besviken på hela situationen

Kan ju börja med att berätta om min helg.
I fredags var jag ute och käkade lunch med mamma och Gerhard, thaimat =) Sen kom Johanna förbi och vi tog en sväng på stan, lite shopping och sen en fika på de. Mys =)

Sen var de dags att jobba kväll 17-21. Och efter de mötte jag upp jessi och så åkte vi hem till mig för ett glas vin =)

Lördag=jobb. Sen på kvällen var de fest hos Nattis. Riktigt trevligt, länge sen man hade så kul faktiskt. Skratta fick man ju iaf. Haha. Och sen statt på de, helt okej faktiskt.

Men sen kan man ju snacka om BORTGJORD!! Jag var ju självklart tvungen att ringa och tjata, bröt ihop fullständigt. Men nu vet jag iaf. Det finns ingen chans att vi kommer att kunna träffas sen, det kommer inte finnas något VI som jag hade hoppats på. Bra att jag fick veta de iaf och fick tala om vad jag verkligen känner. Och vi ska vara vänner på riktigt. Men jag antar att det bara är bullshit som alltid. Brukar låta så himla bra, men sen fattar jag väl själv att det kanske inte går att umgås när den ena inte känner något och den andra är tokkär. Men oxå det är ju tråkigt då jag vet att jag faktiskt kan hantera det, jag kan knuffa undan mina känslor. Men bara det att jag hatar när folk säger att man ska vara vänner och sen visar totala motsatsen. Och sen att det är för min skull man beter sig så. Nej tack!!!

Jag inte ungå att fundera på vad det är för fel på mig när de alltid blir såhär. Varför duger jag aldrig för någon? I sommar kommer jag in i mitt 6.e år som singel. Och jag vet att ni tänker att han dyker upp när jag minst anar det, när jag inte letar. MEN JAG LETAR INTE häller!!! Bara fruktansvärt ledsen över att jag alltid ska ha sån jävla otur när det gäller kärleken.

Som t.ex. för ett par helger sedan träffade jag en kille som jag träffat förr, han kom fram och bad om ursäkt för att gjorde som han gjorde. Han brukar inte göra så. Nehe,. men varför just mot mig då??

Tänker inte tillåta mig att känna såhär igen. Nu får de fan vara bra!!!

Söndag=jobb och segt! Men när jag skulle gå från jobbet säger min brukare -Jag tycker om dig! Och det värmer. =)

Idag var de tänkt att jag skulle träna, men jag vaknade upp i morse och såg ut som en påse skit rent ut sagt, så de blir till att träffa minsta möjliga antal människor idag. så tog tag i en storstädning här hemma för att bränna lite kalorier iaf =) Och nu är de dags att bege sig till jobbet 16-21.

P&k


full fart.

Full fart hela dagen. Men de gillas, då kankse man sover gott inatt, känner mig iaf trött som en jag vet inte vad.

Först jobb 8-12.45 sen iväg och tränade en timme. Hem, slängde i mig en smörgås och sen mötte jag upp jessica och vi for ner på stan. Sen hem, ut med hundarna, slängde i mig lite mat och iväg med brudarna till lager 157.

Ska ta och krypa ner i sängen känner jag, hoppas på en god natts sömn. Har upptäckt att jag sover 10 ggr bättre med någon bredvid mig, känner mig förmodligen trygg då. Då kan jag sova en hel natt, inte vakna 550 ggr.

jaja nog om de. berättar mer om dagens shopping imorgon, nu är jag på tok för trött =P

plugg, jobb.

Ja igår började skolan då, kändes riktigt bra att vara tillbaka i skolbänken, men saknar mina klasskamrater jag hade förut, karin, maria, carina och sandra. Men men. Fick iaf sällskap hem i bilen, hittade sandra i skolan och frågade om hon ville åka med hem istället för tåget så de var ju roligt =)

Sen var de jobb som gällde 16-22.

Idag var jag hos tandläkaren på morgonen, var meningen att jag skulle laga en tand vilket jag gjorde men fick en utdragen tand på köpet. =( När jag fick tiden för ett tag sen hade jag betydligt fler hål jag behövde laga, men jag hade tur, de var bara 1. Datasystemet hade inte hunnit lägga in de lagade hålen så de va de som syntes. Tack då slipper jag de utgifterna iaf. skönt de. =)

Sen blev de att åka o handla med mamma o mikis, ziza fick sig ett nytt koppel och ett sele. Tänkte att man kanske kunde få bukt på hennes drag hela tiden plus att sele förmodligen är mindre slitsamt, avlastar halsen lite. Hon har ju lite problem med den, astmaliknande symptom så de kanske blir bättre med sele =)

Ja sen jobb på de, 14-21.

Meningen var att jag skulle vara ledig imorgon men får hoppa in o jobba 8-12.45 ungefär. Sen vet jag inte hur allt ska hinnas med, träning, en sväng på stan, fika med fian och en tur till lager 157. Jaja, de löser sig =)

Snart är de dags för sängen. Natti Natti!


söndagsmys.

Kan ju börja med att berätta om min helg, som för övrigt varit helt underbar. =)

I fredags var jag och emma runt lite på loppis, sen åkte vi hem till henne och drack lite kaffe, mikis kom även förbi. Sen skjutsade de mig bort till norr, där jag mötte upp Johanna, följde med henne och hämtade lukas på dagis sen gick vi vidare för lite fika hos mia och julia =)

På kvällen åkte vi (mikis, jessica och jag) ner till nävertorp, mötte upp emelie och markus och gick upp till emma och Jocke. Där bjöds de på en massa snack, lite dricka och massa mys. Sen åkte vi bort till woody hallen och kollade på hockey, bto och skf spelade. Sen vidare hem till emma för ännu mer mys. =) Sen tog jag och jessica våra skor och gick hem, stannade till på maistro för en pizza. Haha.

Somnade väl runt 02.00 den natten, vaknade ungefär en gång i timmen så det var inte lika roligt att gå upp när pappa ringde 08.00 på lördag morgonen. Han hämtade upp mig och så åkte vi vidare mot etuna där släkten väntade, min faster skulle flytta. Så upp och ner med en massa kartonger, sen vidare mot Norrköping, där vankades det mat när vi kom hem, sen fick jag stanna hemma med A och grabbarna så åkte de andra vidare till lägenheten och packade upp allt.

Grabbarna har blivit så himla stora. Trodde alltid Hugo skulle förbli liten och bastant men han har vuxit något så enormt, så nu är han en lång smal kille. Casper växer som bara den han med, han blir ju hela 7 år i April. Fan vad tiden går fort alltså.









Så fick brorsan vara med på ett hörn oxå =P

Sen åkte jag hem till k-holm med mina 2 fastrar och kusinen. Gick över till jessica för lite filmmys. Hur skönt som hälst att vakna upp ICKE bakis idag =)

Varit över hos emma för lite fika, och så klippte hon mig oxå. Så nu har jag lugg igen =) Måste ju vara lite fin, imorgon börjar skolan igen efter ett halvårs uppehåll. Kommer nog bli kul, ska läsa arbetslivspsykologi.

Ja, annars blir de nog en lugn kväll, måste ju packa skolväskan och lite så. =p

stjärntecken

oxen Vecka 3 (17 januari - 23 januari)
Det kan komma överraskande inslag i kärleken. Vad det är, vet nog bara du själv. Något som rör barn ger dig lycka. Tycker du att du har det jobbigt med ditt arbete så koppla av med en fest, det piggar upp. Men se upp för baciller och förkylningar. Du har ganska så bra ekonomi just nu men försök ändå spara. Spelar du, så tror jag bara på en liten vinst.

vet bara vad jag önskar de borde vara =p

ännu en dag igen.

Började dagen med att försova mig, vaknade kl 07.55, PANIK, men kom ganska snart på att vi har ändrat tiden så börjar 08.10 istället så då hade jag ju gott om tid =p Och hann dit i tid oxå. Jobbade till 10.00 sen hem och fixade och donade lite. Sen lyckades jag somna en kvart eller så efter lunch, men systeryster kom hem och väckte mig =) Tanken var att vi skulle ut och gå med hundarna,. Men jag fick hoppa in o jobba en stund på em istället.

Sen har det inte hänt ett jävla jota. Skulle fikat med Johanna men så blev det inte häller, kände besvikelsen sköljde över mig och då blev ingenting roligt helt plötsligt. Legat och kollat på tv en sväng. Nyss varit ute med byrackorna. Och nu blir de nog en dusch....

Förstår att det kankse inte är så roligt att läsa om min negativitet hela tiden men skönt att skriva av sig lite när jag inte vet hur jag ska sätta ord på det i verkligheten. Ångesten finns med mig hela dagarna nu, detta tryck över bröstet gör mig tokig. På dagarna kan jag hantera det på ett annat sätt, hålla mig sysselsatt men kvällarna är rent ut sagt för jävliga. =( Och jag förstår inte ens vart det kommer ifrån. Eller jag vet vad som triggade igång det men att det bara skulle vara det som gör mig såhär låter ju ganska ologiskt, men vet faktiskt inte vad det är. Jag vet att hjälp finns men jag vill vara stark, klara det här utan.

konstigt. dumt, ologiskt... Men saknar dig! totalt tappat greppet och vet inte hur jag ska hantera det.

godis.

mmmm. Tror jag ska göra dessa någon dag =)

Cornflakesgodis

Se fler recept från Valllinda på kokaihop.se.


when your gone.

Dags att bege sig ut med hundarna sen ta en promenad bort till jobbet. 14-17 idag, helt lagom om jag får säga det själv =) Hihi

Hade en helvetes jävla natt, igen. Oron stiger i kroppen när jag ska inta sömn. Tillslut gav jag upp, och det var så skönt att känna lugnet i kroppen. Men det får fan inte bli en vana. Räcker med skiten jag proppar i mig endå.

Nehe, känner för att hitta på något idag, orka sitta hemma.... Jaja får väl se vad resten av kvällen har att erbjuda efter jobb.

Bye bye.

kort stubin

gah, orkar inte med sånt här trams! Min stubin är jävligt kort känner jag. Haha

Jaha, då har man varit och jobbat en sväng sen blev de en dusch på de. Underbart =)
Jag vill verkligen börja träna, skulle behöva få ur mig lite som jag går och bär på just nu känner jag. Men kanske ska få halsen bra först. Men det är ju på bättringsvägen iaf så kanske inom ett par dagar.

Imorgon ska jag försöka ta mig ut på en promenad iaf, kankse man kan få lite energi. Och få ur sig alla tankar. Låg som fan.

Blir ju inte direkt bättre av att ligga hemma hela dagarna. =( Men till helgen kanske de kan hända något. Emma ska klippa mig och så hoppas jag på att hon kanske vill ta ett glas vin med mig och snacka lite skit? Ja och på lördag tror jag att jag ska följa med som sällskap när släkten ska hjälpa min faster att flytta från etuna till Norrköping. De hade redan så många som hjälpte till men pappa tyckte jag kunde följa med och vara lite social, vad han nu mena med de? =P Tycker han att jag är osocial med mig släkt eller? Haha

ne lite tv eller en bok kanske innan de är sovdags. =)

tisdag

Fy fan så skönt. Idag mår jag nästan helt bra. =) Knappt några känningar av halsen och ssååååå mkt piggare. Tack penecillin! =)

Ska iväg och jobba 17-21, ska oxå bli riktigt skönt, nu börjar de bli jobbigt att vara hemma känner jag. Man blir ju så jäkla lat av att gå hemma bara =P
Men är endå skönt, en lugnt vecka innan skolstart.
Tisdag. 17-21
Onsdag 14-17
Torsdag 8-10

Men man känner iaf att man gör någon nytta =)

Satte mig i bilen förut, knak sa det och så gick bankomatkortet sönder, jävla skit.  Men beställde ett nytt så de kommer väl inom ett par dagar, tur är väl att man kan använda chippet iaf.

Jaha, nehe, glo lite på tv innan de är dags att göra iordning lite tacopaj då, det var riktigt länge sen. Ska bli gott nu när man äntligen kan äta =)

sjuk.

Ja imorse fick jag tid på vårdcentralen, sänkan var hög och lite feber men halsprovet visade ingenting. Konstigt med tanke på att halsmandeln snarare ser ut som en golfboll och jag kan knappt svälja. =( Men men, fick peniciilin iaf och så fick jag göra en odling så de kanske visar på vad de kan vara för skit.

Men sänkan visar ju på att det är en infektion i kroppen och det känns kan jag ju säga, sov några timmar när jag kom hem, mamma sa: Värst vad du har sovit gott, snarkat så det har hörts ut till vardagsrummet. Haha. Ja då är man nog trött. =p

Sen gick jag till fian och tog en kaffe och nu är jag hemma igen, helt slut i kroppen så nu ska de vilas en stund innan de är dags att gå bort till jessica för lite kvällsmys.

Tur att denna vecka inte innehåller så mkt jobb så att jag har en chans att vila upp mig innan nästa vecka då det ska börjas pluggas igen, lite smått nervös faktiskt.

Ne, vila var de. Bye bye!

inte okej.

Kunde man gå under jorden skulle jag göra de med en gång!!

its gone now.

Verkligen inte en kväll man hade väntat sig... På både gott och ont.
Jag visste hela tiden, jag har försökt föreställa mig denna dag. Men det kändes mer än jag hade trott. Klart jag är glad för eran skull! =) men det gör ont oxå. För jag vet att det var sista natten.

All we had is gone now, tell him I was happy!

Uppdaterar mer imorgon eller senare eller vad man nu ska säga.

But Im still waiting.

Jag och jessica gick ner på stan en sväng förut, hittade några småsaker som ska inhandlas imorgon när pengarna från jessica rullar in =) Sen upp till J och hämtade vårat vin, ja och han börjar nog fan fundera på om jag och jessica sitter ihop, frågade vad vi skulle göra i helgen. Jessica svarade bio på fredag och lördag blir det nog lungt och tittade på mig med en frågande blick. Och så hade han hört av sig om att hennes vin var kvar men hon sa att det faktiskt var VÅRAT vin. Haha

Sen vidare till nästa, bjöd in oss själva på kaffe hos D. =) tittade lite på tv och jessica undrar vad de var för dialekt, är det sån där gotska? (gotländska på vanligt språk) Haha där fick hon till det....Sen hem och käkade lite och sen vidare till Nattis och Matte, tittade på Alice i underlandet och myste lite med Rasmus, 2 och halv månad gammal, ne man blir ju inte alls sugen på att ha en egen liten. Inte de minsta. =P De är ju för söta de små liven.

Ja och nu har jag precis kommit hem för en stund sen. Sitter här med alla mina tankar som vanligt. Hjärta och hjärna talar verkligen inte samma språk, det är som att ha en djävul och en ängel på varsin axel som bråkar om vem som ska ha rätt, nej, jo, nej, jo nej,jo, nej =P Men kan ju inte göra så mkt åt saken häller, nu är de som de är. Önskar man kunde trolla ibland.

Ne, borde kankse sova, men inte de minsta trött. Eller jo trött är jag nog men ingen lust att sova. Haha

ögonshopping.

Ledig fram till tisdag kl 17.00, sitter ganska fint känner jag. men jag vet oxå att man börjar klättra på väggarna efter ett tag, gäller väl bara att hålla sig sysselsatt. =p

Har varit och handlat med mamsen. Precis städat mitt rum och nu väntar jag på jessica, så vi kan gå ner på stan, är lite sugen på att bara gå runt och kolla lite, drömma sig bort bland heminredning =)

Hörde på radion förut att det finns några hus (vart minns jag inte) som var rökfria vilket jag tycker är bra, det finns de som är allergiska och de som helt enkelt inte vill ha en massa rök runtomkring sig och det förstår jag. men blev chockad, grannarna kan få 5000 kr av hyresvärden om de skvallrar på sin granne som röker. Helt sjukt. Ganska less på denna häxjakt på rökare.

Jag läste i mitt horoskop att jag inte ska ge upp, att jag ska visa vad jag går för både i yrkeslivet och på det privata planet. Men jag väljer nog att låta dig gå! För min egen skull....

Jaja, ne nu är de dags att bege sig ner på stan. Mors goodbye!

11/1-11

Dagen började med p-möte mellan 9-10, det pratades b.l.a. om att hyra spinninglokalen på friskis och svettis för personalen 1 gång i veckan, om det inte funkar så pratade de om att skaffa träningskort till alla. Se där, kommunen ta er i arslet!!! Haha Något sånt skulle de aldrig göra för sina anställda.

Ja sen hem, sov en stund och sen var det dags för ett läkarbesök på nävertorpsvårdcentral, ska byta dit eftersom jag inte trivs med linden vårdcentral. Fick iaf göra ett spirometritest som visade på att med medicin i kroppen så var min lungkapacitet 25% bättre och det är ju en ganska stor skillnad, men det kan bli bättre om jag bara börjar ta min pulmicort regelbundet.

Sen fick jag träffa en läkare, förbannat seg men noggrann. Men jag hade lite svårt för honom måste jag säga. Tur att vi inte behöver ses så ofta, kemin stämde inte alls, men som sagt väldigt noggrann och så. Men han började även påpeka att jag har hund trotts allergi och astma och tyckte jag skulle ta en funderar trotts att jag hade påpekat 140 ggr att jag inte känner av henne förutom typ vid pollensäsången. Är det något jag aldrig skulle göra så är det att göra mig av med min lilla skrutt, så de så!!!! Så den tanken kan han slopa med en gång!!! Fick även ta blodprov för att kolla allergin. Så ska tillbaka dit den 25/1 och prata lite mer med läkaren. Hann inte med allt trotts att jag var där från 15.00 -16.45 och då blev de brått till jobbet.

Pratade även om att sluta röka, de tjatade inte på mig (vilket jag hatar när de gör) utan de var mitt initiativ, känner mig inte riktigt redo just nu, men att börja tänka i de banorna är iaf ett steg på vägen. Ska träffa en tjej och prata lite med henne om rökavvänjining om ett par veckor.

Jobb 17-21. Efter jobbet blev de en cigg med D. =) Och nu ska jag ta och lägga mig tänkte jag =)
Natti Natti!

jag önskar ingenting hällre....

Jobbade 8-10 idag, sen blev det en sväng på stan med Johanna och Lukas =)

Vid 14.30 var de dags att bege sig till Nävertorps vårdcentral, plockade upp Jessica innan, kom dit men ooops de va visst imorn jag skulle dit, haha. Jaja, tur att jag kom en dag för tidigt och inte för sent =p

Sen tog vi en sväng med bilen, upp till jysk och så. Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik. Väntar på att gå över till fian och bli bjuden på mat =)

För någon som du, kan jag lämna allt jag har, men någon som du, är hela världen underbar. Jag har drömt så många drömmar, kan den här nu bli sann? Med någon som du....


Bjuder på en bild från dagens fikastund på sultans =)





nån som du.

Igår efter jobbet for jessica, nattis, rasmus och jag till Norrköping för att fira jessicas morbror, men jag var verkligen inte på humör, skulle äta innan vi åkte men det blev strömavbrott så fick ingen mat, men det var trevligt där iaf. Sen hem och gjorde mig iordning för kvällen, satt först hos jessica en stund sen drog vi upp till jocke där grabbarna satt och spelade hockey. Sen vidare mot statt, helt okej, inget speciellt som vanligt.

Drog ganska snart hem till D. Länge sen man kände såhär, man vill vara med personen var eviga sekund. Det pirrar gott i magen, man kan sitta och titta på personen hur länge som helst, man känner sig så glad och som ett litet barn och bäst av allt man känner sig trygg i hans famn. Skulle kunna kramas i all evighet. Så idag när jag gick därifrån var de extra jobbigt. Han sa: Jaha, ska du lämna mig nu?! Och inombords skrek jag, NEJ JAG VILL INTE GÅ! Men visste att jag var tvungen, och bara tanken på att inte få träffa honom på ett tag, ja eller iaf inte på samma sätt som nu gör mig riktigt ledsen, tycker verkligen om honom! Kommer sakna enormt. Men allt jag kan göra nu är att hoppas på att detta kankse fortsätter sen. Kanske inte just nu inom den närmaste framtiden, men hoppas att det inte dröjer allt för länge och jag hoppas verkligen att detta är något som kan leva vidare sen.

Ja det gör verkligen riktigt ont att tycka om någon så mkt men veta att det inte funkar just nu. Jag tror att han förstår mer än vad jag anar, men jag vågar inte häller säga riktigt som det är för jag vill absolut inte såra honom för jag vet att han oxå tycker detta är jobbigt. Men allt man egentligen vill är att skrika ut allt man känner. Men jag är kankse ganska genomskinlig.

För mig skulle det absolut inte göra något, jag skulle förstå, den tanken är absolut inga problem för mig bara man får vara med den man tycker om. =) Ja vi får väl se hur framtiden ter sig. Jag hoppas så innerligt.

Nehe, lägga sig kanske. jobba 8-10 imorgon sen ska jag till astmaläkaren kl 15.00, ska bli spännande, har ju inte kollat den på säkert 10 år nu. Och på kvällskvisten är jag visst  bortbjuden på middag hos fian och robert =)


min prins?

Idag har de inte hänt mkt, mest legat och degat i sängen framför en film. Men kanske lika bra de, känner mig lite halvmosig och off. Lite senare på kvällen kom jessica en sväng, så gick vi bort till fian och drack lite kaffe.

Precis duschat och tänt upp en massa ljus i mitt rum, ska mysa framför en film tänkte jag, i hopp om att få sova lite bättre inatt. Ja herre jävlar vilken sämst natt jag hade natten till idag, vaknade typ 1 gång i timmen och varenda gång var lakanet precis ihoprullat. Vadå sova oroligt?!!

Ja jag tänker och funderar ganska mycket och inatt när jag skulle sova kom jag på de, jag är som han i filmen "Good Luck Chuck" Haha. Killar jag träffar får tur genom att träffa mig, de träffar någon annan som de blir seriöst med, dock har jag otur. Borde kanske hitta den som gjort en förtrollning på mig =p Haha ne inte riktigt kanske, men ibland undrar man fan.

Kom oxå att tänka på veckan innan jul då 3 olika personer frågar om jag hittat någon kille ännu. Nej svarar jag såklart. Den första talar om för mig att det är dags att ge sig ut och ragga, man blir inte yngre och dessutom är det som lättast att bli gravid när man är 23. Den andra jag träffar säger "Jadu emma, du kommer bli nucka hela ditt liv, eller vad man nu säger" och den tredje säger "Jadu emma, det kommer sluta med att du förblir ungmö hela livet"

Ja tackade och bugade så klart för dessa kommentarer. Kul var de! HAHA Men ibland känns de som att det faktiskt är som de säger =P

kärleken den kärleken, men vad gör väl de om 100 år =P Min prins kommer nog ridandes på en vit häst en vacker dag. =)


måndag

Jaha, nu har jag fixat med lite nödvändigheter, ringt till friskhuset och kollat varför de dragit 400 kr både nov och dec, ansökt om csn och till min stora förvåning har fribeloppet höjts, så får tjäna runt 60000 kr och 1 juli höjer de studielånet med 460 kr, duktigt regeringen!!! =)

Har även hittat en lägenhet till mormor, sibeliusgatan, en tvåa på våning 3, hoppas den är perfekt så hon kan flytta 1 april =P

Ja annars då, ska strax ner på stan och inhandla en lite present till Lukas som blir 2 år idag, stora killen ju! =) Sen till jobbet en sväng och fylla i timrapport och sen iväg och fira 2 åring och sen till det andra jobbet och jobba 16-21.

Känner mig skum i kroppen, bara jag inte är påväg att bli sjuk. Hoppas det var allt igår som gör att jag känner mig lite konstig idag.

Nej nu har jag inte tid med detta nå mer.


Födelsedagsbarnet =)


Min tatuering =)


Nyår.

bara att släppa taget!

Sov till klockan 15.00 idag så kan ju inte påstå att jag är särskilt trött nu =(

Ja nyår spenderades hemma med fia och robert, och mammas vänner. =) Mycket trevligt, lugnt och sansat. På menyn stod det...förrätt: toast med räkröra, varmrätt: helstekt fläskfile lindat med bacon och mosarellaost, hasselbackspotatis, sallad och grönpepparsås. Och till efterrätt blev det chokladmousse med bailys i, toppat med hallon och vispad grädde. Och det blev en succe =)

Dagen efter var inte lika rolig att spendera på jobbet men thats life. Var ju ganska lugnt trotts allt.

Har haft en härlig, mysig julvecka med nära och kära, men inte bara det. Träffat en underbar kille. Men har min vanliga tur när det gäller kärlek. lite kompliserat om vi säger så. Har ju vetat om det hela tiden men har stött bort det ur mina tankar och levt i nuet, för det har känts så himla bra. Inte haft denna känsla på väldigt väldigt länge, när man träffar någon som är precis som man vill, omtänksam, mysig, lätt att prata med och man kan vara sig själv med. Precis som kärlek ska vara. Men inatt kom samtalsämnet upp och det gjorde så fruktansvärt ont. Så dagen har spenderats i tårar. Denna gång känns de verkligen som en förlust. Att man kan börja känna så starkt för någon på så kort tid hade jag ingen aning om, och det hade varit lite lättare om han kunde vara som de flesta andra, ja många nötter har man träffat i sina dagar, och det är lättare att lägga bakom sig när de beter sig som svin, men saken är den att han är raka motsatsen.

Nehe, försöka sova kanske. Natti Natti.