vilken dag!

Jaha, vad har man gjort idag då? Fick en tid på lövåsen kl 10, åkte dit, fick träffa en läkare, ta prover, allt såg bra ut, men högra halsmandeln är svullen och så har det krypit ner en bit i halsen, visade som sagt ingenting så en vanlig virusinfektion, skulle proppa i mig alvedon och halstabletter om de gör ont, men saken är den att jag gått med detta i 2 månader och de är ju inte endast halsen utan hur jävla kul är de och gå och känna sig mosig varje dag, kommer nog inte ens ihåg hur de känns att vara frisk och kry. Jaja, får väl se om hans råd ger nått eller om jag måste ringa tillbaka om ett par dagar så de får ta en odling.

Jaja, sen hem, cissi kom och tog en kaffe sen bar de av till jobbet, fick en liten lucka så åkte ner på stan och satte mig och glodde på folk. Haha. Jobbade till 21. Alltid lika roligt att jobba med Linnea, man får sig ett gott skratt. :P

Sen hem till mamma, ut med hundarna, träffade simba så de lekte en stund och sen skjussa jag bort mamma till hennes vän. Så var väl hemma för en timme sen. Imorn blir de jobb 8-17. Sen ledig ett par dagar. skönt de.

Jag är så glad för alla som träffar någon just nu, de värmer verkligen att ni har de bra ska ni veta. =) Men jag kan inte undgå att känna mig ganska ensam och misslyckad ärligt talat. Jag är trotts allt inne på mitt 4:e år som singel och jag saknar någon. men men de finns väl någon mening med de oxå antar jag.

Ne. natti natti gott folk. En dag imorn med.

jobba, packa, jobba, packa.

Tjoho.
Hade en tre dagars helg, underbart. I fredags blev de lite party helt oplanerat, satt och tjura hemma hos jessi på em/kvällen där men de blev ju bra tillslut. Cissi och Emelie kom över en sväng, mycktet trevligt att umgås med systrarna. Händer ju inte så ofta menar jag.

På lördagen blev de en sväng till örebro =) Och efter de stannade Hugo kvar hos mig och sov, vi hade lite filmmys och så kom jessica och emma förbi en sväng.

På söndagen blev de en liten roadtrip, ut till kvarsebo till sommarstugan, flera år sen jag var där, så härligt, måste ske oftare har jag lovat mig själv, så mkt minnen därifrån sen man var liten. Och de hade ju gjort om jätte fint, nytt kök, 2 toaletter, dusch osv. Mycket fint iaf. Sen skulle vi svänga vänster påväg hem och ta färjan över till ÖHusby men hamnade åt höger ist och åkte förbi kålmården. Lämnade av Hugo i Norrköping och sen hem. Helt underbar dag.

Igår packade jag en hel del, tog en fika hos Johanna, emelie var där en sväng och busade med lukas, sen vet jag inte om de hände så mkt mer. Minnet bra men kort.

Och idag var de jobb igen, dagen gick så fruktansvärt segt, är de så de ska vara till semestern om 3 veckor så kommer jag avlida. Jaja, väl avslutat en jobbardag blev de lite ärenden på stan, bla till optikern, skulle pröva att använda mina glasögon förjämnan, se om de blir bättre, så härmed glasögonorm på heltid. Haha! Käk hos mamma, så hem och tog mig ner till källaren och började riva, men suckade och gick upp till lägenheten igen, så mk skit.
Ordnade med mormors internet och så kom jessi över, kaffe och så ner i källarn och tog reda på skiten. roligare med sällskap.
Upptäckte föresten idag att förrådet uppe på vinden är lika stort som mitt rum typ, har inte kollat in de (bott här i över ett år) så började fundera om de verkligen är nödvändigt att släpa de saker jag inte ska ha med mig bort till mamma, de borde väl få plats där uppe tkr jag, så mkt är de ju inte å så mkt kan inte mormor ha som behöver upp till vinden.

Ne sova, upp o göra ett försök att ringa lövåsen imorn. natti natti.

underbar dag.

Jaha, ett litet inlägg här då, händer ju inte allt för ofta, men ibland så. =)

Idag har de vart full rulle, gick upp vid 10, käkade frulle och gick en promenix med ziza, sen blev de städning, lite rensning, ja iaf en början till flyttpackning, sakta men säkert :P

Så blev de en tur ut i skogen med mamma, hundarna, anette och isabell och så kom agge och philip en stund oxå. :)
Hem, slängde ihop en paj och så kom cissi på kaffe. en dusch och sen iväg till fian på lite käk, fetaostfylld kycklingfile med hasselbackspotatis, så JÄÄÄÄÄVVVLLLAAA gott om jag får säga så, och så överraskade jag fia med blåbärspaj och vaniljsås, även de gott :)

Sen hem, och så kom M och tyson förbi, hundarna lekte lite och så blev de en kopp kaffe, var ju på tiden men som han sa "var bäst att åka annars hade man fått skäll" kan du ge dig på ;) Var ju ett tag sen man såg grabben. Men alltid lika kul när de händer.

Nu ligger jag i sängen men är väl bäst att försöka sova lite, förstår inte, har blivit en riktig nattsuddare. Inte bra inte bra.
Imorn är de jobb som gäller, måste ringa veterinären eftersom jag har en katt som snuttar på min hund så hon har börjat producera mjölk :( och ringa vårdcentralen, måste verkligen kolla vad de är för fel, mår skit hela tiden. Funderade på de igår, var så länge sen så jag kommer inte ihåg hur de känns att må bra, slippa känna sig så hängig som jag gör hela tiden, åker ju på förkylningar titt som tätt och någon körtel är svullen, eller om de är halsmandlarna. Får se vad de säger.

Och så vill jag ha min nya telefon, blir knäpp på att vänta, eller som Mickis sa när hon var liten "Jag får ont i magen av att vänta!" Haha, sött.

Ne godnatt. bye bye!

i´ll be there.

Kings of leon - closer (skön låt)

Ja idag har jag umgåtts med syster =) Gick med hundarna en sväng i regnet. sedan åkte vi ner på stan och leta presenter, en enda hitta ja, att de ska vara så svårt, totalt fantasilös. Men hittade mig en lång skjorta till mig själv för hela 129 kr, ett riktigt klipp =)

Ja, sen åkte vi hem till mig, drack te och kollade på tv. Sen åkte hon hem och jag fortsatte lata mig framför tv:n. Så blidde de städning på schemat oxå, behövdes eftersom min kära katt hade ner 2 blomkrukor igår och jag orkade inte göra någoning åt det. hehe.

Ja, så blev de pizza hos mamma, lillsyrran bjöd :P Mums.

Imorn är de jobb, massage på friskvården och norrköping som gäller. Så fyller syster 15 år oxå =)

 

full fart.

jaha då har även denna dag gått, och de är alldeles för sent känner jag. men hade lite svårt att slita mig från tv:n, michael Jackson konsert. Kollade även på sermonin de hade för honom, sorglig. Kom en och en annan tår ='(

Bakat lite bullar och haft några vänner på besök, först johanna, och emelie, lilla lukas var oxå med. =) Så kom jessica och cissi förbi oxå =)

Usch, känner mig så illa till mods, vet inte va de är faktiskt. antingen att den roliga veckan kom idag eller att man setat och kollat på massa tårar hela kvällen.

Ja, och jag börjar fundera på om jag verkligen gör rätt i att låta zixten vara kvar här hos mormor, förstå vad ziza kommer känna sig ensam, inte kommer träffa ariel så ofta och så skiljas från sin lilla bebis. Men och andra sidan kanske hon behöver lite space från honom, hon är skendräktig eller tror att han är hennes bebis, går och piper efter honom hela tiden och han snuttar på henne så hennes tuttar är stora och så känns de nästan som att hon skulle ha något i dem. Precis som att de skulle vara mjölk men de tror jag väl inte, men de ser ut som att hon skulle vara dräktig om man kollar på tuttarna. Men de går väl över snart hoppas jag.


ne vars. sova var de. Är ju jobb imorn, vilket jag inte ser fram emot eftersom de ska regna och åska. :( Tänk om man skulle bli träffad av blixten när man jobbar, tanterna måste ju ha hjälp endå menar jag. Tycker åska och blixt är obehagligt faktiskt. natti natti.


prinsessan på ärten.

Jaha då har även denna dag gått då, ligger för närvarande i sängen och de är en total befrielse för ryggen.
Idag har de gjort förbaskat ont, kämpigt att jobba men de va lugnt och skönt. Gick ganska fort, men jag har varit nära att bryta ihop ett par gånger.

Men de känns inte häller som att jag har rätt att gnälla, tänker på er!

"Kärleken du har just nu är rätt, även om det känns tomt.
Snart får du en kram och allt kommer kännas gott"

Dagens horoskop gav mig på något sätt en liten vink av vad som är rätt just nu.

Efter jobbet blev de en cigg hos jessi. Efter de åkte jag bort till maggan och Uffe där mamma, gerhard och hundarna var. Satt där och bubbla lite, 23.30 åke vi hem, som jag sa, lite senare än vad de va tänkt :P

ne, sova va de. natti natti.

forgive me.

Jahapp. Ska snart åka till jobbet, har nada lust med de. som vanligt, jobbigt att börja på em, man hinner ju gå flera timmar och gruva sig. Haha

Ja, har varit hos naprapaten, känner mig lite skum i kroppen som man kan göra. Ordentligt stel i ryggen, och höftleden är stel och hänger inte riktigt med som den ska, så nu har jag fått lite övningar att göra, hoppas på att min rygg ska må bättre, på fredag blir de massage oxå. Fick ligga med tns plattor, en upplevelse de oxå, fick ju deligering på de på jobbet för ett tag sen, nyttigt att känna på hur de känns, obehagligt men de ska ju tydligen vara bra. Sen massera hon lite och strecha ut min rygg. Och knutorna i hals och nacke bör jag kolla upp sa hon, var säkert bara fettknölar men knölar bör ju kollas upp i vilket fall som helst. Tycker att de är skrämmande att man har så mycket problem med ryggen som jag har 22 år gammal. Ska verkligen fortsätta med regelbunden massage, få ordning på skiten, ska ju leva med den hela livet och ser mkt av ryggsmärta i jobbet på de äldre, ingenting jag vill ha.

Fy fan. så illa jag sover på nätterna, inatt drömde diverse konstiga drömmar och en jävla mardröm, sov men kändes som att jag ville skrika, funderar allvarligt på om jag skrek i sömnen. hehe. 2 hundar fick tag på min katt, den ena drog i huvudet och den andra i benen så han gick av på mitten :´(

tror allt släppte med massagen. hehe. Sa vad jag ville ha sagt, men fick som vanligt inte mer än ett "ok"....

Ja annars då, gruvar rätt mkt över flytten nu. de blir nog säkert bra. bye bye.