På tåget.

Tänkte jag skulle prova på de här med att blogga via mobilen. Sitter nu på tåget till göteborg. Typiskt att man ska sitta bredvid någon bara :-S jaja. Bara 1 timme och 40 min kvar bara. Hoppas ni får en trevlig helg allihoppa. :-)

äventyr.

Har varit dåligt med bloggandet här, men varken haft tid eller ork.
men nu så, nu kanske de finns lite intressant att berätta iaf.

Har bokat en resa till Göteborg och herrljunga i helgen, fredag till lördag är de göteborg som gäller, ska umgås med min kära vän markus, kanske gå ut och ta en öl eller något. Får se vad som händer =) var ju som sagt ett tag sen nu så de ska bli roligt.
Sen lördag till söndag kommer jag vara i herrljunga, kommer nog bli trevligt de med hoppas jag. Vad vi ska ta o hitta på vet jag dock inte ännu, men den som lever får se. =)
Iaf skönt att komma iväg från denna håla en sväng.

Imorgon var tanken att köra morgon spinning och sen få instruktion i gymmet, lägga upp en nu träningsplan, men den fick jag ringa och avboka då jag vaknade upp med förkylning imorse =(

Har varit en sväng hos Johanna, där bjöds de  på chokladpudding och kaffe =)  Ska snart ta en sväng ner på stan med henne och lukas för att inhandla lite chiqan eller vad de nu heter, förkylningen ska vara BORTA imorgon! Tänker inte sitta där och snörvla hela helgen.!!!
Fick tips om honung och ingefära oxå, får väl ta o inhandla de med. Haha

Annars blir de en lugn dag med plugg och vila!

Ja, allt för mig denna gång. Bye bye!

I was born this way

Jaha, fredag idag då =) Och detta blir en hel ledig helg, skriver tenta idag, sen börjar inte nya kursen förens på måndag och inget jobb häller. =)

Ikväll blir de till att umgås med kära systeryster =) Händer ju inte så ofta så de ska bli trevligt. hihi Ja sen imorgon bär de förmodligen av till Norrköping till storasyster som fyller 27 =)

Igår var jag på massage och floating, massagen var för en gångs skull skönt, har blivit mycket bättre sen första gången jag var där, till och med så att hon sa "Emma, du har till o med fått en nacke nu" Axlarna satt tydligen lite högt upp förut. Och hon sa även "Det är inte alla kunder man känner igen men dig känner man verkligen igen pga din sätesmuskel och dina axlar" Inte på ett positivt sätt alltså, men det är verkligen kul när man märker skillnad =) Sen floating på de, hur skönt som hälst, bara ligga o flyta, sträcka ut kroppen ordentligt, men fan vad de sved till en början, jag har ju mina exem och sen lägga sig i vatten med mer salt än i döda havet. Aj aj aj!

Ja, i onsdags var jag på dejt i örebro, gick mkt bra =) För er nyfikna ;) Så nästa helg kanske det bär av till herrljunga. Spännande. =p Om de nu inte skulle bli hela helgen så funderar jag på att kanske försöka slå två flugor i en smäll och hälsa på en vän i Göteborg, får se. Hehe

Ne, försöka få i sig lite mat och göra sig redo för tåget 13.00.  Men är riktigt nervös. =(

nervös

Okej, nu snackar vi en nervös emma.
Tur att man har en snäll vän som ställer upp o hämtar mig senare. =)
Ne, nu har jag inte tid med detta mer, har ett tåg att passa.


nya chanser.

Har varit ganska rastlös enda sen jag gick upp imorse, försökt plugga lite och så men de går väl sådär =p

Ska iväg och jobba 17-21.

Har kanske egentligen inget vettigt att skriva egentligen, förutom att jag läste i mitt horoskop att jag inte ska sitta hemma och drömma, ta chansen så kanske de händer någe bra ;P Veckans bra var nya chanser och råd var att ta initiativ =P Jjaa, lite kul är de iaf.

Ne, nu ska jag försöka göra en inbakad fläta på mikis. Bye bye!

Tänk positivt <3

 
TÄNK POSITIVT!
Säg till dig själv varje morgon:
- Det blir en fin dag
- Jag klarar mer än vad jag tror
- Ingenting blir bättre för man oroar sig
- Man kan aldrig göra mer än sitt bästa
- Alltid finns det något att glädja sig åt
- Jag känner mig i utmärkt form
- Idag ska jag göra någon glad
-Det är ingen idé att deppa
- Livet är härligt
VAR OPTIMIST!

torsdag

Har varit ganska duktig med vatten o maten, men att bara äta 3 mål mat om dagen utan mellanmål (frukt) är ganska kämpigt =p

Och jag är så sjukligt trött hela tiden, vill vara pigg, kankske man ska gå till apoteket eller något och köpa sig något så att man blir pigg, fan inge kul när ögonen går i kors när man endast varit vaken typ 2 timmar. =( Och läkaren ringde imorse, provsvaren var bra, skönt men endå vill man veta vad de är som är fel ju.

Annars har jag tränat pilates idag =) de var tufft men kul =) Sen var jag hos tandhygienisten på dagen, sovit några timmar.

Så fick jag veta att jag ska flytta in den 1 april, saken var den att mormor kunde ha flyttat redan den 1 mars men tanten ringer och säger att det är på tok för tidigt, gick absolut inte med allt som ska packas innan, men suck, det är ju vi som gör det åt henne, hade ju gått alldeles utmärkt. =P Jaja, 1 månad tidigare än väntat iaf =)

Träffade jessi vid konsum en sväng, för gör jag bort mig inne på konsum, sa ett paket LM och så kan du slänga kvittot sen, innan hon ens hann ta ner paketet. Haha. Ja och så blev jag så lycklig när jag oxå är välkommen =)

Ne, tanken var att jag skulle försöka plugga, men jag är toktrött så det blir nog sängen faktiskt. Spinning imorgon 06.45. Plugg, fika med Johanna hoppas jag, promenad med jessi och så jobb 17-21.

Natti Natti.

resultaten.

Var uppe med tuppen idag och åkte iväg och körde spinning med mikis o emelie =)
Gjorde ett sånt där test idag oxå, BIA mätning. Hmm. Inte allt för bra resultat kanske. Dags att göra någonting åt saken. På tok för lite vatten i kroppen, alldeles för mkt fett och för lite muskler, och mina celler mår tydligen inte så bra häller. Men nu känner jag mig sporradd. =) Dags att se om sina vanor. Eller ja, jag vet ju egentigen vad de är som är fel. SKÄRPNING!

Toksomnade visst. Men nu är det dags att ta tag i dagen. Ta ut ziza på en liten lunchpromenad. Sätta sig och plugga, hur jag ska hinna med ca 150 sidor engelska idag vet jag inte riktigt. =( P-mötet blev inställd idag så har jag ju iaf lite extra tid på mig innan jobbet 17-21.

Nehe. nu har jag icke tid med detta längre. Mors!

måndag.

I fredags blev de jobb sen orkade jag inte vara social kände jag, åkte hem och sov ist. Och för en gångs skull fick jag sova hela natten lång, vaknade pigg och utvilad. =) Så jobb på de 08.30-16.30 sen var de bara hem och göra sig redo för kvällen. Runt 19.00 kom jessi och Jocke hit så åkte vi taxi bort till emma och jocke där det vankades fest, mycket trevligt =)

Sen ner mot krogen. Jessica och jag gick först till statt men ingen höjdare, så tog oss in på harrys ist. Det var ju rätt trevligt. Följde med ut på efterfest utanför valla, blev lite mkt dricka och på tok för sent, så vaknade upp 13.00 igår och mådde ju inte allt för väl kanske. Så himla jobbigt när man mår sådär dåligt och inte är hemma. Tog mina partypjux och traskade in till valla och mötte markus och emelie. =) Innan de hann jag träffa på en arbetskamrat som var ute och gick "Jasså, du hamnade här igår du" =p haha. Sen mot tempo i valla och handlade lite, där träffade man på fia och robert, sen kom alla grabbarna. Sveriges metropol igår tror jag, valla av alla ställen. Haha.

Gick hem till emelie och markus och så kom mikis o hämtade mig. Sov en stund, käkade kebabtallrik med jessi sen jobb 20-22.

Imorse hade jag lite brått till tåget, men när man kommer dit så går den 20 min senare, suck! Sen ännu en kvarts försening på de men helt plötsligt ropar de upp i högtalarna att det blir buss ist och den skulle gå strax, så de var bara att kuta iväg till en knökfull buss.

Sen skola, hem. Iväg till optikern och det visade sig att min närsyntet har blivit bättre, vilket gör att jag ser ännu sämre på långt håll nu, så att jag inte ser så bra vid mörkerkörning med glasögonen är inte så konstigt. Så det fick bli nya glajjor, 2 för priset av 1 men 2400 kr går kalaset på iaf. Fan vad dyrt det är med glasögon. =(

Hem, ut med hundarna och så kom Lukas och Johanna. Alltid lika trevligt =) Och lukas är ju bara för söt. Han ville inte riktigt följa med Johanna hem idag, tyckte han skulle sova här ist. Haha.

Pluggat, sovit en stund och nu ska de pluggas lite till innan de blir sängen. Upp 06.00 imorgon, göra BIA mätning 06.30 och sen spinnig på de =)

lycka.se

Ja, som sagt så var vi och tittade på lägenheten förut, hur fin som helst, så den tog vi på en gång till mormor, skulle kunna tagit den själv men de viktiga är att hon får en lägenhet just nu, dessutom kanske någon skulle tro att jag  är en stalker om jag flyttade dit. Haha

Ja sen blev de stan med emma och mikis, fika på de och sen mötte vi upp Emelie. Till jysk, fick lite hjälp me skruvarna till en säng jag ska ha i ett rum, hoppas den passar så skulle jag komma upp igen så skulle de försöka få tag på dem :) Älskar verkligen när folk är vänliga och verkligen försöker hjälpa en.

Sen till möbelhuset eller vad sjutton de nu heter och beställde mig en soffa, ska hämtas om ca 3 veckor. Blidde en mörgrå med 2 divan. =) Tänkte mig egentligen kanske en ljusare men med en hund funkar de inte så bra.

Så nu vill jag flytta, nu nu nu!! =) Jag och jessica ska leka målare då, vi  är ju såååå duktiga på de. Hihi Det blir att måla om vardagsrum, kök och det andra rummet, sovrum och hall kommer jag behålla i de färgerna som de är. =)

Som jag längtar.  Men nu vill jag bara få gå till jobbet så jag kommer hem någon gång...

Helgens planer:
Fredag kväll jobb 20-22.
Lördag jobb 08.30-16.30 sen fest hos emma och jocke
Söndag jobb 20-22.

Så antar att de inte blir så mkt uppdatering. Bye Bye!

fredag!!! =)

Ja usch försov mig imorse, vaknade 07.40 och det var då tåget gick mot etuna, jävla skit oxå!!! men men. Bara att gilla läget.

Här kommer en bildbomb. Med lite bilder jag inte lagt ut. =P

En knäpp ariel som har fått för sig att hon ska hoppa fram i baksätet i mellanåt. Haha


Ziza berättade att hon gärna vill följa med till skolan någon dag =P


Mycket nöjd med dessa tavlor på min lilla sötnos =)


Dagens outfit.



Nehe nu skulle jessi komma förbi. Sen iväg och titta på lägenheten åt mormor och så hoppas jag på en fika med emma. =) Bye bye!

demon

Redan torsdag... Vad veckorna springer iväg...

Kan ju börja med gårdagen, började med skola. Sen iväg till läkaren. Ja och det är ju en upplevelse för sig varenda gång. Diskuterade min allergi men jag sa att jag vägrar göra mig av med ziza. Då började vi ist diskutera om jag kanske ska börja med vaccination mot min hundallergi, en sån man får en liten dos av det man är allergisk mot under en ca 3-4 års tid... Han skulle iaf skicka en remiss till en specialist. Hört många som blir betydligt bättre t.om. "botade" me det så hoppas. =)

Ja sen började vi diskutera min astma... Han undrade om jag tyckte att jag vet vad astma är och innebär... Tänkte då, OMG, jag har haft det i 22 år, vad tror han? Skulle sedan berätta med egna ord vad de var, Hmm. förhör? Haha. Ja lite kul är han. Kände även på mina halsmandlar och ville ta blodprov för att utesluta andra saker eftersom de inte blir bättre, men att ta bort dem var i princip omöjligt då överläkarna vill att man ska ha infektion 4-6 ggr på ett år för att de ska göra något åt de.

Sen var de träning på de, zumba, grymt kul!! =) Men skulle nog behöva öva på att röra mina höfter, något stel=kassaskåp. Haha

Idag var de jobb 8-10 sen hem, pluggade en stund och letade lite lägenhet till mormor, hittade en, vore perfekt. Ska dit och kolla imorgon och hoppas det inte är någon som varit och tittat på den, för den är nyrenoverad år 2010 så att de vore något fel på den har jag svårt att tro. =P

Iväg och fikade med Johanna =) Hade ett väldigt intressant samtalsämne om min "killsituation", ja vi kom fram till att antingen har jag en jävla demon som är efter mig och inte tycker att jag ska vara lycklig, eller så är det helt enkelt så att jag omedvetet sänder ut några signaler. Vad de är vet jag ju dock inte. Men skulle vara spännande att veta, kanske ska jag skicka ut ett frågeformulär till dem jag träffat och se vad  jag får för svar. Hahahaha!

En shoppingrunda med jessi på stan blev de oxå, handlades en väska, en tröja, ett par träningsbyxor, en present och en eltandborste =p

Sen yoga på de. Hur skönt som helst =)


tisdag

Klockan ringde 06.00 imorse, inte så himla kul att gå upp då efter en helvetes natt, vaknade väl ca 1 gång i timmen. =( Men men, de var bara att pallra sig upp och bege sig till friskhuset för lite spinning 06.45-07.30, så jäkla skönt efteråt. =) Bokade även in mig för lite BIA mätning kl 06.30 nästa tisdag, sen ett spinning pass efter de.

Ja, sen var de jobb i hemtjänsten 07.45 till 10.00 ungefär. Hem, käkade lite frulle med mamma och annakarin och sen ut med hundarna. Sen dök jag ner i min säng. Sov väl ungefär från 12.30-15.30 och så var de dags för ännu mer jobb 17-21.

Inte för att det är jobbigt jobb men att ha jobbat kväll från fre-tis känns. Kvällarna är ganska viktiga för en känner man.

Nehe, sova kanske. Imorgon går tåget till etuna 07.40 sen hemma 13.00. Har läkartid 14.00 och då tänker jag även försöka få något svar på varför min halsmandel fortfarande är svullen och ömmar trotts en penicillinkur.

Ja sen ska jag träna zumba 17.30 och hinna ta en kaffe med fian under dagen =) Där emellan lite plugg hade jag tänkt. =)

Puss&Godnatt