bläää

Beslutet om att sälja sixten är de värsta jag tagit, hur ska jag klara av detta, när varenda gång någon hör av sig och jag faller i tårar. Fyy jag älskar verkligen den katten, kommer aldrig förlåta mig själv, men jag måste. För hans skull. Men det gör ont, riktigt ont i mig.


söndagsångest.

Jaha då har denna helg börjat lida mot sitt slut då.

I fredags drog jag iväg till Norrköping på bio, blev 2012, bra film, lite överdrivna effekter i mellanåt men faktiskt sevärd. =) Ja sen blev de ännu mer film och sova. Blev ganska sent så de va jobbigt att ta sig upp på lördagmorgonen, men de va endel som skulle hinnas med innan vi bar oss av till k-holm. Blev en sväng till Ingelsta för lite shopping, inte jag som handlade dock, eller jo jag hittade mig ett par knästrumpor och en massa ögongodis på Gina Tricot, men de va bara att se men inte köpa. Haha.

Sen skjutsade jag ut mamma till lalla "emma pudding pastej med mor i busken" Haha, hon är ju för rolig ibland. Blev en kaffe där sen vidare in till stan, mer kaffe hos emma, sen gjorde hon iordning mitt hår =) Åkte och handlade med jessica på willys och sen ut på landet och hämtade mamma. Käk och göra sig iordning sen bar de av till fest, var där någon timme eller så sen kom syster yster och hämtade mig, körde iväg mig till jessica o dem. Sen blev de taxi ner till statt.

Möttes av en liten halvjobbig syn, båda var där. Haha. Ja sen slutade de väl inte lika bra kanske. Men jag har mina små funderingar över varför de blev så, för mkt för mig bara, först att se dem båda där, sen kände jag mig otroligt dissad, känslorna går fram och tillbaka, ena stunden känns de rätt, andra stunden känner jag bara nej nu får de vara bra, börjar tvivla, men det handlar nog bara om att jag försöker rädda mig från att bli sårad. Sätter upp en sköld. Men den har rivits. Och saken är ju inte bättre den när man får höra en massa, men jag hoppas innerligt att de inte stämmer in på alla och att det verkligen inte är så denna gång. Då blir jag ledsen, men frågan är om man ska ta upp de? Bör nog för min egen skull iaf säga att jag inte orkar dras fram och tillbaka, det får nog vara antingen eller, som sagt, för min egen skull.

Och förlåt att jag bara stack utan att säga nått, men pallade inte att stå där, behövde prata av mig lite....

Ja, idag var jag och fikade hos fian, sen skrivit klart de sista på tentan, blev inge bra alls, men de får bli vad de blir. Åkte och tog en poststämpel på ica i tron om att sista hämtning av post var kl 18.00, men ne kl 13.00 har de ändrat tiden till, jävla nötter. Så tar bilen till Etuna imorn tidigt, tentan ska vara inne 07.59, en jävla tid de oxå.

Men de blir tidigt i säng ikväll, blev sent inatt och lite för mkt dricka.... Jag är sjukt trött.

turen kan vända.

Tog tåget vid 12.09 till Katrineholm. =) Läste mitt horoskop på tåget "Gör något du velat göra, chansen kanske inte kommer igen" Kände att jag var tvungen att lyssna på de. :P

Väl i stan, fick träffa min saknade familj + hund. Sen blev de stan med jessi, emma w och erik. Shopping och fika. =) Träffade även emelie en sväng, länge sen nu. =)

Ja, och som jag sagt tidigare, vad är de killar har för specialitet, känner av när man tänker nej. Turen vände, de blir bio ikväll. =) Mysigt.

Jaja. Umgås med familjen en sväng. Bye bye!

its breaking my heart.

skriva, skriva, skriva och tentan är inte klar ännu. Men jag orkar inte mer ikväll. Min hjärna orkar inte rättare sagt. Fattar ju inte ens vad jag skriver.

Tänkte ta mig upp vid 8 imorn, ta en dusch, göra sig iordning, försöka skriva lite till och sen bege mig till tåget vid halv 12. Brukar säga att jag ska ta mig upp då men det är sällan det blir så :P Men nu har jag ju någonting att se fram emot ist för en dag med endast plugg i sin ensamhet. Haha.

Ibland räcker de med att ta ett beslut så har man kommit långt på vägen. Äsch jag orkar bara inte engagera mig längre, får ju ingenting tillbaka. Så härmed förklarar jag detta vara ett avslutat kapitel i mitt liv. Hur svårt och jobbigt de än är. det gör ont att behöva säga hejdå till något bra o fint. Men ibland tyvärr ett nödvändigt måste.

En kopp te och lite sömn så det blir fredag =) Natti natti.

torsdag

Jaha, då va de redan torsdag. Den här veckan har gått förvånansvärt fort faktiskt. Faktiskt känt mig glad för en gångs skull. Det kanske bara behövdes att prata med mamma, få ut det, och veta att hon finns där.

Ja idag var det tvätt på schemat. Massvis med tvätt, och de lyckas aldrig bli torrt i den där tvättstugan :( Men men. Sen har jag vart nere på viktväktarmöte, -0.7 = -8,2 kg sammanlagt. Och hade inte tänkt stanna på mötet men var så illa tvungen, de har ju börjat med någe nytt, propoints ist och material fick man inte förnst efteråt så stannade iaf. Glömde självklart plånboken hemma så hem och sen iväg o handla lite.

Och nu sitter jag här, ska sätta igång och skriva klart tentan, den ska bli klar idag om jag så ska behöva sitta till kl 02.00 inatt. Men de brukar ju gå bra när man väl börjar liksom. De jobbigaste är att man måste gå efter APA manualen som den så fint heter, mycket med att skriva referenser i texten o sen även livrädd för att åka dit för plagiat, är de nära böckernas text kan man åka dit. Och då hamnar de ju hos en jurist eller vad de nu är som granskar om man fuskat medvetet eller inte. HJÄLP!

Insett att jag inte är en morgon/förmiddag människa, är så trött så jag inte kan hålla mig vaken när jag är hemma, jag kommer alltid igång på em och kvällen. De är lite segt när de gäller skolan eftersom man egentligen inte har någon lust att sitta med de på kvällarna, men vad ska man göra när man bara somnar i böckerna annars. Haha. Någon som har tips kanske?

Pratade även med min kära pappa, försökt få tag på honom i flera dagar, men han hade haft de lite stressigt. Han skulle sätta in pengar för upplåsningen av telefonen (den han fick av mig i farsdag present, de ni) ;) sen frågade jag om pengarna jag är skyldig dem, men de fick jag sa han. Gud så underbart. Då var man skuldfri då :) Hihi. Tack pappa!

Hade tänkt luska lite ikväll, men de gick inge vidare. Fan då. Kankse dumt att tänka så, men de är min enda chans faktiskt. Jag vill!!

onsdag

Jahapp, idag har jag städat och pluggat, de går väl framåt men mycket kvar endå. Men jag ska fan hålla de jag sagt, fredag ska jag vara klar.

Ringde vårdcentralen imorse, men nya riktlinjer, får ingen hjälp med min hals om jag inte har feber, vilket jag inte har. Men att jag dras med förkylning hela tiden spelar ingen roll tydligen. Glömde fråga om jag kan träna, för jag vill verkligen börja igen, forma kroppen lite :P Jaja, de går väl över så småning om och jag tänker träna endå, får jag hjärtmuskel inflammation eller nått så skyller jag på att jag inte fick någon hjälp.

Imorgon är de tvätt, viktväktarna och plugga sen på fredag bär de av hemåt igen. Tar nog tåget vid 12.09 så man är hemma skapligt. =) Hoppas på att helgen slutar bättre än förra.

Ja, de var väl allt för mig idag. Tittar på Greys, plugga, sova.

jag har en längtan.

Ja, kunde inte sova inatt häller. Ärligt talat smäller jag av snart, jag orkar inte ligga varenda natt såhär, försöker med allt, men de enda nätterna jag fått sova är när jag har alkohol i blodet... Inte en utväg kanske men ibland känns de fan så. Haha

Ja, annars då, har inte hänt ett jäkla skit idag, skulle ta mig upp tidigt, men orkade inte eftersom jag somna runt 4. Sen har soffan vart min vän. Ångest över tentan har bara växt sig allt starkare. Tog mig i kragen och lagade lite mat och diskade iaf. Sen kom huvudvärken. Tog mig en kopp te och den försvann så ska ta tag i skrivandet nu. Ska iaf skriva några meningar idag om jag ska vara nöjd.

Om Johanna med familj åker till Thailand under julen kommer jag bo där de 2 veckor jag är hemma, vara katt och fiskvakt. Lite skumt när min katt är någon annan stans, men han kommer ju bo granne med mig iaf. Haha. Han ska ju vara hos emma under de 2 veckorna.

Imorn ska jag aif upp och ringa farbror doktor, hoppas jag kan få en tid. Både för de ena och det andra. Men de är ju självklart, halsmandeln är inte lika svullen som i vanliga fall, bara för att jag ska söka för de nu, de slår aldrig fel. Haha. men jag ska överdriva, annars får man bara svaret käka alvedon i 4 dagar så kommer de gå över.... Vilket  de inte alls gör, har provat....

Ja annars sker de just ingenting, längtar till fredag. Saknar min plutt, hon är hos mamma.


måndag

Jaha, snart denna dag gått oxå då. Sov illa inatt, i vanlig ordning men iaf. hehe.
Åkte med Gerhard till Eskilstuna, plugget. Seminarium, men idag gav de riktigt mycket, pratade om tentan och så. Så de känns lite lättare, se andras perspektiv på saker. Åkte hem, pluggade lite, sov...
Fick ett samtal av M, min oro var inte helt i onödan. Hoppas de ordnar sig, men jag litar inte på dem ett dugg.

Ja sen har inte mkt hänt alls faktiskt. Sitter här med en kopp te, ska väl strax ta och hoppa ner i sängen. sova lite så man är pigg och utvilad imorn, för då ska de pluggas.

Jo just, ringde en tjej om zixten. Vi bestämde ingenting, hon skulle fundera lite, vilket jag tyckte lät vettigt, men om han nu skulle komma dit lät de som ett bra ställe, hon hade 2 hundar och van vid djur, inte katter dock men han är ju inte så svår. Hon var ute efter en kattunge egentligen men såg honom och kunde inte motstå min bedårande söta katt. Ja fy, nu kändes de så verkligt. Älskar verkligen den katten, faktiskt få katter som satt sig i hjärtat på de sättet, blonder, bebis, misch och nu zixten. Det kommer göra riktigt ont i mig när han flyttar, men man får inte vara egoistisk, han är värd så mkt mer.  =´( Ne fy usch jag vill inte. Något man verkligen tycker om här i livet måste man lämna bort. Men jag verkar inte ha något annat val.


söndag

då börjar denna dag lida mot sitt slut oxå då. Ska bli så skönt att sova, jag älskar att sova nuförtiden. =p

Började med att jag inte klev upp förnst vid 13.00 ungefär, gick bort till fian på kaffe. En massa snack om allt och inget i vanligt ordning, sen vid 16.00 var de käk hos mormor, pizza :D De va mums.

Så hem och började plugga, skrivit och skrivit men inte alls nöjd. Aja har gjort lite tills seminariumet imorn iaf så har jag ju en vecka till på mig att finslipa. Hemtenta vecka, då gör man inget annat än att plugga veckan framåt då. Men har bestämt mig för att jag ska vara klar tills på fredag, med ev småändring under helgen men de mesta ska vara klart.

Kommer ju vara hundfri under veckan så behöver ju inte ta mig utanför dörren om de är så, jo en sak som måste göras, tvätta. Missade ju tiden idag.

Ja, vad har annars dagen innehållit, lite tjaffs och tårar, lite glädje oxå. Var nära på att de blev en sväng till Norrköping men nä. Inte denna helg häller då. =(

Ja, haft ont i kroppen, tror de beror på sängen jag sover i, världens tunnaste bäddmadrass, så när jag flyttar hit ska jag köpa mig en ny, för de här går ju inte. Jo och vart skakis halva dagen typ, konstigt när jag inte drack så mkt endå igår, men saken är den att de blev ju inte direkt bättre när jag snodde lite astmaspray av mormor, är ju van vid den men nu de va ju helt otroligt, bena bara skaka. Haha. skumt.

Nä sova var de. Natti natti.


think twice.

måste säga att hela dagen har varit skum. Vaknade upp imorse, så ringde syster och sa att de snart var dags att åka, hon skulle köra mig hem, men jag bryter ut i tårar. Mamma kom hem och såg mig, så blev de bättre.

Åkte vidare till Eskilstuna. Promenad i skogen, te och käk. Sen började jag få ångest igen för att sitta själv under kvällen, slutade med att jag åkte med tillbaka till K-holm.

Bort till emma. trevligt, men slutade som fester brukar. De vandrade ut och jag hem i väntan, men kom aldrig iväg, hatar när folk strular :( Jag ville ju verkligen. =`(

Tårarna som spön i backen igen och mamma hittar mig, pratade en massa, kändes skönt att prata med mamma, hon förstår endå men ser bara den utvägen. Kanske de som krävs. Så här kan jag inte ha det iaf. Men jag vet inte hur man gör? Men mamma har lovat att följa med mig iaf. Skönt att slippa behöva vara själv i allt. Har ju inte tidigare känt att folk förstår allvaret, men som syster sa "du är bra på att dölja det, du är ju alltid glad"

Fick mig just ett samtal från en västeråsare, Haha. Aldrig pratar med människan på telefon så de där samtalet kändes mest skumt.

Och så tog jag mig ett jobbigt beslut idag, men för hans skull. Jag älskar honom mest på hela jorden, mina djur betyder allt för mig, men han är värd så mkt bättre.

Ne försöka sova lite kanske. natti natti.


fredagkväll.

En del av mig önskar jag hade stannat hemma idag faktiskt, dragit täcket över huvudet och sova!
Men samtidigt är jag så uttråkad så vill bara göra nått, har ju lite förslag men. Jag vill något helt annat, vilket jag inte får så känner mig ganska onöjd just nu.

Nä kanske ta sig en grogg eller nått...



stand by me.

Ja nu sitter jag här och väntar på en kopp kaffe, händer inte ofta att jag kokar kaffe till mig själv men ibland så. Kaffe är med socialdricka för mig, eller jag vet inte, hemma själv är jag inte alls sugen på kaffe men jag vet t.ex. när man jobbade, då var jag bara tvungen att ha en kopp på morgonen när man kom dit, annars var hela dagen förstörd, konstigt de där :P Och i skolan måste jag med ha kaffe, annars får jag abstinens. Haha

Ja, vart i skolan idag, gick så bra så, men undrar om min lärare tror att jag är stum, säger inte mkt. Ja och nu sitter jag här och väntar på att gerhard ska jobba klart så man kan åka hem till Katrineholm. :)
Funderar på om man ska ta sig till norrköping och fira Hugo som fyllde 4 år igår :)

Borde väl egentligen skriva lite textanalys men fan så tråkigt....

nä. Jag får ont i magen av att vänta :P

torsdag

Ja somnade kl 05.00 imorse, fan nu är jag riktigt trött på att inte kunna sova. Samma sak varje natt i 2 veckors tid med undantag fre,lör då jag hade alkohol i blodet. Fan inte ska man behöva supa för att kunna sova, de är illa, riktigt illa. Jaja, nog om de...

Syrran ringde förut, och sa att Gerhard ev skulle hit imorn, så då åker jag med honom hem och så kör hon tillbaka och umgås med mig på lördagen =) Lät som en mkt bra ide, men ska inte ropa hej innan jag vet nå. :P

Började städa förut och så tänkte jag, men gah jag städa ju i måndags som en tok inte behöver jag köra en storstädning idag igen, så blev att fixa ordning i käket så gav jag upp :P Byta sängkläder och ta mig ett bad ikväll var de jag ska göra. =)

Måste sätta igång och komma på en fråga till seminariumet imorn oxå, men vafan. Och börja med textgranskningsuppgiften som ska vara klar på måndag. Såååå seeegt!

Men nu har jag tagit mig i kragen så ska ner på viktväktarmöte för första gången på flera veckor :P Mors goodbye!

forget about you.

Klockan går sakta. Känns som att den står still, tycker klockan kan närma sig nio så att jag kan gå ut med ziza och gå och lägga mig....

Pratade med pappa förut, verkar inte behövas som kalasvakt i helgen så blir väl kvar i Eskilstuna, kommer krivera, hoppas någon snäll själ vill komma och hälsa på.

Känner mig tom... Jag har ont i huvudet oxå. Har ingen annan att gnälla för så får bli i bloggen. :P



Har så mkt funderingar över allt. Ett stort problem med mig, tänker så mkt tillslut vet jag inte vart jag började. Och som Mackan sa "En liten sak blir ett enda stort världskrig för dig" Sant, även om de han tycker är lite inte är de för mig, hade jag inte haft de jag har i bagaget så hade de kanske inte vart så mkt för mig men nu är de de, de är ju inte bara de som sas som är något utan de blir mkt annat för mig oxå. Större funderingar, som vad är meningen med saker o ting?

Och en annan sak han nämnde då vi prata var att han tycker att så fort de händer nått så ger jag upp och flyr, som tex med de här med att flytta hem. Ist för att kämpa och ta tag i det, men jag menar nu handlade de ju först om ekonomin som jag inte får ihop, men efter mitt beslut kom jag ju underfund med att jag kände mig ensam oxå, men de är ju inte den största anledningen till varför jag flyttar tillbaka. men ärligt så saknar jag ett liv, mina vänner. Kunna göra saker spontant, ist för att sitta här och ruttna i min lägenhet.

Men nu funderar jag mkt över min katt, ska ringa Eivor imorn och fråga men jag tror starkt att jag får ett nej där. Jag vill inte göra mig av med honom, någon som har förslag? Nog för att Lina sa att hon kunde försöka, men hon har redan 2 katter, ska de trängas i en 1:a då?

jaja, nog med funderingar för idag.

onsdag

Ja, i söndags for jag till markus, mkt trevlig kväll, mat serverad och vin på de =)
Men kvällen slutade inte lika bra, tårar tårar. Men endå skönt att ha någon där som kramar om en. =)
Jag förstår, men endå inte. Varför måste allt gå så fort? Kan man inte bara vänta, låta de ta tid o känna efter ist. This time it was bigger... Börjar verkligen fundera vad är meningen med allt?

Måndag morgon hem till k-holm igen, mamma skjutsade hem mig till etuna, skönt de med att få vara ifred lite. Hade en diskussion med markus, jobbigt att höra dessa ord, men de är ju samtidigt sant. Men allvarligt vet jag inte vart man ska börja? Är så mkt enklare att ligga här och skita i allt...

Tisdag, skolan. =) Fortsatte plugga när jag kom hem så fick endel gjort igår.
Men värre idag... Läst några sidor men inte alls vad jag borde... som vanligt.

Tog mig i kragen och gjorde mig lite mat iaf, efter 2 dagar utan. Bra där. Men snart är unga mödrar slut, ska ta ut pluttan på en liten promenix och sedan försöka ta tag i saker.

bye  bye!

helgen

Jaha, då har även denna helg snart gått då.

Fredagen: Tenta, gick skit. Blir mest sur på läraren som säger en sak och gör en annan :( Sen iväg till pagoden och sa upp lägenheten, så hem till en sovande markus. Gjorde oss iordning och for iväg till Katrineholm. Lät Tyson och Ariel leka lite men arial var mest grinig. Så kaffe på de, så for M iväg och jag hjälpte mormor med lite ärenden, sen hem, käkade lite mat med mamma, gerhard och mormor. Sen kom Jessica, vin och en massa snack. B.l.a. om skillnaden mellan killar och tjejer, fan så vi skratta. Och grannen som de tog 5 min av att försöka komma in, hitta rätt nyckel och inte ens de lyckades, dörren öppnades tillslut innifrån. Haha illa att vara så full.

Lördagen: Upp tidigt och for iväg till Örebro med pappa, casper och Hugo =) Fick mig en stickad halsduk och mössa av syster =) Så fina så. Används flitigt nu kan jag säga. Sen hem, käk med mamma, gerhard och mormor, världens lyxmiddag, förrätt, varmrätt och efterrätt, öl o grogg på de, sen dusch o fix, for iväg till jessi och sen vidare till ciissi. Så trevligt så. Och så statt. Ingenting speciellt, rätt dåligt med folk faktiskt.

Söndag: Sov, sen iväg till fia på kaffe sen till emma o drack en till kopp, och sen hem, käkade mat med mamma, gerhard och mormor. Sen for jag iväg till Linköping. Fått mig ett glas vin och blivit serverad mat, så klagar inte alls :P Bättre än så kan man inte få de. Haha Sitter här nu framför varsin dator i vanlig ordning, ska väl försöka få i mig lite chips o dipp (var hundra år sedan) sen blir de nog sova ganska skapligt. :P

Ne, inte tid med de här nå mer.

surmus.

Jag är verkligen en negativ person nu förtiden. Knappt så jag orkar med mig själv. Haha

Ikväll har jag riktigt jävla tråkigt, spelar ingen roll vad jag gör så blir jag iaf inte nöjd. Tog ett bad, fixa o dona, plocka ögonbrynen, försökt titta på tv, setat här, pluggat, men de går inte, jag kan inte koncentrera mig på något utav de, tyvärr kan jag inte sova häller eftersom jag har min lilla hund att gå ut med sen.

Tur M kommer imorn, sen är de bara torsdag sen får jag åka hem. hoppas de finns några som kan pigga upp mig lite.

Nä fy jag tror jag dör. Bye bye!


live as it was your last day.

Ett bra motto här i livet...

Jaha, idag känner jag mig på bättre humör, vadå bergodalbana :P
Vart i skolan, en kort föreläsning sen grupparbete, diskussion om arbetslivet, en bra uppgift då de faktiskt handlar om vad vi kanske kommer arbeta med senare. Kändes roligt, kul att lyssna på allas erfarenheter, men som de alltid brukar bli så halkar man in på något annat ämne, men de är bara roligt. =) Denna gång om dominanta människor, vänner framför allt. Då var jag tyst men kul att höra folk med liknande erfarenhet.

Men känner mig lite mosig idag, förkyld men även veckan innan den roliga veckan och då brukar jag känna mig mosig o konstig, ja, inte nog för att man ska ha 1 jävlig vecka i månaden utan de blir alltid 2, nog för att jag brukar må bättre när det väl kommer men de är endå jobbigt.

Har även sjukt ont i axlarna, de strålar till o med fram i armen och bröstkorgen, hoppas M kommer någon dag för då får han massera ordentligt, vare sig han vill eller inte :P Haha. Ja man får skylla sig själv om man är duktig. Haha.

Tycker de är väldigt spännande med kroppen och dess signlar, kom och tänka på över ett år sedan, så fort jag drack alkohol gick de otroligt segt, fick aldrig i mig något typ och de tog emot ordentligt att dricka, men det hade ju sina förklaringar senare, de fanns en anledning till det, något man inte alls tänkte på. Äh jag tycker att de är riktigt häftigt, man måste lyssna på sin kropp för den säger oftast mer än vad man tror.

Ska försöka sova en timme, sen plugga, plugga, plugga, omtenta på fredag och massor att läsa.

Kan inte sluta fundera på varför det blivit såhär? Kommer de sluta som de alltid gör? Jag tycker inte om att du visar dom tendenserna. :( Varför måste man bli konstig och börja ignorera? varför inte bara prata om saker? Hur svårt ska de vara egentligen. Ja de stämmer iaf att killar och tjejer är från olika planeter, är nog inte meningen att man ska förstå varandra. så är de bara. Men jag ger det tid. Jag vet att det behövs i detta fall och jag tänker inte bara lägga mig ner och ge upp. Jag inväntar, ger det en chans. För jag vet att bakom detta finns det en ärlig person men omständigheterna är som de är.


goodbye my friend.

Gjort idag, legat på soffan och pluggat, läst läst läst så ögonen blöder. Men så gör mitt hjärta oxå.
Kan man få sova och vakna upp en perfekt dag, då allt ordnar sig, då livet får i rätt riktning. När är de min tur?
Djupa frågor men jag undrar verkligen vad livet vill utav mig? Hur mkt ska man behöva stå ut, och varför all denna smärta, kommer de bli bättre? Finns de någon mening?

Jag är så less, riktigt less. Så trött. Även de bästa visar sig motsatsen.

Jävla huvudvärk. väntar 10 min sen blir de en sväng med hunden och sängen. Låt mig få sova inatt snälla! Dessa sömnlösa nätter... suck. I lördags kände jag mig trygg, då kunde jag sova. Själv är de för mkt tankar som snurrar. Tycker inte jag tänker så mkt egentligen, men omedvetet kanske jag gör de.

Imorn är de skola, föreläsning och seminarium. sen hem och plugga, läsa och omtenta, de är fan mycket nu alltså. Har pluggat konstant sen 11.30 idag typ, men känns inte som att de händer någonting.

Du vackra fe, men trollspö, vart är du?! Ne, godnatt!

Im falling apart...

söndag

Denna helg blev bättre än väntat :P Fredagen, låg bara hemma o tråka, kunde absolut inte sova. Men morgonen därpå ringde syrran och ville komma hit =) Fikade lite kaffe och te först, sen blev de en promenad bort till hundrastgården, tränade och busade lite med zizan. Sen tillbaka hem, lagade lite mat och pratade en massa. =) Så blev de att följa med henne hem till k-holm helt hastigt och lustigt =p Hade en jätte trevlig dag med syster yster iaf. Tack tack =)

Så lånade jag mammas bil och åkte vidare till norpan, blev lite filmer och så. Mys. Men förvirrad. Inte som de brukar, de känns fel. Men jag ska sluta vara jag, jag ska vara likadan tillbaka, dags att få kämpa lite för mig med.
Ja idag åkte jag en sväng till min kära pappa, fars dag ju. =) Åkte till lekhuset med vildarna. Lite gnäll o sura miner. Hehe. Pappa tittade på någon söt gungstol till bebisar, och A säger: Någon sån ska vi inte ha, söt men den får vänta tills nästa. och tittar självklart på mig. A tillägger: Men de får vänta några år eller så ;) Haha. Sen hem till pappa och drack kaffe.

A: Vad du har gått ner i vikt emma, syns verkligen.
Jag: Tack tack =)
A: Jaha, är de kärleken lr?
Jag tänker: (Om de endå vore så. Haha)

Ja sen vidare hem till k-holm. Så kom emelie och skulle klippa familjen så jag passade oxå på =) Sen blev de mat och lite tjat och flört så fick jag låna bilen hem till etuna :) Hihi Ibland har man tur. ;p Vilken tur att man har sina föräldrar. Älskar dem, vad skulle man göra utan dem?!!!

fredag

Hade föreläsning idag, gick så fruktansvärt segt, trodde de aldrig skulle bli kaffepaus och efter de att de aldrig skulle bli lunch. Käkade mina mackor sen iväg till pagoden och lämna in studiebeviset och sa upp lägenheten, måste tillbaka med rätt papper nästa vecka bara.

Ja sen var de seminarium på em, gav mig absolut ingenting, sitter bara där och känner mig så förbaskat korkad, alla har så smarta tankar och jag kommer inte på något, och tänker jag så är de inte alls i närheten av deras kloka ord. Så klockan gick väldigt sakta, väldigt. Minutrarna kändes som timmar. Men äntligen var klockan tre tillslut.

Hem, legat på soffan typ. Kände mig helt off förut, en eldsprutande drake,  men min kära vän Johanna räddade nog min kväll, tack snälla vännen, du är guld!

Pratade med syster förut på dagen, kom o tänka på en dag i helgen, var nog länge sen jag kände den känslan, när man vaknar upp mitt i natten, med ett leende, och känner att man skulle kunna ligga vaken hela natten och bara titta på den andra personen. För mig är det äkta, men jag är rädd.

Jävla fucking tråkhelg. Plugg plugg plugg. Morsgoodbye!


så kan de va.

jorå så att...
Idag har de städats, tvättats, pluggats, sovits. Typ min händelserika dag.

Tagit mig ett beslut tillsammans med La familia om att jag flyttar hem iaf, Gerhard är alltid så snäll och positiv, men mamma däremot lät inte lika munter, hon ser allt negativt bara, de kanske inte ens bor kvar i huset men tar steget imorn att säga upp lägenheten iaf. Sen får vi se då. Ett problem är min lilla katt, tänker inte göra mig av med honom, måste bara hitta ett extra hem till honom för ett tag. Har ju 3 månader på mig att spåna vidare iaf.

Så pratade jag med papsen oxå, fick låna lite pengar som tur är, tack snälla pappa =)

Ja, annars är allt upp och ner. Nu ska de sovas, imorn ska jag plugga, ta mig i kragen och åka ner till viktväktarna och till pagoden och säga upp lägenheten.

natti natti.

Can you hear me, can you feel me?

Jaha, känns som en måndag idag, så trött. Inte van med skola på tisdagar :P Haft introduktion till pedagogiken idag, denna gång känns det som att de kanske kommer vara lite mer begripligt. Vi tittade på filmen blåögd, riktigt bra faktiskt. Känns som att det kanske inte riktigt är så extremt här i Sverige men nog allt förekommer denna diskriminering och makt.

Jaja nog om de, hem och tog ut zizan på en promenix, mötte en hel del hundar, men en pudel eller va de nu va, svart och med lugg så att man inte såg ögonen, ziza var riktigt tillbakadragen, vaksam och ville inte alls leka, måste vara att den va just svart och man inte såg ögonen för de kan ju bli osäkra då. För sådär brukar inte hon vara.

Ja sen blev de lunch och ringa lite samtal, försöker få ordning på min ekonomi.
Men just nu blir de nog inte någe extrajobb, känner mig så fruktansvärt osäker och inåt, precis som jag blir när jag inte mår bra. Känner mig bara ivägen, men vet ju att det inte är så men jag blir sån. Vill helst vara osynlig.
Gå i ide skulle jag vilja göra. Kan man göra de? :P

Sitter och lyssnar på Evanescence, länge sen.

Skulle behöva prata med någon, känner inte igen mig själv längre, mina tankar tar kål på mig. Jag har iaf viljan men det finns inga pengar. Jag vill få iordning på min hals, så trött på att vara förkyld och ha ont i halsen, men igen, de finns inte pengar. Ett förbannat stort bekymmer just nu.

ännu en gång kommer detta skita sig, varför lägger jag ner energi. Borde jag inte fatta? det finns ingenting där. Men jag orkar inte igen.

Ne, sova kankse.

jävla skit.

Igår for jag iväg på lite äventyr :) skönt att vara ensam en söndagkväll för en gångs skull, blev någon tecknad film, vad den nu hette, men bra var den. :P Sen public enemy. oxå bra, men såg aldrig slutet då ögonen började gå i kors. Haha. Ja jag kan inte få nog, saknar redan :(

Ja, klockan 6 imorse åkte jag hem till k-holm, trött som fan. Vaknade aldrig till liv häller. Skjussade ariel till dagis och mamma till jobbet sen skjutsa gerhard hem mig till etuna igen och jag slockna på soffan några timmar, så skönt så.

Promenix med ziza sen till apoteket, kostade lite mer än vad jag väntade mig så nu är jag i princip luspank, bra där, bara början på månaden :(

Ja, och för de andra undrar jag vad i helvete jag gett mig in på, jag vill inte bo här. 2 år och 2 månader kvar, jag kommer gå ihjäl. trivs inte för fem öre. Hjälp mig någon! Någon som vill ha mig, en hund o en katt som inneboende?

Och inte ett skit på tv häller, sova ist kanske. Ge mig lite positiv energi! Bye bye!


söndag

Jaha, igår var de middag på verona med familjen och mormor. Jätte trevligt =)
Sen fortsatte jag, mikis, sofie och cissi till aline där det rullade in en massa folk.
Sen gick de ut men jag fortsatte hemåt, var så fruktansvärt bakis, kom aldrig igång riktigt, så kände inte för att gå ut. men hemma hade jag så fruktansvärt tråkigt så gick till A en sväng o kollade på film.

Idag har inte mkt hänt, ska iväg en sväng ikväll :) mys!



Får se om jag hinner med en kaffe och jessi sen, vore trevligt =)
ha en trevlig kväll gott folk, de ska jag ha. Bye!