summering av helgen.

Ja i fredags bar de av till Norrköping, gick runt lite på maxi, hittade ett par byxor, tights och en tröja. =) Sen bar de av hem till pappa, där blev de fullt hus. Casper fyllde ju 5 år igår (söndag) så vi firade lite med camillas andra familj. Hugo en riktig surstrut, men är väl den åldern antar jag. Sen bar de hem, gick o la mig vid halv 11, så skönt så. =)

I lördags var de jobb, först 07.15 - 10.30, åkte hem o städade lite och så innan. sen tillbaka och jobbade 16-21. Gick så bra så. Gjorde mig iordning och drog till cissi som hade inflyttningsfest, men kände inte för att gå ut så när de andra drog till statt gick jag hem och la mig. Och det är jag VÄLDIGT glad för, pappa o co kom nämligen och hämtade mig vid halv nio här, så åkte vi till örebro och hälsade på syster yster och firade casper där oxå. =) Kändes bra, inte träffat henne på 2 månader, men nu ska jag väl kunna åka själv ibland, inte så svårt att hitta :P Det enda jag ångrar att jag inte var ute för var ju att en klasskompis, s var ute, hon som aldrig är ute, och defenetivt inte på statt, så de var ju synd.

Ja, annars igår då? Käkade hos mamma, kollade på one three hill och gossip girl sen hände de inte så mycket mer, betalade räkningarna och insåg att allt går käpp rätt åt helvete denna månad oxå, less jag blir. Hade jag räknat med att medicinerna skulle gå på 1000 kr så skulle jag ju aldrig köpt kläderna. Hur kan ens medicin få vara så jävla dyr rent ut sagt? Jag har ju inte direkt valt detta. Men men..

Idag var de skola som gällde, ny kurs, psykologi, de är intressant =) Bra lärare var de oxå, rolig att lyssna på. Sen bar de av till katrineholm igen, var på väg ut med hundarna när mamma kom och gjorde mig sällskap, så vi gick en runda, sen iväg till djurmagazinet och sen ner på stan och tog en fika med Johanna och Lukas, var ett tag sen nu så de var mycket
trevligt att träffa dem =)

Sen var jag iväg och handla med mamsen, vart där och käkat och nu sitter jag hemma igen. Tänkte att jag skulle ta och plugga lite. Är ju en engelsk bok igen. Är glad att jag förstår engelska ganska  lätt när jag läser och lyssnar, men värdelös på att skriva och prata på de språket. Haha

tenta

Jaha, igår var de som sagt hundkurs. Känns så roligt, de går så bra =) tränaren tyckte att ziza och jag är mogna att börja lydnad klass 1 till hösten =)

Efter de åkte vi direkt hem till s, pluggade, med lite paus med macka o te och lite bus med E. Vid 22.00 tog jag ziza och åkte hem, fortsatte lite hemma sen sov jag som en stock. Men imorse var de bannemig jobbigt att gå upp.

Åkte iväg till jobbet, hade en elev med mig. Sen iväg till s och lämnade lite papper och hem och plugga.
Har precis vart o käkat hos mor, men nu blir de plugga igen. Med ett avbrott med dusch, annars ska de pluggas till ögona blöder. Haha.

Längtar tills imorn, ska bli skönt att ha den här tentan avklarad, åka till norpan och gå på stan och sen fira casper som fyller 5 år på söndag. Stor kille nu. Blev lite annorlundare planer, fick en delad tur på lördag så åker hem från norpan imorn och sen på lördag åker jag till cissi efter jobbet, inflyttningsfest där. Hoppas oxå på att få träffa strå och lukas en stund.

Kom och tänka på en sak föresten, såret på hakan verkar komma upp när pollensäsången börjar, har inte haft det sen förra våren och nu är skiten tillbaka. :S

ne, plugga så ögona blöder va de. Bye!

de 3 musketörerna

Haha, de va vad läraren hade sagt om c, s och mig :P Haha.

Tror jag tagit mig lite vatten över huvudet, jobba imorn 07.15 - 15.15, behöver verkligen pengarna till maj. Men så har jag tenta på fredag så jag har lite panik över imorgon. Men men. S fixa btw så att vi kan göra tentan här på kullberska huset, suveränt ju. =)

Ja, annars då. Jobbat idag, sen iväg till s och pluggade. Hemma hos mamma nu, äta och sen blir de hundkurs, tillbaka till s o plugga och sen hem o sova. STRESS!

Bye!

tisdag

Igår var jag som sagt barnvakt åt en söt liten kille =) Vi tittade lite på film och så somnade han som en stock :P Sophia sa innan hon gick - lås om er och öppna inte om de knackar på dörren.
kvart i tio började någon dunka på dörren, hjärtat hoppade upp i halsen på mig :P
Så kom  jag hem vid halv tolv, möttes av världens stank i lägenheten, visade sig att zixten haft igen toalettdörren och gjort sina behov i mitt sovrum, stackars liten.

Så har han jävlats med mig hela natten så dödstrött vaknade jag imorse, tog en promenad med mamma o hundarna sen bort till sophia och pluggade i 4 timmar. Hon hämtade sonen på dagis och sa att jag var hemma hos dem, då sprang han hela vägen hem. Haha.

Sen bar de av till vingåker, syster körde mig eftersom hon fått körkort idag :D Grattis !!! =)
Så körde vi lite agility och de gick jätte bra =) Träffade även marie, ömsesidig kärlek mellan henne och ziza :P

Nu ska de pluggas och sen sova, jobb 07.30 - 12.30 imorn, sen plugga hos fia och sen lydnadskurs i vingåker =)

måndag

Jahapp, igår blev de tidigt i säng, gick o la mig redan vid halv tio :P Läste lite och så.
Idag var de jobb som gällde, gått bra men fan vad jag cyklat. Cyklat runt som en dåre på öster, först från ena sidan till andra sidan o virse versa, så nog har jag fått mig motion idag. =)

Sen hem till mamma, åkte och handla o ut med hundarna. Men vilken  jävla abstinensbesvär jag har, kroppen skriker efter sooooooooooooccccccccckkkkkkkkkkkerrrrrrr. Men ne, bara och ta ett tuggummi när de faller in så går de över för en stund. Fy fan, varför börjar man ens dricka och äta skiten när de blir såhär. Hatar socker!!!!

Ja, nu är de käk hos mamma. sen blir de bort till söder, ska vara barnvakt åt sophias lilla grabb =)

tack o hej leverpastej!

helgen..

Jaha, i fredags var de skolan. seminarium och gick igenom lite inför tentan. Sen bar de hem till stan, käka o lite så sen iväg och jobbade =) Insett ganska tydligt att jag inte ska jobba i hemtjänsten, de var väldigt lugnt men endå blåste min mage upp som en gammal ballong och ont. :(

Sen hem o hämta ziza, gjorde mig iordning lite och hem till oskar där bella, emma och jessica var. Drack ett glas vin, men efter en timme var de dags att åka hem kände jag. Hamnat i någon slags period, inte lust med nått, inte träffa folk och så, men ibland får jag faktiskt tvinga mig ut för man kan ju inte bara sitta här, men de är så jävla skönt. Slippa allt, bara koncenrera mig på pluggandet. Och trotts att man bor i böckerna räcker inte tiden till. Man vill så mycket mer.

Igår vaknade jag vid 7, kändes skönt att komma upp tidigt faktiskt. Pluggade, gick en promenad med mamma, käkade lite där och sedan gick jag över till fia en stund, drack kaffe o snackade lite skit. Sen hem och plugga igen. Skulle titta på film men hade ingen lust med det så vid 11 gick jag och la mig :P Brorsan fyllde 18 oxå måste jag ju tillägga, men åker ner nästa helg o firar både Jesper och Casper.

Helt underbart att vakna upp pigg o fräsch =) Pluggade lite sen bar de iväg till vingåker på agility, riktigt kul, men häller inte lika lätt som de ser ut. Men jag är nöjd med zizas insatts första gången, absolut =) Sen efter de var de käk hos mamma och ut på promenad med hundarna. Och nu sitter jag här, ikväll blir det plugga, one three hill, gosip girl och lite mer plugga :P


Har btw haft satans ont i magen idag, sen efter maten gick de upp till bröstet oxå. Fick en tablett av gerhard, släppte något men inte helt. :(

Ne, nu har jag inte tid med detta nå mer. Imorn är de jobb oxå, 8-15.30 =) bye bye.


illa, haha.

Haha. cyklade ner till jobbet förut, satte oss och gick igenom jobben, men det visade sig att de var i imorn jag skulle jobba. Haha. Så de va bara att cykla hem igen :P ah jag gnäller inte, lite extra motion sådär :P

Käkade lite hos mamma sen blidde de promenad med hundarna. Nu sitter jag här, ska sätta ögonen i boken igen och försöka förstå vad diskursanalys är och ta en text ur en tidning och analysera den, men emma fattar ingenting, som vanligt så vi får väl se hur detta går, om inte annat så ska de väl klarna upp lite imorn på seminariet.

Har fått tag på böcker till nästa kurs iaf, känns skönt. =)

Ne, läsa var de. Bye bye!

dålig bloggare.

Ja, de händer inte så mycket i mitt liv just nu. Koncentrerar mig på skolan just nu, tenta den 24:e och jag både vill och måste fixa den eftersom omtentan olyckligvis infaller sig på min systers student och det vill jag defenetivt inte missa.

Igår skulle de ha kommit någon o demosrerat en dammsugare och på det viset göra rent min säng :P men de dök aldrig upp någon, konstigt. Läste lite senare att det var någon annan som de hade gjort lika dant med. Men men, jag lider inte för de. Haha

Ja, brorsan fyller 18 i helgen, men jag åker nog ner helgen efter och firar honom i samband med caspers födelsedag, han blir 5. Fan vad tiden går fort då. Tyckte nyss jag höll de lilla knytet i min famn :P Men nedå de va fem år sedan. Haha.

Skulle ha varit hundkurs både igår o i tisdags men tösen är inne i sitt höglöp så vi fick stanna hemma. Blir agility på söndag oxå så då ska vi  väl kunna åka.

Ne nu har jag inte tid med detta nå mer, ska dyka ner i boken en stund till sen är de jobb 15.45 till 20.30, i trädgårdsgruppen, scary, aldrig jobbat i den gruppen, men där ska jag väl hitta gatorna tycker jag. Haha

våran granne hade pratat med sin chef om jobb åt mig oxå, på hemtjänst centrum, så får se om hon ringer, för de behöver ju vikarier. :)


out of control.

Igår blev de ut till emma w och firade henne. Mycket trevligt, satt för de mesta ute i hammoken och drack öl och skratta så magen höll på o spricka. Någon blev sugen på krogen, men jag kom med en bättre ide, upp med en discokula i hammoken, men då tyckte jessi att vi skulle dansa i skottkärran ist, blev nog lite fel där vännen. Haha ;)

Sen fick emma ett knott i ögat och trodde den skulle krypa upp i hjärnan och lägga ägg, så kom hon på ett nytt latinskt ord för de, irritables flugis i ögis. Haha. Knäppgök ;)

Men så som vi skratta var nog länge sen :P Sen hemfärd från landet vid halv 2 eller nått sånt.

Idag var de lite käk hos mamsen, och nu sitter ´jag här o väntar på emma. Hon TVINGADE mig med på fest. Jag som skulle sitta hemma ikväll. Haha. Fan dig emma ;) så kan de va :P Illa Illa... Efter denna 3 dagars blir det ett långt break.... Iaf till valborg? Haha.

go and just leave, cant hold you, you are free!

långfredagen.

Jahapp. Underbart väder =) Ja, ibland väller allt över bara. uttrycker mig lite fel. men men.

Idag har jag beslutsångest, vet inte riktigt hur jag ska göra ikväll, känner mig låg idag så kanske bäst att stanna hemma? Jag vet inte riktigt, tål att funderas på ett tag.

Ja, nehe, lägga sig o läsa lite. Pusshej!

right out of nothing.

Jessica och jag kom till vingåker, vafan är de inställt? inte en människa där, men sen så såg jag mina ledare. men ingen annan, i sista sekund så kom en till :P Haha, de va vi två på kursen. Snacka om skönt att få egen hjälp i över en timme :P gick suveränt, ledaren trodde jag inte gjort annat än att träna henne, men så är det ju verkligen inte :P Men det är kul att jag har en duktig hund. =)

Sen in till stan, upp till jessi o låna toaletten, sen hämta emma, bella o emelie, iväg till norpan, Och vidare... Lite vin o så. Sova, sen bar de väg in till stan, tillbaka en stund sen hem.

Väl hemma i stan, lite lunch, sen ut i skogen med hundarna =) Sen hem, städa, så kom jessica, kaffe på ballkongen o sen ner på stan. Sen grillat.

Ja, så blev de lite vin, jessi, bella o alex. =) trevligt.

Men mitt dåliga humör tog över, jag vet vad de handlar om, de är ju som sagt snart... Men jag vet inte vad jag känner, allt har typ varit skit hela dagen, de har ju jessica fått höra. ont i hela ansiktet, äcklig, träffat M som jag tror så mycket mer på än vad andra gör och så kommer A och gör mig osäker.

Och så blev jag superbesviken....!!! Jag tror jag har för mycket förhoppningar om folk, bästa vänner som ytliga.. Många lever helt enkelt inte upp till mina krav, kanske har förstora krav? Jag vet hur jag vill ha det och har det, stora skillnader iaf.
Så mycket jag känner, som jag skulle vilja ösa hur mig här, men de går bara inte. Prioritera kallas de.....
Ne, röka. sen sova. natti.

Its not what I need from you..

Enrique Iglesias feat ciara - taking back my love <3

Jaha, går här o bara väntar känns de som. Får inte så mycket gjort när de gäller pluggandet, försöker...
Gjort mig iordning, vart en sväng på apoteket röda näsan och införskaffat mig lite :P
Nu sitter jag här, ska väl snart ta och gå bort till mamsen och få lite käk, sen bär det av till vingåker på
hundkurs och sen till linköping. =)

Ja, denna väntan... :P

taking back my love.

Hoho. Idag blidde de en promenix med syrran i det underbara vädret. =) Sen satte jag igång lite bullbak :P Bullmor tillbaka. Livet leker. Till och med pluggandet har gått bra idag, sidorna har bara flugit iväg. Haha. Brukar ju annars gå lite segt.

Ja och nu sitter jag hemma hos mamma med en drink i handen. Lite grillning på gång. Underbart!
Så ska mikis, jimmy och irma fika hos mig sen efter maten. trevligt =)

Bestämdes att de var bättre imorn, så efter hundkursen bär det av på lite äventyr :) Har lite extra planer. Haha. Jaja.

Ne, social var det. Pusshej!

dead and gone

Blev en sväng med jessica till fian igår, sen lilla på de =) Nice. Men jobbigt.
Väl hemma igen möttes jag av en krigszon, zixten hade gått lös i lägenheten, saker överallt. Haha. Knäppa katt :P
Ringe till jessi när *** säger Är det *** som gått lös i lägenheten.?!!!
Håll käften fick han till svar!!! Haha. Fan så underbart o komma härifrån. :) Ens snesteg följer en hela livet i den här staden. jepp. så kan de va.

Så sov fian hos mig.

Imorse blev de frulle på ballkongen, härligt. Sen när fian hade gått hem börjades det att städa, vårstäda lite sådär. Fönstrena tar jag nog imorn. :P

Vid 3 var jag klar, haha. blidde en härlig dusch o sen hem till mamsen och käka. Sitter här nu, målat mina vackra naglar o väntar på att skjutsa mamma vid 6. Sen blir de balkongmys med jessi har jag bestämt :P Haha.

Och lite less blir man väl när folk tydligen inte kan stå för sina åsikter och måste vara anonyma. Haha.

Allt för mig. Glädje!

fredag

Äntligen helg! =)

Ja, åkte till etuna imorse, väl där kommer en klasskompis fram o säger att det stor på klassrumsdörren att seminariumet är inställt, läraren var sjuk. Fan, kan de inte meddela oss de, liksom ganska onödigt att sitta o åka fram och tillbaka, de kostar ju lite.

Så vi åkte hem till stan igen, hem till Carina och pluggade. =) Sen tog jag mig en promenad ner på stan. Sen hem till mamma, setat där ute i solen i några timmar =) Ute på promenad med ariel och zizan oxå.

Skickade iväg ett sms och tyckte att de kunde bli en utekväll i linköping, men fan då att folk ska ha barn. :P Vore ju riktigt kul annars. :P Visste ju de, men vafan försöka kan man ju alltid. Men man kan ju inte alltid få som man vill. Haha.

Ne, snart dags att gå hem till mamma o käka, så får vi se hur kvällen slutar sen. Pusshej!

torsdag

Igår var de upp tidigt, ut och gick en timme med mamma och hundarna. Härligt. Sen var de hem och pluggade lite. Men pollenjävlarna har börjat så dödstrött. Sov några timmar. Plugga lite till sen hem till mamma o käka.

Fick mig ett litet samtal från arlanda. "Tänkte bara säga att jag var hemma nu" awh, gullig. =)

Så bar de av till Vingåker. Hundkurs. Mysiga människor och framsteg. Underbart.
Sen väl hemma i stan hämta jag upp jessica, så satte vi oss på balkongen med varsin filt och tända ljus och hade mysigt.

Så imorse var de bara upp vid 7, så hämta mamma upp mig när hon skulle till jobbet. Så åkte jag hem en stund och sen bar de av till Carina vid 9. Plugg plugg plugg.

Så hem. plugga, duscha. ut med ziza. Stress. Och så ner på stan med fia, käkade lite och gick på bio, män som hatar kvinnor. Riktigt bra film, men hemska scener i mellanåt. Men helt klart sevärd. =) Ja och nu har jag pluggat, har blivit klar med de viktigaste till imorn iaf. Känns bra. Så nu väntar en säng på mig. Mina axlar behöver vila, så jävla ont.

Ringde btw lövåsen idag om spruta, får väl se om jag kan få någon jävla tid och få träffa en läkare som är snäll. Inte många som vill ge den sprutan, men den har ju funkat på mig förut, så jag ser liksom inte problemet, eller om man ska behöva tappa ännu mer tro för sjukvården, så less på dem. Önskar jag kunde haft min gamla barnläkare i norrköping för alltid. Han var riktigt bra!

Och så kankse de ordnar sig med flytt o lägenhet, bara lite prat om de men hoppas verkligen de kan bli så. Vore perfekt. Ne, sova var de. Natti natti.