin igen" Haha. Hon tyckte ziza var så ful när hon fick klippa sig, men inte då. Hon är söt. Haha,. Så var de stanna och inkallnining. Mycket duktig hund jag har, kunde gå ifrån länge och så utan att hon ens blinka. Men de där med godis är livsfarligt, hon vägrar ju lägga sig utan godis. Nästa hund blir en icke godis hund har jag bestämt.

Idag har jag vart hos tandläkaren, tänker nog ta avtal på autogiro. 290 kronor i månaden, slipper se dem och man slipper skjuta upp besöken pga att man inte har pengar. Är ju en hel del som behöver göras i min käft så kommer iaf komma över de där 3000 kronorna/år.

Jaja, allt för mig. Dags att lämna ziza på dagis (hos mamma) och cykla till jobbet. Pusshej!

hey.

Igår var de jobb som gällde, 7.15 - 16.15. Så trött som jag var har jag nog inte vart på länge, efter så länge som 2 timmar på jobbet vakna jag till liv. Kändes som om allt gick i slow motion. Kunde varken tänka eller orka prata. Haha. Var rätt lugnt enda fram till eftermiddagen då jag fick åka på larm och fick jobba på övertid. Men det gick ju de med.

Hälsade på två Irländska varghundar, så himla fina, och stora. Fick mig några pussar. :)

Sen blidde de hem till mamsen och hämta hund, hem och städa lite, slänga i sig någon macka, göra sig iordning och sen bar de iväg till Norrköping, bilträff. Love it! Tyvärr fick vi inte så mycket av de roliga eftersom några tyckte de var väldigt roligt att komma och förstöra allt. Men men, deras jobb så kan väl inte klandra dem. Men lite sur blir man. Och jag tror minsann vi hade de finaste åket, om inte annat störst :) Maffigt ska de vara. :)

Så åkte vi hem, sov i ett par timmar sedan var de upp igen. Men idag vakna man av solsken så man kan ju inte bli annat än pigg och på bra humör. Känner mig dock inte utvilad av så lite sömn denna helg. Haha. Så tänkte gå och vila ögonen lite innan det är dags att åka tillbaka till jobbet.

Fick för övrigt höra av en brukare att jag var, förnumstig. Började skratta och frågade va det betydde. Fick till svar att hon inte tänkte berätta så vi tog fram ordlexikonet. Haha. - snusförnuftig, småklok. Haha.

Och jag hittade låten, äntligen. akon - could you be the reason.

yes you are a winner.

For iväg till Norrköping idag, Hämtade upp mina älsklingar i Åby. Åkte hem till Johanna och Martin. :) Hundarna busade och Casper och Hugo var faschinerade av fiskarna :p Sedan drog vi ner på stan, käkade mc donalds och tog några varv i affärerna, inte de lättaste med en 2 och 4:a åring. Det var Kaos. Kände mig som en tjatkärring. Men vad ska man göra när de inte lyssnar och man bryr sig om dem. Så vi gick tillbaka till Johanna och så åkte jag hem med busfröna. De är de bästa som finns, mina små sötnosar.

Åkte tillbaka till Johanna och vi gick ner på stan igen, köpte mig en väst, kjol och en bok. Och så blidde de fika på de. Mys!. Så åkte jag och ziza hem, trött och grinig som ett as kände jag mig. Började sakna. Så fick jag ett telefonsamtal från jessi, och lilla krog på de.

Känns som att de har blivit lite för mycket prat om en person de senaste dagarna, saknar grabben så fruktansvärt mycket, och mest av allt, vi kunde prata om allt. Och trotts att vi tappat lite av kontakten, är han fortfarande samma goa, rara person och det är inte vanligt. Andra hade man ju blivit total ignorerad av, Så det känns som att jag endå skaffat mig en vän för livet, och det hoppas jag. Även om jag inte får som jag vill just nu. Men de går väl över de med.

Först tror man att fok bryr sig, men sakta men säkert inser man att det bara var av ren nyfikenhet. Och det gör mig så förbannad att man tamefan alltid lyckas vara för ärlig. *suck* Måste lära mig någon gång. Men snart 21 år har gått och än ser jag ingen förbättring. Hehe.

Ne, sovdags. Klockan ringer snart igen. Jobb imorn.

Tjej syndromet.

Ett hett samtals ämne. Det så kallade tjej syndromet. Haha. På fyllan då man alltid lyckas ringa samtal man önskar vara ogjorda. Haha. Dagen efter = med ångest. Glad nog var det länge sen för min del. Då man ringer pinsamma samtal som verkligen ångras dagen efter. Men jag tor faktiskt bara det är vi tjejer som gör så, har aldrig hört någon kille som gjort det. Därför kallas det hädan efter tjej syndromet.

Tillbaka till gårdagen. Jobbade som vanligt. Sedan blidde det fest ute i Hävla. Hade mycket roligt, medans många av mina vänner tyckte att det var sådär men jag var på. Åkte in till stan, till en astråkig fest och sedan gick vi ner på lilla krog, jag och jessica, mycket folk. Sedan var det någon som nämnde förkortningen RFF. Haha. Det stämmer helt klart.

Sedan fick man åka fin bil hem, hämtade ziza och Tiffany. Så söt, men ack så jobbig. Så nervös så man blir galen, men det har ju sina anledningar och för det andra fattar jag inte hur man kan göra så mot djur, förstört henne för livet. Men ibland blir man faktiskt galen på henne. Men hon är ju för söt. Hade två hundar i sängen, den ena, Tiffany som gärna sover under täcket och ziza som ligger på andra sidan av sängen. Mys.

Imorse, var uppe ganska skapligt och tvättade, ute med hundarna och så, sen vilade vi. Kollade på tv och sov med gämna mellanrum. Haha. Hem till mor min, var o käkade. och sedan tog jag och ziza en promenad till jessica och mimmi. :) Så roligt att se dem gå ihop så bra nu.

Sedan kom bella och hämtade upp oss, käk och sedan vin på de. Mums. Så åkte vi runt lite i bellas puma. Har faktiskt vart väldigt trevligt. Men nu är de sovdags.

Imorn blir de Norrköping för hela slanten, ska först till Åby och hämta upp mina raringar, Casper och Hugo, sedan hem till Johanna, så får vi se vad vi hittar på för skoj.

image6