inte okej...

I fredags var de skola, åkte vid 11, redovisning. Blää men de gick ju bra, men nervöst med att grupperna skulle opponera på varandra, inte gjort de tidigare, men de är ju nyttigt med både positiv och negativ kritik.

Ja sen hem, hemma vid 17.00 och då var de att springa bort till jobbet på en gång. jobbade till 21.00 sen bjöd jessica på mumsig mat och så blev de film på de, trevligt =)

Lördagen började med träning kl 10.00, sen ner på stan med jessi, handlade present och lite annat gott på glasbanken. Sen var de bara hem och göra sig iordning inför kvällen.
Kl 18.00 traskade jag och jessica bort till nävertorp, helvete vad de var jobbigt med all packning, dator, alkohol och så. Två gnälliga tjejer var de iaf. Väl hos mathias rullade de in folk. trevligt trevligt. Men jag lär mig aldrig, alkohol och PMS går inte ihop. Vet inte ens varför men jag gick därifrån utan att säga ett ord till någon, grät som en tok påväg hem. Men sen fick jessica med mig ut på statt iaf och det var ju trevligt, men påväg hem grät jag lite mer. Blir bara så trött på att bli ignorerad, jag har inte gjort något =(

Men iaf, så måste jag ta tag i detta, det går ju fan inte att känna sig såhär 1 gång i månaden, och det är precis som att hjärnan spelar en ett spratt, man vill inte finnas alls och allt är bara fel. Svårt för andra att förstå när man inte har de själv och det är även svårt att förklara. Men oftast har tårarna inga grunder alls, de bara kommer. Så imorgon ska jag ringa min gynekolog och boka tid så att jag kan få hjälp med detta.

Trotts allt var de en mkt trevlig kväll, bara jag som beter mig väldigt underligt. hehe

Idag har jag varit ute i ramsjöhult och gått tipspromenad, vita tygskor och bara en massa träskmark, gissa om skorna var skitiga sen, så nu har de fått sig en omgång i tvättmaskinen. hehe.
Var hos fia och drack en kopp kaffe oxå. Städat mitt rum har jag oxå gjort, nu har jag laddat upp men lite godis så ska jag försöka ta tag i pluggandet, men de lockar inte de minsta idag.

Imorgon blir de grupparbete, träning och så tänkte jag ta en roadtrip till norrköping. =)

härlig dag.

Igårkväll cyklade jag bort till en sällskapssjuk mathias, tog en kaffe och snackade en massa skit. Ja ibland är han bara för rolig. Vi hade en diskussion om jobb och tröga människor. Helt plötsligt från ingenstans brister han ut:
M-Är inte du oxå lite trög?
Jag- Tack för den du! Men HALLÅ, nu får du allt ta och förklara det där? ASG!
M - Ne men jag menar typ i skolan och så, du har ju själv sagt de.
Jag - Jo jag har sagt att man känner sig trög ibland.

MUPP ;P

Sen hann jag inte längre än innanför dörren innan jessi ville mötas vi konsum och ta en glass, sagt och gjort.

Ja sen har jag sovit urdåligt inatt, somnade sent och vaknade ett x antar gånger. =( Men men. Bara att se glad ut och gå upp.
Var i skolan. Men lite halvt onödigt då våran lärare skulle gå igenom inför tentan, men hon var genomförkyld och kunde inte komma (ska poängteras att hon är kursansvarig och vi har träffat henne 1 gång under hela terminen) så våran andra lärare fick hoppa in och svara på frågor i hela 15 min innan han var tvungen att springa tillbaka till sin föreläsning. Ja sen tog vi en fika ist. Hela gänget samlade för sista gången innan sommaren.

Så var de manikyr idag, skönt att göra iordning naglarna och känna sig fin =) Jessica följde med som sällskap.
Efter de blev de bio, sex and the city. jag tyckte den var riktigt bra, skrattade så tårarna spruta typ, samatha är så klockren. Haha

Sen blev de att dela på en pizza efter de. men nu ska jag nog ta och sova. Imorgon blir de att åka till skolan 11.00, hemma vid 17.00 och då är de bara att springa bort till jobbet och jobba till kl 21.00. Sedan blir de kanske filmmys =)

Natti natti.

skriva av sig lite.

Ingen morgonpromenad idag häller, fyy mig! Men jessi kom förbi på en kaffe vid lunch, sedan mötte vi upp emelie och Johanna för en lunch på stan, så trevlig så =) Händer ju inte så ofta nuförtiden, men känns som att de kommer att bli ändring på den sociala biten när skolan är klar för sommaren.

Nu ska jag sätta mig och plugga. Men var ute med snigeln (ariel) och fästingen (ziza) en sväng innan. perfekta smeknamn på de små liven, ariel går så sakta så sakta så man får släpa med henne, och innan ziza klippte av sig allt hår så såg hon ut som en fästing, litet huvud och stor kropp och så har hon ju en förmåga att jucka på ariel ibland oxå. Haha

Hade precis en diskussion med systra min, eller ja de var väl mest gap och skrik. Tycket det är så tråkigt att alltid få höra "Men flytta härifrån då" eller "stick härifrån" Man känner sig så välkommen i detta hem. =(

Men blir så less på att när man ska laga mat så ska det göras exakt när hon vill det. Hade tänkt laga tacopaj idag men nu vet jag faktiskt inte om jag har någon lusst längre för det är inte tacksamt alls. Jag har alltid sen liten gjort mig förtjänt av det jag får genom att hjälpa till hemma, jag plockar och donar, tvättar och plockar i och ur diskmaskinen. Men jag har nog aldrig och då menar jag aldrig sett att någon annan gjort de? Men ändå får man allt när man vill, konstigt! Så på så sätt tycker inte jag att jag är bortskämd på samma sätt, men får alltid höra att man är det. Tråkigt.

men när man inte ens kan hjälpa till att gå ut med hundarna utan att börja gapa och skrika. Ne då får de vara nog! Även om ariel inte är min hund så tar jag väl ut henne ändå, tänk på dem åtminstone!

ne plugga var de. Bye!

Im doing it for me.

Idag vaknade jag lite sent, ooops. Men har snälla kurskamrater. Träffades på hembagarnas, men när jag kom hade de ju redan gjort klar dagens planering :P sen tog jag och sandra cyklarna bort till friskhuset och tog en omgång träning. 30 min på crosstrainer, 1 h i gymmet och sen 10 min på en annan slags crosstrainer. =)

Mötte upp jessi och ner på stan. Sen hem och duscha, så en promenad bort till mormor och tog en fika med henne. Sen hem, åkte iväg och handlade med pärona. Handlade mig ett par nya hörlurar, så är de fint väder imorgon ska jag ta mig en morgonpromenad innan frukost. =)

Ja sen har inte mkt hänt. Tråkdag, inte har de blvit nå pluggande idag häller. men ska sätta mig så snart vi vart ute med hundarna, ska försöka göra klart den andra tentan idag. Så jag kan konsentrera mig på juridiktentan tills veckans slut. Tänkte jag skulle vara klar med dem denna vecka och ha nästa vecka och finslipa på dem.

Jaja. nog om de. mors goodbye!

plugg, plugg, plugg

Gårdagen bestod mest av pluggande. Men tog mig en paus och åkte med fian till mathias en sväng.

Idag blev de varken grupparbete eller träning då de strula till sig lite. men har pluggat på tentorna så.
Jessi kom förbi på en kaffe en sväng, satt ute på trappen och njöt. Men fan vad solen tar, av den lilla stunden vi satt där hann jag få märken efter linnet :P

Nu ska jag snart iväg och jobba. 16-21. Sen blir de förmodligen en cykeltur. behöver få igång mina ben då jag har jordens träningsvärk i jumskarna, kan för fan inte ens gå. Gör så satans ont. Musklerna är precis spända, känns till och med i vila. Haha.

men imorn är de på´t igen. =)

Ne, göra nått vettigt innan de är dags att cykla. Mors!

träning.

Idag känner jag energi och glädje =)

Tog mig en promenad bort till Friskhuset och mötte upp Sandra, sedan blev de kondition och styrketräning. Sen gick jag bort till Mathias och tiggde till mig en kaffe :P Och promenad hem på de, så sammanlagt har jag väl tränat 2 timmar idag. :) Inte behöver jag ha ångest över grillningen ikväll iaf. Ne de va faktiskt riktigt skönt att träna, imorgon blir de vila så kör vi igång på måndag igen.

Tänkte att jag skulle ta o börja med LCHF på måndag, men så kom jag på att Jessica och jag pratade om pizza innan bion på torsdag. Hms. Men en pizza kanske inte förstör allt? Bara man kör det de andra dagarna lr?

Ne nu blir de en dusch och sätta sig med tentorna innan de är dags för grillning. =)

Bye bye!

happiness



Var ett par dagar sedan jag skrev. Men ibland har man varken tid eller lust, och dessutom är de för jävla dåligt med kommentarer här, så funderar på att lägga ner bloggen. Sådeså!

Igår hade vi redovisning i skolan, inte min favorit, men de gick bra iaf. skönt att de är över. Bara en kvar nästa fredag. Och 3 jävla tentor. Men de ska nog ordna sig :)

Idag var de skola, sen var jag med mamma och syster yster på stan och shoppade lite, hur mysigt som helst, de händer ju inte så ofta så man verkligen njuter när de inträffar. =) Och min kära mamma köpte lite saker till sig själv, vilket häller inte händer särskilt ofta.

Sedan kom jessi på en kaffe. =) och sen var de lite predikyr som gällde. Härligt att ro om sig själv lite när våren är här. Sedan kom Mathias hit, käkade tacos med familjen. Så har vi setat på altanen och druckit lite vin och njutit av varma kvällen. Meningen var att vi skulle bort till nävertorp, men så blev de inte riktigt. Så kom jessi en sväng oxå. Trevligt trevligt =)

Imorgon ska jag komma igång med träningen, kl 12.00 ska jag möta sandra utanför friskhuset, så nu jävlar. =) Efter de blir de väl lite kaffe i nävertorp, sen återstår dagen av PLUGG. Men framåt kvällen blir de grillat. Mums.

Det funkar superbra att bo här, men jag längtar verkligen efter eget iaf. Kanske blir sambo om ett tag men de blir iaf i eget.

Ne, sova nu så man orkar med morgon dagen. natti natti. <3

;P

Haha jag är bara för bra ibland, NOT! Eller jo alltså jag är bäst men när det gäller att komma i tid till morgontåget så är jag SÄMST! Svängde av vid konsum imorse och ser att tåget står inne, panik! Men kunde inte springa pga mina lungor som inte riktigt hänger med på morgonen av 2 anledningar, pollen och rökning, ingen bra kombination de. Men ja tillbaka till där jag var, gick fort, väldigt fort, kommer upp och läser av mitt pendelkort, och i samma sekund går tåget. Där försvann 1 resa och jag står kvar i Katrineholm. Ringer min kära mor som var villig att låna ut bilen, har världens bästa mamma =)

Tog mig iaf till etuna och körde lite grupparbete. Sen tillbaka till k-holm. Meningen var att plugga men så blev inte fallet, åt lite och blev riktigt trött. Så kom jessi, jag skulle bjuda på kaffe men de fanns ju inget hemma, några timmar senare blev de kaffe iaf. Promenad med hundarna, tv tittande men jessi lyckades ju somna. Sedan en glass i solen. Underbart =)

Pratade med mamma förut om min lilla skrivkramp jag lyckats få. Förmår mig inte alls att plugga, sätter mig med böckerna men det finns ingenting innanför skallen. Beror nog mkt på att man börjar känna stressen. Pratade om att man kanske skulle ha lite miljöombyte, göra som många författare gör. Hon tyckte då att jag kanske skulle ta och fråga papsen om man inte kunde vara i stugan ett par dagar, men vet inte riktigt om jag skulle våga vara i kvarsebo helt själv. Hehe. Men imorgon blir de nog att höra med mormor om jag kan sitta där.

Och till helgen blir de inte mkt nöjen för min del, för här måste de skrivas. Men kan ju vara skönt de. Skulle bara behöva hitta någonstans att vara, där man kan vara ifred. Även om de inte är någon hemma i huset så går de iaf inte att sitta hemma.

Ne, ta och sova. Planerar en morgonpromenad imorgon innan de är dags att starta dagen.


time to sleep.

Mitt humör försvann fort förut. Stressad över pluggandet och det är svårt att få vara ifred här. Jag fick mkt gjort när det gällde pluggandet på jobbet och då är de fan illa. Men men, glad för de, kom ju någonstans iaf. =)

Jessica kom hit förut en sväng. sedan for jag som sagt iväg till jobbet mellan 16-21. Skönt att få komma dit, tänka på någonting annat, känslan jag hade innan försvann, ja och det är jag glad för, inge roligt att känna att man bryter ihop vilken sekund som helst.

Efter jobbet mötte jessica upp mig, så gick vi hem till mig och kollade på hollywoodfruarna. Och nu har jag fixat och donat med lite skolsaker, hade tänkt plugga men tar nog det på tåget imorgon, behöver sömn. hehe

Önskar man hade fler timmar på dygnet ibland, känns som att så många man vill umgås med glöms bort, eller ne klart de inte glöms bort men de blir inte så mkt till att umgås med alla som man vill.

ne, va de sova kanske. Tåget till etuna 07.00 imorgon bitti. Natti natti.

You allways gonna have a spell on me.

Jaha då var de måndag igen då. Strålande väder ute, underbart =)
Hunnit med att jobba en sväng på morgonen, ska tillbaka till 16.00.

I mellan det ska jag se till att komma någon vart med en av tentorna, för på torsdag kommer de yttligare en. Ligger väääääääääääääldigt myckte efter och vet inte riktigt hur jag ska fixa de här, speciellt inte när jag inte har någon motivation, jag har fått skrivkramp eller nått.

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt.
Jag har försökt att tänka bort dig, på alla sätt och vis.
Det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt.

Nehe, lite mat i magen då och försöka komma något vart. FOKUS Emma, FOKUS!



Vet inte vad jag skulle göra utan dig, min lilla skrutt!

Söndag

Det gör ont att lova någonting man egentligen inte vill. Jag tycker så mkt om. =´(

Haft en trevlig kväll. Tog mig bort till jessica förut, sen gick vi vidare till fian där det bjöds på käk =) Sen hem till mig och kollade på film, Marley och jag. Sorglig film men bra film. Grät några skvättar.

Nu är de ut med hundarna. sen duscha och sova. Jobb imorgon.


du finns kvar.

I fredags körde jag och Jessica på en nykter kväll, men vi hann med 2 fester iaf, inte illa de. Först hos fia sedan iväg till emma och dem. =) Sen blev de en sväng på stan med bilen.

Igår var de underbart väder, men var tvungen att städa hela huset för visningen av huset. Men de är ju så, man blir på städhumör när de är sol ute. Varmaste dagen på detta år iaf. Underbart =) Man blir så glad. Sedan på kvällen var de fest hos Jocke. Trevligt =) Sedan öltältet, men var inte så långvarig där, hade ju glömt min mobil och den kan man ju inte vara utan :P

Ja vad säger man, inte direkt så att man blir mindre intresserad, något jag verkligen faller för. Men det är väldigt synd, 2 människor som känner samma sak och skulle passa väldigt bra ihop tror jag, men det lilla extra måste väl finnas där oxå, för båda, inte enbart för den ena. Men det var iaf skönt att få prata ut. På något sätt vill jag iaf ha dig i mitt liv, hoppas man ska kunna umgås som vänner, men de är kanske svårt.? Återstår att se. Men måste oxå säga att jag blir väldigt förvirrad när man säger en sak och gör en annan. Att vi alltid finner varandra tillslut iaf. Jag vill tro att det har en mening.

jaja nog om de. Idag har de som sagt vart visning på huset, 2 st hittade hit. Haha så illa. Men de finns en chans imorgon oxå, hoppas på att fler dyker upp då. Under visningen tog vi oss ut i skogen och fikade lite. Mysigt. =)
Sen gick jag till fian och hälsade på en stund, följde med henne, petra och jenny till sultans och fikade.

Nu sitter jag här och väntar på att "blixten" Jessica ska äta klart så jag kan gå dit en sväng, sen ska jag till fian. Hoppas på att kunna dra med henne hem till mig senare, vill gärna se filmen Marley och jag som går på canal+ kl 20.00 ikväll.


Vacker låt

you´re the best!

Jaha, de blev inge ut o kolla på kosläpp idag. Vädret lockade inte för min del, alls. =(
Har hunnit med att jobba 2 timmar.

Konstigt nog känner jag mig på bra humör idag, trotts regn, regn, regn. Sitter för tillfället och väntar på emma som skulle komma på fika. =) Sedan tänkte jag ta mig en sväng förbi jessi... Och till min förvåning känner jag mig lite peppad till att ta tag i skolanarbeten idag. Satte upp en liten plan i mitt huvud förut om vad jag ska ha gjort innan kvällen lider mot sitt slut. Och ger jag mig bara fan på det så ska det nog allt gå.

Och imorgon tänkte jag faktiskt ta mig en sväng till bibblan och sätta mig några timmar. För där är man mer konsekvent och gör det man ska.

Ne nu ska jag ringa emma och kolla vart hon håller hus, se om jag hinner ut med hundarna innan hon kommer.
Pusshej!


promise me

En mkt trevlig kväll som började hemma hos emelie, sedan iväg till grabbarna. Öltältet på de =)
En del kända ansikten, men de var inte mkt mer än så faktiskt, inte för min del iaf. =p

But it´s time to say goodbye!

Ni är bäst!


love is all that matters after all.

Vaknade upp 07.30 idag av att solen sken rakt i ansiktet, underbart =) Tog mig upp, åt lite frulle och så sen åkte vi ut i skogen med hundarna. =) Så lite fika på altanen efter de. Mysigt så.

Sen försökte jag sätta mig med böckerna. Men konsentrationsnivån ligger på noll just nu. Idag har pollena varit riktigt elaka mot mig. Svårt att förstå om man inte har de problemet själv, inte häller de lättaste att förklara hur de känns, men man är TRÖTT, som sagt svårt att hålla fokus, och man känner sig irriterad i näsa och ögon. Typ som en förkylning fast endå inte.

Sen mötte jag upp jessi och vi begav oss till fian, som fyller 23 idag, Grattis tjejen! =) där bjöds de på smörgåstårta och trevligt sällskap, man får sig alltid ett gott skratt med dem. :P

Sen hem, då åkte vi iväg till strångsjö och kollade in huset vi ev ska buda på sedan lite handling. Så hem igen och så blev de en långpromenad med jessi och mat på de =)

Jaja, får se vad resten av kvällen har att erbjuda. Iväg till tjejerna eller försöka ta tag i allt annat som behöver göras när de gäller skolan. Jag vet ju vad som lockar mest men även vad som är mest i behov.

23 år.

Helgen har varit bra. I fredags var de fest hos fia, trevligt trevligt. =) Så kom emma och Jocke förbi en sväng. Händer ju inte allt för ofta att man träffar dig min vän. Sedan blev de en biltur med systeryster. En sväng till sanmarino, men de va inte mkt att se där inte. Så vidare hem till jocke igen som kände sig lite ensam. Haha. Fick bjuda på kaffe sådär mitt i natten. Men 02.15 blev vi utslängda då han behövde sova, stackarn, så åkte hem till sängen.

Lördagen var de hustitt, ett utanför valla och ett utanför strångsjö, båda hade sina för och nackdelar. vet inte vilket jag tyckte bäst om faktiskt. Sedan var de party hos Jocke på kvällen, mkt trevligt, men statt hade vi nog kunnat skippa faktiskt. hehe. Begav mig hem ganska tidigt.

Igår låg jag väl nästan hela dagen, jessica kom förbi på kvällskvisten och hjälpte mig med bakning, vi är ju lätt bäst på de ;)

Idag är de måndag och man blev 1 år äldre, hela 23 år. Men de känns ju inge annorlunda för de. Haft en mycket trevlig dag med fina presenter och trevligt sällskap. tack alla =)

Har till och med hunnit plugga lite, inte vad jag borde ha gjort men de får jag väl sota för imorgon ist. hehe

Ne sova nu kanske. Natti natti.

fredag och helg =)

Jaha, de va inga problem att komma upp imorse iaf =) Tåget till etuna 06.57. Så 1 och en halv timmes väntan innan föreläsningen. Men jag hann läsa ut boken, så de va ju bra.

Ja sen hem vid 12.00 så skönt så, men vädret kan jag inte säga detsamma om faktiskt.

Fick en hemtenta idag, ska skrivas ca 22 sidor, mors goodbye socialt umgänge de sista veckorna fram till 4:e juni. Det är den tentan, en till på 8 sidor och ännu en hemtenta som ska skrivas + 3 grupparbeten.

Ne, vänta på att den där damen jessica ska höra av sig så ska vi ta en tripp ner på den stora staden.

torsdag

"Livet är en brutal lärare, men man lär sig"

Älskar alla dessa citat i slutet av Criminal minds. =) Precis, just vad jag kollat klart på.
Innan dess var jag ute på promenix med jessica, härligt =)

Vaknade upp kl 7 imorse, missade tåghelvetet. Så tog tåget till etuna vid 9 ist med skam i kroppen, men de hade ju klarat sig bra utan mig oxå :P Tog på mig lite extra jobb eftersom jag missat första delen av grupparbetet.

Sen tog vi tidig lunch vid 11, tog en sväng på stan och agerade smakråd till carina. Drömde mig bort bland alla fina kläder, typiskt att man ser allt när man inte har pengarna. Haha

Ja sen var de samtalsmetodik på em.

En härlig dag iaf. snart dags att sova. skola imorgon. natti natti

musikal

Vart och kollat på systers musikal =) Och Angelica hittade en biljett till jessi så att hon kunde följa med oxå. hihi. Shit, de va 8 år sedan man hade sin. Känns som igår men tänker man så var de fan inte igår. Haha
Sen blev de att laga matlåda eftersom jag totalt hade glömt bort att jag hade heldag i skolan imorgon. Så greys och sen rehab with dr drew, tycker de är kul och intressant att titta på, läser ju trotts allt drogförebyggande i skolan.

Har funderat hela dagen, känner verkligen att jag måste göra det och det är nu på en gång. Annars kommer det bli som förut, att jag inte tar tag i det och så hamnar jag här igen...Men frågan är vart man ska och utan pengar dessutom, men jag måste försöka. Jag klarar inte detta själv iaf, det är en sak som är säker. Och nu har jag kommit till en punkt där jag känner att förändring krävs! Det är inte sunt varken för mig eller för någon annan. Jag vet att jag har vänner och familj som stöttar mig men det blir för mkt det förstår jag gott och väl.

Ne, ett avsnitt av andra avenyn, sen sova. Natti natti.

ready to move on?!

Tog mig inte upp skapligt idag, men min förkylning tar kål på mig, och de blev ju inte direkt bättre av att pressa kroppen till max och cykla upp för den där backen igen :P

men men iaf, tog mig bort till jessi efter 11 och drack lite kaffe, sen blev de en cykeltur med henne när hon skulle till jobbet. Sen har inte mkt hänt, jessi kom förbi en sväng när hon hade jobbat, så skulle hon fixa lite ärenden och jag skulle passa på att plugga en stund, men de går liksom inge bra. Noll fantasi idag. Dagar som dessa ska man nog låta bli att skriva, försöka läsa så mkt som möjligt ist.

Men snart kommer jessi tillbaka, då ska vi ta en sväng till mormor och snylta kaffe av henne :) Ja sen ikväll blir de söder 9:ornas musikal, syrran spelar ju, så de ska bli spännande =)



no place to hide.

Ja som sagt var jag nere på bibblan en sväng förut. Sedan kom jag hem full med energi så tog tag i städningen här hemma, göra mamma lite glad. =)

Sedan kom emelie o och mikis förbi och sen kom Johanna, lukas, emelie och jessi på lite fika. =) Sen tog jag och jessi en cykeltur, bort till nävertorp, backavallen, djulö och så tog vi mördarbacken (gatstuberg) upp, helvete vad de var kämpigt, kändes som att man inte kom en centimeter och tungt var de som tusan, men vi besegrade den =) Sen blev de och ta en cigg på en parkbänk med utsikt ut mot djulöalle, fick dessutom sällskap av ett litet rådjur :P Sen hem för lite mat.

Efter de har inte mkt hänt, läst lite och tv:n såklart.

Dagarna går, det är egentligen hur bra som helst. Men jag är inte nöjd med tillvaron. Har en känsla i kroppen som bara växer sig starkare. Jag vill inte ha den, gör vad som helst för att få den att försvinna. Men något som varit hela livet kan inte bara försvinna sådär. Jag är den jag är, inte det lättaste att ändra på bara sådär. Nog svårt att förstå att detta är ett stort bekymmer för mig. Det finns dagar då jag inte vill mer. Funderar på om flytt och ett jobb skulle hjälpa mig, för här kommer jag alltid vara jag, kommer alltid vara såhär. Små saker som kankse andra inte skulle fundera eller bry sig så mkt om lägger sig inom mig och gror. Jag vill inte vara jag!

I´ve been waiting for someone like you.

I, I've been waiting for someone like you
But now you are slipping away... oh
(What have you done now!)
Why, why does fate make us suffer?
There's a curse between us, between me and you

Jobbat 8-10 på morgonen. Sedan var det dags för förnyelse av deligering. Kul att träffa hela personalgruppen. =)
Ska vara med på p-mötet i juni, känns bra. Få känna sig mer delaktig och få lite mer kött på benen för sommaren. =)

Nu är jag hemma, ska äta lite lunch sen vidare ner till bibbland och plugga med sandra.
Sen vet jag inte vad resten av dagen bjuder på, återstår att se.

Jag är normal igen, tisdagar är bättre =D



måndag= nya söndagen

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible


Jaha, förkylningen inte mycket bättre idag inte, om värre. =( dumma, dumma, dumma, försvinn!

Ja annars då, for ner till bibblan en sväng förut för lite grupparbete. Sen har jag plockat ihop lite saker till loppis. =) hoppas på att man kan tjäna några extra kronor iaf. Hittade min gamla klocka, tycker den är riktigt fin, men när jag fick den var jag tvungen att göra den mindre, sen ett tag senare var den alldeles för liten och nu när jag satte den på mig är den större än någonsin. Haha.

Kommer och tänka på en kjol jag fick när jag var liten, bara älskade den men den var alldeles för stor för mig, sen några månader senare fick jag inte alls på mig den. Haha. Illa.

Som man kände förut på söndagar har ändrats till måndagar för min del. Haha. Undra varför?
skumt. Den dag då jag känner mig ensam, rastlös och lite annat som hör till.

Snart kommer jessi förbi en sväng, sedan ska jag bort till Johanna på lite födelsedagsfika och prat. Kanske skulle ta hand om lilla Lukas en stund oxå. =) Ja sen måste jag hinna med att sätta prislappar på alla saker, plugga och så skulle jag laga maten idag oxå.

motto

Ett tryggt inre ger ett vackert yttre! mitt nya motto här i livet.

Något jag verkligen tänkt på de senaste veckorna, och någonting jag ska arbeta med! =) Satt på jobbet för ett tag sen och läste Grabben i kuvösen bredvid. Mycket intressant bok. Och nu håller jag på att läsa den andra boken han har skrivit, handlar om en kille med CP skada. Står mycket tänkvärda saker i de böckerna. En rekomendation att läsa, verkligen.

Och apropå ingenting så har en gammal vän uppstått från ingenstans... Gjorde ett försök till att få tillbaka mina pengar eftersom jag just för tillfället är fattig som en gammal kyrkråtta, ligger nog väldigt mkt minus på mitt konto. Dessutom fyller typ alla år nu så jag vet varken ut eller in. =( men men de försöket gick inge vidare, så skickade ett mejl och bönade och bad på mina bara knän, inte för att jag tror att de kommer funka men. Som sagt, värt ett försök iaf.

Ne, duscha och sen sova eller nått. =) Natti natti.

time.

I fredags var de som sagt Norrköping. Glad att jag åkte tillslut för det var mkt roligt =)
Jag och Jessica tog tåget vid 16.30, så hämta Camilla upp oss på stationen. Blev avsläppta hos pappa, där började vi göra oss iordning o så. Runt 9 begav vi oss till Johan, men vi var de första, men folk började rulla in.
Så var de party, sen taxi ner på stan. Stod i kön in till Hugos i 20 min, men de rörde sig inte en cm så jag och jessica gick och köpte oss lite mat ist och slog oss ner. Sen blev de en promenad tillbaka till johan. Och Jessica tokdäckade så de blev att vi sov kvar där. Stackars pappa och dem som hade kämpat med madrassen åt oss. Haha

Lördag, mådde prima. Trött bara. Papsen kom och hämtade oss så var vi där en sväng sen tillbaka till K-holm med tåget. Gick över till fian en sväng sedan hem och försökte vila, men de gick inge vidare faktiskt. Haha. Sen var de bara att göra sig iordning och bege sig till alex, satt och drack lite och hade allmänt trevligt. Sen blev de hemfärd till sängen för min del.

Det var någon igår som var tokförkyld och gissa vad jag är idag =( Jag som precis hade kryat på mig. Fuck!

Idag är de jobb som gäller. hemma på timmar nu. Men de är strax time att bege sig tillbaka. Vet inte vart dessa 3 timmar tog vägen, de bara försvann och jag har inte gjort något typ. Emelie S var här när jag kom, klippte familjen, jag städade mitt bombnedslag till rum, tog en sväng till Konsum och lagat lite mat. Så jobb 17-21.

Någon har fastnat i min hjärna... Vet inte riktigt vad jag tycker om de...