äntligen sommar.

Ja helgen var de ledigt, mormor, hennes väninna och kusinen var nere =) skrev lite andrahandskontrakt o sådär =) shit nu börjar de verkligen närma sig. Så i fredags blev de käk, tacopaj som var väldigt omtyckt, lovade mormor att de skulle ligga några st i frysen när hon flyttar hit :P så var fia och cissi med oxå, så trevligt så.

I lördags åkte vi till vännevad och badade, hundarna sprang lösa, helt underbart. Sen blidde de ut till sågmon på lite grillkväll, så mysigt så. =) och statt på de. En massa oväntade samtal som gjorde mig väldigt glad iaf.

söndagen, ut till vännevad när mormor och co åkt, men mkt folk där så vi vände hem igen. Sen hände de inte många knop mer.

Idag har de var jobb, var en sväng till nyponet och efter jobbet blev de massage hos markusmassage, så duktig och trevlig :) längtar mindre tills imorn kan jag ju säga, lär ha lite ont. :P Men skönt var de och de ska väl ge resultat förhoppningsvis. Så blev de kaffe och glass med jessi =) så till öb med Gerhard, köpte mig lite hönsnät till balkongen, så nu känner jag mig verkligen som en fånge :P helt instängd. Haha

Så var jessi här en sväng och lämnade lite saker, blev en cigg och lite skitsnack som vanligt =)

Ja så har jag skaffat mig träningskort på friskhuset, =) forma kroppen lite och kankse få lite styrka i mage och rygg, slippa smärtan.

Ne nu blir de fan sova, jobb imorn. natti natti.

lite uppdatering.

Sitter här och muttrar över att alla är så jävla dåliga på att uppdatera sina bloggar, skärpning!!!
Men så kom jag att tänka på att jag kanske borde uppdatera min ist för att gnälla på alla andra :P

Ja, imorn jobbar jag min 8:e dag i sträck, sen får jag 2 dagars ledigt. Välbehövligt.
Annars så händer de inte mkt i mitt liv, känner mig ganska nere, mest pga smärtan i ryggen och magen som en ballong, ont och illamående så jag tror jag ska avlida. Tror tamefan att jag har magsår eller nått? Ska kollas upp iaf, den saken är klar. Och jag vet vad många kommer tänka, men icke, de är jag 99% säker på.. :P

trött och bitter. Jobbar och sliter.

Men idag var emelie och klippte mig, så fruktansvärt nöjd, så duktig tjej verkligen! =)
Och så har jag ordnat med lite träningskort.
Så blidde de en tripp till djuveholmssjön med fia, cia och ziza. Ja, ska väl sova nu är de tänkt, dödstrött. Kommer förhoppningsvis sova gott inatt. Natti natti.

barnpassning.

Ja igår kom casper som sagt. Trevligt. Och de är ju såååå mycket lugnare att ha en ist för båda ungarna, som natt och dag =) vi var en stund hos mamma o käka och hoppa studsmatta, sen gick vi till konsum och handla lite gott, så blev de filmmys =) Mindre lätt och konsentrera sig på att kolla på film när man har en 5 åring som sitter bredvid och frågar varför gör han så? hela tiden :P Vi gick och la oss ganska skapligt.

Idag käkade vi frulle och så, och när de var dags för tandborstning hittade casper min nagelborste och frågade vad de var för någon stor tandborste :P förklarade för honom att de var en nagelborste och han ville prova. Drog ett drag och stod och funderade - Blir jag tjej nu? frågade han. Ja sa nej de blir du inte, -jaha så jag är fortfarande pojke. Haha sköning där. Inne i någon tjej och killperiod, allt är antingen tjej eller killgrejer. Haha

Ja sen åkte vi till norrköping till pappa (som för övrigt fyllde år idag, grattis pappsen!)  där var de full rulle som vanligt, fika och käk :)

Nu sitter jag hemma här och de är så tyst och lugnt, kan höra en knappnål falla :P

Ja, jobb imorn. bye bye!

how does it feel

Jobbat lite idag, sen hem och städade lite. Men har dammsugningen kvar, ta den nu eller imorn? vet inte vad som är bäst, kommer ju endå se lika dant ut imorn, men de kan vara skönt att få de snyggt och rent. :P

Ja sen var mamma, mikis och jag nere på stan och kollade på alla studenter. Grattis =) Alla kompisars syskon tar ju studenten och min syster gjorde de förra veckan. :) Tänk att de har blivit stora de med. hihi
Men tyckte nog att de bara var en vagn som höll måttet, haha. Lätt bra musik och röj.
Hörde en låt jag fastna för, klaas - how does it feel (partyyyy!)

Ja, och nu sitter jag här, väntar på att ett busfrö vid namn casper ska komma. Gah jag hatar att vänta. Men de är påväg iaf. =)

Jävla halsbränna jag blir tokig.

Jaja, allt för mig. Bye!

dålig.

Lite dålig uppdatering här tror jag, men jag har bara inte orkat. Har varit rätt mycket endå.

Systers student =) Jobb och så.

Nu har jag varit ledig i 2 dagar, skönt så. Men igår vaknade jag upp förkyld och jävlig så låg mest, men de har ju givit resultat eftersom jag är pigg idag :) Så var jag hos tandläkaren oxå. Inga hål förutom ett gammalt på en visdomstand, de ska göra en lagning så länge tills i höst då den ska bort =) Och idag var jag tillbaka dit till tandhygienisten, även där fick jag beröm för att de går bättre med mina tänder, kul att de ger resultat.

Blir så himla sugen på rixfm festivalen när man ser de på reklamen, men jag har bestämt att den 20:e aug så blir de party i norrköping med rixfm festival =)

Mycket som hänt på en vecka men jag orkar inte skriva allt :P Haha.
Ne nu ska jag kolla lite på tv:n och ta hand om disken. Bye bye!

inte meningen.

Känns som att de inte är meningen att de ska gå bra för mig. suck!

Jaja, imorse drog jag och jessi till etuna igen, hämtade tentan, tyckte nog allt thomas bedömt det konstigt men men blev ju godkänd iaf. Sen till fastighetsuthyraren (?) och skrev på kontrakt, två betalningsfria månader juni juli, fan så nice. =)

Sen bar de av hem, hämta mamma, ut med hundarna, hem och käka lite, vilade en stund sen jobba 16-21. Gick ju bra de, lite och göra iaf.

Ja och nu sitter jag här och grubblar som vanligt, känns så jävligt, inga pengar att köpa present till syrran nu när hon tar studenten =( Usch.

jaja, dags för sängen snart, jobbelijobba imorn 08.00 - 14.30 men såg att jag hade två städ, blää!!

tisdag

Jaha, då har jag jobbat i 2 dagar då, bara ett x antal jävla dagar kvar. Äsch får försöka tänka positivt, pengar. Och nog allt finns de ljusglimter oxå, då man får komplimanger som världens sötaste små öron eller när en tant ropar puss o kram åt en när man ska gå. Haha. Då förstår man varför man jobbar och står ut. :P
Ja och så får man ju lite motion igen, skönt att börja röra sig, lite för mycket stilla sittande när man pluggar, iaf vad vågen talade om för mig :(

Ja annars då. inte mycket faktiskt. tråkväder idag.

Ja och jag förstår inte riktigt hur man kan skriva en sådan sak och sen inte svara på det, de är faktiskt inte schysst :( Blir faktiskt väldigt orolig, tråkigt att du inte kan se att jag faktiskt bryr mig om dig, så pass väl till och med att tårar kommer fram. :( men men, vad gör väl de.

en positiv sak aif... 3 ringde idag och meddelade att mina abbonemang snart går ut, de ena sa jag självklart upp eftersom jag inte använder de, var tvungen att ha en ny telefon så därför fick de bli så. Och de ena skulle jag få kundrabatt 20% på, så kommer betala någonting på 470 ist för 599, så där sänkte jag lite kostnader iaf. :)

Imorn blir de förmodligen, förhoppningsvis etuna om jessi följer med. skriva på kontrakt på lägenheten och hämta en tenta, som de för övrigt kunde skicka hem igentligen men de fick ínte jag någon information om :( morr.

sen jobba 16-21. bye bye!