det går bra.

Och svar till anonym: Klart jag är glad att jag har ett jobb. inte menat så.

Haha, de går bra för mig :P Först är de mobiljäveln, ringde till 3, ska testa o sätta in kortet i en annan mobil, funkar de inte ska de skicka mig ett nytt kort men funkar de så måste jag länmna in den igen. Suck. Kanske får sitta o åka till norpan nån dag i veckan igen då. suck suck.

så håller jag på och julstökar lite, går segt men men. Satte upp gardinerna, de såg förjävligt ut så fick ta ned dem igen, och nu har jag ett par ljusstakar på vift. Får väl ta o gå ner i källaren och kolla igen, någonstans måste de väl finnas.

please dont leave me. Redan gjort men endå. miss him. Och det sårar när man är luft igen, alltid samma sak. Orka.

mobiljäveln.

Jahapp, två dagars denna helg oxå då. I fredags var jag först på tupperwere hos fia, men luspank så de blev igenting där inte. Sen gick jag bort till emma o dem, de var på fest hos olsson. Ja sen drog jag och bella vidare på annan fest. Där blev de en massa prat med hampus om ja, kristoffer 1 och 2. Sedan mötte jag upp cissi och drog bort till safiren, sämst med folk men ganska kul endå måste jag säga. Så blidde de lite mat på donkan och sen hem till sängen.

Så igår var jag hos anette kl 11 och skulle fixa mina naglar, SMÄRTA! Ena nageln hade klantat sig lite, så fick slita bort den och den gick så djupt ner, stackars mitt finger. Ja men iaf, lyckas ju alltid bli en massa fel när jag sitter där så kl 15.50 kom jag därifrån :P Ut med doggarna eftersom familjen är uppe hos mormor i sthlm. Hem o fixa iordning sig, sen kom cissi, jessi och emma w bort till mamma. Drack lite och hade trevligt, så blidde de statt. Var väl trevligt de oxå.

Men alkolås på mobilen tack. Förstår inte,  men ska du vara otrevlig kan du väl lika gärna låta bli och svara. suck. Och emma försökte intala mig att jag inte skämde ut mig eller gjorde fel men har tyvärr lite svårt att tro på de och intala mig de. Men men. Blidde soffan hemma hos mamma.

Vaknade upp och mobiljäveln är fucked up igen "inaktiverat USIM" Fan den har nyss vart inne på lagning, vad är problemet? Min stackars mob.

Ne, nu kan väl mamma o de komma snart så jag kan gå hem och julpynta och gräva ner mig i soffan. =`(

Utkast: Jag hatar ...

Jag hatar pengar, de är en sak som är klart. Fan spelar ju ingen roll att jag hade räknat ut och varit duktig, det stämmer ju absolut inte iaf, har kvar typ hälften av vad jag hade räknat ut, så min lista på mat fick bli mini denna månad, och så får mamma ta hand om pengarna så får jag leva fattig som en gris och hur i helvete ska jag kunna ordna julklappar?!! Och gerhard är jag redan skyldig multum, vette fan hur jag ska få allt att gå ihop sig på dessa fjuttiga 75%, varför lever man ens? ÅHHHH!!

Ja annars då, jobbat och ordnat lite ärenden. Nu är de tv:n, men kan inte för fem öre koncentrera mig. Blir nog snart sängen, slippa allt för några timmar.

Natti natti.

norrköping

Vaknade runt 11.00, åt lite frukost och tog en promenad till emma. Emma o emelie käka lunch o jag och bella drack kaffe, sen drog bella o emelie. Emma och jag drog till Norrköping. Åkte till johanna och umgicks med henne en stund, så trimmade hon ziza lite oxå, blev något bättre men utan bra redskap är de lite svårt och speciellt med den pälsen ziza har. Så beställde tid för ziza och lajbans hos madde den 8:e dec. Hoppas hon kan göra något sånär bra, fattas ju lite hår här o var pga alla tovor. Men tack för hjälpen strå! =)

Så åkte vi till syster och hälsade på dem. Upptäckte idag vad stora killarna blivit specieltt casper verkade så stor och förståndig. Casper berättade att hans vän bodde på norrköping och emma höll på och garva ihjäl sig. Sen hade camilla köpt dem en varsin choklad julkalender och Hugo ville ha den nu, så sa vi nej och då försökte han med att de var mormor som bestämde de. Haha. Och så sa han, säger jag nej så är det nej. Haha. Snacka om att härma allt man hör :P sötnötter.

Denna dag gick oxå, imorn ska jag gå upp skapligt, ta mig ner på stan och fixa lite sedan blir de jobb 14-20.30 sen ledig i 4 hela dagar, underbart underbart.

På fredag blir de tupperwere party och safiren. På lördag blir de hundvakt och statt :P Haha

OH MY GOOD.

haha vad har jag gjort?!!!

Skulle fixa till zizan, blev så förbannad på hennes tovor så skulle klippa dem, men de var typ omöjligt så fick klippa henne helt, har kommit halvägs, men hon krånglar o håller på så de går ju inte så himla bra o hon ser FÖRJÄVLIG ut rent ut sagt, ska vi våga gå ut ens? Någon som vill låna ut en trimmer kanske?

:s

lycka

Igår då pulsade man runt i snön på jobbet, jag älskar vinter och snö, just nu är de precis som man minns de när man var liten, mycket snö och helt underbart. Men nog allt fick jag min motion igår, blev några vänder fram o tillbaka mellan jobbet och brukarna.

efter jobbet kom emma och hämtade upp mig, åkte hem till henne och drack lite kaffe. Sedan blidde de hem till mor och hämta raringen, satt hemma en stund men tröttnade ganska snabbt, så tog en promenix bort till jessica. Tog en kaffe och lite cigg, kollade runt på youtube, massa läskigt. Sedan blidde de bus med fisen på gården. Hon älskar snö, helt galen ute :P Så vandrade vi hemåt, och min hund skrämde upp mig ganska ordentligt efter allt vi kollade på youtube, blev som en staty, kollade bakåt hela tiden och sedan stannade hon, skulle absolut inte gå en meter.

Så blidde de film o mys i soffan. Och jag kom nog allt på vad jag hade sagt, men det var väl inte så farligt? Hallå, missuppfattades nog ganska ordentligt, ja jag hade tänkt på honom men vafan inte så. Livrädd för ingenting. Haha

Ja, så vaknade jag upp kl 6 imorse kollade på tv en stund och somnade om, vakande av att emma o bella kom förbi, blidde kaffe och gröt för min del.

Så nu har jag pratat med lena oxå, ska dit tors 4:e så får vi se om vi kan få till de, om de behöver mig när jag har mina lediga dagar, hoppas hoppas hoppas. Vill verkligen få in lite mer pengar, och för de andra skulle jag nog vilja jobba mer än vad jag gör, känns inte som att jag är annat än ledig nu när jag går 75% :P visserligen är de skönt men jag behöver pengár.

Tycker att syrran o barnen kan komma hit imorn  och busa med moster. Hoppas Hoppas.

jaja, göra något vettigt kanske.


framtiden?!

Blidde statt med jessi och sandra igår, kul kul =) Roligast är oplanerat faktiskt.
Idag har de vart jobb, kallt och jävligt. Men men dagen gick ju ganska fort endå, fått en hel del beröm, då känns allt lite lättare. =) Beröm för gårdagens insatser "du var duktig emma, tack för igår" Värmer i mitt hjärta.

Sen har jag städat, tvättat och gjort ungsstekt falukorv med potatismos. Gått med en  massa skit ner i källaren så nu så de ganska fint ut. Men i det 3:e rummet är de fortfarande väldigt tomt, men de kommer väl något så småning om, vet ju iaf hur jag vill ha det.

Sitter och kollar p´å wallander, men ska nog ta en dusch snart.

Ah jag blir galen, en stunden lyckorus, sen på en sekund känner jag mig förbannad och sedan kommer gråten i halsen, vadå humörsvängningar?!! Men jag vet vad de kan betyda och jag hoppas verkligen på de bästa. Men inom en vecka borde de väl visa sig om de nu är som jag tror iaf. Jaja.

Har iaf tagit ett beslut om att skita i allt vad killar heter. Vad behöver man en karl till liksom? Bara till besvär, svin är de hela högen. Men jag önskar jag kunde få flytta härifrån, kommer ingen stans i denna stad. Vill slippa se deras fula trynen. Slippa minnas dem, slippa minnas allt svek.

Har försökt att tänka bort dig på alla sätt. Vill ha dig nu!

Och på jobbet, har jobbat i några år nu men kommer verkligen ingen stans. Folk som komit in senare har större ansvar än vad jag har och även om man så gärna vill och visar de så händer ingenting. Och eftersom bossen aldrig någonsin kommer acceptera mig som person så kommer jag häller inte komma längre där. Dags att ta tag i det, fly från stan, börja om och börja leva.


norpan gånger 2.

en sväng till norpan igår med med emma w och andreas :) Lämnade in min kära telefon på lagning. Hoppas de hittar felet. Anndreas handlade en ny aoutfith och sedan blidde de fika med Johanna :) Andreas tyckte säkert om bilturen hem, bara en massa tjejsnack. :P

Sen gick jag och ziza bort till emma och emelie och deras fina lägenhet =) Fick låna emelies bil och åkte ner och hämtade mitt paket, min nya dator :D HIhi Sedan blidde de en kopp kaffe där.

Sen hem, så kom cissi, jessica och eric, skulle ha en liten lugn filmkväll, men vi hamnade visst i norpan på deli. Haha. Där kan man ju snacka om impuls, men kul var de. :P

Idag var de jobb, 7.15 till 10.00 och sen 16.00 till 20.30 bläääk. Och fick ju gå imorse oxå, snorhalt. Men funderar allvarligt på att ta cykeln till jobbet under kvällspasset.

Jaja, prat om de nu ;) Haha. Saknar nästan de lite grann "Prat om de nu"  vila en stund innan de är dags för matlagning.

fastnat.

Som jag hade dig förut - Lars winnerbäck + melissa horn

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut

live your life.

Utbildning idag. Gäsp gäsp.
Annmarie "Vad är det med dig du ser sliten ut"
"Jo men mantackar men jag är trött"
Annmarie "Ja då förstår jag, det får man vara"
Vilken tur då :P

Ja vad har vi pratat om idag då, fallprevention och etik.
Etik är INTE juridik. Ne tacka fan för de, de har jag verkligen inte märkt någonting av. våldtäckt och andra grova brott ger ingenting alls mot  andra brott som kan ge upp till 3 år. Förstår inte riktigt hur man tänker.

Kom in på ämnet om smink ^^
"det är sånt som täcker tex en finne sa annmarie, sånt vet ni ju redan. man kan de att de blir så fina och omgorda i tidningen ibland, så kul och se när de ser ut som fläsklägg innan. " Haha. Hon är bra rolig hon.

Sen passade jag på att sitta i massagestolen 15 min, underbart. :)

Ja, annars då. Mobilen funkar inte, men kors i taket den fungerade till på em idag, så de blir en vända till norrköping och lämna in den där jävla mobilen. *suck* Kanske imorn när man är ledig?

Ja, ne nu ska jag över till farmor nr 2 och äta lite krubb.

norpan.

studiecirkel idag, ganska långtråkigt, en och en halv timme kändes som evigheter.
Men så började det snöa. Tihi.

Åkte med fian till norpan, först in till stan till 3 butiken. Fixade till min mobil, uppdaterade mjukvaran. Ah men tjena att de blir bättre, så får väl åka en vända till någon dag och lämna in skiten. *suck*

Så blidde de en sväng förbi syrran, hugo blir stor kille idag, 3 år. Känns inte som att de var så länge sen jag såg lilla knodden för första gången. Och hos syrran var de liv i huset som vanligt, jerry och lilla otto var där oxå. :)
Fick med mig jessicas kvarglömda mp3 och förvånande min kamera, haha visste inte ens att jag glömt den där :P

Och en sväng tillbaka in till stan igen, in på 3 och hämta mobilhelvetet. Kan ju säga att jag o fia i storstan är perfekt. Haha. När den ena kör skriker den andra o tvärtom, kunde ha hänt en del insidenter men som tur var så icke. Haha. Vi borde ta en  tur till sthlm någon dag ;)

Ne, nu ringde mor och tyckte att jag skulle med mig fisen ut så att hon och ariel kunde få busa lite i snön. Där har ni två hundar som bara älskar snö. helt galna. Så måste jag plugga och ta en dusch innan de är dags för sängen.

thats what friends are for.

jahapp, lunch med mor hos eivor. en promenix med hundarna, sen hem och städa och tvätta lite, som vanligt :P

Sedan blidde de fika på sultans med jessi, emma w, hennes lillasyster och bella. :) Mys. Sen hem till mig o hämta hund och emmas sminkväska, iväg till ett ställe, och sedan bort till jessica och hämta cykeln som hon fick låna inatt. Så blidde de en cykeltur hem och sen iväg till evior och käka mat igen. Ungsstekt lax med stekt potatis, underbart gott. Tro det eller ej men idag fastnade jag verkligen för lax, så gott så gott. Kanske har jag hittat nått nyttigt jag tycker om, hatar ju fisk annars. :P

och så hem och så fick jag besök av en kille från betmarks, så söt så söt. :P Pratade en stund och fick mycket beröm över min lägenhet, tyckte den var så fin och välstädad "du borde vara stolt över att ha det såhär välstädat, inte många ungdomar som har det så" Tackar och tar emot.

Lagt upp lite gamla bilder från mobilen i bilddagboken för de som vill kolla lite :P annars så är de tv jusst nu. Men Warrick på csi dog just :( Tänkte försöka ta mig i kragen och plugga lite oxå eftersom de inte verkar som att man får nå finbesök ikväll inte. Lägger ner detta nu, bara så att du vet. Orkar inte mer skit.

Imorn är de jobb som gäller 13.30 - 20.30, eller först är de någon teater vi ska på. får se hur den är. Jaja.

söndag och saknad.

Ja igår var de som sagt fest, jessi fyller ju 20 idag, grattis vännen. Hann även bort till cia och gratta henne en stund =) Och så ringde raring, förvånad, så  han kom hit en stund och sedan blidde de statt. Dåligt med folk men men hade ganska trevligt endå eftersom de var många kända ansikten.

Spelade ett litet spratt med födelsedagsbarnet och bad dj:n spela en låt för henne. Överasskad och så hon skämdes. Haha men kul var de.

Insett en sak, igentligen inge bra och träffa någon man tycker om, har blivit lite mycket av de goda i helgen och man vill bara ha mer, så kan bara säga en sak, saknaden är olidlig. Och att få höra "har faktiskt saknat dig" gör ju inte saken bättre. Jag vill verkligen ha mer än detta. Och jag kan ju inte påstå att jag är smart, vet inte vad jag tar mig till om de skulle bli så.

Jaja, bara så att ni vet är min mob mupp igen så ni når mig på den andra för tillfället. Pusshej.

lördag

Igår var de jobb som gällde, sen fick jag nå ryck och började storstäda, en fredagkväll. Haha.

Men lessnade ganska fort på de så drog iväg till emelie och emma, drack några öl och gick till anna. Sedan gick vi vidare till annas vän, mycket trevliga killar. Blev bjuden på mer öl och sedan tog vi taxi ner till harrys, men där kom vi såklart inte in så killarna var snälla och vände på klacken de oxå, gick på picasso och fick en varsin drink, mums, Sedan blidde de starlight, även de blidde vi bjudna på och två drinkar där inne :P Gratiskväll. Mycket trevligt var de oxå, även om jag igentligen hatar starlight, men igår var de faktiskt roligt.

Gick ganska skapligt, ryckte upp tosse ur sängen och tog en cigg, blev visst så att jag sov där :) Mys. sen var de dags att gå upp kl 07.30, stackarn skulle upp och jobba, och inte fått sova så bra häller för lilla emma har legat och snarkat. Haha. Tur att de flesta ligger och sover vid den tiden, för tosse tyckte jag skulle låna hans mjukisbrallor ist för mina jeans, så de blidde stövlar och mjukisbrallor. Haha. hämtade ziza hos mamsen och gick hem och la mig på soffan, fett bakis.

Sedan efter några timmar var de dags att gå upp och åka ner på stan med emelie, handlade lite presenter, en till jessi som blir stora damen imorn och en till cia som fyller 30 idag.

Så ikväll blir de party för jessi och sedan ska jag väl förbi cia en stund och fira henne oxå =) full rulle.. Ne dags att laga lite mat och sen städa lite innan de är dags att göra sig iordning.

hade så bra gott folk.

torsdag

Dags för jobb snart, 16 - 20.30 :P

onsdag

Somnade väl runt 2 inatt, vred och vände på mig i sängen, gick inte alls att sova. Sen ringde klockan 05.30 jobbelijobba. Började dagen med att spilla lite kaffe på vita tshirten och så skulle man på utbildning på eftermiddagen, pinsamt. Haha
Ganska lugnt och skönt, fick ett litet extra jobb mitt i allt ihoppa med kändes skönt. "Hon sa så många gånger, Emma är bäst" Kul att hon trivdes med mig,

Som sagt utbildning på em. Och sen hem och ut med doggarna. Och sen hem, kokade iordning lite risgrynsgröt. Lovade att spara lite till matlåda. Haha ;) Så kom dessan förbi en stund =)

Men annars har dagen varit pest och pina, grymt sjukt vad man kan sakna någon. Är väldigt glad för igår men samtidigt gör de ju aldrig saken lättare. Kollade på sjukhuset förut oxå, en del scener får en att tänka tillbaka, jag vet att man inte ska, men kommer man någonsin komma över vad man gjort? Vad man kunnat haft osv. Det gör mig riktgit ledsen, Kändes riktigt jävligt att sitta här med denna panik, det gör ont, känns som att någon håller i en riktigt stenhårt, ingen luft och bara tårar. Men de är bara att försöka stå ut den stund det håller på, men ibland har man faktiskt lust att ge upp.

Sitter här och kollar på insider, kan man bli lite förbannad eller, ge fan i djuren för i helvete. Sånna människor skulle man vilja göra samma sak med. URK! Ne, fortsätta kolla på galenskapen och bli ännu mer förbannad.

Sovmorgon imorn, börjar ju inte för ens 16.00

Natti natti.

keep smiling

Möte idag 10-14.30 underbart de. sen åkte jag med mor och syrran till veterinären så att Ariel kunde ta bort sina stygn.
Sedan kom emelie förbi, tihi. Länge sen nu, mycket att prata om. Lagade lite mat o så. Sen kom den andra sötnöten förbi, gick ju bättre än väntat. Men de är inte lätt när de är svårt som sagt. Inte så lätt att motstå frestelsen när båda känner som de gör. Men vafan problemet är vad?! Två människor som känner likadant för varandra ska väl inte vara så jävla komplicerat, men de är de tydligen. Men får låta de ta sin tid, precis som hon sjunger i texten under, men man får absolut inte börja hoppas något, utan ta dagen som den kommer, och jag ska verkligen försöka allt för att klara det.

Men nu är de brothers and sisters så inte tid med detta. Sen blir det sängen, jobb imorn till 13 sen ergonomikurs till 5. Pusshej.

Världens vackraste text Sonja alden - du får inte

Du får inte knacka på min dörr om du inte är berädd att komma in
Du får inte göra om mitt namn o börja kalla mig för ting
Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål
Och stjäla av mig godhet för att fylla upp ditt hål
du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt
du får inte ha mig som en dröm när jag vill va din verklighet
du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill.
du får be en bön att tiden du behöver räcker till
och du får samla dina tankar så att två själar kan få ro
så att allting som vi lovade oss själva kan få gro

Du får inte andas på min panna och inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för all den oreda du ger.
och du får inte röra vid mitt hjärta som att allt var uppenbart
men jag önskar inget hällre än att du gör allting mot mig snart.

pucko.

I lördags var de jobb, fest hos fian och statt =) Dåligt med folk, men måste säga att jag hade de ganska bra endå. Träffade sötast ute, och de blidde kanske lite mer än bara prat, så lite förvirring uppstod i min lilla hjärna. Ja men sen blev de nog kanske lite avundsjuka? Känns nästan så när man helt plötsligt faktiskt inte är ignorerad längre, när man vill träffas ist för att prata i telefonen  och när man blir kallad söt igen vilket var ett tag sen nu.

Jaja, igår var de jobb som gällde. kaos. Sen var jag och fixade naglarna igen, 4 timmar omg. Sen blidde de självklart pizza och tv mys med jessi.

Idag är man ledig, ringde  och spärrade telefonhelvetet, tänkte att jag skulle tvätta lite och hittade min älskade mob i byxfickorna, pucko! Haha. Jaja, den är återfunnen och funkar igen så gott folk jag har mitt vanliga nummer igen :D

Sedan bjöd jag mamma o dem på tacos, så himla tråkigt att äta de själv. städat lite o så. blir väl en dusch snart oxå. Imorn är de möte 10 - 14.30 underbart, sedan får jag förhoppningsvis besök, skulle ha blivit idag igentlligen men lite förhinder.

life is a bitch

torsdagen var de utbildning. Käkade på sultans på lunchen och sen gick jag ner till jobbet och hämtade mitt schema.

Trött på livet och alla dess lögner. Trött på orden "Jag vill inte ha något förhållande just nu men jag tycker om dig så vi får se om ett tag" sen 2 veckor senare är det alltid en ny brud på G. Är de så jävla svårt att vara ärlig. De sårar ju 10 gånger mer när det blir såhär.

Sedan blidde de lite vin och en tripp till norrköping med jessica. Emma w och sandra var snälla o körde =) Åkte hem till syrran och satt där först sedan blidde de otten. Helt okej =) Men min mobil försvann så att ni vet gott folk, har mitt gamka nummer för tillfället, men får väl snart tillbaka de andra nummret. Sedan körde syrran hem 2 fulla o glada tjejer. Haha. De bästa med att vara singel, kan göra vad fan man vill när man vill.

Idag har man varit halvt död, sov väl typ till 4. Sedan körde jag till norrköping, sitter nu här o är barnvakt. Busungarna sover och de är väl dags för mig med snart, upp tidigt imorn och jobba. 8-16. JajA Natti natti.

skrock

Hemma idag med, sovit ganska mycket, fick ju order av stina till de :p
Ja sen har jag ringt på lite extra jobb, eftersom jag får gå ner till 75% på måndag känner jag att jag vill ha något extra jobb, så ringde till 2 st  personlig assistent bolag eller vad de nu kallas för. På de enda hade de inget just nu men skulle skicka in betyg och referenser så skulle de ringa om de fick upp något. Och på det andra jag ringde på ska jag på intervju på torsdag, så får väl hoppas på att hon tycker om mig och vill att jag jobbar :P

Sen gick jag bor till mamsen och sen till fia och fikade en stund, sedan blidde de att dra ett sta med snabeldraken. Fattar inte, de är jag och ziza som bor här men skräp på golvet till tusen varje dag.

Var och käkade hos plastfarmor förut oxå, kom och tänka på skrock, eftersom hon är så skrockfull. Inte väskan på golvet för då blir man fattig, inga strumpor på bordet och inte häller nycklar, får man en tröja utochin får man absoslut inte vända på den och har man glömt något man skulle haft med sig får man inte gå tillbaka och hämta det. å så alla de vanliga, med svarta katten, speglar och stegar. Jag vet inte riktigt om jag tror på det men en sak jag aldrig gör är att lägga nycklar ¨på bordet, bara en vanesak men vet igentligen inte om jag tror på att de skulle ge mig otur.

Ne, dusch och plugga lite innan greys anathomy börjar.


kärt barn har många namn

kom att fundera på förut, min lilla dam ziza har många namn hon, snisen, sniso, fisen, plutten, raring, sötnos och såklart ziza. :P

Ja, igår var de jobb som gällde, men vaknade runt 04.30 med en jävlans förkylning, åkte till jobbet och vid lunchtid gav jag upp. så ordnade så att jag kunde åka hem vid 13.30, la mig och sov i några timmar, glodde på tv och somna ganska skapligt.

Imorse var jag med mamsen och ariel till veterinären, ariels fot skulle läggas om, sedan hem och sov en stund så åkte jag ner med mamsen på apoteket, köpte lite otrivin comp som gjorde susen, sen var de bara hem o baka bullar, städa och stressa ihjäl sig inför ljuspartyt. mys med ljusparty, men ångest i kassan.

Men eftersom jag måste gå ner till 75% from måndag så tänkte jag sitta och ringa runt på lite extra jobb, need money.

ne, sova kanske. natti natti.

people always leave

I fredags jobbade jag till 12.15 så skönt så =)  Sedan blidde de lite fest hos mikis o jimmy, sen iväg till fredrik. Men blev förbannad och gick bort och pratade med jessica ist, råkade hamna där inne på festen men så var de någon brud som kasta ut mig lika fort, borde inte se mig som något hot men men. Var iaf en rolig fredag, eller inte. När man blir kallad för en massa  saker, anklagad för att ha förstört någons liv och så skulle man brinna i helvetet oxå. Blev en sväng på lilla oxå men åkte hem ganska snart.

I lördags åkte jag till norrköping, var på busfabriken med älsklingarna. lugna o fina för en gångs skull :P Haha. Så var vi förbi johanna och martin en sväng oxå. Önskar du bodde här ist vännen. Sedan hem med busfröna till syrran o kolla in deras nya place, så fint så. Sen hem till stan igen, folk ändrade sig fram o tillbaka men tillslut blev de statt med emma och  jessica =) Lika irriterad på allt o alla där så blev hemfärd ganska snart.

Lyssnade föresten på johannas kloka ord, behöver inte personer som ger mig dålig energi i mitt liv så de blev ett sms och tackade för mig. orkar inte höra allt jävla skit om att de är så synd om dig var eviga helg. Det är jag som får leva med smärtan, inte du.

Idag kom ems förbi, blidde lite frukost och en promenad på det. =) Sedan var vi o tittade på söta kissebebisar, ziza och jag får btw utökning i familjen om ca 6 veckor =)

Depp dag. suck. "Jag tycker om dig" har tydligen ingen större betydelse längre, känner mig så fruktansvärt ignorerad. Så den där överraskningen på torsdag kan du glömma, du är inte ens värd ett grattis. Alltid samma visa. People always leave! Undrar om jag hade en dålig karma i mitt förra liv, kanske är så att man förtjänar all jävla skit. vem vet, verkar ju så iaf.

Och det skulle ju bli bättre, men ingen verkan alls, orkar inte. blir att ringa dit imorn. ge mig nått annat.