orolig

Haft de trevligt ikväll.orkar inte skriva så mycket om de men återkommer imorn.
Kom hem, ont i magen, och spydde som en räv, lite blod. Sen svider de i magen så jag knappt orkar sitta här ens, men måste prata med jessi.
Ah, setat i kö till sjukvårdsrådgivning nästan en timme, och äntligen fick jag prata med en. Ingenting alarmerande, som jag bör åka till akuten för, men eftersom jag mått illa, minskat i vikt och känt mig yrslig är de absolut någonting jag bör söka för så de ska jag göra för jag orkar inte må såhär som jag gjort de senaste 2 veckorna typ.

ja, nu bör jag väl försöka sova lite. längtar tills imorn. men undrar om alkohol är så nyttigt för damen just nu?

natti natti.

onsdag

Ja, ibland känns de som att vännerna tror att jag flyttat till månen eller blivit en såkallad asocial plugghäst :( Man lessnar lite på att vara den enda som hör av sig, tyvärr.



Jaja, idag var de plugg. Föreläsning. Erik han är ganska tuff men tråkigt samtalsämne så kände mig VÄLDIGT sömnig. Sedan blidde de käk och lite grupparbete. Löpning till tåget och så satt mattan där som räddaren i nöden, så att emsan slapp sitta själv

ja, så blidde de storhandling med gerhard på coop, städning för fulla muggar. Lovely.

Men snart dags att sova, nog för att jag är ledig imorn, men skulle träffa sophia och carina hemma hos sophia och plugga lite, halv tio, Gah! Sedan blir de käk vid 18.00 tiden, bjöd hit fia och cissi på en bit mat. Behöver lite socialt umgänge av mina närmaste :P Haha.

gott o blandat.

Jaha. Har väl egentligen en hel del att berätta, skulle väl bli en hel uppsats så får försöka korta ner det lite :P

I lördags var de ljusparty här, mycket trevligt. =) sen satt jessi, cissi, fia och jag här och drack lite, så blev de harrys på de. Helt okej. Väldigt mycket folk. Träffade en "gammal vän" jag inte träffat på ett tag. Trevligt att vi inte är osams iaf, att man kan prata när man ses men samtidigt hade det känts bättre med lite respekt ist för att låtsas om som om ingentiing hänt, jag sa trotts allt upp bekantskapen. Och det passar sig liksom när inte hon finns med i bilen, de känns. Men jag kan ju inte påstå att jag är så smart. Suck. Att jag sänker mig själv så lågt. Jag trodde jag hade lärt mig.

I söndags åkte jag till norrköping, hälsade på johanna, martin och lukas. Så söt unge. Och denna gång kändes de ingenting faktiskt, så skönt så. =) Sen svängde jag förbi borgsmo och kollade på brorsans innebandy match, pratade lite med pappa och co. Passade även på att pussas och kramas lite med vildarna. De är ju för goa mina darls.
Sen hem och hämta upp jessica, så blev de tv/film och moffa lite. Länge sen nu.

Igår var jag ledig. Var hos tandläkaren, på banken (men de gick ju inte alls), får se om mamma o gerhard kan tänka sig hjälpa mig. Så igår satt jag mest och räknade på ekonomin och hade ångest.

Idag har de varit eskilstuna på listan. Föreläsning. Sen blidde de hem, matlagning, några timmars sömn på soffan, sen iväg till Lena och skrev på anställningsavtal och sen har nog sommarjobb blivit fixad, kändes rätt skönt att någon frågade, de måste ju betyda att de vill ha mig :P Måste bra ringa mitt ordinarie jobb o se om de går för sig, vad jag kan tänka mig behövs jag nog inte. Hoppas Hoppas.

Ne, sängen snart tror jag. Vill inte vars så trött imorn som jag varit idag, men tisdagar brukar vara jobbiga. Jaja. Bye!

loose control.

ja igår fick jag pröva på att vara vikarie. jobbade i laggarhultsgruppen. Känner inte brukarna, hittar inte gatorna och så de där med insatsregistreringen. Skulle sluta halv nio men kom inte från jobbet förnst vid 9. Haha. Lyckat.

Så när jag kom hem var mamsen här, pratade och sådär. Sedan snodde hon med sig fisen hem. Så kom emma förbi. Mycket att prata om :P kom väl ut lite väl sent på harrys kankse. Men de var riktigt roligt igår faktiskt, oplanerat o så. Förutom att en människa befann sig där, och när emma gjorde entre stack han illa kvickt. Haha. JÄVLA TÖNT!

Men idag är de mindre roligt. BAKIS. var nere på stan förut, inne på apoteket börja de flimmra för ögonen, kändes som antingen ligger jag på backen snart eller så spyr jag, så de var bara att rusa ut i friska luften. Att jag aldrig lär mig att dricka vatten innan jag lägger mig, vet ju att man mår 10 gånger bättre efter de.

Ja, annars då. någon borde ha riktig ångest idag. Men jag gör de som faller mig in, kan inte tänka på alla andra hela tiden. inte mina problem. Men de är ju klart, jag är en människa som tänker på andra människor så självklart har jag själv lite ågren idag. men men.

Ljusparty ikväll, och bella hade varit gullig och gjort lite efterätt så jag kan bjuda på ikväll. Skönt att slippa baka något =) Måste dra ett sta med snabeldraken, zixten tyckte tydligen attt han skulle leka med torkade blommor i hela lägenheten inatt. :S haha. Sen dusch o så, borde vara klar till 5 så bäst att lägga på ett kål. Bye bye.

kortslutning.

what a day, what a day. Riktigt hårt att ta sig upp imorse. Men de gick. Tåget med de 2 andra katrineholmarna, och mötte upp de andra på skolan. Satt med grupparbetet fram till 12. disskuterade en massa, ganska roligt, de är så öppna och man kan verkligen prata öppenhjärtat med dem. Men ett tag kom vi in på ett känsligt ämne, jag borde verkligen ta tag i alla de känslor jag har, för tydligen ligger de där och så fort man börjar att prata om det känns det så fruktansvärt jobbigt. Måste ta tag i det och börja bearbeta. Men de känns skönt att de faktiskt är så snälla mot mig, jag är ju trotts allt 21 och resten i gruppen är över 30 iaf. så de har lite mer erfarenhet.

Men men, sen var de iaf hem till mamma och gå ut med ariel och ziza. Ariel stack efter en katt och jag flög efter som en vante och försökte bromsa, trotts att jag tryckte ner henne på backen och stog där och gapa och gorma på henne stack hon en andra gång. Tur att man är stark iaf så att man lyckas bromsa henne, för hon väger trotts allt nästan lika mycket som en annan, så de är en riktig match. Tro mig, jag var inte glad på henne, dessutom hade hon av två nageljävlar på mig, långt ner dessutom. ONT!

Hem, käkade och så sen bar de iväg till jobbet. Gick faktiskt väldigt bra själv första gången. Men min hjärna hänger inte riktigt med idag. Råkade orsaka översvämmnin i badrummet, så fick stå och vaska en vatten. Och sen när jag skulle koka kaffe så glömde jag hälla i vatten, upptäckte att de lukta bränt efter ett tag. Haha.

Ja, de behövs ibland, lyckorus.


Nehe, sova snart kanske. Imorn kommer de vara mycket. skolan först, sen är jag hemma i k-holm vid 3 igen och sen ska jag jobba på hemtjänsten 16. - 20.30. Måste tacka ja till allt som går nu, orkar inte leva som en fattig kyrkråtta, :P


onsdag

satt på tåget imorse och kände mig lite stressad och tåget gick förbannat sakta. Så stannade tåget till och konduktören säger "Vi måste stanna här ett tag för det ska bli möte" Och trög som jag är började svära för mig själv och tänka vad i helvete ska de ha ett jävla möte mitt upp i allt. 3 sekunder senare kom jag på att det inte var ett sånt möte utan ett möte av ett tåg. Haha. Ja ibland undrar jag hur hög min IQ är. Haha.

Föreläsning på förmiddagen, sen ett varv på stan och en snabbis in på mcdonalds. Sen pratade syokonsulenten om lite viktiga saker, ännu ett varv på stan sen tåget hem. Hämta ziza och hem och gjorde lite mat, så kom fian över och käkade. Länge sen jag skratta sådär.
Fia: Ja men du är inte som alla andra slampor.
Emma: ah men tack för den du. Haha.

Ja, sen har inte så mycket annat hänt, pluggat lite o så. Inget plugg imorn igentligen men emma måste sitta och åka till etuna endå för grupparbetet. suck. Jag som hade längtat efter sovmorgon. Sen är de typ bara hem och vända i dörren för jag börjar jobba 16.00 - 21.00, kan bli spännande, första gången själv som personlig assistent.

Sängen... natti natti.

tisdag

hallå hallå.

Upp vid  08.30 idag, följde med ida hem till henne. ut med hundarna i skogen men ziza och takila rök ihop 2 ggr pga en hund som inte ville leka och en annan som inte tål när andra hundar säger ifrån. men men. Sen blidde de te hemma hos ida och en massa snack såklart.

Ja, sen blidde de städning här hemma och tvättning. Sen tog jag en promenix bort till tågstation och fixade tågkort där. 600 spänn för 10 ggr. Kommer bli ruinerad på att sitta och pendla även om de är billigare med detta än att köpa för varje gång.

Ja och nu sitter jag här. blir väl tv en stund, promenix med ziza och sen en dusch. Imorn är de plugg igen.

Ja och sen blir de föresten sexparty hemma hos mig inom en snar framtiden ;) kan bli kul. hihi.

lite måste man väl få?!

klaga....

Det är ju helt otroligt att man fortfarande känner sig som en rutten pannkaka. Länge sen jag mådde såhär, allt är jobbigt, de enda som känns någorlunda okej är att ligga i soffan.

Men idag har jag iaf orkar lite mer än de senaste dagarna. Mikis, irma (hennes katt) och mamma var på besök förut. Zixten och Irma fick leka av sig lite =) så nu sover iaf zixten som en stock här bredvid mig, har bestämt att vi ska träffas lite då och då så att de får leka och inte glömmer bort varandra. Och min älskade mamma satte igång att röja, diska och ha sig. :) Sedan följde jag med hem till mamma (som en gammal soppsäck) gick ut med hundarna och åka och handlade lite. Sedan gick jag hem, gjorde mig lite mat, pommefrits och korv. Och nu ligger jag halvdäckad här på soffan. Antar att de inte blir så mycket mer gjort idag, jo jag måste läsa den där förbannade boken som man inte fattar hälften av vad man läser om. :P

Jo och inte ska de räcka med att man ligger här sjuk och jävlig, så ska man åka på den där förbannade lingonveckan oxå som gör så att man känner sig 100 ggr piggare och fräschare eller not!

nehe, ringa jessi och försöka få veta vad damen mena i sin blogg. Nyfiken!

crap.

Idag är de nog värre än värst, feel like crap. :( imorse kändes de bara "snälla ta livet av mig"
Vaknade upp inatt, dyngsur, och då menar jag verkligen dyngsur!! Inte så mysigt.
Var med mamma o dem o handla lite, jobbigt jobbigt. Sedan blidde de några timmar på sofffan
sen käk hos mamma, passade på att lämna ziza där så att jag kan få ligga på soffan o krya på mig.
Tror fanimej att jag åkt på influensan. :(

Ne, ryggläge.

still sick.

åh jag hatar att vara sjuk. Man är helt orkeslös och får inte ett skit gjort.
Ser hur lägenheten ser ut och får spader, men orkar bara inte städa. Så himla tråkigt att sitta/ ligga här och glo.

Ska väl försöka betala lite räkningar idag och plugga lite. så man får något gjort iaf. btw ringde till 3 eftersom jag tycker att mitt internet suger, men kollade upp hastigheten och jag har tydligen bättre än vad man ska ha :P så de är något annat fel. Jaja, fick lite tips på vad jag kan göra, så får väl pröva de.

allt för mig just nu. bye bye!

sjukling

igår var de föreläsning, fick lite klarhet i vad man läst och så. Kändes bra.
Sedan blidde de lite ärenden på stan. Käk hemma hos emma och sen party på kvällen,
Riktigt roligt faktiskt. Hade lite rabatter över allt så de blev en hel del dricka, och sist men inte minst kareoke på kåren.

Imorse var de tåget hem 07.09 som gällde, trodde de var baksmällan men visade sig att jag åkt på feber. Helt ihjäl. Legat på soffan typ hela dagen, mest sovit. Men sen gick jag hem till mamma och käkade, vilken pers. Men de var gott. Knaprade i mig lite alvedon så jag känner mig något piggare, men blir hemma imorn. Seminarium imorn men men. 
 

Ljusparty tors 22/1 för dem som är intresserade.

känner mig smart. NOT!

Var iväg med mammsen och syrran och handlade lite förut, sen kom fian över på en kaffe. =)

Ja, sen har jag väl försökt läsa lite, men som sagt ingen enkel bok. Läser och läser men förstår inte mycket av vad jag läser. Allt jag kan säga efter 20 sidor är att det handlar om modernitet, olika filosofer och dylikt som har olika uppfattningar om saker o ting. Haha. Bra emma! :P

Ne, kanske lägga sig o försöka läsa mer än 30 sidor till. Känns inte speciellt nödvändigt när man inte förstår. Men kanske börjar man förstå vad man läst om på föreläsningen imorn. Jaja.

Bye bye!

tisdag

Jaha, en hel del att berätta. För dem som inte vet så började jag på beteendevetenskaps programmet på mälardalen i etuna igår. Väldigt nervöst måste jag säga, mycket information. allt kändes bara som en enda röra. Men de är väl meningen att vi rookisar inte ska fatta så mycket till en början, de är ju det vi har våra faddrar till.

Först var de samling i aulan, information till tusen. Sen träffades vi i klassen, träffade läraren vi ska ha i den första kursen o så. Sen på em blev de massa lekar, och jag som älskar sånt, eller inte. Men de gick bra =) Slutade runt 15.30, gick runt lite på stan och sen blidde de hemfärd med gerhard och janne. Passar på att åka med dem nu när de jobbar i etuna.

Idag var de skolan, skulle på någon föreläsning, men de visade sig att våra faddrar bara hade spelat oss ett spratt :P så blidde de en massa lekar och rundvandring på skolan. Slutade strax innan tolv. Idag kändes allt mycket bättre faktiskt. Men igår hade de haft nybörjar disco och de märktes ganska tydligt idag då de som varit med igår hade en helt annan sammanhållning än vi andra. Så jag tänkte förmodligen vara kvar imorn på pubrundan så att man kan lära känna alla lite bättre.

A iaf, efter plugget idag käkade jag på kina med gerhard o janne sen blidde de en runda på stan, shoppade mig 2 klänningar och en väska. Sen åkte vi hem vid 14.00. så skönt så.

Nu ska jag bara försöka ta mig i kragen och försöka läsa den där boken, tydligen väldigt tung kurslitteratur och tills imorn ska s.1-56 läsas.

Bye!

söndag

Jaha, var ute i skogen med mamma, gerhard, maggan, uffe o hundarna idag. Grillade o så. Var borta ett par 3 timmar iaf. Sedan hem o städa o diska som en galning. Och sen blidde de bråttom till jobbet.

Kändes lite halvmarigt att jobba sådär sista kvällen. Säga hej då till alla brukare o så. De finns ju endel som kommit en varmt om hjärtat. Men jag har ju inte satt min fot där för sista gången, kommer ju tillbaka o jobbar lite, men en del flyttar så dem kommer man inte träffa någe mer. :(

Men men, imorn är de dags för plugg. Gissa om jag är nervös? får väl se om jag får sova något inatt :P
Nehe, sängen var de kanske.

Men jag fick en känsla av att jag ville städa ur garderoberna, rensa bland alla papper och sånt mitt i alltihoppa :P Nog bara för att slippa sova, så att de blir morgon. :P Haha. Gah, känner mig överenergisk.

natti natti.

fredag/lördag

Igår var de inskolning. Trivs mycket bra. Blir nog förhoppningsvis sommarjobb där (som jessi sa: hur känns de och vara sommarjobbare igen), så stor skillnad mot hemtjänsten. Även om jag kommer sakna mina kära arbetskamrater,

Sedan blidde de en tripp till norrköping, till johanna, martin och lukas. Gudomligt söt. Så glad för eran skull. Men hade verkligen inte förväntat mig att de skulle kännas så som de gjorde. Man kan ju liksom inte låta bli att tänka, men var verkligen inte förberedd på den känslan, så ursäkta min tystnad.

Ja, vad hände sen då. käk hemma hos mamma och sen film o vin med jessi. Otroligt lugnt.

Idag var de jobb 16. - 20.30. Sen mötte jag upp jessi, hem till mamma en stund och nu sitter vi här o glor på film. Otroligt lugn och skön helg.

Imorn blir de skogen och jobb 16 - 20.30... Och vara riktigt nervös.

lycka.

Igår: Åkte och handlade med gerhard, tog mig en promenad bort till jessi och hämta min cykel, mötte upp emelie o och gick hem till mig, tog oss ett v arsit glas vin. Firade lite. Höhö. Sedan ringde jag Johanna, så glad för eran skull. Tårarna kommer nog imorn när man får se lilla plutten. Hihi

Lycklig. Ja, äntligen kanske det börjar ordna sig, livet börjar ta en vändning och gå dit man vill. Kom in på beteendeveteskap :D Så på måndag börjar allvaret. Lite skrämmande men tänkt vilken upplevelse och vad man kommer växa, I need it.

Ja, natten var = katastrof, kunde verkligen inte sova. Mycket just nu, inskolning som personlig assistent idag och skola. Somnade väl runt 02.00 och vaknade pigg som en lärka 04.00 igen, lyckades somna efter ett tag och vid 08.00 var de bara att pallra sig upp igen.

Mycket att fixa med idag. Ansökt om csn bidrag. Ner till jobbet och fyllde i ledighetsansökan, försökt få tag på majbritt som tillslut ringde mig. Ska väl även ta och ringa till samordningen så att man kan få komma in o jobba lite extra.

Nehe, eftersom allt jag skulle göra idag är fixat så ska jag väl ta o äta något, och vila innan de är dags att åka till jobbet. Fan nervös tjej. Men de kommer nog gå bra.

tisdag (söndag)

Jaha, fest igår. trevligt till en början, och kom lite fler folk än väntat men de var kul att folk hakade på. Tråkigt att de spårade ur som satan sen bara. Men men. Blidde en tur till harrys för cissis och min del, dansade järnet men inte så himlans roligt där häller, mådde skit. Tog ett varv ¨på stan, mötte emma h och co. Sedan blidde de hem till sängen.

Ja och när man får sova så går de väl självklart inte. La mig i soffan och kollade på saltkråkan =) Så kom dessan o simon med zizan. Hon verkar trivas där, hade gått bra. skönt o höra. Ja, så har de varit soffan hela dagen, tog en sväng till mamma o käkade vid 17.30 så gick vi en promenad med hundarna o så.

Nu tänkte jag kolla på top mpodel och sen starta filmen jag hyrt på konsum för 10 kr. =)

Är fett nervös, nu vill jag faktiskt veta om jag kommer in på utbildningen. vill vill vill.

Jaja. allt för mig så länge. pusshej.

lördag

sov inge vidare inatt häller, somna runt 2 och vid halv 6 vakna jag igen. suck.
Pallra mig iväg till jobbet och mådde skit. Men det snöade ju så jag var lycklig endå :P
Dock inte lika roligt att pulsa hem i snön när jag slutade  vid 12. Hade nog med mig själv så skulle man dra en cykeljävel oxå :P

Hem o sov några timmar. Sen blidde de pizza och film med cissi. =) Har precis kört hem henne, lånar mammas bil till jobbet imorn :)

Ja och grattis till Johanna och Martin som äntligen fått en liten son :) Längtar tills man får se lilla knytet =)

Ne, sova kanske. Jobbelijobba imorn med 7.15 - 15. Natti natti.

humörsvängningar :P

sov en stund förut, som sagt frusen och fortfarande frusen, känner mig lite halvmosig så kan nog kanske vara lite feber eller nått. Men men, bara att bita ihop för jag ska inte vara sjuk lr rättare sagt hemma från jobbet. Bara om jag blir riktigt dålig och de är jag ju inte :P

Vart hos fia och käkat mycket god mat, potatisgratäng (inte så förtjust i de annars men nu var de riktigt gott) och kyckling o sallad till de. Mumma.

ne dags för sängen snart, jobbelijobba imorn men bara till 12 =)

Så skulle jag och cissi glo på film o käka nå gott till sen på kvällskvisten. Mys.

Jaja, natti natti.

fredag

Ja idag är de svinkallt. Har väl vart hemma ca en timme och jag är fortfarande frusen o jävlig. :S Trodde jag skulle avlida på jobbet, men maria var snäll och släppte hem mig tidigare,

var btw och hämtade mina andra glasögon idag, slog mig att jag inte använder dem när jag ska. Haha. Har inte använt dem vid tv tittande som jag borde, men nu ska jag =)

Fick ett sms idag, och började fundera. Träffar man en tjej som man trivs att umgås med kan man fråga om man ska hitta på nått och på så sätt skaffa nya vänner, men så fort de gäller en kille måste man genast vara intresserad tydligen. Varför kan man inte trivas i en killes sällskap utan att känna något tydligen. Man behöver väl för sjutton gubbar inte vara kär för att vilja umgås med någon. Men de känns som de när man alltid får "Ja men bara som vänner" Jag är defenetivt inte kär, bara nyfiken på människan och då inte på något specifikt sätt, känns bara som att de skulle kunna vara en människas sällskap jag skulle trivas i. GAH!


Ah men jag beslutade att detta år ska bli ett år utan rädsla och ågren för allt. Man lever bara en gång och måste ta chanser. Vilket jag ska göra och gjorde igår. Jag hoppas jag kommer in på skolan så jag kommer bort.

Kom hem och ett brev låg innanför dörren, fick MVG på kursen jag gått under hösten. Känns underbart bra!

Ne, filt och soffan ett tag. sen får vi se. Funderar btw att kanske dra ihop en fest på trettondagen om de är någon som är intresserad dvs.? Och statt är stängt under januari så efter trettondagen kanske de kan bli en vitmånad? :D

nytt år. 2009.

I wanna kiss you, but If I do that I may miss you.

Jaha, nyårsafton igår. 3 rätters och trevlig folk hos emma och andreas =) Hade inge större förväntningar för då är de dömt att misslyckas, men de ble riktigt bra. Kom väl i säng vid 5 imorse. Sen var de inge vidare att gå hem i klackskor och klänning kl 10 på morgonen. Man känner sig ganska ordentligt uttittad.

Ja, idag har de inte här mkt, mest legat på soffan och sovit. Vart hos fian och fikat en stund oxå.

Det nya året kör vi med motto "lev som om denna dag vore den sista" Och "vad har du att förlora" yesbox, så får de bli.
Testa det förut, har inte fått någe svar men de tänker jag skita i, de ska inte behöva ge mig ångest för att folk inte svarar. så det så! =)

Nehe, ut med ziza och sen sängen tror jag. Tänkte vara utvilad tills imorn, jobb 7.15 - 16. Natti natti.