they dont care about us

Igår blev de fika på stan med johanna och lukas. mkt trevligt =) kommer sakna dem. =´(

Sen blev de norrköping med jessi och cissi, tog tåget dit vid 21.00, brorsan hämta oss på station och skjutsa hem hos till pappa, satt där till efter 12 och så skjutsa han ner oss till otten. Helt okej. Kändes bara skönt att vara någon annan stans för en kväll. =) Men varför vara så jävla dum på fyllan, skriva massa saker, ja kanske inte saker man inte menar riktigt, men vid helt fel tillfälle och kanske inte riktigt som man skulle sagt de annars *suck* Ja så hämta snälla andreas oss därifrån :) Sängen halv 5 imorse, lite små seg sådär.Bara mått piss idag, inte bakis men allt annat. Men nu blev jag på lite bättre när jag hitta låten
Kid Cudi vs Crockers - Day´N Night

Ne ut med hundarna och göra sig till människa sen. =) Mors goodbye!

fredag

Känts bra hela fm men nu läste jag nått, egentligen ingenting att känna sig såhär av men vafan, jag vill.
usch jag hatar de  här, och inte skulle  vi ses nått innan jag flyttar häller, "men jag undrar om man får hälsa på dig i eskilstuna?" självklart, men upp till bevis...

Fick föresten ett samtal av min kära vän M imorse, eller kl va 10.30 men de va morgon för mig,  nyvaken. Haha

Tagit för mkt astmaspray så är lite skakis. :( så obehagligt. hehe
Och munsår ploppade upp i morse, helvete.

Men nu ska jag strax cykla ner på stan, ska plocka brynen lite.

Mors goodbye!

24 aug.

Jaha, nu är allt i eskilstuna och jag bor hos mamma. Har varit lite kämpigt men men.
Bara exakt en vecka kvar idag tills jag drar dit, hjälp :P Jag både vill och inte vill, kommer kännas konstigt.
Men när allt kommer i sin ordning, när vardagen börjar igen så kommer de förhoppningsvis kännas bättre än vad de gör nu.

Måste se till att träffa alla mina vänner denna vecka. Kommer sakna! Men de är ju bara 1 timme i mellan så så svårt ska de väl inte behöva vara att ses imellanåt eller hur?!

Mormor har btw flyttat in i min lägenhet nu oxå, måste erkänna att de känns konstigt, komma in där och se alla hennes möbler osv.

Idag åkte jag och jessica till norpan, hälsade på pappa o så. Casper och Hugo bara växer och växer, de börjar bli stora killar nu. Hämtade pappa på hans jobb, haha de va en rolig biltur de. Pappa verkar inte fatta att jag haft körkort i 4 år :P Åh andra sidan kanske de är bra att han är med ibland "Emma de är enkelriktat där!" "Va?! Oj, där brukar ju jag åka in" Haha. bra där.

Bestämde mig för att lägga ner skiten, jag flyttar ju endå Men de är svårt att inte tänka på en viss person. Min dröm. Som blott förblir en dröm tyvärr. Men jag kan inte sluta hoppas, sluta längta.

Jaja, njuter av semestern iaf. Gonatt gott folk!

flytt, kärlek, ångest.

Då börjar vi om då, hade kommit en bit men så ville datorn muppa sig och hoppa bakåt. =(

Nu har jag semester så. de behövs nu efter att ha jobbat sen den 1 juni. Idag har de packats, och så var jag och fian ute i valla o hämta en säng =) Sen hem och fortsatte packa, lämna zixten hos syrran så nu får han umgås med sin syster i 2 veckor ca. =) Sen fortsätta packa medans mamma, gerhard och lasse bar ner allt till bilen. Sen tyckte jag att de hade gjort nog så skicka hem dem, så kom M förbi och höll mig sällskap i allt packande.

Lovade att bjuda på mat, men problemet var att allt var ju nere i bilen, hade fullt schå med att hitta de jag behövde där. Haha, men de blev ju lite mat tillslut, om de var så gott de vet jag inte. :P Men de fick duga. så åkte vi bort till jessica och tog en kaffe, sen hem och hämta allt som skulle med till mamma och en biltur i stan, så hem till mamma. Ska sova här i 2 veckor eller nått, men ingenting jag ser fram emot, känns mest jobbigt.

Ja, och med allt de andra. Känns som att jag hittat min drömprins och FAN att vi inte känner samma sak, han är nog allt jag nånsin önskat mig, känns som att jag aldrig känt såhär förut, så himla gullig, omtänksam. De känns. =( Undra när lyckan slår in, börjar lessna på detta. Allt jag vill är att hitta lyckan, för han oxå, men se åt mitt håll då? Här är jag. Jaja, singel i 4 år så kan väl va de några år till. =(

Helgen var de jobb som gällde, i lördags tog jag mig till fia efter mkt om och men, är glad för de. Slutade ju nästan där jag ville. Bara de kunde vara för jämnan. men men.

Nehe, sova kanske, upp skapligt imorn och fortsätta där hemma, sen åker flyttlasset till eskilstuna, skulle åkt idag men mamma tyckte de var bätttre imorn, och jag kan inte annat än att hålla med.

Natti natti.

ger upp.

Och så var den lyckliga sagan slut. IGEN!

nödvändigt.?

Haft en mysig kväll. =) Ska väl ta o sova lite nu tänkte jag. Drömma sött ska jag göra ;p

Och vara ledig i 2 dagar, underbart. Eller de ska packas och så ska jag försöka träffa lite vänner, åka till etuna på fredag och hämta nyckel osv.  Sen kör jag helgen och söndag kl 21.00 går jag av och då har jag en efterlängtad SEMESTER i två och en halv vecka. Underbart!

Zizas syster Zuma har tyvärr avlidit, RIP Zuma. =´(

Annars händer de inte så mkt i mitt liv, jobbar, packar, flyttångest osv.

Nää, natti natti gott folk.

måndag 3/8

Johanna tyckte de va dags för mig att skriva blogg, så de kanske är bäst att göra damen nöjd. ;)
Men om de blir några 3 sidor lång, de vet jag inte. Haha

Har väl inte så mkt att skriva om känns de som, här händer inte mkt förutom jobba och packa, som för övrigt inte händer mkt med iaf, skiten släpas bara fram :P Rensade iaf och kom iväg med allt skit till tippen, eller de va ju inte jag som var där utan syster och gerhard, de hade fått rensa i 40 min för att jag är så dålig på att sortera allt fint, utan slänger ner allt skit bara. Men de får skylla sig själva att de inte ringde mig när de skulle dit ju. Och jobba gör jag i 2 veckor till sen har jag semester, ska bli så skönt så. =) Börjar bli lite tungt att jobba nu faktiskt.

Ja annars då? Nu har ju katrineholmsveckan börjat. var öltältet i lördags, träffade endel kändisar, jag menar alla visar sig ute som annars inte gör de så de är ju lite kul, men annars är de ju samma skit.

Börjar kännas lite jobbigt att man ska flytta faktiskt, vill ju, men endå inte, jag lämnar tryggheten, vilket jag behöver men de är fan jobbigt. Ger de en chans iaf, funkar de inte så är de ju bara att flytta tillbaka, inte hela världen. Men jag behöver nog se lite annat, är så fruktansvärt less på denna stad. Men jag tror säkert att man uppskattar den mer sen när man flyttat.

Var på dejt i fredags. men jag säger inte mer än så, får bli som de blir.

Idag kom mamma över på frukost, mysigt att äta frukost med någon. Hon kände sig ensam då gerhard och syrran åkt till göteborg idag, utan mig, fyyy! :P Hon skulle komma över på frukost imorn med, sen ska ariel lämnas på hunddagis och zizan ska klippa sig. :)

Ne, nu ska jag nog ta och läsa en bok eller nått. här kan man ju inte sitta. trååååkigt :P