underbar helg.

Haft en helt underbar helg. Fredag var de ju först etuna med jessi, lägenhetstittande och så, fick bli den. Fan den är ju billig, 2300 kr i månaden för en 1:a på 41 kvadrat.

På kvällskvisten gick jag upp till bella o emma, drick lite öl och bestämde mig tillslut att följa med på fest. De va musik så de hette duga, tror huset hoppa upp och ner till och med, om inte annat så fick man väl tinnitus. Sen gick emma och jag hem till mig,snacka lite goja och sov.

Kl 13.00 på lördagen kom sophia och hämtade mig, så bar de av till spannarboda, ute på landet någon stans mellan arboga och örobro. Stod en skylt till Frövi så var säkert rätt så nära syster yster då. Hade iaf jätte trevligt, först blev de kaffe och världens godaste rabarberpaj, jag lovar, den godaste jag ätit, de va så de K****a i mun. Haha, så blev de lite husesyn, solning, kubb, ja och jag har insett att vi katrineholmare inte riktigt vet reglerna för hur man spelar kubb egentligen, så de ska jag lära folket nu ska ni se, mycket bättre sätt. Ja efter 2 omgångar med kubb blev de grillning, är absolut ingen grillmästare och det fick de ju stora bevis på då jag tappa ner köttbiten i kolen, som tur va var de min egen. Haha.

Efter de tog vi en liten promenad, och då fick de bevis på att jag är en riktig stadsbo, trollslända på armen och jag skrek som en stucken gris. Haha. Och utan att tänka mig för frågade jag "Får hönsen ägg utan att bli befruktade" Dah! godmorgon yxskaft, skulle de behöva de för att få ägg är de ju tvugna att ligga i ordentligt, och stackars tupp han måste ju ha fullt upp hela dagarna. Och K skratta så hon höll på att dö. Haha Förstår henne! Ibland är jag smart.

Sen blev de kaffe på de och klockan 21.00 bar de av hemåt, väl hemma satt emma och väntade på mig, drack ett glas vin och sen blev de sängen.

Idag åkte jag med mamma, gerhard och hundarna ut på sjön, så härligt :) Men de är livsfarligt, brände mig endel. Jaja.
Så har jag städat, tvättat, duschat, bäddat rent i sängen, bytt gardiner, vart hos johanna och fikat med henne och emma, och hemma hos mamma och käkat.

Nu blir de ut med ziza, sen sängen. Börjar ju jobba imorn. Mindre lust med de men man får tänka på pengarna.

tråk!!!

Jaha, igår var de tenta, kändes väl sådär. Men kanske fick ihop till ett godkänt iaf. Återstår att se.
Sen umgicks jag lite med jessi :) Och sen liten road trip.

Ja imorse hämtade jag upp jessi, så åkte vi vidare till Eskilstuna, tänkte hämta tenta, men nedå de var stängt idag, sen skulle jag köpa lite kaffe men då funka inte mitt kort. typiskt. :S

Ja så åkte jag och kolla på lägenhet, helt okej. Får duga, på något sätt ska man nog kunna göra den mysig oxå. Bäst av allt badkar och fläkt i köket :) Så i aug BYE BYE fucking katrineholm, med glädjande steg jag tar mig härifrån. Har inte så mycket här endå.

Ja sen har jag vinkat av jessica som skulle med tåg till sthlm. Och jag sitter för övrigt och deppar just nu, musten flög ur mig totalt. Känns som att de blir en fucking jävla tråkkväll hemma idag.

Jaja. Bye bye!

parasiter.

Gick till fågeltornet och tog en fika, mycket trevligt, benjamin och zizan badade :P Härligt där borta, blir fler promenader dit.

Var hos johanna en stund, emelie var med :) sen så kom emma, men då var de dags för mig att gå vidare till mamsen och äta lite käk, tacos :P

Väl hemma hos mamma kände jag något obehag på benet, tittade och ja vad är de som kryper där, äckelfästing jävel. Sprang ut till gerhard på altanen, han fick ta bort den. Tur för den att den inte hann sätta sig, urk, de är så vidriga.

Sen hem, satte igång och städade, ziza fick ta en dusch, badat i äckelvatten, inget hon är road över. Haha. Men ibland så måste man. Dags för en dusch snart och försöka ta mig igenom lite instuderingsfrågor.

Hoppas de ringer om lägenheten imorn. bye bye!

strålande väder.


Vaknade 06.30 idag, när man kunde sova lite längre, typiskt. :P
Skickade in 2 intresseanmälningar på lägenheter i eskilstuna, pluggat med sophia på bibblan, men de fanns inte så mycket koncentration, så vid 12 gav vi upp, hon stack iväg till frissan och jag hem. Så när hon var klar tog vi en lunch på sultan, sallad, smaskens =)

Nu sitter jag hemma hos mor, ska ut och gå till vattentornet med mamma, ariel, ziza, mammas vän, hennes barn och hund =)

Så skulle jag väl träffa strå sen hoppas jag, och mer plugg ikväll, tenta på torsdag.

En sån underbar text, stämmer så bra. Hoppade över refrängen.

You're anything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

And yes there are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would walk away
Oh but now I don't hate you I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

you break my heart.

Jaha, i fredags var jag som sagt barnvakt, gick så bra så. En lite ledsen kille där ett tag men de gick över och han somnade tillslut, vid 1 kom sophia hem och då åkte jag hem och la mig.

Igår var jag och hälsade på syster yster, saknar henne. Och träffa grabbarna oxå, de är ju för goa :) Dags att Casper får komma till sin moster och sova, de tyckte iaf han. Och han ville vara katt och hundvakt någon gång, men jag tycker allt att de får vänta några år ;) Sen blev de käk på Max på hemvägen och så bort till Johanna och kollade in deras nya lägenhet, så roligt att de äntligen flyttat till stan. Liten söt kissebebis hade de oxå och Lukas var så glad, skratta i ett =) Mys.

Ja sen blev de hem till mamma en stund, hem och göra sig iordning och så kom jessi och cissi. Lite balkongmys, men efter en stund gick vi ner till grannarna och spelade kubb med dem. Kul kul :) trevligt folk. Ja så drog jag och cissi iväg till norrköping med två helt okända personer trodde vi, men väl i bilen kände cissi den ena och den andra var min gamla handledare på på furuliden. :P Blev palace, första gången för min del och jag är helnöjd :) Hittade några grabbarn att dansa med, som jag alltid säger, mer roligt och öppnare människor, och dans behöver inte betyda något annat. Även om jag var bra sugen på honom, haha. En vakt med muskulöskropp. Haha Och så räddade han ju cissi och mig ifrån en kille "Ni kanske behöver gå ut och röka?" Haha. söt där.

Jaja, sen kom jag hem vid  4, grannarna festade för fullt fortfarande :P Men jag gick upp och sov.

Imorse ringde mamma, ska du med på tipspromenad, och jag sa nej men hon tjatade och de är ju tur de, gick ca  km, as skönt, härligt väder. Och sen åkte vi till beckersåv och la i båten i tisnaren, härligt ställe. Ziza och ariel simmade för fulla muggar och båda är lika båttokiga, de tycker de är så kul att åka båt. Ziza blev galen när gerhard åkte iväg utan henne i båten så hon försökte simma efter :P Haha.

Än en gång, jävligt besviken. Åh varför kan man inte bara ha roligt, sluta vara så dum att falla för de där jämt. allvarligt är jag nog verkligen urless på killar över huvud taget just nu. bläääääää!!! Har faktiskt lite svårt att förstå hur man kan älska någon när man är otrogen med någon annan, och i ena fallet dessutom flera gånger. Kan någon förklara de för mig??

jaja, vila en stund?!!

fredagsmys.

Ja, igår blev de visst lite vin med jessi på balkongen, mycket snack o någon musik behövde vi ju inte för de klara ju grannarna bättre av. Haha

Ja, idag var de plugget, bara jag och sophia som åkte, trötta och jävliga. Men hon lyckas ju alltid få en på bra humör :) Ja väl i skolan var de väl endast våran klass där, och inte ens alla. Kafeterian var stängd och även akademin hst så de blev inget hämta ut tentan häller, får åka en sväng exra till etuna, kanske försöka passa på att förhoppningsvis kolla på lägenhet i samma veva.

Ja, ikväll blir det barnvakt till E, sophia ska ut och roa sig lite. Han är en gullig liten kille och lätt att handskas med så de är ju absolut inga problem. :)

Ja, för övrigt så börjar jag undra om det står blås brud i pannan på mig? känns som att jag bara träffar på sånna killar som tror de kan vara hur som helst och tror att jag fattar noll. FETT less på skiten. Vart finns det någon som kan "vara min" och tycka om en för den man är, inte ha förhållande redan och slutar behandla en som en påse skit!!!??? Men kändes faktiskt bra att dra iväg de där sms:et igår, visa på att jag faktiskt vet och inte är blåst som han verkar tro!!

Jaja, nog om de. ska nog ta o vila ögonen en lite stund. sen plugga.

btw, längtar tills imorn :)

beautiful

Jahapp. Igår var de plugga nere på bibbland med S. Fick lite gjort iaf. Sakta men säkert, eller vad är de man säger? Blev lite thai käk oxå. =)

Sen umgicks jag med jessi, kollade på tv och snacka lite skit. Men skickade hem henne för att jag skulle försöka plugga och gå och lägga mig skapligt. shore bacon.!

Kl 00.00 slutade jag plugga, började kolla på csi och så, sen var klockan helt plötsligt halv 2. Kröp ner i sängen men kunde förbaskat inte sova =(

Så fick jag ett helt oväntat sms, lite kul, mitt ego behövde det :) Fick lite ciggsällskap kl 03.00 typ, helvete, sova gick inte så vafan kunde lika gärna ta mig upp en stund. Ja, tro de eller ej men halv 6 imorse tittade jag på klockan sista gången. Solen rakt i ögonen men lyckades somna, kvart över 8 ringde klockan. Skulle egentligen till vingåker på avslutning på hundkursen, men vågade inte sätta mig i en bil och köra (lika illa att köra på så få timmars sömn som att köra full) gjort de en gång men aldrig mer. ah iaf, käkade lite frulle sen la jag mig i soffan en stund och kollade på nyhetsmorgon, vid 10.00 lyckades jag somna till 12.00 igen, sen satte damen igång att städa, så kom mikis en stund :) Och efter de blev de en efterlängtad dusch, och så kom fian och cissi på kaffe. :)


upptäckte något skumt nyss, för länge sen raderade jag ett nummer från min mobil, men fick ett sms och namnet stod, kollade igenom telefonboken förut och namnet ligger verkligen inte kvar där. Haha. skumt!?

Ne nå plugga har de inte blivit idag, ska ju sitta barnvakt imorn kväll till en söt liten kille så då kan jag väl passa på att plugga då.

Hoppas jessi kommer snart. imorn är de plugg igen, har egentligen heldag men kör halvdag ist. :P


tisdag

Tjoho. Idag var de skolan, hade em föreläsning men jag och S åkte dit lite tidigare. Men de var ju inte till någon nytta, hade absolut ingen ro i kroppen.

Sen hem till mamsen och käkade min favvo, potatismos och ungsstekfalukorv. Mumma.

Ja väl hemma upptäckte jag att de vart o fixat min lysknapp, ca en vecka senare men men. Nu har jag fått en normal lysknapp ist för en sån där gammal sak. Men någon namnskylt hade jag inte fått :( För ett tag sen försvann grannens namnskylt men de har inte flyttat, idag fanns den på plats igen men minssan inte någon till mig, godmorgon yxskaft! Det går fort för dem märker jag. Snart bort här ett år...

Ja och något svar på tentan har inte kommit, blir galen. Vill veta ju. Men Tomas hade skrivit att 55% är godkända, 24% Underkända och 21% VG, hjälp!

skulle nog behöva en tid på hud känns de som, sårig o jävlig i ansiktet. Men 200 kr? Det kommer vara knapert denna månad. aja, får fundera lite.

ne nu är de sjukhuset, sen blir de dusch, plugga lite och desperate houswifes och brothers and sisters. :)
Har en knäpp katt apropå ingenting, han ska till 100% in i min väska. :P

beyonce - broken hearted girl

tråkiga måndag.

Jahapp, då var de plugget idag då, känns som glimten i allt jobbigt just nu :)
Intressant föreläsning, kankse blir att inrikta sig i hälsopsykologi, väldigt intressant.
Men tycker även de känns som en känslig bit, då man känner igen sig så mycket.
Man man får även en insikt i vem  man verkligen är och vad man behöver jobba på.

Sen blev de hem, käka lite lunch hos mamsen och möttes av en rolig överraskning innanför dörren, syrran hade skickat brev :) De förgyllde min dag iaf :) Satt här hemma vid datorn en stund, började skriva lite brev och sen vänta på tenta svar, men hade fått ett mejl sen av läraren att han snart är klar, lämnar in tentorna imorn så svaret kommer förmodligen på onsdag. MORR!!! 15 arbetsdagar= över 3 veckor, hur ska de kunna vara så svårt?! Hatar att vänta.

Ja sen iaf så ringde de på dörren, de var grannen som kom med ett litet paket, brevbäraren hade tydligen lämnat de utanför dörren och några barn hade hittat de och haft roligt så hon hade hämtat de åt mig :) Mycket snällt. Fick ännu en överraskning av syrran, tackar så hemskt mycket, du är roligt du :P Så de gjorde mig ännu gladare :)

Sen blev de käk hos mamma, sen bort till fian på kaffe och rabarberpaj, mattan var med oxå :)
Nu sitter jag här, men de är väl dags med pluggandet.

You are everything I need and more.

Jaha, då var det bestämt då. Bye bye katrineholm, hej eskilstuna. =)
Ska bli så jävla underbart att komma härifrån ett tag ska ni veta. Kommer sakna mina vänner självklart och min familj, men de är en timmes bilfärd så de är ju inte så långt direkt. Och ett bra tillfälle för er att komma iväg o festa o så någon annan stans, den här hålen blir fett tråkig i längden. :P

Och jag är ganska säker på att jag kommer tillbaka hit. :) Behöver bara ifrån allt ett tag.

Lycka! Men samtidigt, nu blev de så självklart att flytten blir efter sommaren, så då börjar modet svikta lite. Men fan vad jag ska klara det ;)

everything I need and more.

Plugget idag, men mindre roligt, kände mig helt ihjäl, förkyld o jävlig.
Men de känns bättre nu faktiskt, bara så fruktansvärt ont i min rygg (klaga lagom) :P

Ja, fian och jag tog en kopp kaffe hos mig när jag kom hem, sen när vi skulle åka började daniel härja på oss ifrån fönstret, blev uppbjudna på kaffe, trevligt trevligt att umgås med den gammla klasskamraten. =)

Sen bar de av hem till mor, träffa mormor och hennes vän. =) Fick lite födelsedagspresenter. Hihi
Imorn ska de titta på lägenheten, verkar positivt så kommer nog iväg till Etuna till hösten och slipper säga upp min lägenhet, underbart =) Kommer ha en inneboende mormor ist. Men mormor tycker jag ska träffa någon karl där så att jag inte behöver lägenheten igen, men de kan hon ju glömma. Haha

Ja faktiskt så vill jag passa på medans jag kan, vill inte sitta där när jag blir gammal och gnälla över att jag aldrig gjorde de där. Passa på och leva livet medans man kan. ;)

Jag jag är så fruktansvärt nyfiken så de blir nästan lite jobbigt :P Haha.

Imorn blir de jobb 7.15 -14, sen iiväg till maggan och fira sofie (kusin) som fyllt 20, sen blir de melodifestivalen och vin med jessi. =) Nice Nice, förutom jävla jobb, ingen lusst. urk. Och igentligen behöver jag ju inte de häller, får ju jobba heltid från den 1:a juni, iof lite extra cash så att man kan betala alla jävla räkningar. Och så känner man ju att man måste ställa upp lite. faktiskt.

Ne, gå ut på altanen och fortsätta på drinken och vara lite social kanske. Pusshej!

bläää

Vart i skolan idag, föreläsning om psykoanalys. Vafan, undrar vad man ska välja för inriktning sen. Kanske snart dags att börja fundera på de, måste ju söka i höst inför våren.

Jaja, sen iaf, så har jag ringt lite samtal när jag kom hem, kfab eftersom lysknappen i köket har börjat strejka och handfatet läcker när jag har tvättmaskin igång.
Sen kommunal o kolla om jag har rätt till löneförhandling och så. Sen till chefen, men skatan hade redan höjt min lön så det går inte att ändra, därför helt meningslöst med ett lönesamtal. Och vafan får jag? 500 spänn, de minsta man kan få. Jag säger ju bara att de kan köra upp sig i arslet någon stans, vad är de för meníng med att slita arslet av sig därborta? Att ha alla de ansvar man har, såsom insulindeligering, dosettdelning o sånt skit, svåra omläggningar. Äsch, jag kunde lika gärna skita i det o göra de som de flesta gör och endå få den jävla skitlön jag får. Ne nu blev jag fan less alltså. JAG ÄR VÄRD MER!

Ja nu känns de ju verkligen ännu mer som att man lika gärna kan skita i allt och gå och gräva ner sig. Fick man förfrågan om jobb imorn oxå, vet inte om jag har någon lust till de faktiskt. :( Ne låter någon annan själ få det.

Ne, koncentrera sig på skolarbetet en stund kanske. bye!


where do I belong?

Känner mig på så dåligt humör, de vill ut men de finns inget. Kan någon ge mig lite glatt humör.


vart i skolan idag, föreläsning om inlärning (av beteenden) rätt intressant men skum lärare. Haha
Jag har väldigt goa klasskamrater =) trivs verkligen i deras sällskap.
Helt apropå ingening fick fia och jag en kram av sam, precis som de borde vara. Vi ger varandra alldeles för lite kärlek och värme.

Kom hem till mamma, käka lite, åkte med syrran till forrsjö och sedan till flen och lämnade lite böcker. Så hämta ljusen, sen hem och sov någon timme och så hem till mamma o käka igen.

Skulle gått på agility avslutning idag, men de blir inget med det. =( Mamma hade spårkurs, gerhard skulle med henne dit och min syster kunde inte köra för de var ju självklart viktigare med att träna. Tyckte att hon kunde ställt upp när mamma o dem betalar hennes jävla bensin. Sa de till mamma, hade någon betalat min bensin hade jag oxå kunna ha bil. För hur kul är det liksom? kommer ingen jävla stans utan att låna bilen. Känns som att de vart 400 kr i sjön på den där kursen, var där 4 ggr av 8. =(

Ne nu skulle jag visst ta en cigg med jessica, sen ska jag läsa lite, ta ut ziza på en promenad, duscha och kolla på tv. Skola imorn med!


I guess I need you baby.

Jaha. Precis vart hos fia som fyller 22 idag, grattis vännen =) Fikat och snacka lite skit. :P
Nu sitter jag här, borde. måste och vill plugga lite, men de går inge bra att ta sig i kragen till det.

Hade bestämt mig för att de inte gör mig ett skit, jag orkar inte bry mig, men nu började mitt hjärta värka.
Började helt plötsligt känna mig så fruktansvärt besviken och ledsen på dig. Varför låter jag sånna människor komma när mig? Det är orättvist. Men vem har sagt att allt ska vara så enkelt? Men jag förtjänar faktiskt bättre.
Även om man vet att vi aldrig kommer bli ett så trodde jag att jag hade hittat mig en vän, men ack så fel jag hade.
Aja thats life.

Och nu kommer självklart allt upp till ytan, jag vet att jag gjorde rätt val förra sommaren, but it hurts. Jag har verkligen insett varför jag borde ha pratat om de då, nu är de för sent, men de är nu de kommer upp. Det är precis som att jag har stängt av mina känslor efter de, livsfarligt. Tog nog mer skada än vad jag vill inse.

I wanna belive in everything that you say, couse it sounds so good.

22 år.

Jaha, då var man ett år äldre då. Känns inte så speciellt men :P

Igår var de party, jätte trevligt =) Kul att så många kom. Absolut trevligast på länge. Fina presenter har jag fått också.
Men viktigast är sällskapet. =) Skulle bli statt men tappade lusten till de totalt, tycker inte om stället och lät inte som att man missa nått iaf. Jag och fian satt här och snacka lite när alla hade dragit, sen drog vi och ziza ner på stan och handla mat, så följde vi med mattias och hans vän upp och käkade maten där, fick inte i mig särskilt mycket mat, skratta så jag höll på och döö. Haha. Ne de var verkligen lyckat. =)

Idag har jag bakat, och först var fia och susanne här och fikade =) Sen kom mamma, gerhard, mikis och jimmy =) Så får vi se om de andra tjommarna kommer. Pappa och de kommer inte idag, blir nästa söndag ist när de endå ska till örebro. =)

Nu sitter jag här, funderar på att ta en powernap men vet inte riktigt, måste läsa lite utvecklingspsykologi oxå.

Ja vad har annars hänt i veckan då, eftersom jag varit så duktig på att uppdatera. :P Mycket plugg och skolan 3 dagar, mycket med psykologin men de är intressant. =) Så skadade ziza tassen för ett par dagar sen, så vi satt hos veterinären halva torsdagen. Verkar som att någon otursvåg dragit över alla djur man känner i princip. =(

Ja, och måste bara tillägga att en person satt sin sista potatis i mitt liv. Usch. Så besviken, men hade egentligen inte förväntat mig något annat, bara ett litet test som absolut visade att han inte är värd mig eller min vänskap. För vänner va vi väl iaf? Men ne. nu får de vara nog. Haha

Ja så kan de va. Hade bra allesammans. Och Tack för alla grattis och presenter och för igårkväll. =)

sölnötter...

Har inte vart så duktig på att skriva blogg märker jag :P

Får bli en líten summering av veckan som gått då.
Börjat med psykologi =) Så har de vart hundkurser och en massa jobb.
I torsdags var de valborg, ordnade så att vi kunde sitta hemma hos mamma., men när jag och jessica var på konsum passade de andra på att dra iväg så jag och jessica satt där, så jävla dålig stil. Ibland börjar man ju verkligen fundera på vad de är för människor man umgås med :S

Ja. sen igår, lördag drog jessica och jag med eric och hans släkting till norrköping på bilträff. Väl där blev jag lite sugen på att dra vidare till L-köping och så blev de. Snälla pappa körde mig. =) Så körde M hem mig idag, snällt.

Idag har de vart agility, käk hos mamma, planerat blommor till balkongen, nu är de lite tv och så blir de plugga.
Jajjemensan. ¨

Jobb imorn. bye bye!