Illa, riktigt illa.

Skit dag!
Eller den börja ju bra. Härligt väder. Men känner mig inte direkt pepp. Hade möte på jobbet, lugnt och skönt som vanligt.

Men ibland känns de som att de utnyttjar min osäkerhet att säga ifrån. Planderade om morgondagens jobb eftersom de har en förmåga att jämt trycka in jobb på mig. Aldrig att de skulle vilja ha det så själva. Men jag är ju ung och klarar visst av stress lite mer kanske, eller inte, eftersom jag har IBS.

Inget förtroende för er alls. hur fan kan ni göra såhär mot en människa! Alla får lida men ni ska ha rätt till varje pris. Fan ta er! Hoppas ni har riktigt riktigt fel, för de vet jag att ni har. Men ni hittar nog era sätt att knäcka en människa. Fan ta er om ni gör så!

Dessa dagar, då saknar man. Brukar annars inte finnas i mina tankar, men nu saknar jag enormt. Har ju inte hört nått på ett tag. Vill bara få höra en värmande röst.

Jag vill ha en kram!

kloklippning.

I lördags blidde de inge norrköping av olika anledningar. :/ Men får fira Casper och Jesper vid ett senare tillfälle.

Ja efter jobbet åkte jag bort till mamma, grillade med dem och så sen blidde de statt med Jessica. Haha.

Igår var de jobba kväll som gällde och senare blidde de chips och dipp med jessica. Haha.

Ja idag har de vart jobb för hela slanten, efter de åkte jag och storhandlade, hade jessica och emma w med mig som lite hjälp :) Så trisst att åka och handla själv.

Sen hämta jag ziza, satte igång och lagade lite mat och bakade muffins och solskenskaka. Tänkte ha det med till mötet imorn och bjuda på.

Lyckades klippa klorna på ziza idag för första gången i hela mitt, alla 4 tassar på en gång. Jag bestämde mig för att inte ge mig, hon skulle inte vinna, så tillslut fick jag henne att ligga still på rygg utan att larva sig, lite bestämdhet så funkar de. Men nu har jag någon som är så tjurig så tjurig :p

Ne, dusch sen sova. Natti natti.

fullt ös, medvetslös.

igår var jag ledig. åkte och köpte biljetter med cia till safiren. sen blidde de en tripp ner på stan med emelie. Gick och käkade lite mat på coffehouse.  och sen handla lite smått o gott. Sen hem till mamsen en stund, hem och hämtade ziza och tillbaka till mamma,. Åkte till jysk och skokanonen. Hittade 2 par skor.
Sen hem och börja städa. Och sen göra sig iordning. Så kom folket.

Cia, fia, cissi, petter, emelie, leo och jessica. Så blidde de safiren  och arvingarna, mina gamla barndoms idoler. Haha.

Men så blev de hemgång skapligt, jobbar ju idag. Försov mig dock men det ordnade sig ju alltid.

Är hemma hos mamma på lunch men nart tillbaka och köra sista racet. Sen blir de norrköping för hela slanten, min lilla älskling Casper fyller ju 4 år idag. :) Och brorsan fyllde 17 förra helgen. Så ska jag försöka hinna förbi Johanna sen oxå, så bäst för dig att du är hemma då!!! ;)

Ne, mat var de. Bye bye!

usch, suck.

Torsdag idag. Jobbat. Sedan blev de att cykla till mammas jobb och hämta bil, hem, göra sig iordning och hämta ut ett paket till syrran och sen på kalas.

Kalas hos Kakan ute på landet. Smörgåstårta och fika. Så klappade vi på söta kossor, men ziza som morra och skällde innan var visst inte så kaxig när de kom nära. Haha.

Ja och så ringde en läkare från lövåsen idag. Jag blir så förbannad, glöm och dröm att jag tar kontakt med dem nå mer. En utländs kille ringde och frågade vad jag ville läkaren, ja eh jag skulle få reda på provsvaren det var därför ni skulle ringa mig. Jaha, men de är ju inte färdiga ännu. Men så hittade han visst det och sa att han skulle skriva ut penicillin. Så frågade jag om han kunde skriva ut kestine tabletter till mig men det kunde han minsann inte för de finns receptfria på apoteket, och då sa jag att jag måste äta dem under hela sommaren och halva hösten, och det blir billigare för mig att ha det på recept eftersom jag har högkosnadskort på apoteket. Men han vägrade. Och ne jag tänker inte betala 150 spänn för 30 tabletter som endast räcker 15 dagar om man tar 2 om dagen. *suck*

Men sköterskan på jobbet är snäll :D Hon skulle skriva ett recept till mig.

Jag är riktigt leds på sjukvården eller vad fan de heter. Har inte fått någon hjälp över huvud taget, ingen lyssnar på mig och vad jag har hört så har nästan alla fått allergisprutor och virse versa men mig kan de inte hjälpa trotts att jag lider ganska mycket. De enda som är bra är på hudmottagningen, där är de underbara och borde ha en stor elloge (stavas?)

våren här för att stanna?

Ja, jobbade igår som vanligt.  Sedan blidde de hem till mamma, käkade kina mat.
Och sedan blidde de ljusparty hos emelie, mycket trevligt. Så småning om tänkte jag ha det, och då får ni komma :)

Pratade med Johanna i telefon oxå, saknar henne massor. Saknar alla våra galna påhitt, fester och diverse saker. Men förhoppningsvis så hinner jag förbi henne en stund på lördag och sen på torsdagen eller fredagen veckan efter tänkte jag och ziza åka dit och ha en heldag i Norrköping med Johanna och Tone :)

Idag jobbade jag, ovanligt va.? men bara till 14.00 :D Sen blidde de hem till mamma, där asfalterade de på trottoarkanten så frågade en utav de snygga killarna om jag kunde gå in. Haha. Men det fick jag. Var där en stund sen gick jag och cissi djulörundan, så skönt så men ack så trött jag är nu :P

De senaste dagarna har de blivit väldigt mycket prat om en sak som får mig att tänka. Men det håller jag nog för mig själv så ni kan gott vara nyfikna. Hihi.

På valborg vill jag grilla och dricka lite med nära och kära, någon som är på?

besvär borta.

Jaha, jobbat idag. I det underbara vädret, känner att de bränner lite halvt sådär i ansiktet. Haha.

Sen blidde de ner på stan och handla en nässpray på naturapoteket eller vad de nu heter. Har nog gjort mitt näst bästa köp i mitt liv (efter ziza såklart) en nässpray mot pollen, endast tagit den och mina besvär med näsa och ögon är borta till 98%. Lovely, jag kan njuta av våren äntligen!

Sen blidde de att följa med när mamma skulle på hundkurs med ariel, tränade lite med ziza på sidan av men hon var noll koncentrerad. Lyckades med det mål jag hade när jag kom dit, få henne att ligga och stanna kvar utan att resa sig så fort. Nöjd :)

NU är jag hemma, en liten klump i magen just nu. När man köper folk presenter kräver jag absolut ingenting tillbaka. MEN det finns en person jag tycker, kan offra sig att lämna henne en kväll och komma hit och fira mig. Utan henne fastklistrad på sig. Han vet, därför önskar jag att han kan tänka lite längre... Ja vi får väl helt enkelt se om jag är någon som betyder nått.

Nått att äta innan jag svälter kanske. Jaja. bye!

sorry.

Fredag: Jobbade till 16, som vanligt. Fick höra "Emma snart har du änglavingar" av en brukare. Hihi.
Ja sen gick jag med ciss till bolaget, träffade min vän jag inte träffat på länge, men de var ganska jobbigt måste jag säga sen hem till mamma o tog en kaffe och sen iväg och käka. sen blidde de bråttom hem och göra sig iordning och städa upp lite. Så kom Ada och Anette hit för lite fest. Så kom även cissi, jessica, mikis, jimmy och bella. Och sen blidde de lilla krog. Måste säga, nog den roligaste kvällen på länge även om ingenting speciellt hände.

Ganska roligt., självkänslan har stärkts lite genom viktnedgången och automatiskt "lyser" man, folk kommer fram och pratar och man känner sig ännu starkare. HIhi. Sen sov Ada och Anette här.

Lördag: Åkte ut och tittade´på när grabbarna åkte cross.Så himla kul att bara stå och titta, men Jimmy har lovat att jag ska få prova köra. Trodde jag skulle klara av det, men tillslut orkar man inte mer, blev lite för mycket så gick iväg och lugnade ner mig en stund. Hade inte förväntat mig att han skulle vara där faktiskt, och inte blir det bättre när hon är där. Blir så irriterad... Men ingen stelhet mellan oss och det är ju skönt, han håller vad han lovat.

Sedan har jag tvättat, var och käka med jimmy och mikis och sen drog mikis, jimmy, jessica och ja till Norrköping och kollade på bio, 27 dresses. Helt okej. Sen blidde de fort som möjligt tillbaka till stan och sen statt med jessica. Helt okej, varken roligt eller tråkigt, bara skönt att komma ut. En sån dag jag inte orkade sitta hemma bara. Så jag är nöjd över kvällen, mycket nöjd.

arg!

Min dag, försov mig. Vaknade 06.30 och skulle möta emelie 06.45 eftersom hon skulle jobba hos oss för första gången idag :D Men vi hann ju trotts allt.

Jobbade, dagen gick fort. Åkte lite tidigare för att jag fick en tid till lövåsen pga av pollenallergin.

Men, emma kom hem till mamma med tårar. Läkaren lyssnade inte ett ord på vad jag sa. INGA tabletter, nässpray eller ögondroppar hjälper, men allt hon tjata om var vilken nässpray jag använder och att jag ska ringa och tala om vilken för sköterskorna innan hon kan skriva ut någon annan nässpray. *suck* Har ont i mellangärdet, typ som kramp, INTE jobbigt att andas. Men allt hon tjata om var att jag ska få en starkare pulmicort så att jag slipper andningsbesvären när det är som värst.

Är väldigt svullen i ansiktet och jag är bombsäker på att det är pollenallergin som gör det. Eftersom penicillinkuren inte hjälpte denna gång. Men hon var fast bestämd på att ta en odling och se om det är någon bakterie som den penicilinen inte hjälper mot. Den hjälpen fick jag på vårdcentralen idag. Trotts att det finns en hel del andra behandlingar.

Men här har jag gått i flera år, testat olika mediciner men ingenting hjälper och jag står inte ut att känna mig så jävla äcklig o ful. ögon och näsa rinner hela tiden, klåda så man håller på och dör och svullen i ansiktet. Men ne, det är ju tamefan ingen jävla läkare som lyssnar eller har förståelse för någonting. Funderar på att ringa ev till nyponet, där är de rara tycker jag. Eller så blir det naturläkemedel eller akupunktur.

Ja, sen har jag varit på hundkurs. Gick jätte bra. Väldigt roligt. Hon utvecklas min lilla tös. Denna gång var vi bara 10 st vilket var precis lagom, de hade mer koll på oss och kunde hjälpa till på ett annat sätt. Förra gången var vi aldeles för många och fick ingen instruktion på hur man skulle göra. Men klart är de skillnad från valpkursen, men de ska de ju vara, lite mer krav på dem.

måndag.

Jobbade till 12.15 idag. så skönt så. Pollenallergin har varit för jävlig idag. Åkte ner på stan och blev ruinerad på pengar för medicin som vanligt. hehe. Man ska ju inte enbart behöva lida och ha det jobbigt, det ska kosta oxå.

Gick hem och hämta hundarna och gick hem till mig. Hade hand om Ariel i några timmar, men som jag sagt förut, så trivs hon verkligen inte i min lägenhet, klaustrofobi eller nått. Hehe

Sen kom emelie över på en kaffe och så gick vi och tränade med syrran. Helt underbart att träna.
Men sägs det inte att ryggproblem ska bli bättre med träning? känns som att mina axlar ska sprängas vilken sekund som helst, värre sen man började träna. Spelar ingen roll om man sitter, ligger eller står. Under en viss period höll sig axlarna okej, och det sägs ju att (***) är bra för ryggont. Haha. Börjar faktiskt tro på det.

Sen har inte så mycket annat hänt. Det är klart med jobbet nu. 75% fast anställning och så får jag ta 25% vik. Så blir 100%, bra då behöver man ju inte oroa sig för att inte kunna leva över huvud taget. Haha.

Jaja, dusch sen film. :)

jepp.

Jobbat till 14.00 idag. Sen blidde de hem och städa.
Iväg och träna med mikis. Och sen långpromenad med cissi och ziza.
Mina ben är helt slut. Känns som växtvärk. Haha.

Igår blev de för övrigt filmmys med Mikis och Jimmy.
Alltid trevligt med deras sällskap.

Ne, allt för mig. dusch och sen sängen så småning om. :)

sträck ut en hand.

Ja, jobbat idag, rätt lugnt faktiskt. Tråkigt väder bara.

Sen hade jag hoppats på utgång med cissi, men här sitter jag verkligen besviken att de inte blir av. Så jävla less på att sitta här och glo in i tv:n eller datorn. Antingen jobbar man, tränar eller umgås med en hund som inte ens vill vara här för hon trivs bättre hos mamma. Här är allt hon gör att sova nästan och när hon är hos mamma vägrar hon gå därifrån, säger man ordet hem springer hon och gömmer sig. Hon borde kanske flytta dit ist. Riktgit ensam känner man sig.

Alla har även någon som står dem närmare. Inte så ofta man får frågan om man vill hänga på. Och jag vet iaf att jag hör av mig, men man lessnar ganska fort på att vara den enda.

Jag önskar... Jag är ledsen att folk inte ser mig som så, inte ens mina så kallade vänner,  men allt jag skulle vilja är att veta varför. Jag är ledsen men jag ger upp.

Jag saknar dig. Jag saknar en vän. Men vår vänskap kommer aldrig att hålla.


manikyr.

Jaha. Gårdagen, har inte så mycket att säga. Jobbade 14-21.

Idag var de upp skapligt, har varit på manikyr, så härligt så. Man behöver skämma bort sig lite ibland, eller rättare sagt unna sig något extra. Köpte även en tvål och handcream (cocos och mango) helt underbar, men kosta därefter. Haha. Det är aloivera och evitamin i så den är ju bara bra. Inga andra konstigheter i som kan vara annars. Och så blidde de en olja för naglar och nagelband. Jobbar man inom vården så gör man. :P Men anette var snäll så behöver inte betala förnst pengarna rullar in på kontot. :D

Nu sitter jag här hemma hos mamma, kommer för tillfället ingenstans, naglarna måste ju torka ordentligt. Haha. Men jag är vrålhungrig. Har inte ätit frukost ännu ju.

Kl. 13 så är de kurs eller vad man nu ska säga. Går in på min lediga dag för att få bort lite minustimmar, ligger så fruktansvärt mycket minus i timbanken. Och efter de blir de träning med emelie :D

Ja, allt för mig. mors goodbye!

fullt ös.

Hallå. Vart ledig idag, så skönt så. Imorse kom ida och hämtade mig och ziza. Åkte hem till henne. Ziza busade med 3 staffar och sin syster. :) Ziza och lilla bebis staffen Taquila rök ihop men sen gick de ju bra.

Vilken skillnad de var på dem, zuma är mycket större än ziza, grövre på nått sätt, lite annan päls än ziza och så. Så de fick leka lite oxå. roligt att träffa dem.

Sedan hem, tvättade och sov i ett par timmar. Sedan blidde de skogen med mamma och ariel.

Sen blev de hundkurs i vingåker, så himla mycket hundar, Haha. Lite annorlunda mot valpkursen då vi endast var 5 st första gången sedan blev vi 3-4 st. Men nu var vi över 10 st. Lite rörigt men de gick ju bra. Måste nog säga att jag saknar Marie. Men man vänjer sig säkert med ledaren som är nu oxå.

Känns som att jag kräver att ziza ska kunna så mycket, men man kan inte kräva allt för mycket av en "valp" på snart 9 månader. Så idag kändes de inte som att de gick så bra, men de andra sa att hon gick fint o så. Får väl helt enkelt lära mig lägga mina krav på en annan nivå.

Nu blir de ut med doggen sen sova, vi kommer nog sova gott vi två ;)

can you see!

Jadu, i lördags var de som sagt statt,. jessica satt här en stund sen gick vi bort till oskar.
Aline gjorde mitt humör på topp. "fan vad snygg du blivit emma, gått ner i vikt o så" Hihi.
Underbart att höra att folk ser :)

I söndags hände väl inte mycket. Var och tränade, typ allt.

Igår var de jobb som gällde, prata med min UNDERBARA chef , eller inte! Ligger så jäkla lågt med lönen, under det normala och då har jag endå jobbat där i över två år. Och gör tamefan allt. Och eftersom jag får fast anställning nu tyckte jag att jag borde få mer, men då fick man orden "passar det inte så kan du tacka nej" slängda i ansiktet. Ja ni skulle bara veta vad jag tycker om kärringjäveln. Ja för övrigt var jag och tränade igår.

Idag har de vart jobb, fick veta att jag kanske kommer få gå 100% endå, Carina går på mammaledighet och då tyckte anki att jag kunde ta hennes 100% och vikarien för henne tar 75. chefen skulle prata med mig om de, så bäst för henne att jag får det!!!

Fick ett litet sms av min vän från eskilstuna förut. Trevligt att han tänkte på mig sådär på jobbet :p Trodde för övrigt inte han visste hur man använde en telefon eftersom man aldrig hör nått. Men jag fick bevis på att han kunde de iaf. Haha.

Ska städa lite här hemma, sen blir det träning med mikis och emelie :D

every one gets scared,

Igår satt jag här med lite halvpanik för att sitta hemma själv och tråka. Ingen hade lust att hitta på nått.
Men så hitta jag räddarna i nöden, jessica, bella och frida festade så gick och lämna ziza hos mamma och gick bort till bella. hamna på någon tråkfest, gick in och vände, hamna hos fredrik men det var snart dags att dra ner till lilla krog. Där träffa jag anna och satt och prata med henne en stund, när de andra drog till s.light. Sen ranglade jag hemåt.

Idag tog jag och cissi en långpromenix med ziza och ariel. så skönt så. Sen gick vi och käkade med fia. Och sen hem till mamma en stund. Sedan gick jag ytterligare en promenad med ziza.

Nu ska det städas lite här hemma, sedan blir de göra sig iordning och statt :P Haha. Då är allt i sin vanliga ordning igen då :P 2 dagars... Och min vän fick jag väl inte träffa denna helg häller, men kanske lika bra de. Lättare så.

onödigt.

jobbat idag, med en vikare, men hon är väldigt duktig så det flöt på bra :) Underbart väder för övrigt.

Fick ett samtal förut :) Kul att han vart ärligt och verkligen menat att vi ska vara vänner :) Så vi pratade lite, en hel del. Men sen kommer Emma Nickenyfiken fram och ibland får man ju höra saker man inte vill höra, men var tvungen att få veta, har gått och blivit knäpp på att försöka lista ut. Haha.

Imorn tänkte jag att jag skulle stärka min självkänsla lite, vara modig och gå och träna själv om inte cissi ska med förståss. Det är ett medelpass men får väl göra vad man orkar :P

Ne, dags att göra nå vettigt. Pusshej!

to tell.

Har ju inte gått att blogga de senaste dagarna så nu har jag mycket att berätta :P

Söndags var de utställning i vingåker. Gick mycket bra för ariel, gick vidare, fick BIR pris och sen I BIS gick de inte lika bra då de var 1000 hundar som stod och trängdes, sen en snauser som skvätte och hade sig så ariel flippade ur totalt. Men hon kom ju långt iaf. Hon är ju riktigt fin :) En riktig nuffedam.

När vi kom hem sen började jag städa bilen och sen blidde de en promenix i skogen.

Igår tog jag och cissi en promenad upp till intersport med hundarna, sen var jag och skrev på kontrakt på nya lägenheten och sa upp denna, så om 3 månader flyttar jag. Längtar ihjäl mig. Massor som ska inhandlas :P

Idag har jag  jobbat, Möte från 10-12 och sen 13 - 15.30 så det har ju varit lugnt och skönt. Så har man fått en fast tjänst på 75% oxå =D

Pratade med herrn igår. Genast börjar hjärtat klappa fortare. Kändes på sätt och vis bra. Fick ju inte allt för goda nyheter då han tycker om en annan brud. Men som han skrev "Han har ångest över hur han vart mot mig, inte meningen att jag skulle få känslor och inte häller att vi skulle umgås så mycket som de blev, men han sa det att jag gör honom glad, han tycker om att umgås med mig, en vän han alltid velat ha men aldrig haft" så de orden borde ju värma iaf, även om det gör ont att inte få mer.

Så har jag och syster yster vart och tränat idag, så jäkla skönt :) äntligen komma igång.
Nu är de, soffan och sjukhuset som gäller, sen städa upp lite här och ta en dusch. :P