tisdag

Jahapp. I söndags var de ljusparty hos mamma. Kommer förmodligen själv bli partylight konsult, så nu får ni ordna ljusparty ;) Ett bra sätt att lära sig prata framför folk. =)

Ja, sen blev de käk hos fian. Mums.

Igår var de plugget, as trött. Sov som en kratta den natten.
Sen blev de ner till jobbet och hälsa på dem en sväng, hämta ut mina böcker och så.
Mådde skit. Ont i huvet. Men de fick jag ju svar på senare på kvällen, vageljävel.
Vaknat några gånger inatt, ögat stort som ett klot, igenklibbat o blää. Drömde en massa drömmar om flytt till etuna oxå, är nog meningen att jag ska dit :)

En sån här rolig dag idag, irriterad i ansiktet o jävlig.
Sitter hemma hos mamsen för tillfället, ska sätta mig o läsa. Men var tvungen att gå ut med ariel och zizan. Gick förbi granntomten, helt plötsligt var Milton oss hack i häl. Försöka få tillbaka honom till tomten, med 3 busande hundar, lätt som en plätt. Eller inte. Haha. Som tur var kom någon vän till dem o släpa tillbaka milton hem :P

Ne, allt för mig. Bye!

söndag

Hoho!

I fredags var det plugget, sen hem till mamma o käka. Så kom emma och jessica. Satt här och drack lite vin och sen blev de helt oplanerat safiren för min och emmas del. Rätt trevligt faktiskt. =)

Igår bar de av till Norrköping. Gick på stan och shoppade lite med annmari och brorsan =) Men brorsan lämnade oss efter halva tiden, han orkade inte med oss. Haha. Hitta mig ett par skor, en jacka och en bikini. Skönt att ha de klart =) Supernöjd. =)

Så blev de hem till stan, hämta upp jessi, åkte hem till mamma och käka lite. Sen hem till mig, så kom emma förbi och var sugen på statt. Satt där i mörkret, sen blev de lite bråttom, statt innan 22.00 :P Men vi hann. Jätte trevligt. Massa folk ute tillslut, kända ansikten. Gratis öl o så, underbart. Haha.

Men jag har insett att Katrineholmare bara är en skock töntar, ytliga falska jävla människor. Och det vill jag inte vara en del utav, så till hösten tänker jag bosätta mig i Eskilstuna tror jag =) Känns skönt att ha tagit mig ett beslut.

Ne, cigg, duscha, läsa lite, gå till konsum och sen till mamsen på ljusparty.

jäävla fan.

Mycket funderingar som snurrar just nu. Vet varken ut eller in.
Min ekonomi fungerar inte just nu. Way to much utgifter. Och skuld hos mamma på några tusen. Vilket jag inte behöver tänka på just nu, men de gör man ju endå. Aldrig roligt att låna av folk.
Om jag nu hade tänkt göra som jag hade tänkt, betala av räkningarna på kredit under sommaren, blir de att leva JÄVLIGT snålt i sommar och inte säkert att de blir någon utomlandsresa. Vilket jag så gärna vill! Jag behöver det. Komma bort för en stund.

Ett annat alternativ är att flytta hem. Shit de tjänar jag ca 4500 på i månaden. Men att flytta hem igen är inte de roligaste kanske, inget eget space, inte få vara ifred, Och vart ska jag ha alla grejer? Plus att flytta hem med en katt och en hund, inte de lättaste.

Men jag vet ju, får jag bara iväg de där räkningarna kommer jag att ha ca 2000 kr över efter betalda räkningar utan att behöva jobba och då klarar jag mig ju. Men att tjäna in nästan 5000 kr i månaden vore ju inte häller helt fel.
Eh jag är lost. Vet varken ut eller in.

torsdag

Hejsan svejsan!
Idag var de upp strax innan 8, skjussade mamma o hennes jobbarkompis till furuliden, så tog jag och ziza en promenad där. Vid 9 åkte jag bort till S, pluggade, drack kaffe och käka lite =) Vid 4 åkte jag och ziza hem till mamma. Käk där. Sen tog jag o mamma en timmes promenad :)

Fick ett samtal från Thailand förut =) M stod de på telefonen, hm. Var tvungen och titta både en och två gånger innan jag svarade :P Men de stämde bra de. Kul att han ringde mig. Hade jag inte förväntat mig direkt. Men en konstig känsla, Ja de är ju inga falska känslor när man känner sådär iaf.

Ringde min kära far förut oxå, skulle höra om busfröna skulle komma hit eller inte. Men de ska hälsa på syrran så de blidde inge med de. Men han prata om att A ville in till stan och handla ett par skor och så på lördag, men har ingen bil så hon hade sagt till pappa "pratar du med emma och hon ska ner nått så kan hon få ett par skor" Haha. Vore trevligt ju, inte för att handla ett par skor, utan umgås lite med henne =) Men ett par skor är väl inte fy skam i dessa dagar när man inte kan unna sig ett skit. Värdelöst att inte ha pengar. =( Stressmoment till max!


Beslutsångest för imorn oxå, vet inte alls vad jag vill eller om jag ens har råd.. suck suck. Kommer de ens vara värt pengarna?

Skola imorn oxå, 13.30 - 17.00 värdelös tid en fredag. Haha.

Ne, sätta sig och plugga lite, som om jag inte gjort de idag, men men, lite till skadar ju inte.


konstigt hur ...

konstigt hur man kommer in i perioder på att blogga. Haha. Ibland är jag skitdålig på de, och ibland kan de bli flera gånger om dagen :P

Ja, idag var vi hos carina och pluggade, eller ja kan inte påstå att de blir så mycket gjort, börjas ju alltid med fika som lyckas bli i några timmar o så blir de så mycket tjatter haha. Inte många knop gjorda.

Sen blev de med sophia ner på stan, handla lite skolkraffs. Men lycklig man blir av att handla nått litet sådär =)

Sitter btw hemma nu, ska sätta mig o läsa lite, och översätta lite engelska till svenska, vi gjorde så att vi delar upp boken så att vi läser 4 kapitel var ist och skriver upp de viktiga. Hade tänkt mig att jag skulle bli klar med de kapitel jag fått på mig att läsa, har ju lite försprång eftersom jag börja igår :)

Underbart väder, men lite kallt endå. Men fick sånt här vårrus i kroppen. Började få en känsla av att jag vill på safrien på fredag, ah, jag är knäpp brukar ju aldrig vilja gå dit. Haha.

Snart iväg till mamma o käka, sen blir de vingåker på hundkurs. Försöte nyss borsta lurven men hon försvann som en och annan avlöning. Haha Makalös min lilla tös. Men de kankse är skönare med en massa tovor, jag vet inte?

See ya !!!

här igen.

Planerna vart inte riktigt som jag tänkt. Ingen längre promenad. Men men.
Har setat här och pluggat, läst lite i den engelska boken, som för övrigt inte är så svår, än så länge.... :P
hunnit med en hel del tv oxå såklart. Haha

Imorn blir de en sväng till carina sen hundkurs i vingåker. Läsa en massa oxå såklart!

Pusshej leverpastej!

anymore.

Vaknade vid 7, pigg som en mört. :P Vid halv 10 tog jag en promenad bort till Carina. Drack kaffe och smörgås sen plugg. Tiden bara försvinner när man umgås med de där 2. =)

Sen skjussa sophia hem mig. Sitter för närvarande hemma hos mamma, håller på att kopiera en hel jävla bok, de ni. Men så kan de vara när böckerna inte går att få tag på. Slut i affärerna, förlagena trycker inte fler pga att det kommer en ny upplaga i sommar. Och för sent in på terminen för läraren att ta bort kurslitteratur. SMART!  Så jag har lite att göra, 12 kapitel som ska kopieras.

Sen funderar jag på att ta en promenad bort till sophia och lämna den till henne och sen bort till Carina och lämna boken, blir en jävla bit och gå men. :P Dena ena bor vid backavallen och den andra på öster. :P Bort med fläsket. Haha.

Gjorde några test på facebook, flickvänstjejen "perfekt för killarna" Ja för det har jag ju verkligen märkt. Haha.

Längtar för övrigt till sommaren, vill utomlands :) Och det ska jag ju. Kan bli kul.

måndag

I fredags åkte jag och jessi till norpan, blev fredagsmys och tacos med grabbarna. Sen somna de, ja till och med jessica ;P Haha.

Lördagen så var de upp ganska tidigt, käkade frukost och så sen bar de av ner på stan. KAOS! Tur att jessi hittade ett par byxor snabbt. Haha. Tog även en liten promenad till bibblan med 2 trötta pojkar.
Emma - Casper nu får du gå en liten stund, du är tung.
Casper - Nääää, jag är lagom.

Haha, sötnöt. Barn är verkligen underbara, säger precis vad som faller dem in. Så blev de hem, käkade lite och så. sen kom pappa och jag och jessica åkte hem till stan.

Här blev de fix och lite öl, så kom bella o emma en stund. =) Så statt på de, lite gratis drinkar och så tackar man ju inte nej till :p Ja, men de blir ALDRIG mer statt för min del, skämma ut sig på de där viset. Haha

Söndag: Mådde faktiskt bra. Men stress och press till tusen, tentan skulle bli klar. Hann inte med att skicka iväg den med posten, blev klar typ 23.30 efter mycket om och men, hann med att spy några gånger under dagen, måste ha varit pga smärta bla, fick ju roliga veckan igår och så ont har jag nog aldrig haft av de där. Så var jag så jäkla stressad så kroppen orkade väl inte riktigt med.

Idag var de bara att pallra sig upp tidigt och åka till eskilstuna och lämna tentan 08.00. Fram och tillbaka. Hem o fixade en stund sen tillbaka till etuna. :P Och för en gångs skull känns de fruktansvärt bra. Hela dagen har kännts riktigt bra, läraren är suverän, ämnet sociologi är roligt och intressant. Kanske hamnat rätt trotts allt?

Ja, snart dags för sängen. Imorn blir de bort till Carina och plugga. =)

wish we never...

Åkte med Gerhard till flen imorse och lånade en bok. =) Sedan blidde de fika hos johanna med emma o bella =)
Men nu sitter jag hemma, ska försöka skriva lite på tentan och packa lite, drar iväg till norpan sen och ska se efter busfröna. =) De tjatar ju så dant på att moster ska komma.

Allt är inte som de ska. De är skit, och jag vet att ni bryr er men de hjälps inte att hacka, jag vet redan att jag gjort fel och man lär sig väl av sina misstag förhoppningsvis. Och det tror jag att jag gjort. Och jag kan ju inte annat än att försöka rätta till det, kan inte göra saker ogjorda.

Så blev jag säkert på bättre humör när jag kom hem eller inte. Tror du att jag är dum i huvudet? Kan ju inte påstå att du är särskilt smart iaf. Jag vill inte mer, hoppas de här 2 veckorna kan hjälpa mig bort....

Ne nu har jag inte tid med detta mer... // ledsen själ.

yeah.

Jaha, igår tog jag och ziza en promenix till Johanna, tog en fika. Blev bjuden på wienerbröd, lyx =) Satt o snacka i ett par timmar, sen åkte jag med mamma o gerhard och handlade. Var tvungen att ha lite kattmat till zixten eftersom de jag hade inte dög till herrn. :P Ja, så pluggade jag lite till.

Insåg att jag defenetivt inte har råd med att må bra = akupunktur. *suck* Fan, jag blir knäpp på detta. Längtar till sommarn då jag kan tjäna lite pengar och styra upp min ekonomi så ska nog allt bli lite lättare. Detta samhälle är inte till för ensamstående, eller vad säger man. Ne så är de faktiskt. Hade varit 1000 ggr enklare att dela allt med någon. Men när man inte ens har råd att handla mat eller nödvändigt som salvor lr astmaspray. Men jag hade en smart vän som tipsade om loppis, ska nog se till att samla ihop lite skit och åka iväg på de. :) Smart.

Ja, annars då. Vaknade tidigt idag med. Måste vara de härliga vädret eller nått. Tog en liten promenad med ziza och satte mig med tentorna, har setat o knåpat i flera jävla timmar idag, allt jag fått ihop är 2 A4 sidor, de är illa. De går väldigt segt måste jag säga. Men jag har defenetivt lär mig en läxa, måste ändra totalt på min studieteknik, så är de. Men de är  väl tur att jag fattar de nu, de är ju trotts allt bara andra månaden i skolan. :)

Sen kom Johanna med sin lilla familj, lukas och tone. och jessica och bella. :) Lite kaffe på de. Sen blev de tacopaj och emma kom och joina oss. trevligt trevligt =) Men tacopajen blev totalt misslyckad, inte alls som den brukar, men gick ju i endå. Haha.

Nehe, om man ska ta o försöka sova lite. Lite och göra imorn med, plugga, åka till flen o låna en bok, ringa en massa samtal och så skulle jag träffa johanna och emma en stund och sen bär det av till norrköping med jessica. Barnvakt till busfröna :P

njuter.

Jaha, tog mig upp tidigt imorse, eftersom de var en katt som klöste sönder mina fötter. Morr. Men vaknade ju av ett härligt väder, solen sken klockan 6 på morgonen, lovely. Vid 9 var de dags för en långpromenad med mamma, gerhard, ariel och zizan. :) Sen lite te o så.

Fick ett sms från herr M, som undrade om jag fortfarande ville åka utomlands i år, tjatade väl lit förra året om de :P Klart jag vill de, fan vad kul de skulle vara. =)

Ja, och så har jag ringt och beställt tid för akupunktur =) Bäst o börja innan pollensäsongen börjar. Men så satt jag o räknade på mina utgifter denna månad, blir knapert. Och till en början sa hon ju 2 ggr i veckan, 320 kr per gång. De är de ju klart värt, men.... Kankse någon av mina päron kan hjälpa mig, de är ju trotts allt de som gjort att jag fått helvetet. Haha
Ne nu va jag dum, men lite sanning ligger de ju i de.

Nehe, dags för en promenad bort till svängin. Till johannas mamma o ta en fika med johanna som sitter barnvakt. Ut i de vackra vårvädret :)

trötter.

Jaha, åkte till bibblan och lämnade boken. Men ingen av de nya kurslitteraturerna fanns, eller de fanns men var såklart utlånade. 1 av 5 finns i flen så får väl åka dit, men annars så får jag ringa runt till lite folk imorn och se om jag kan få tag på någon begagnad. Annars blir de runt 1000 lappen för böcker och de har jag ingen lust med faktiskt.

Ja, sen blev de plugget. Halv 4 fick vi sluta, så sam, carina och jag tog en fika innan de var dags för tåget hem. Blev lite bråttom till tåget :P När man har trevligt går tiden fort eller vad säger man?

Ja, sen blidde de käk hemma hos mamma. Träffade sis som för övrigt klarade uppkörningen idag. =) Grattis. Men får ju vänta två jävla veckor på uppskrivningen, surt. Men de fixar du bruden ;)

Hem, försökte sätta mig med skolböckerna, men förstod inte ett ord av vad jag försökte läsa så de var bara att lägga ner. Hjärnan måste vara på helvarv för att den ska hänga med. Och jag har blivit en sån där tråkig kvällstrött människa så får se till att plugga så mycket som möjligt på dagarna.

Ja, sen har de vart tv:n. Nu sitter jag här och väntar på brothers and sisters, sen blir de sängen. Bye!


tisdag.

Igår pluggade jag lite, sen blidde de en tripp till norrköping med mikis och fian. :) Tog en liten fika hos johanna medans vi väntade på mikis :)

Typiskt 51 poäng, 52 godkänt. Riktigt jävla surt. Men du fixar de nästa gång sis :)

Sen blidde de pizza med Jessi och Emma w. :) De va gott, länge sen nu ju.

Ja, sen försökte jag plugga lite till, tittade lite på tv o sen sova. Väldigt konstigt hur man kan vara så trött idag. Förstår inte, vädret kankse? Somna strax innan 12, och klockan ringde vid 8, men orkade inte ta mig ur sängen förnst vid 9. Trotts de, dödstrött. Grus i ögonen.

En sån här dag skulle man verkligen vilja packa ner sig själv i resväskan o följa med till thailand. Morr. Haha. Avis!

Ja, ska försöka plugga lite, sen vid 11 är de dags att göra sig iordning, måste till bibblan innan de är dags att åka till skolan. 14.15 - 17, ja de är ju en tid de oxå. Inför tentorna, hoppas man får med sig nått användbart...

Ne, uppdaterar kanske sen. Pusshej!

söndag.

Kvällen igår då, blev på bättre humör iaf. Lånade bilen och for iväg till norpan. Träffade pappa, annmari, casper hugo och sen annmaris föräldrar som jag inte träffat på år tror jag. Vi käkade lite och så sen for jag vidare. Btw pratade med syrran i telefonen oxå, kändes bra att höra hennes röst :)

Ja som sagt for iväg några mil till, melodifestivalen och film. Det var trevligt, men fick en jobbig känsla när jag åkte därifrån. Jobbigt. =( Jag är verkligen vilsen. Jag tycker och jag vill, men är de någon ide?

Jaja, hemma vid 2 typ, somna väl runt 4 sen vakna jag ett ex antal ggr och så vart de lite bråttom upp ur säng vid 10, skulle vara i vingåker kl 11. Väl i vingåker blev de test, hade inte räknat med det men det gick ju bra. 14 sökande varav 8 platser till agilityn, men vad jag tror så var jag i god tid ute att ansöka och för det andra så gick de bra för oss. :) Ja sen bar de av hem.

Har setat och pluggat typ hela dagen, tiden har försvunnit totalt och jag har inte fått gjort de jag räknat med att hinna med. Men det är en dag imorn oxå, en vecka kvar så jag har lite att göra denna vecka.

Men imorn blir de upp skapligt, plugga, så ska jag en sväng till norpan och sen plugga lite till och sen blir de pizza med jessi. Länge sen nu :P Haha.

Ne nu ska jag iväg till fia och kolla på beck. Trevligt :)

break me down.

Jaha, igår. Först var de kurs, för de nya systemet för vikarier. :) Låter helt okej faktiskt. Sen drog jag och emelie till flen. Skulle lämna en bok på bibblan men fick låna om den som tur var. :) Så passade vi på att ta en fika hos farmor. :)
Ja, så var vi hemma hos mamma, tog lite o käkade och gick ut med hundarna.

Sen blidde de willys med Gerhard och Agge, och till apoteket för att hämta ut bricanyl som lövåsen lovade att fixa med en gång, ah säkert, den fanns inte där så de blidde ingen medicin för emma.

Sen blidde de städa för fulla muggar här hemma, och så laga lite mat hemma hos mamma. Och sen kom jessi hit, drack lite vin och snacka skit, mycket trevligt =)

Idag... Skulle, men han inte så långt. Åkte bort till och träffade dessan, alec, johanna, lukas och emma =) Sen tog jag och ziza en promenix hem. Och jag hatar denna jävla FUCK VÄRLD! Gick förbi 2 killar, jag var ensam där i närheten med dem och de är tvungna att tala om högt och tydligt vad de tycker o tänkert (där kommer tomaten på igång) fick jag slängt i ansiktet på mig. Ja, de gör ju verkligen att man älskar sig själv mer menar jag. Jag orkar inte se ut såhär, det är äckligt. Jag är äcklig!!!!

Ne, duscha. Bye!

Dead by april - losing you
30 seconds to mars - The kill

FUCK!

Nu är jag pissit jävla förbannad på min hund. Nog för att hon inte förstår vad han gjort men fan, jag är så trött på hennes jävla stil just nu. Snor mina saker och tuggar sönder dem, just nu är min astmaspray totalförstörd. Går inte att använda över huvud taget. :( Har inte nått recept på en ny häller, lätt fixat men de tar några dagar för att få det. För det andra har jag noll jävla kronor så jag kan i vilket fall som helst inte hämta ut någon, och för det 3:e så om jag skulle få ett astmanfall så har jag iaf inte råd att åka till akuten, sådär ja. de va mitt liv. suck!

Någon som vill köpa henne kankse? Vet inte om jag har någon lust med henne längre. Ärligt.
Ne just nu är jag riktigt jävla förbannad på henne och de vet hon, smyger runt här som en och en annan tönt.

Ja, satt o pluggade men den lusten försvann totalt. Åh vad jag hatar att inte ha några pengar. Och jag vet att dom vill att jag ska fråga men de är inte kul att 1 fråga några som redan har dåligt med pengar och 2 de suckas så fort man frågar.

jaja. Nog om de. Vart i skolan idag, känns lite lättare med tentorna, fick lite klarhet i allt. Pollet trilla ner med andra ord. Ja sen fick jag besök en stund, vart o käkat hos mamma o så. Pluggat men nu är de sängen som gäller.

onsdag

tjoo. Sitter hemma hos mor min. Vart ute o gått långpromenad så blidde de korv med bröd. Passade på att måla mina naglar, så nu sitter jag och väntar på att de ska torka så att jag kan gå hem och plugga. För de ska göras idag :)

Så hoppas jag på att sakerna kommer idag och att folk lämnar pengarna så att jag kan hämta ut dem. Så skulle memme höra av sig när hon slutar jobba. Länge sen man träffa henne känns de som.

Kate voegele - you cant break a broken heart

Ja inte så mycket att säga om gårdagen, pluggade mest. Eller försökte iaf. Och ibland blir jag galen på mina djur, fan. Den ena tuggade sönder min starka kortisonsalva, hur bra nu de kan vara på en skala? Och den andra fick för sig att rulla ut hela toalettrullen (en ny framtagen). Suck!

Ne, hemfärd. bye!


måndag

Ja, ingen promenad för mig imorse inte. Dödstrött. Kändes som att jag inte hade sovit nått när klockan ringde. Gjorde mig iordning och så, sen bar de av till skolan.

Upptäckte att fan vad man är i behov av vanor, imorse var inte tåget på perrong 4 som i vanlig ordning utan perrong 5 och jag blir genast nervös. Haha

Så var de föreläsning. Och så tillbaka till stan. Ganska djupa och lite halvjobbiga samtalsämnen med damerna, känner mig ofta väldigt känsloladdad när man pratat med dem, de säger så klockrena saker som verkligen berör en på många sätt. En sak handlade om ansvar, alltid varit den duktiga, tysta, lugna goa rara, men någon stans där inne finns tomheten. Aja.

Sen hem o donade lite, käk hemma hos mamma och sen hem och skulle plugga. Hm. De är väl inte förnst nu jag börjat plugga typ. Haha. Ah men är man inte fokuserad är de ju ingen ide, och jag har verkligen inte varit fokuserad. Usch. Ska de behöva kännas såhär? Jag vill må bra!

Jaja. inte tid med detta. natti natti eller nått.

you cant break a broken heart.

Känner mig som en äkta loser. Ah, thats me.

You can't break a broken heart
so try your best now baby
try your best to break me
you can't break a broken heart

No damage you can do now
I'm immune to you now
you can't break what broke apart

there's nothing you can do to me no more
you can't break a broken heart

Ah iaf, idag stod de städning på schemat. Fixat o klart.
Sen blev de käk hemma hos mamma. :)
Dusch, tv och nu ska de läsas. Föreläsning imorn så lite insatt i vad de handlar om måste man kanske vara.
Så ska boken vara utläst till på torsdag då de är seminarium, så då vet ni vad jag har att göra de närmaste dagarna. Suck jag har verkligen ingen karaktär. Skärpning!

Ja och för de andra tänker jag göra ett nytt försök imorn, några överflödskilon ska bort till sommaren. Så imorn blir de en morgon promenad innan frukost. Kan nog vara skönt faktiskt. Så inge sött o gott i veckorna. De får bli till helgen. Så som de ska vara. och jag ska verkligen försöka lite hårdare denna gång. Sist gav jag upp innan de ens hade börjat. Ni får gärna ge mig en spark i arslet så att jag klarar detta ;)

Ah, ne nu ska de läsas. Bye!

suck without you.

Ja, i fredags hamnade jag och jessi på harrys med grabbarna. Mycket trevligt måste jag säga. Och de var ju tur att "miss jag tror att jag är nått" inte gjorde någon drastiskt eftersom jag var där. Haha Bara lite hatblickar, men sånt man får ta. Haha Ja, så blev de macidonkan på de, inte jag då men. Mys.

Igår  var jag riktigt jävla bakis. Hemskt. :( Gick över till mamsen och käkade frulle. Sedan hem o la mig i soffan en stund, så kom syster yster mikis och Irma över. Kände mig inte så värst social men trevligt att ha dem här. :) Ja, sen blev de käk hemma hos mamma och sen party hos fia. Trevligt trevligt. Kul att de kunde komma lite folk som inte brukar festa ihop sådär. Så blev de statt på de, vet inte riktigt om de var någon höjdare men. Sen kebabtallrik hemma hos fia på de.

Idag mår jag faktiskt bra, trött bara. Ska ta tag i och städa o plugga, sen är de käk hemma hos mamsen.

Ne allvarligt nu börjar jag fan tröttna. Håna mig. Stick kniven i hjärtat o vrid om, gör de, de känns. (Mitt hjärta) ja men då får du hålla dig till de fan, jag orkar inte mer. Nu får de vara nog!!!!! Man ska inte nöja sig för lätt, och de vet jag att de var dömt redan från början. Jävla idioter de finns.

FREDAG

Jaha, fick order av Johanna att skriva blogg så är väl bäst o göra de då ;)

Igår var de seminarie i skolan på em, inte mycket att ha kan jag ju säga. Men men.
Sen var de käk hos mamsen, fisk, inte min stora favorit men de va gott. Efter de hände inte mycket alls, la mig rätt tidigt, dödstrött.

Idag var jag med sandra nere på bibblan o pluggade lite. Inte för att vi fick så himla mycket gjort men endå. Så blidde de lite ärenden på stan. Och så hem och plugga lite till. Går lite långsamt för damen här tror jag. Men jag är trött, kanske skulle ta o vila en stund o sen fortsätta.

Håller även på att göra godis till ziza, torkar blodpudding i ugnen. De är populärt, de kan man ju göra allt för ;p
Ja och för övrigt har jag fått plats i agility och lydnad nu till våren, ska bli så skönt o börja träna med damen igen. och som tur är börjar lydnaden innan agility så att man kan få lite ordning på henne :P Agility ska blir riktigt roligt, tror minsann att de passar henne väldigt bra. =)

Ne, annars idag då? Mat hemma hos mamma, plugg och sedan kanske någon film med jessi. Jaja. Bye!

onsdag

jaha. Måndags, jobb, de gick väl ganska bra, råkade hamna i fel hus och virrade runt lite men men :P

Tisdag, helt obegriplig föreläsning. Ibland blir man verkligen inte klokare av de där. Men men. Sen hem, storstädade sen kom emma w och jessi förbi sen hem till mamsen och käkade. Efter de gick jag och mötte Johanna och Lukas, skulle titta på lägenhet så jag följde med. Efter de var de hem och fikade lite med, jessi, emma w, johanna, emma och så kom emelie förbi en sväng oxå. :)

Ja, sen fick jag för mig att jag skulle ut på en liten roadtrip mitt i natten :P Mys. :) Kom hem idag vid 18.00 typ, käkade kålpudding hemma hos mamma sen mötte jag upp Johanna, Lukas och emma, hem till mig och så kom jessi förbi oxå =)

Nu sitter jag och muppen här o kollar på CSI, men snart dags att sova. Ska försöka ta mig upp skapligt imorn, seminarium 13.15 - 16 imorn. Hela dagen förstörd med eftermiddags tid, därför jag vill komma upp tidigt så man hinner med lite.

Jaja. Natti natti gott folk.

måndag

Jaha, då va de måndag igen. då...

Vaknade av att telefonen ringde imorse, halv 8, morr. Men de va söt så de gick ju inte att undgå att vilja prata. Haha. Pratade väl sådär en timme typ, sen va de soffan en stund, ringde igen efter ca 1,5 timme, söt igen. Haha. Sen sov jag lite till och så ringde de igen, söt igen. Haha

Tyckte han kan komma hit i helgen och festa lite, men de lät mer som "du kan väl låna bilen och komma till jönköping ist" Det lät lockande må jag säga, komma iväg lite. Jaja, får se hur de blir med den saken.

Ja så har jag bara tagit de lugnt, tänkt plugga. Men vid halv 3 ringer telefónen om jobb på hemtjänsten 16-21. Jag hatar dålig framförhållning, jag måste planera, tackade jag men blev på väldigt dåligt humör. stress.

Slänger i mig lite mat så ska zizan till mamma så de är snart dags att gå. Jag som skulle plugga. suck. Jaja. hinner läsa några timmar ikväll, sen är de föreläsning imorn och efter de ska jag bannemig läsa ut boken och börja på den 3:e och sista.

Återkommer väl om mer ikväll. Har ju ingen bra erfarenhet om sist jag jobbade i laggarhult så vi får väl se hur de går. Positiva emma här. Haha

lördag/söndag

Ja igår var de jobb 9-14. Städade och bakade sockerkaka :) Sen iväg och handla och hämta upp Johanna och Lukas :) Alltid lika trevligt att träffa dem. Snackade lite med lukas och fick lite leende, de kan väl leva på i några veckor. Hihi. Så gick vi hem till mamma, käkade tacos och så kom emma och joina oss en stund. Sen hem och göra sig iordning och drog till mattan. Var lite off först, kände mig väldigt nere men sen gick de över, följde med på statt och skaka lite rumpa. :) Så hem och sov.

Ibland undrar jag, jag tycker att man ska säga vad man tycker till sina vänner. Vi säger allt för sällan att vi älskar varandra. Ger varandra komplimanger osv. Men nu börjar jag fundera. Har 2 ggr sagt till 2 vänner att jag älskar dem, men inte fått nått tillbaka. Blir lite fundersam bara. Inget man slänger ur sig bara sådär, ska ju menas, men ja.

Idag har de vart jobb 9-14 17-21, så himla skönt och roligt att vara där. Älskar verkligen det jobbet, inte stressigt som med hemtjänsten, allt är frid och fröjd, man tar saker i sin egen takt, var väl inte klar med morgonbstyren förnst vid 11 idag men varför stressa? Tvättade lite, lagade käk och så sen hem ett par timmar. Så var de kvällsbestyr, han med att plugga oxå. Ne jag trivs verkligen som fisken i havet.

Ja och nu sitter jag här. Beck såklart. Ska ta mig en dusch oxå och bädda rent i sängen.
Var tvungen att ringa till min "kära vän" K ikväll oxå, jimmy hade fått en räkning från den norska tullen på 50 norska och de framgick inte hur man betalade den häller. K sa att han betalar den, och jag tackar och tar emot är ju inte så tät just nu och btw så är de inte mer än rätt. Men att de kommer nu, typ ett år senare. Haha.

Föresten så läste jag att syrran har de bra, gör allt lite lättare =)
Ne, dusch va de.