dålig bloggare.

Jag är en dålig bloggare. Jag vet jessica ;) Höhö.

Ja, annars, i fredags var jag med jobbet och käkade på olympos med jobbet, tackade av 2 st som slutar hos oss, sen fortsatte festen hos H. Men gick ganska snart, kom på att jag hade glömt bort damen hos mamma. Men hon fick stanna där, for ner på stan och kolla läget, men gick ganska snart hem, kände mig inte på humör.

I lördags var jag på fest med sötast, trevligt trevligt. Sedan blidde de statt så klart, träffa endel kända ansikten. :)

Igår var de mys hela dagen, låg väl i sängen till 16.00 typ, sedan blidde de en promenad bort till öster för att hämta bil och mat på väg hem. Sedan blidde de film med jessi och emma w. :) Hihi. Söndagsmys är ett måste.

Idag har jag jobbat. Åkte hem lite tidigare, hade det ganska lugnt :) Betalade lite räkning och sånt skit. Insåg att jag är riktigt jävla pank, inga pengar kvar. Allt har blivit en dum ond cirkel, men även om endast 70 kr finns på mitt konto och jag inte har handlat någon mat ännu så tänker jag inte låna. Känns som att de enda som går bra just nu är att jag inte är singel längre efter 3 år. Haha. De ni ;)

Ne, tycker mamma ska komma snart. Tråk att sitta här. Funderar även på att radera datorn även om jag inte vill förlora all min musik, för jag hatar den just nu och utan internet kan man ju inte leva. Haha. Datanörd ;)

Pusshej leverpastej!

så är de.

Igår for jag iväg till lövåsen. Fick träffa en AT läkare som var nogrann och bra. Men de var väl ingenting speciellt, kunde vara en infektion så först ville hon inte behandla mig, men så kom hon fram till att de kanske var bäst iaf eftersom jag knappt kunde svälja. Ena örat var bara lite spruckna kärl i men de andra såg värre ut.

"Medicinen är vila, alvedon osv"
Okej, men hur blir de med jobb då?
"Ja jag kan max sjukskriva dig i 3 dagar"

Fattar inte riktigt hur de tänker, hur fan ska man kunna vila när man har de jobb man har? Skiter i de där 3 dagarna, hemma idag, sen har jag kurs imorn och så tänker jag jobba på fredag. Så det så! :P

Annars hände väl inte så mycket igår, tog hand om ariel någon timme sådär, fett jobbig. Men hon trivs verkligen inte i lägenhet, vill ut hela tiden, skäller och håller på och dummar sig.

Ja, idag står en del på lista, inte någon vila här inte. Ut med ariel runt 13.00, med mor till sultans vid 5, hundkurs 18.30 och så måste jag laga mat, tvätta och göra ett skolarbete. Jippi. :P

Dags att sätta fart kanske.

halsont

Igår var de filmmys :) Blev Jessica, tosse och jag. :P Eftersom vissa bangade ;)

Idag har jag jobbat, gått bra, men kroppen är inte riktigt fith for fight ännu. :S Så det känns.
Och när man kom hem började halsen tvärstrejka, känns som 40 knivar eller nått, blir lövåsen imorn. Öronen är oxå paj ju *suck*

Så kom emma w och jessica förbi på en cigg och sen kom även emma och drack lite kaffe. :) Alltid trevligt med sällskap.

Skickade in ansökan till högskola idag iaf. Ett måste på dagens lista. Så skulle de bli plugg oxå, men vet inte om jag orkar. Men de måste göras innan torsdagen iaf.

Ja, och så cyklade man runt och funderade lite i vanlig ordning. och det slog mig, att jag inte har något behov att ringa dig, och det känns bra, så det är ju upp till honom då tänkte jag, och eftersom jag inte hört nått så betyder inte vänskapen ett skit.

Men så ringde min kära telefon och ni kan ju gissa 5 gånger vem det var, Och det kändes bra, kände ingenting faktiskt. Jag har början på något nytt och det känns för jävla underbart! Det jag skulle komma till iaf, är den där förbannade radarn de måste ha på sig. Haha.

Ne, soffan. Pusshej!


helgen.

Hallå Hallå.

Ja igår var det ljusparty hos emelie, trevligt :) Sedan blidde de fest hos emma w och därefter statt :P

Tråkigt det som hänt, trotts att man inte kände honom så har man ju träffat honom några gånger. Tänker på hans vänner och familj. Men hoppas för all del att folket i stan en gång för alla lär sig något. Vilket de inte gjort tidigare, men kanske borde man tänka efter, man är inte odödlig.

Ja, annars så har jag latat mig och städat lite idag, snart är de dags för one three hill och därefter filmmys och chips o dipp :) Söndagstradition.

Ja, och fick föresten igång internet på datorn idag :P Var ju inte så svårt, bara att stoppa i sladden där den ska sitta. Haha. Jävla pucko man kan vara då, här har man gått o suckat i en vecka över att de inte funkar och så var de inte svårare än så. Haha. Upptäckte när jag städa att sladden låg bakom skåpet, tänkte testar o ser om de var de som var felet, och det var precis vad det var :P

Ne, duschen kanske. Bye!

sjukling,

Jag är en dålig bloggare,  men har haft fullt upp :P
 
I tisdags var de jobb, möte. Men förkyld som en jag vet inte vad, så fick bli att vara hemma o krya på sig, Hemma imorn med sedan blir de jobb på måndag, men fortfarande ont i halsen, vissen som en gammal kratta och låter nog som en oxå. Haha.

Men annars har veckan innehållt mycket mys :) lyckas det denna gång mån tro? återstår att se. men de känns ju seriöst iaf.

Umgåtts en del med vännerna oxå, och så roligt har jag nog inte haft på länge.

Ja, annars så var emma och jag och hälsade på johanna idag, mycket trevligt måste jag säga. blidde en fika på stan och storhandling på willys, en helveteskörning och bus för hundarna :) Många goda skratt :D

Nu är de några glas vin o mys med tjejerna och T och ev hans vän. 

Och imorn då smäller det, ljusparty hos emelie o och statt med brudarna.

för övrigt funkar inte mitt internet så snodde gerhards laptop. höhö

måndag

Vart en fullspäckad dag :) Först kom emelie, så gick vi en promenix med hunden. Sedan kom jessica, då blidde de kaffe och film.

Skulle ha träffat söt men så blev de inte, blir på onsdag ist :)

Sen gick jag över till mor, fick med mig hem lite svamp, så blidde de god svampmacka. Och så kom emma förbi och tog en kaffe, trevligt trevligt :)

Nyss pratat med strå, blir ev en tripp dit på fredag :) Hihi

Ne, kolla på de sista av filmen kanske. sen natti natti. jobb imorn.

even if its going wrong.

Ja, som sagt fredagen spenderade jag i Åby hos älsklingarna. Älskar dem otroligt mycket.

Hugo: Jag älskar dig emma.
Casper: Älskar du alla barn?
Moster Emma: Tycker om alla barn, men älskar er, ni är dom bästa :)
Casper: älskar dig emma.


Då värmer de gott i mosters hjärta Även om de vägrade sova, höll på från 19.30 till 23.00 då lyckades de somna, men de är väl klart de inte vill sova när jag är där :P

Lördagen blidde inge jobb, åkte hem med jordens huvudvärk, lämnade ziza hos mamma och åkte hem och sov några timmar, men inte släppde de för det, inte ens med 2 ipren. :( Men sen på kvällen blidde de lite alkoholförtäring med tjejerna, jessica, cissi, mattan och fian. :) Och statt på de såklart. Haha. Vore väl konstigt annars.

Söndagen, blidde ingen filmkväll med jessica, utan film med dejten. Trevligt trevligt.

Jessica var här och käkade lunch och jag käkade lite frukost :P Nu sitter jag och väntar på memme, och sedan kommer jessica när hon slutar skolan så får vi ta filmen då ist :p

Kom och tänka på en sak, länge sen man prata med strå, saknar dig vännen!


fredag i norrköping

Japp, här sitter jag. Hemma hos två vildar som inte riktigt vill sova. Och jag känner mig dödstrött, skulle kunna somna när som :p Ja men om ett tag blir de iaf, ska ju upp runt 5 o åka hemmåt, jobbelijobba.

Undrar om höst tröttheten börjat krypa sig på, trött för jämnan, skulle kunna sova dygnetrunt :P Haha.

Ja, annars igår var det kurs, hälsofrämjande, förebyggande och rehabiliterande förhållningssätt. Intressant. Och så är det ju en gymnasiekurs på 200 poäng så det är ju läxor och lite annat kul. Saknar ju skolan endel :P En liten mjukstart för högskolan till våren förhoppningsvis.

Senare på kvällen blidde de promenad "dejt" Haha. nervöst., men mycket trevligt, gick runt o prata i en timme typ. Sen blev klockan mycket o de var dags att gå hem o sova, men så vakna man iaf sent imorse, vakna 07.45 och började 08.00bingo!

Nu leker de hajar eller nått där inne. Haha. Kanske borde "ringa till arga gubben" ;)

vilsen.

Jaha, i lördags var de partaj här, som vanligt droppade det in en massa folk, men det är roligt :p Sedan blidde de statt, som vanligt med andra ord. Mycket trevligt denna gång. Lite smått jobbigt oxå.

Min hjärna säger en sak, mitt hjärta en annan. Tycker om honom sjukt mycket, men vafan ska jag sitta o vänta hela livet på att någonting kanske händer? Ne jag vet faktiskt inte om det är så smart när man även endast passar att umgås med på andras vilkor. helst på fyllan oxå. Då känns de ju inte riktigt som att han menar allvar med "Jag tycker om dig sjukt mycket, men jag vill inte ha något förhållande just nu" Och så börjar man tveka, känns så mycket lättare att ha det såhär än att kanske bli sårad igen. Livrädd. Men man borde kanske ge det en chans?!

Ja, annars idag har jag varit ledig. Käkade lunch hos mamsen, och så var jessica och memme här på lite fika. Inte så mycket annat som hänt. Skulle ju på "dejt" men så blev de inte. kanske i helgen ist.

ja just, kanske ska ta hand om en liten rocko för ett tag, ska se om han går ihop med ariel bara. Han behöver lite gränser och en ny start på uppfostran. Och jag tror innerligt på att han kan förändras. Han och ziza hade mycket roligt ihop igår, men han kände väl på sig att hon skulle löpa,  ( men han är kastrerad som tur är) vilket hon började göra inatt, syndes i sängen imorse om man säger så. Hehe. Behöver köpa tikskydd.

Ne, bädda rent i sängen, ta en dusch och lägga sig på soffan och kolla på film. Bye!

they dont know the trouth.

Igår fyllde kusinen 20 så var i flen med papsen, hugo och ziza och fira honom lite granna. Sedan kom jessica hit, drack lite vin o så, så blidde de staden, länge sen man var där nere nu en fredag. Men lika smått ute nu som då. *suck*
Tog min väska o gick till picasso ist där anna, mattan och cissi satt.

Men de drog in på starlight, ville först in men ne, gick hemåt ist och glad för de idag :P Så ringde kristoffer så han fick en liten sovplats här, och som tack för det fick han gå med ziza till mamsen när han vakna, slapp jag det och hade några extra minuter på mig ist :) Haha.

Idag har det varit jobb som gällt, pissväder och inte alls roligt att åka runt dyngsur hela dagen :( Men men nu är det över iaf :)

Dags o ta en dusch o göra iordning sig i lugn o ro kanske. :)

älskade.

Hänt en hel del idag. Gick upp, bakade lite bullar, gick en promenad med ariel, sedan kom Marie och Mejja. Så himla söt unge. Men tyckte inte om att vara hos mig :P

Så pratade marie med ziza. Underbart att få höra hennes tankar kring allt, hon ser sig som en liten prinsessa, och älskar att vara den söta och vara i centrum. Älskar sin matte över allt annat på jorden och blir så lätt svartsjuk när jag ger uppmärksamhet till någon annan. Lite rädd för att vara själv när de är mörkt annars gick ensamheten bra i inte allt för långa stunder. Älskar att vara hos "mormor", för där är de liv och rörelse hela tiden, där kunde hon busa av sig lite. Älskar livet i allmänhet. Tycker inte om när matte är ledsen men betyder mycket för henne att jag anförtror mig åt henne. "Vi lever för varandra och hon skämmer bort mig oxå och det gillar jag, jag är som en liten prinsessa! Haha. är hon inte för söt min lilla raring.

Ja, sen kom Gehard och hjälpte mig med hyllorna, och sedan kom emelie, jessica och cissi förbi :) Lite fika och tjejsnack, och så blev jessica brunette, hur fint som helst. :)

"Alla var på fest förutom emma, för hon fick stanna hemma! Hahahaahah!

ne, sovdags kanske. en dag imorn med.

data jävel.

Jobbat i vanlig ordning idag. Rätt lugnt och skönt men trött så in i norden. Kanske höst/vinter tröttheten som kryper sig allt närmare, borde man inte kunna gå i ide denna årstid?. :P

Sedan blidde de hundkurs, mycket roligt och framsteg görs :) Inga tokryck idag inte :)

För det andra så är jag så jävla trött på min dator rent ut sagt, den är segare än jessicas dator och då är det riktigt illa!!! (ta inte illa upp vännen ;) Haha.) Måste lämna in den jäveln på lite rensning tror jag. Men först måste ju en hårddisk eller ubs minne införskaffas, och de pengar finns ju verkligen i min kassa just nu :P Så jag får väl stå ut ett tag till *suck* Så om ni undrar varför jag inte finns här så mycket så beror det på att jag inte har tålamodet för att sitta här och vänta en halv dag innan den gör som jag vill.

Ne, tv:n en stund kanske, sen sovdags. Tänkte baka lite imorn innan marie kommer med sin lilla dotter mejja, och så lovade jag ta ut ariel på en promenix och sy mammas byxor, de åker ju till Göteborg i helgen på bröllop, fuskisar. Så ska skräpet ut och hyllerna upp och en sväng till factory med mor min tror jag. Bye bye!

killar med radar.

I fredags blev de kräftkalas ute hos Emelie och staffan. Mycket mysigt och trevligt :)
Ja, sedan fick jag mig då en överraskning, hade ju defenetivt inte trott att det skulle hända igen, men ingen annan är nog mer glad än jag. Haha.

Ja, som jag sa till jessica i telefonen i torsdags "Nu skiter jag i det här, ingen ide" Men vad får man för samtal på fredagskvällen då. Haha. Som sagt, de måste ha någon radar på sig som känner av. :P Men lite jobbigt att höra "Jag tycker om dig, jag känner något för dig annars skulle jag inte vara här nu, men jag har svårt för att låta folk komma mig in på livet" Men vad är problemet då?!!! Kan väl inte vara så himla svårt, vet ju att det finns någonting där, något alldeles extra, sånt känner man.

Men men, lördagen blidde de Norrköping + ikea med emelie och cissi :) Körde automaten, lastbilen och de gick superbra enda tills jag kom hem och skulle köra in den på mammas tomt, råkade visst skrapa emot grindstolpen, men jag skyller på bussjäveln som stod där, kunde ju inte ta ut svängen ordentligt *suck*

Sedan blidde de fest på kvällen, droppade in en hel del folk här :P Inte riktigt vad jag hade trott men kul endå. Statt var väl inte riktigt någon höjdare, som vanligt. hehe.

Och söndagen spenderade jag med att städa och sätta ihop lite möbler, mikis och jimmy kom förbi och hjälpa mig. Tack tack :) Sedan kom jessica över och kollade på film, eller ja, sov kanske man ska säga ;) Haha.

Ne, dags för sängen kanske. Natti natti.