cut me open.

Mycket trevligt igår måste jag säga. :) Började prata lite med en arbetskamrat, kändes så bra att få prata med någon annan vuxen, och det kändes som att hon visste mina problem innan jag hann säga vad det handlar om. Hon förstod precis, och berättade även en del spännande saker. Man tänker inte på detta vis bara för att man är ung så att säga.

Idag är det en delad tur som gäller. Vart ute med mamma i skogen med hundarna och så köpte jag ett halsband till ziza för 200 spänn, är man inte galen, man älskar man de små liven så ska de ha det allra finaste och bästa :)

Och jag har bestämt mig, tar lägenheten och så jag längtar, sitter redan och planerar hur de ska se ut och vad man ska köpa. Men så mycket saker man ska ha då. Är ju liksom inte en liten etta utan en trea så det behövs ju köpas lite saker så att de inte blir tomt :P Tänk så härligt, balkong på sommaren, kunna käka frulle och ta en cigg på morgonkvisten utan att de stinker i hela lägenheten, kunna sätta sig och sola och ta en kall öl framåt kvällen, underbart. Vi kommer nog stormtrivas där :)

Jävla pollenskit har börjat oxå *suck* Snacka om att man är känslig, börjar känna redan nu, droppsnuva, kliande ögon och så spelar de häller ingen roll vad man käkar, de kliar som tusan i munnen. Och då har de knappt börjat, så jag väntar mig nog något värre, dags för spruta igen tror jag.

Ne, nu ska de vikas tvätt, städas och så innan man ska tillbaka till jobbet. Sen ikväll blir de käk med Fia och Petra. Trevligt :)

fullspäckad dag.

Var och tittade på lägenheten förut, inte riktigt nöjd med köket, men funderar på att ta den endå, väldigt ljus och fin i övrigt. :) Har helgen på mig att fundera lite. Men som sagt, man får ju isf ett kök ingen annan har :P Jag och ziza i en trea. Haha. Men vi skulle nog båda trivas där. Bättre än denna lilla etta.

Sedan var jag och gerhard och käkade. Och efter de åkte jag och handlade lite mat på willys. Sen blidde de apoteket och handla medicin, helt otroligt, man har ärvt astma, allergi och hudproblem av sina föräldrar, ingenting man kan rå för, men man strafffas ganska ordentligt för det, en salva och en bricanyl för 300 jävla spänn.

Sedan hem till mamsen och hämta zizafisa, vi åkte ut i skogen. Så himla roligt att se dem, de blir helt överlyckliga. Och skogsmulle ariel försvann ett tag. Hon blir helt vild i skogen.

Ska ner och hänga upp den sista tvätten, sen blir de in i duschen o göra sig iordning :)

aj aj aj.

Hallå hallå. JObbat idag, stentrött. Vageljävel i ögat och som vanligt röd och irriterad i hela fejjan *suck*
På eftermiddagen hade vi processkartläggning. Alltid trevligare än att jobba :P

Fick reda på att min kära arbetskamrat hade pratat med chefen, då vet jag varför hon blivit snäll. Haha.

Efter jobbet åkte jag o mamma och handlade lite, sen har inte så mycket mer hänt faktiskt.

Nu har jag så jävla ont i mitt öra så jag vet inte vart jag ska ta vägen. revaxör imorn, jadå.

Ledig imorn, ska kolla på lägenheten vid 11.00, gerhard följer med. Sedan tänkte jag som sagt åka till apoteket, sen handla på willys och så.

Haha. Jag är störd. Gjorde en liten impulsgrej förut, om det blir så eller ej får ni väl se i framtiden, blir som en liten överraskning :P

hosta

Vaknade upp av ett härligt väder idag :) Jobbat 7.15 - 16. Sjukt trött. En hosta så det heter duga.

Och så gick de väl inte så himla bra då jag råkade sticka mig på en kanyl så fick åka till akuten och ta prover. Personen i fråga har inga kända smittor men endå bra att kolla. Känner mig faktiskt inte orolig.

Efter jobbet åkte jag med mamma, gerhard och hundarna ut i skogen en stund så de fick springa av sig.

Sen hem, hade fått brev från kfab, erbjudande om lägenheten jag var intresserad av. Så ringde tjejen som äger den, så ska dit och kolla på den på fredag. Hoppas för all del att den är fin. Vill flytta.

Emelie kom över en stund förut oxå, trevligt trevligt :)

Nu är de strax greys anathomy så dags att slänga sig i soffan.

framtiden.

Jobbat idag, 8 - 16. Jävla väder och jobba i då. Men det gick ju endå, svårt att se nått när man cyklar bara. Haha. Ett under att ingenting händer.

Efter jobbet hämta jag min lilla älskling och hem och lagade mat, så kom fia över och käkade, potatis, pannbiff med sås. Mums.

Haha. Jag tycker de är lite komiskt. Lite roligt var det faktiskt.

Skicka in en intresseanmälan på en 3:a idag, ja det låter väl lite konstigt med en trea för mig och min hund, men den var inte större än 64 kvm och billigare än de flesta tvåor, 3700 mån. Hoppas man får chansen att kolla på den iaf, kanske nått att ha, Vore skönt att ha nått större.

Jaja, inget vettigt att skriva, bara att jag hostar så mina lungor snart kommer upp ur munnen tror jag. :/ Det gör ont.

Nu ska jag och älskling sova. Jobb imorn.

hopplöst fall.

I fredags var jag ledig. Var över till mamma o dem och käkade lite tacos, kollade på så ska det låta och drack några drinkar. Sedan gick jag med jessica till lilla krog en stund. skönt och komma ut lite.

I lördags åkte jag till pappa o dem i norrköping och käkade påskmat och fick påskägg :) Sedan var de dags och hem o göra sig iordning, så kom emma och johanna hit. satt här en stund sen skjussade Mikis och Jimmy bort oss till cia där de andra satt och drack. Sjöng lite singstar och hade det trevligt, sen blev de taxi till statt. För mycket folk, men det var roligt endå. sedan hade jag två inneboende inatt, Johanna och Martin. :P

Idag har jag vart och tvättat hos fia, orkade inte gå upp kl 7 imorse så lånade hennes tvättmaskin :P Sedan hämta jag raringen hos mamma, gick till fia och käkade lite, kollade på one three hill och nu är jag hemma. ska väl sätta mig och glo på film tänkte jag. Jobbar ju 16 -21 imorn.

Jag är så trött på denna oro, ångest och nervöskänsla jag har konstant, från morgon till kväll. Vet inte, borde kanske ta kontakt med någon läkare, börjar kännas för mycket nu. Så får man väl se vad de säger, vad de tycker är bäst för en. Dags att ta tag i det, ingen annan kan ju göra det åt en, Jag vill vara en glad tjej. Slippa känna denna hopplöshet.

Jag blir besviken, vänner? ne, det var bara att sätt att få tyst på mig. Tråkigt men sant.

snälla, gå inte din väg!

Började dagen med en jävla klump i magen, lite ångest. Men har ingenting att ha ångest över

Jobbat idag 14 -21. Jobbade kvällen med anna. Alltid lika glad och livar upp stämningen. Men jag tror bestämt att en dam utsett mig till en hackkyckling, ingenting man gör passar. Men hon är ju som hon är. Men hon är ju en super personkännare, så det skulle inte förvåna mig om hon kände av att allt inte är som de ska med mig.

Sen hem till mamma o hämta hunden, mormor kom idag :) inte så ofta man träffar henne så det är ju alltid trevlig.

Men jag blir så less. Här mår man som ett ruttet gammalt äpple och allt man får höra "Men emma, livet är ingen dans på rosor" Och bla bla bla. Jag vill inte höra sån shit. Lite mer känsla tack! Det är inte sånt man vill höra, och speciellt inte av sina föräldrar.

Fick förfrågan om att hänga på dessan och alec ut ikväll, skulle behöva supa skallen i småbitar men orkar inte. Dessutom är de väl tänkt att gå ut på lördag.

Fick höra på jobbet idag "Du bara tunnar ur mer och mer" Blev faktiskt glad att höra de, vill ingenting hällre än att gå ner i vikt.

Ja, man har ju verkligen insett vem som verkligen är ens vänner. Men som mamma säger "de är de ont om, man träffar på få i ens liv som verkligen är ens vänner"

Ibland har jag lust att vara självisk och göra nått drastiskt. Men jag tänker allt för mycket på alla andra.

känsla för ingenting.

Jobbat idag. Började morgonen med lite halvpanik, skulle ha en elev med mig. men det gick ju faktiskt bra, inte för att jag aldrig haft de, men trivs bäst för mig själv just nu.

Efter jobbet åkte jag hem och började städa lite, gick iväg och fika med fia, cia, cissi och anna. :) Skönt och komma ut lite. Gick hem och tog ut hunden på en promenad sen hem och städa, städa och städa, laga mat och stressade, varför vet jag inte, slippa känna kanske. Sprang runt här som en yr höna, hade ingen ro att titta på mitt älsklingsprogram häller, så såg lite snuttar då och då. Sen kom en oro gnagandes i magen.

Helt sjukt, helt sjukt. Vill inte känna, orkar inte känna. Kommer aldrig mer få. Ångest, panik. Vill vill vill. sakna sakna sakna.

Igår bestämde jag mig, inte höra av mig. kan gott få undra varför. Men så ringde du mig, Men jag har inte ringt, kommer inte de häller. Men vänner ska väl kunna ringa varandra?! Men jag vill inte, du kan gott få undra.

Och nu kankse de inte blir någon påskmiddag hemma hos pappa häller, får se hur de blir. Och pengar, pengar pengar, vill dricka alkohol i helgen, måste ha pengar!!!

tårar vill ut, men inga tårar mer att gråta. det är öken, det är torrt.

Ta en dusch, bädda rent i sängen, ta ut hunden på en sista promenad och sen sängen. Natti natti.

skriva av sig lite.

Jadu, gårdagen. Kom dit lika sur och tvär som alltid den senaste tiden, men kan inte rå för det.
1. skyller på att jag är oxe.
2. skyller på att jag ärvt mitt humör av mamma.
3. mitt hjärta är ledset.

Ja iaf, slutade med tårar och en famn jag tycker mycket om. Men inte riktigt som jag vill ha det, men en bit på vägen. Kanske inte direkt nöjer mig med Vänner, men kändes endå skönt att höra "Emma, vill inte förlora dig, vill att vi ska vara vänner" Och jag tror på de orden.

Sen på kvällen kom jessica och erik förbi. trevligt trevligt. drack lite kaffe och kollade på tv.
när de var sovdags kom panikångesten igen och emma ringde fia. Lugnade ner mig efter en stund.

Idag har jag jobbat, vet inte riktigt hur de gick. Ja det gick väl bra, förutom att världens minsta insident får mina tårar att vilja ut.

Sedan efter jobbet åkte jag med emelie upp till ÖB :) Och sen hämtade min hund. När jag kom in i lägenheten kom tårarna och sprängande huvudvärk. Pallar inte mer.

Ja, en sak att glädjas åt, gått ner 5 kilo, och 5 till ska de förhoppningsvis bli innan sommaren.

need you.

Hur mycket ska man orka, hur mycket ska man klara av?!

Den här platsen är inte ämnad för mig. Jag vill vara någon annan stans.

Just nu känns de inte ens som att min hund får de hon ska, hon förtjänar bättre.
Någon som vill ta hand om henne?

Och imorn ska jag tillbaka till jobbet, men jag vill inte. Jag vill inte.

Kan jag inte bara få flyga iväg till en bättre plats. Jag gör endå ingen nytta här.

Nehe, om man ska ta en cigg, och duscha, måste väl göra ett gott sista intryck iaf.

flyg din väg.

Fia var över här förut, tårar och åter tårar. Sedan kom Mikis och Jimmy hit :)

Får se, ska väl dit och prata imorn. Får se vad man får ut utav de.

Blir hemma imorn med, jävla panikångest. 

Och inte blev de någon mat idag häller, trotts att kroppen skriker efter mat.
sova nu. natti natti.

kossa.

Idag är jag hemma. Lika bra de, orkar inte. Orkar bara inte.

Var hemma hos mamma och gick ut med hundarna förut, tvinga i mig en macka. Så har emma vart och fikat här. Trevligt, länge sen nu.

Jag undrar hur länge har ljugit för mig. Smärta. Det gör så ont. Jag vill ha tillbaka mina skor och lämna tillbaka hans tröja och jävla termos. Så får de vara, men jag har ju inte hört nått. Men han har väl sin lilla tös där. Jävla kossa.

Ne, nu ska jag ringa efter fia och se om hon kommer över.

natti natti.

skulle vart hemma. Jimmy och mikis skjussade dit mig, var där och käkade lite o så, sen kom tårarna. fan, inte ens orkar man vara social även om man vill. så fick jimmy och mikis hämta mig.

så nu sitter jag iaf hemma. sova snart är de tänkt, orka jobba imorn, natti natti.

japp.

Igår var jag på fest med Mikis och Jimmy, helt okej :)Men gick hem tidigt.


Idag har jag varit på hundkurs, sista gången. Körde spårning i skogen. Hihi. Frågade när man får veta om man kommer med i vardagshunden eller inte, då sa hon att alla kommer med, är det så att gruppen blir för stor kommer hon ta en oxå. Så det är ju bra :) Och apropå hundar så tror jag min lilla raring löper igen, det är ju nå fel på henne. Löpte ju nyss.


Och nu har jag bellas bil i en vecka, medans skitungen är utomlands. Men jag är tacksam över att jag får låna hennes lilla pärla.


Ikväll är det meningen att jag ska på 20 års kalas, men nu fick jag fan ingen lusst. lockar mer att sitta hemma faktiskt. så trött på allt och alla.

hade bra!


krossat hjärta.

Idag tog jag och ziza en promenad bort till Jessica och Mimmi :) tihi.

sedan åkte mamma, ariel, ziza och jag ut i skogen :)

usch, man mår fan inte bra när man inte ens kan äta. Försökte få i mig nått förut, men de gick inte. Och nu fick jag ett bevis på att det inte är bra att inte äta, gick ner på stan för att möta kristoffer, gick som en myrslok och när jag kom fram snurra de till i skallen riktigt ordentligt, trodde fan jag skulle falla ner på backen.

Skulle för övrigt bara möta honom för att få låna hans termos, ska ju ut i skogen i flera timmar imorn, sista gången på hundkursen. Blidde inge mys ikväll, han var tvungen att åka till linköping med hans vän vars pappa dött.

Så jag funderar på att ta mig några öl ikväll och se om de finns någon rolig ute. Hur bra de nu är och dricka på tom mage? Men jag är törstig.

Lägga sig i soffan och lyssna på celine dion, gamla goda tider.

I loved you with the fire red.

image5idag. Var och lämnade min hund hos frisören, kom dit en och en halvtimme senare. Mycket fin liten ziza. Känns som att hon trivs i det oxå, busig hela dagen, ;) Hihi

Jobbat 16 - 21, Inget speciellt, slapp jobba med en vikarie, duktiga men blir alltid fel. Nu ikväll flöt det på väldigt bra, var inne i lokalen 20.15.

Sen var jag hemma hos mamsen och hämtade min lilla sötnos. Blev bjuden på några drinkar när jag endå är ledig imorn. :)

Nu sitter jag hemma. Väntar på ett samtal som inte verkar komma. *suck*

Kan inte någon ängel komma och ta mig härifrån. Även om jag vill vara kvar här bland dem jag älskar, så förtjänar jag bättre! Jag vet inte, hur mycket ska man orka.?

Ledig imorn, då ska jag sova, gå långpromenad med min hund och bara vara.

You tell me that you need me, then you go and cut me down, but wait!

dreams can come trou

Igår var de jobb och utbildning, lex sarah. Faktiskt intressant, en del man glömmer. Sen käka jag och fia lite granna. Senare sen åkte jag och ziza till kristoffer.

Usch så ledsen var de länge sen jag var, kändes bra med en värmande famn i närheten. Fick inte slut på de förbaskade tårarna. Allt bara släppte.

Så fruktansvärt jobbigt med denna flytt till Norge, förstår inte. Känns som att jag förlorar min för nuvarande bästa v'än. men och andra sidan fick jag höra att jag inte kommer förlora honom. Kanske byggs detta till någonting ännu starkare, antigen kärlek eller vänskap. Får väl hoppas på det bästa.

Önskar jag kunde få den chansen och dra härifrån oxå, skulle behöva det. Vill inte vara här.

Idag har de vart jobb som gällt, jävla tråkigt väder. Nu sitter jag hemma, väntar just bara på att en speciell ska komma hem.

Allt för mig. See ya!

så kan de vara.

Johanna var snäll och kom hit och tog hand om ziza en stund. Ziza och tone hade ju riktigt roligt faktiskt. Men sen blev de tydligen tjaffs. som vanligt med andra ord. Men det var roligt den stund de vara. Och tack vännen, du är guld värd. Roligt att träffa dig :)

Vart och fikat hos kristoffer, massor med folk, hela familjen nästan, men det gick ju bra. Tur att de är så lättsamma och snälla. :) Och bebisarna, så söta :)

Ja, och skjortan satt perfekt, vilken tur att jag inte tog en större storlek. Riktigt snygg karl måste jag säga ;)

Men dumma mig. dumma tårar. dumma huvud, dumma hjärta.

laga matlåda, ut med ziza, vika tvätt och sova. Låter bra de.


Just friends.

Ja, lördagen. På fest hos Cia. Trevligt trevligt. :) Men följde aldrig med på statt, blev lite missförstånd och så. Men är faktiskt glad över att jag inte gick ut.

Söndagen. Åkte ut med mamma och Gerhard till crossbanan. As roligt att kolla på, tiden gick fortare än vad jag trodde de skulle.

Sedan spenderade jag tiden med att städa och laga mat hos kristoffer, han till och med ta ett varmt skönt bad innan de var dags och hämta honom i strångsjö. Sedan blev de mys :)

För övrigt känns allt så förjävligt tungt. Men ensamheten kryper sig allt närmare, mindre och mindre tid med någon man tycker om. Min för närvarande bästa vän flyttar och jag vet vad jag har att vänta mig. Men vi är ju bara VÄNNER så det är väl bäst att vara tyst.

Tur att jag ska börja träna imorn, har man något att spendera tiden med iaf. Eftersom de flesta i min närvore verkar ha så jävla fullt upp att de inte ens kan höra av sig. *suck*

Ja, väntar på lite mat. Sedan blir de en dusch och sen födelsedagsfika hos kristoffer. Fyller ju inte förnst imorn men jag var tydligen tvungen att komma idag ist när hans föräldrar kommer. Jaja.

Haha. Händer nog bara oss...

Ja igår var det att dricka lite vin med syster yster :) Alltid lika roligt att umgås och prata lite. Sedan bar det av på fest till kristoffer. Inte allt för roligt men det fick väl duga Sen blev de rockkväll på statt. Det roliga var väl på slutet. Mest irriterad faktiskt.

Konstigt, en människa jag inte pratat med på år och dar hälsade på mig igår. Trodde han knappt visste att det var jag men men. där ser man. Haha.

Idag bar det av till Norrköping med Mickis och Jimmy. Trevligt trevligt. Hittade mig en klänning, en tröja och ett armband, sen blidde de mat på salladsbaren. Mycket gott. Handlade en födelsedagspresent till Kristoffer oxå. Han fyller ju 22 på tisdag.

Sen kom vi till bilen, som inte ville starta för min söta klantiga syster hade pillrat på knappar hon inte visste var det var, men det visade sig vara till kupevärmaren som hade laddat ur batteriet. Haha. Så ringde min pappa, räddaren i nöden, så han fick komma med startkablar och hjälpa oss.

Åkte sen till Åby och sprang upp och sa hej till dem. Casper lika söt som alltid. Snart dags att han sover här en natt tycker jag.

Ne, dags att duscha, blir fest och ev statt ikväll då. Ingen lusst men det kommer väl.

all right!!

Ja, idag har det tvättats, vart hos tandläkaren oxå, dragit ut två tänder. Gick så bra så. Har till o med kunnat äta, vet inte om det är så bra men.

Just nu är allt väldigt jobbigt. Hade hoppats på att allt bara var prat, men någon speciell, någon som betyder väldigt mycket för mig flyttar iväg till Norge efter påsk. Men jag kan inte visa vad jag igentligen känner för de, kan inte visa att tårarna faktiskt rinner ner för mina kinder just nu, måste försöka vara stark och glad för hans skull.

Känns som att alla försvinner just nu. Och alla har sina andra roliga liv. själv sitter man här, jobbar eller umgås med sin hund. Tur att jag har henne.

Ska ta och städa, tvätta fönstrena och gå ner på stan och handla lite alkohol och så.

image4

begravning

Idag har det vart begravning. Sista farväl av farfar. Saknar dig enormt även om man inte sågs så ofta. De åren han faktiskt vart dålig har man inte riktigt velat inse hur dåligt det faktiskt var, det är nu i efterhand man inser det. Och det är skönt att du slipper lida mer.

Sedan gick jag och syster mikis med hundarna upp till intersport, det behövdes för min lilla tös, haft sådan överskottsenergi så det heter duga. Köpte mig iaf ett par träningsskor och en sportbehå så nästa vecka börjar allvaret, men så skönt det ska bli att komma igång. :)

Efter de hämta jag och Gerhard cykeln på jobbet så att han kan laga mitt däck. Och sedan tränade jag lite med ziza. Stolt matte.

Sedan kom fia över på en fika, lite snack och tv. :)

Nu är de väl dags att sova, upp o tvätta imorn och till tandläkare 8.15 och dra ut en gadd. Blääk.

Föresten, det är bestämt på allvar nu att min kära syster och hennes familj flyttar till åland, usch vad jag kommer sakna dem. Men i sommar är det jag och ziza som åker dit och bort någon vecka.

image3


Måndag.

Blev lite snack igår. Kändes bra. Sa: Men jag vill inte att du gör saker bara för att vara snäll mot mig, för de känns
faktiskt så ibland. Fick svaret: Jag förstår vad du menar, men jag vill ju vara det. Värmde :)

Jobbat idag, lite halvstressigt sådär, men det gick ju.

sedan har jag setat hos frissan i 2 timmar, klippte mig och färgade håret. 
Mycket nöjd faktiskt. det blidde kort och mörkt med ljusa slingor.

sedan hämta jag hunden, och tog en cigg med fia.

Imorn börjar jag 13.00 och då blir de möte fram till 15.30. Missar de första två timmarna
men eftersom jag jobbar kväll tänker jag inte komma in tidigare, de orkar man inte.

Ne, tv eller nått. Bye Bye.

hundar

Igår var de jobb som gällde till 9. Sedan var det bara hem o göra sig iordning, var inte direkt på men kom igång typ när de var dags att gå till statt, cissi gick hem medans jag och jessica gick in på statt. Var faktiskt trevligt.

Dock endel kommentarer borde en del hålla inne med. Onödigt, och jag skiter faktiskt i det, jag följer mitt hjärta.

Sedan gick jag hem till kristoffer eftersom det inte verkade bli någon skjuss :/ 
 
Idag har jag varit på hundkurs, mycket stolt över min hund :) Marie sa: hon kommer bli väldigt duktig. :) Hihi. Har gett en intresseanmälan till kllickerkurs och så hoppas jag på att det finns plats till mig i "vardagshunden". Stormtrivs på vingåkers hundklubb. Marie är suverän, trisst bara att nästa gång blir den sista.

Är hemma hos mor min, käkat ungsstekt falukorv och potatismos :) sedan gick jag en promenad med ariel, det slog mig då vad stor hon blivit. Riktigt fin. Kanske att man är van att gå med sin lilla fis? :P

snart blir de väl godis och film med mikis o jimmy.

Allt för mig...

liv.

Stryp mig någon. orkar inte känna mer smärta.
Jag trivs faktiskt inte här.
Jag är inte född till att leva såhär.
år efter år, samma sak.
vill inte mer nu...

Och inte någon jävla lust att åka tillbaka till jobbet.

grått och trisst.

Ja har haft denna blogg ett bra tag men aldrig skrivit nått, men jag tänkte väl göra som alla andra och skriva här ist. Något nytt liksom :P

Delad tur idag, så tråkigt. Men det går ju. efter de blir det väl utgång med jessica. Länge sen man umgicks med henne.

Måste lätta mitt hjärta lite....

Allt är så förbannat jobbigt. Man tror att man har träffat någon speciell, ja speciell är han självklart. Något alldeles extra. Men jag trodde det var något extra, något som kunde bli nått. Men nått är fel... Vi vill inte samma sak även om vi båda tycker om varandra. Känner mig så fruktansvärt ensam. Och snart kommer den speciella personen i mitt liv flytta till Norge, Så är det ens någon ide att fortsätta träffas? när jag tycker om så mycket som jag gör. Jag blir endå sårad i slutet. Jag kommer bli ännu mer ensam. Vad har man gjort för fel i livet när det alltid slutar såhär. Denna gång känns det extra, denna gång gör det extra ont. För nu är det någon speciellt.

Glad att jag har min lilla tös, hon är mitt allt. Vad skulle jag göra utan henne?!!!

image3