Hälleforsnäs och Norrköping.

Upp tidigt imorse, lämnade in ariel hos veterinären, fick amputera en tå idag pga atros. Gick bra förutom att damen hade skitit ner hela stället, nog virus, typ som vinterkräksjukan för nu mår inte ziza någe vidare bra i magen hon häller =( Och när ariel kom hem med tratt så morrade ziza och försvann under sängen i 3 timmar, vägrade komma fram tills lilla matte kom och räddade henne :P

Sedan har jag hunnit med lager 157 med mamma, mikis och agge. Hittade lite smått o gott =) Sedan for jag iväg till norrköping med emma, emelie o, emelie P och mikis =) Hittade lite smått o gott där med. Blev sminkad på make up store =) Ville ha ny foundation och conceler. Blev mycket bra så fick bli det oxå =)

Sen kom jag hem och dessan kom förbi en stund och sedan kom jessica och emma w. En fullspäckad dag med andra ord.

Strax dags för sängen, jobb imorn, kurs mellan 13 - 17 och sedan ska jag på massage =) Lovely.
Visst fan, de är ju brothers and sisters märkte jag nu, så sängen får vänta.

fart o fläng.

jahapp, då har denna dag oxå gått då. Var ute hos marie med mamma och hälsade på billy o 5 små kattungar på 8 dagar. =) Sedan blidde de hem till oliver och höll honom sällskap en stund. Och sen hem till eivor och käkade lite mat. och sen lånade jag mors bil o for iväg till willys och handlade lite mat, insåg att jag verkligen hatar att åka o handla själv.
 
Sedan hem o hämta lite flaskor o pantburkar och fixade de. sen hem till anette och satt i parafinbad, underbart.
 nu har jag plockat o donat här hemma, rensat bland allt smink, kastat en hel del. :P Inte så ofta det händer, men borde absolut göras oftare.

City akuten o sängen kanske. Upp tidigt imorn, ariel ska till veterinären kl 8 och amputera tån och sedan ska mamma, mikis och jag till lager 157 :) spännande.

Kom och tänkte på att jag glömde skriva igår, något jag såg på tv och blev väldigt upprörd över. Det var om ägg och kycklingar. Dessa små kycklingar som ska användas inom ägg industrin avlas fram, hanarna avlivas genom att de får en gas så att de tillslut kvävs, det mest humana sättet att avliva dem enligt dem, a min visst, skulle du vilja kvävas till döds eller? Bah, ska fan göra samma sak med de människor som gör så med dem.

Och sedan har vi de höns som ska värpa fram ägg, lever 4 st i en mini bur under ett år tills de inte  kan användas mer. Då har de knappt några fjädrar kvar på kroppen. Men som han sa, de har mat och färskt vatten och kan leva enligt deras natur. Enligt deras natur? det är väl fan inte att sitta i en jävla burjävel och trängas. utan de ska få gå fritt. Jag ska knögla in er i den lilla buren så ska vi se om ni får leva er liv likt eran natur. Jag önskar att man kunde göra något åt allt som får djur att fara illa.

söndag

igår var de lite förfest hemma hos mig, emelie, cissi, jessica, emma w, kristoffer och mackan. Trevligt trevligt.
Kristoffer öppnar kylskåpet och säger: Emma vad är detta? fan de värsta jag sätt, jag är ungkarl och har en massa paket nudlar men köttfärs på burk tar fan priset. Haha

Sedan blidde de statt. Helt okej faktiskt. träffade lite folk. Sedan blidde de promenad med emelie, cissi och leo. Hem till mig och drack kaffe mitt i natten. Haha

ja, och nu har jessi vart här och glott på film o chips o dipp :) länge sen nu ju.

dags för sängen snart tror jag, dödstrött. Natti natti.

Galna killsjukan.

Galna killsjukan härjar nog i stan. tror tamefan alla killar är konstiga just nu. :S

Igår var jag och fixade nagelförlängning, mycket fint, men tog fett lång tid, från 5 till 21 satt jag där :P
Sedan var de fest hos mikis och jimmy. Mycket trevligt. :) Blev ingen krogen för mig utan hamnade hos kristoffer, åkte lite bil och så ist. lika trevligt de. 

Ja, även om man inte känner så för den  karln längre så är de klart de känns. jag är ledsen men faktiskt riktigt besviken.  Men men. Deras val och jag kan ju inte göra så mycket åt det.

Ja, ikväll blir de statt. Men nu tänkte jag  sova en stund. :P

always be like this?!

But you're just a boy
And you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed


Jaha, så gick det så bra, eller inte. vafan ska det alltid vara såhär, kaka på kaka, hur mycket ska man orka?!

Idag var jag på kurs trotts allt, trodde inte jag skulle orka, mycket jobbigt men det gick ju. En dietist höll föredrag på morgonen sedan fick vi prova på näringsdryck och maten de äldre får i matdistrubitionerna. Över förväntan faktiskt. Och tro det eller ej, men emma eriksson testade strömming för första gången i sitt liv, jag som inte är fanatiker av fisk i vanliga fall tyckte inte riktigt att de där smaka så gott häller :P

Efter kursen gick jag bort till jessica, så for vi hem till mig. Skön med lite sällskap. Jag är glad att jag har er mina vänner. <3 Men ibland skulle det vara skönt med en annan som stöttning, konstigt, med tanke på att jag befinner mig i samma sits nu som hon gjorde då och man får ingen förståelse alls för att det har blivit för mycket för mig med allt, kroppen säger ifrån. Men vafan man kan ju inte gräva ner sig och inte häller skylla på allt utan man måste fixa det själv. Är faktiskt besviken mamma. Orden sårar mer än stöttar. tyvärr.

ne, natti natti.

bla bla.

vill att allt ska ordna sig.

teddybjörnen

jobb, jobb, jobb. lex maria utbildning på em. så lugnt o skönt.
sitter här o väntar, ska med finast ut till valla inatt, men måste säga att de känns skumt att vara där ute, det var ju liksom deras hus. men men, vad gör man inte för att spendera lite tid med honom, var ju som sagt i lördags morse jag träffa honom sist.

Dagens middag: två mackor och chips. lät de bra eller? Verkligen inte. Haha

kanske dags att göra iordning sig, damma av tröjan lite, ser just nu ut som en hårboll.

Imorn blir de nerköping o träffa vildarna. :)

Ne, bye bye.

tisdag 14/10

ja,blev aldrig nå mys igår häller. besviken som fan. =(
Blev ganska tidigt i säng för en gångs skull.

Idag har jag jobbat, men möte nästan hela dagen. Som de ser ut nu kommer jag få gå ner till 75% vilket jag inte känner för just nu, vill få ordning på min ekonomi. Men men, glad så länge man har jobb iaf.
Så var de endast jag och christian som var intresserade att vara timecare ansvariga, är det en som ska vara det tycker jag allt att det är min tur då han har tes sen när vi får det. Men men. Hoppas hoppas hoppas. Vill ha lite mer ansvar.

Sen var jag och handlade lite med gerhard på willys, fick lite mat. :) Sen var vi till färgaffären och hämtade lite prover, så förhoppningsvis blir de väl att måla om vardagsrummet så snart jag bestämt vad jag vill ha för färg här inne, är inne på nått ljust med ev en fondvägg. För det är väl inte något extremt?!

Ne, vila en stund, tråk. Pusshej.

måndag 13/10

Ja då var de måndag igen då. Jobbat idag då 0715- 14.30, kom iväg lite tidigare, så skönt så.

Någon har fett  mycket träningsvärk idag, förstår inte vad 2,5 km kan göra :P Bästa träningen.

Ja annars, känner mig pigg o gla idag. Tänkte att jag skulle försöka plugga lite, ingen större läxa denna vecka.
men just nu kan man inte konsentrera sig, ariel är här och hon älskar ju att vara här, eller inte, gråter och har sig hela tiden. Tycker ju synd om henne.

Men men, ikväll blir de mys :) Tycker klockan kan bli 6-7 nu. :P

Ne, ingenting vettigt att skriva igentligen. Pusshej.

hundemma.

Fredagen:  Party i krämbolsstugan, mycket trevligt =) Så blidde de s.light, men står fortfarande kvar vid att jag hatar stället. Men vad gör man inte för syster yster som fyllde 18 år. =)

Lördag: Ganska lugnt hela dagen, var hemma hos mamsen, gick till konsum och fick lite mat handlat av mamma, hihi. snäll mamma man har. Så busade ziza och fjullan med simba. :) sedan satt cissi, jessica o jag här och drack lite. Så blidde de statt på de, mycket roligt faktiskt. Men en sak känns faktiskt fortfarande  men de är klart de tar tid. Träffade H, frågade hur de gick med tosse och så, jodå de går bra. Jasså är de ni nu eller? Ja de är ju det. Det är du värd emma efter allt som hänt. Värmde i mitt lilla hjärta, men började fundera på hur sjutton gubbar han visste allt. Frågade Kristoffer men han sa att det var jag vilket de defenetivt inte är, vi vet ju vem glappkäft är så sätter hundra spänn på de.

Söndag: Upp skapligt och åkte ut till ramsjöhult på tipspromenad, så skönt så. Och kul för hundarna, få springa i skogen lite. Känner mig faktiskt stolt över min lilla darling, så duktig så.

Sedan kom vi hem och då fick hon hoppa in i duschen, så blidde de borstning i en och en halv timme, så nu är alla tovor borta, så blidde de kloklippning på de oxå. Nu är hon så fin så fin.

Sedan satte jag igång med storstädning, gnott i alla hörn. älskar rent o fint, börjar nog känna mig som strå, städar för jämnan ;) Så blidde de tacopaj, så kom jessi förbi en stund :) Men känner mig som vanligt inte så social, för mycket i min hjärna just nu, vet inte vart jag ska ta vägen med allt, oron gnager i mig. Det får absolut inte hända!

Ja så blidde de dusch och göra sig fräsch o fin, och nu blir de sängen. Jobb imorn 07.15 - 15.00

saknar söt. Skulle setts idag men lite förhinder. Får bli en annan dag. Nu finns de ju mer tid, när huset är klart.


party

yeah! in party mood, not! kommer hem och tänker här ska de dunkas musik ne då finns de ingen ljudenhet på datorn och nätverkskortet är förmodligen paj så sitter här på den lånade bärbara med bästa ljudet ever! NOT!

Haha. ne, kanske dusch o så om man ska iväg om en timme, syster fyller ju 18 imorn så ikväll är de party som gäller, men alla nära o kära o så kommer ju min sötaste lite senare =)

inte tid med detta. bye.

Måndag

Sovit skapligt inatt, skönt det. Men vakna upp o hade riktigt jobbigt att andas.
"Emma borde jag skjussa bort dig till akuten?!"
"Ne, det behövs inte"
Envis som man är, kippar efter luft och panik med tårar. Hur många gånger man än vart med om att inte kunna andas ordentligt så slår paniken endå in i vanlig ordning och inte blir det lättare för det. Men efter en stund blev de lite bättre iaf. Och har varit bra enda tills man börjar stressa runt och gör allt möjligt i lägenheten, allt för att slippa sätta sig och plugga. Man kommer på alla andra saker som är viktigare, men hur viktigt är det igentligen att bädda rent i sängen och springa runt och tända ljus över allt?? Haha.

Men nu har jag iaf beställt ny medicin som skulle vara inne på apoteket inom 2 dagar.

Ja annars idag då, fian var över och fikade lite på dagen. Gick förbi en sväng till mamma och sen har jag sprungit runt här och fixat och donat. Tänkte försöka ta mig i kragen och skriva lite och sen är de dags att laga lite mat till fian kommer runt halv nio.

Jaja. allt för mig sålänge. Pusshej!

Söndag

Igår var de ganska lugnt. Vaknade ganska sent, och sedan blev de att hämta hund hos mamma. Var där en stund, sen bar de hemmåt och städa lite. Gjorde mig iordning och for till mamma för lite käk. Sedan gick jag och ziza bort till fian där hon och anna satt och drack. Mycket trevligt. :) Sedan tjatade jag över söt och så kom även cissi och mattan.

Men vi drog ganska tidigt, åkte ner och hyrde film, vantage point. Så blidde de tidigt i säng, kändes faktiskt bra att lägga sig tidigt eller skapligt en lördag och veta att typ alla andra vaknar upp bakis och trötta efter gårdagen på statt :P

Men pigg vet jag inte om jag vaknade upp till, hostat hela förbannade natten, blir tokig på detta.

Ja, men idag har de varit bullbak och mockarutor på schemat, plockat och donat och haft mig, jag som skulle vila?! :S

Får bli imorn för då har jag bara plugg på schemat.

Ja för övrigt så kom jag precis på att jag glömt söndagsmyset, fyy på mig. Men har inte hört nått från damen häller så kanske även hon glömt? :p

Det blev visst fotboll där ute på tv:n och det hade jag ingen lusst att kolla på så hamnade här ist. Men blir nog sängen för min del, huvudvärk :S Jaja, natti natti.

Fredag

Drog iväg till Åby, ingen hemma. Så ringde pappsen, han förklarade hur det låg till. Inte länge sen vi var med om det ju, så får du gå igenom det igen syster yster (kramar om) Så åkte bort till dagis och hämtade busfröna med annmari ist. Sen hem till pappsen en stund, sen iväg till city gross. Lönar sig att åka och handla med annmari och pappa ibland, eller alltid. haha. Sist fick jag en massa blommor och idag var de en påse fullt med saker jag behöver :) Tack tack :)

Tillbaka hem till pappa. käkade och busade med älsklingarna. Men de två tillsammans lika med väldigt vilda. Haha.

Sedan hem till stan, hämta mikis och jimmy, skjussade dem bort till mamma, hämta mamma och gerhard och sen hämta upp mikis och jimmy igen och körde hem dem.

Nu sitter jag här och lyssnar på Sibel - make believe och väntar på om jag får skjuss bort till brudarna eller inte.

Var på bästa humör enda tills mamma kommer och förstör allt genom att anklaga, gapa och skrika på mig. *suck*

torsdag

hemma idag, jävla förkylning. Börjar ledsna på att aldrig bli frisk.

Lämnade ziza hemma hos mamma en stund så att ariel fick sällskap, sov lite. Så kom jessica och emelie på kaffe.
Så blidde de köttgryta hos eivor :) Så passade jag på att gå förbi söt och pussa lite på honom.

Pratade med syster yster i telefonen.
Casper och Hugo hade legat och tjattrat lite häromdagen när de skulle sova.
Så hade de rabbalt upp alla de älskade.
Så sa Casper : Mamma jag vågar inte pussa emma.
Så hade Hugo vänt sig om och sagt : Det gör jag!

Är de inte för söta. Älskar dem av hela mitt hjärta, så därför tänkte jag åka och hälsa på dem imorn :)

Ne, tvn en stund och sen försöka sova. Upp och ringa jobbet imorn, och innan dess bör jag ha bestämt mig för om de blir jobb i helgen eller inte, men lutar åt att vara hemma, måste fan bli frisk.

dagens händelser.

Igår var de jobb som gällde 14 - 21. Gick ju bra de, men nu är vi tillbaks till de gamla igen, bara klockan man har i huvudet hela tiden *suck* Men de varar ju iof inte så lång tid, närmare exakt till 13/10 då de kommer bli stor skillnad.

Idag vakna man upp snorig och jävlig igen, en liten bacill jävel och så är man där igen :( Ge mig mirakel kur någon!
Jobb i regn och rusk :( Inte på humör för de alls. Men men. Dagen gick ju den oxå.

Sen for jag och Jessica upp till onoff och hämtade alla mina framkallade bilder, över 300 st, de ni :P Så blidde de pizza på de, men de vägrade ta kortet, ibland kan man ju bli galen ¨på dessa kortsystem som inte fungerar och så blir man anklagad att inte ha pengar på kortet ist. Men vi fick ju våran pizza gratis så inte gnäller vi :P Haha.

Och så hundkurs på de, ja mycket till kurs de vet jag inte om de blev idag. Platsliggning, ziza börja springa mot mig, dixie efter henne och ariel efter dixie. Dixie for igenom stängslet och blev väl rädd på något sätt så hon for iväg i alla världens fart, i två jävla timmar var vi ute och letade hund. Ute på stora vägen, tack och lov att folk han bromsa, och sedan vägrade hon komma när man ropa på henne, men tillslut kom hon springandes till husse, välbehållen. Men hennes reaktion är fortfarande ett mysterium.

Sen blidde de hem till en varm dusch, men fortfarande frusen. Bra med förkylning och allt. Ja, så tog jag och ziza en liten promenad bort till sjuklingen och pussade på honom lite. Haha. Känns fortfarande sjukt skumt att säga min eller att man inte är singel längre, kommer ta ett tag att vänja sig.

Ne, sängen och försöka krya på sig lite. Natti natti.