nära hjärtat

Underbar låt <3 kanske inte den bästa kvaliteten men endå.


sweet

Jaha, var en sväng hos mormor och hjälpte henne upp med gardiner och lite sånt. =) Sen iväg till fian och tog en snabbkaffe sen bar de av till sultans på ännu mer kaffe, nu får de räcka med kaffe för idag.

Fan, skulle vart ute igår :P Missade ju nått tydligen, men vafan fick mig en fika idag endå så nu har jag nått att leva på ett tag ;) Dreaming in colors.

Jaja, nu ska vi iväg till verona, mormor bjuder oss på käk :) Sen blir de väl en sväng till Aline, tråkigt att cissi inte mår bra, hade ju gärna velat ha med henne men men.

Hm. Ha en trevlig ikväll gott folk!

lördag

Ja igår var de tenta, vet inte riktigt hur de gick med det. Känns så jobbigt när man sitter o pratar efteråt och alla pratar om vad de skrivit. Men förhoppningsvis ett godkänt.

Sen blev de hem, packa o lite sådär sen kom makkan och hämta upp mig o ziza.
Så lekte tyson o ariel lite och kaffe på de =) Fick någon underlig känsla som sa nej, jag vill inte att du åker. Känner att jag verkligen har hittat mig en vän där. Sen fixa naglarna.
Så bort till dessan för lite middag med henne, johanna och alec, så trevligt så =)
Blev en massa diskussioner om allt och inget, så trevligt så. Så bättring tjejer!

Sen ville varken jag eller Johanna avsluta kvällen där trotts att kvällen var över 01.00 så fortsatte bort till mamma, tog en öl och snackade lite till. Så himla trevligt. Det har jag saknat!

Tycker allt är så konstigt, varför fortsätta? Och börja snacka en massa annan gojja?! Fruktansvärt onödigt, och om de nu hade varit så, ska inte vännerna finnas där då? Jag hade defenetivt inte uttryckt mig så dumt iaf. Kanske ligger någonting annat bakom? Det kanske är en frågan man skulle ställa sig ist för att slänga ur sig något så fruktansvärt dumt. Men allvarligt är jag glad av att veta. =) Bara bevis på vad man har och bör vara rädd om.

Vaknade imorse, spydde som en räv, ingen aning om varför, kände mig inte bakis eller så, men efter några timmars sömn till så känns de bättre. Ska ta o göra mig iordning och sen till mormor o hjälpa henne =)
Bye bye!

we are drowning.

Jaha då börjar den här dagen lida mot sitt slut oxå då. Full rulle men de gillas.
Först när makkan hade gjort sig iordning, mer fåfäng än vad jag är. Haha. Tycker de är lite kul med killar som är de, de gillas så länge de inte är för mkt så att säga, men lagom är bra :) Åkte vi iaf till willys, 700 kr fattigare, men nu har jag mat så jag borde klara mig en månad framåt, minst.

En annan sak, för ett bra tag sen skrev någon något som gjorde mig väldigt orolig, jag funderade mkt på vad de kunde vara. Och jag hade rätt. Men personen tar de inte på allvar så jag känner mig lite orolig över de, och jag borde själv tänka efter en och två gånger på vad jag håller på med. Jag vill inte sluta där!

Ja, sen hem igen. Så åkte herrn iväg till sthlm och jag började städa för fulla muggar. Tvättade och sådär, gjorde till o med rent fläktfiltret :p Ja så kom fastighetsskötaren och skruvade fast en kontakt ordentligt, tittade på min spis (plattorna flagar) och upptäckte även att lampan som ska sitta i köket är bortslitet så förhoppningsvis blir de fixat, men de verkar väldigt bra och måna om sina hyresgäster. =) Han lekte lite med ziza och så fick jag lite bastning för att brandvarnaren inte kommit upp ännu, ooopsss. Haha. Han skulle prata med någon nisse och ev komma upp imorn så får vi se om de gör något åt de, för mig spelar de ju ingen roll att de ser ut så men tänker på om det vore någon fara.

Ja sen blev de matlagning, hasselbackspotatis med fetaostfylld kyckling, men det blev inte i närheten så gott som när fian gör de. hehe. Så efter de var de bullbakning på schemat.

Jag är så fruktansvärt förvirrad, ena stunden är de bra och ena stunden känns de skit. Efter förra torsdagen har allt blivit så skumt. Skickade iväg ett meddelande, personen i fråga har ju varit väldigt ärlig redan från start och då tyckte jag att jag oxå skulle vara det. Men när man inte får något svar börjar man fundera. Då känns de som varför i helvete skulle jag göra så för. Men de kan väl inte bli värre än vad de är egentligen och jag blir knäpp på att ha det såhär. Men varför sluta vara ärlig? Är det någon så säg ist. När ska allt bli bra? Saknar dig. funderar mkt, tvivlar på mina egna funderingar, tänk om de är så att jag tror därför bemöter personen så och personen i sin tur svarar genom att bete sig precis som jag tror. Vore ju riktigt illa om de vore så. :(

Ne, om man skulle försöka konsentrera sig på morgondagen kanske, inte så lätt när hjärtat värker, känns som en snara runt mig. Men tenta imorn, fokusera kvinna!

Sen hämtar makkan upp mig och så bär de av till K-holm, mat och vin med johanna och the twins :) Ser fram emot de, evigheter sen sist.

torsdag

Jaha, då va de torsdag då, dagen innan tenta, dagen innan helg. =)

Lagade lite mat igår som markus fick äta några timmar senare, undra vad gordon ramsey skulle säga om de där stripsen. Haha Sen blev de film, men som vanligt kollades de inte på i många minuter innan de va trötta ögon som ville sova. Men måste fan se till att se klart den filmen någon gång, försökt 2 ggr utan lyckat resultat. Haha

Ja, vaknade kl 6 imorse av att någon jävla idiot stod på bakgården och gapade. Helvete så irriterande.
Men lyckades somna om, men förbannat att ta sig upp sen. Har iaf startat en tvätt och hunnit varit ute med hundarna. Så nu väntar jag på mannen som står i duschen, ska visst raka huvud. Men de ska man väl klara av?
Sen blir de willys för hela slanten, ska bli så skönt att få hem lite till kylskåpet. Hihi. Sen blir de plugga och städning.

Berättade om mitt problem över morgondagen, sa då "Jaha ja men då får jag väl åka förbi här och hämta upp dig" Hihi vilken snäll vän jag har som åker omväg från sthlm för att plocka upp mig o ziza. :) Så de har löst sig.

Fastnat för Whitin temptation feat chris Jones - utopia

Ha en bra dag gott folk!

onsdag

Jaha. Världens tråkigaste kväll igår, som tur var de fanns de en massa tv att titta på.  =p

Ska hem på fredag och frågade min klasskompis om jag kunde få åka med hem, men hon ville inte ha en hund i bilen, så himla surt, hade ju vart perfekt att slippa tågjäveln. =(

Nu ska jag sätta mig och plugga till tentan på fredag, men de känns bättre denna gång. =)
Ikväll kommer M, ska väl försöka flörta med honom så att vi kan åka och handla lite på willys, de ekar i mitt kylskåp. Haha

Har ordnat så snirre kan vara hos emma under julen, så skönt :) tack så hemskt mycket. Då kan jag åka hem under de två veckor vi inte har någon föreläsning.

Ne, plugga va de. Bye bye!

det finns mirakel, och för mig är det faktiskt du.

Japp, tog mig till skolan imorse. Hm. De va jag o karin och 3 till som dök upp, illa illa. Frågestund, gav inte så mkt men då har man iaf vart där. Sen satt jag och Karin och pluggade sen blev de en sväng på stan. =)
Hämtade även ut tentan som skrevs för mindre en än månad sen, hm 4 poäng. Vet inte riktigt hur jag ska förklara de, riktigt illa är de iaf. Haha. Men den fixar jag den 13/11 ist :)

Ja så kom jag hem och fick damp på mitt internet, ringde ett x antal gånger till 3 kundtjänst, fick lite instruktioner som verkligen inte gjorde saken bättre. Efter 2 timmar gav jag upp och tog cykeln ner på stan, in på 3 och bad dem fixa felet och de gjorde de. Men de va lite jobbigt att stå där inne, två karlar, dunkade på riktigt ordentligt med musik och tyckte de va riktigt roligt att jävlas lite. Haha

Så nu sitter jag här med min älskade dator. =)

Ja, de va något annat jag skulle skriva, men vettefan vad de va längre.

Har lite disk och plugg att ordna för kvällen, sen är de ju desperate housevifes och sen brothers and sisters :)

Jo, anette ringde igår, ville fixa mina naglar, gratis :) Då ställer jag självklart upp. Haha. Hon måste träna lite innan hon gör slutprovet. Men denna gång blir de med mall ist för tippar så de lär väl ta en evighet. Haha

hjärnsläpp.

Tjoho. Plugget idag. Intressant föreläsning om övertalning, om hur tex försäljare får oss att svara ja med olika knep, riktigt intressant. Hädanefter blir de ett NEJ! Haha.
Så satt jag kvar och pluggade med brudarna, alltid en massa diskussioner om allt och inget.
Så hem, setat och pluggat sen dess, men nu gav jag upp, mina ögon går i kors och min hjärna kan inte längre tänka, kanske tar en sväng senare sen men nu blir de vila ett tag.

Fuskade lite och ställde mig på vågen eftersom jag aldrig gjorde de i torsdags, yehooo, 10% är borta och bara 5 kg kvar tills jag nått min målvikt. Detta blev en ny start för mig. Känner mig äntligen lite peppad igen, och jag har sett att man inte behöver vara så överdrivet hård mot sig själv, har ju faktiskt unnat mig oxå.

Nu sätter grannen igång med sin jävla musik igen, nog för att jag spelar musik men måste man överrösta och spela så det bara dånar i hela huset? suck.

Ja jag har väl inte så mkt mer att säga faktiskt. Bye bye!


blinddate.

så skönt att sova, utvilad, pigg o glad. Eller nästan.

Ska snart iväg, hjälp. Jag tycker inte om sånt här, men pratat i telefonen iaf så de känns lite lättare.
De behöver inte vara blodigt allvar, bara en kul grej, träffa nya människor. Men kan jag leva upp till de bra ord fia sagt om mig? Haha. Återstår att se, bra nyfiken på vad hon sagt om mig de är jag iaf.

Sen blir de plugga hela kvällen, ja nästan iaf, one three hill och gossip girl får inte missas. :P

Jag är förvirrad. De va ju så bra, nu känns de som att nått är fel. Men de återstår att se, annars tänker jag fråga vad de är frågan om.

Jaja, hade så trevligt allesammans.

sovdags.

Ja då var man tillbaka i etuna då.
Tog 19.00 tåget, en dubbedäckare, råkade sätta mig på fel plats oxå, blev hänvisad till hundkupen längst fram, hur litet som hälst, inte lätt om folk har stora hundar med sig om man säger så.
Jaja, så blev de en promenad hem. Undra om jag kan gå alls imorn? :P

Kändes faktiskt lättare när jag kom hem, alla tårar var som bortblåsta när jag klev innanför dörren, en befrielse, kändes så skönt så :)

Sova snart var de tänkt, är väl bäst att vara utvilad imorn, plugga och lite annat. Nervös tjej kommer jag vara imorn. Haha Men får ta de med en nypa salt, behöver inte vara så himla allvarligt.

Jaja, natti natti folket.

no more.

Igår var de fart och fläng överallt och det visar sig genom en jävlig träningsvärk idag, ben,lår, rumpa och upp i ryggen. Haha Har nog aldrig gått så mkt i hela mitt liv. :P

Skrev på mina uppsägningspapper, så nu är man numera arbetslös. :( Ja sen blev de en sväng till Johanna, fikade, snackade lite skit. Fick även träffa lilla Lukas som blivit stor kille, inte träffat honom på över en måndag säkert, han har så kul åt mig alltid. Haha Glad att göra någon glad iaf. :P

Hade en trevlig kväll med brudarna i Norrköping igår =) Först förfest med några trevliga nissar, så blev de Hugos. =) Sen fick jag inte riktigt som jag ville. men de ordnade sig ju med sovplats endå.

Imorse möttes jag och emma upp, käkade lite mat sen kom Lena och hämtade oss. Sliten och jävlig idag, ser väl ut som jag haft 7 svåra år. Haha

Tog en sväng till mormor och städade lite. Snackade lite skit och så. =)

Ja, musten flög ur mig totalt. Less på de mesta. Jag vill hem, lägga mig i soffan och dra täcket över huvudet. Vill få ur mig all skit. Saknar. Jag har aldrig vart med om något liknande, få ur honom ur mitt huvud. Vill inte tycka om. Jag längtar hem till katrineholm, men kan inte flytta hem. Jag trivs inte med mig själv. Jag saknar mina vänner. Känner mig så fruktansvärt ensam. Ge mig ett liv tack! Något värt att leva för.

äventyr.

Jaha, då bär de av på äventyr för natten. =) Sitter här o väntar på M som ska plocka upp mig påväg från sthlm, snällt av honom att ta en liten omväg. Sen så blir de att lämna ziza hos mamma över natten.

Imorn tillbaks till katrineholm, träffa chefen och skriva på avskedspappren :( Lika bra och få det gjort, finns ju ingen annan utväg iaf. Hoppas man kan få träffa någon av sina vänner oxå.

Missar föreläsningen, men de får de fan vara värt, ikväll har jag ingen lust att sitta hemma. Defenetivt inte efter samtalet från momor :( Hon tänker på mig och mitt bästa men de blir nog inte katrineholm tillslut iaf, får väl stanna kvar här och försöka. Inte meningen att folk ska tycka att det är jobbigt.

Jaja, nu vill jag åka. "Jag får ont i magen av att vänta" Haha. En söt kommentar från lillasyster när hon var liten. Tycker den är riktigt rolig att köra med :)

Föresten var på ica nyss o handlade, så handla jag cigg och skulle ta fram mitt kort, då blänger kassörskan på mig och säger irriterat legitimation! Då undrar jag om de var en fattasjälv övning, för jag hörde inte ett ljud om de innan från henne, man måste ju säga de om man ska ta fram det. Men hon tyckte att man skulle förstå endå eller vadå? Pucko!

Bye bye!

torsdag

Jaha, tvättat klart iaf. Så mkt mer har inte hänt. Och nu fick jag stoooor beslutsångest. Hålla på o ge mig bra erbjudande, jag vill ju. Men vafan de innebär att jag missar föreläsningen imorn. Inte hela världen men endå.
Jaja, får se om min kära vän vill ta en omväg och plocka upp mig.

Annars vet jag hur denna kväll slutar...

Ja, kankse dags att sätta lite fart med allt i fall att de nu blir så.

Jaja, får se hur detta slutar. Bye bye!


second chance

Här igen. Fan vad jag blivit duktig på att blogga helt plötsligt då. Haha Perioder de där.

Jag blir förvirrad. Jag blev nöjd ikväll men jag fattar inte hur jag ska tolka det. Det var mycket bra ord, men varför en gång till? Hjälp mig, hur ska jag tolka? Varför ens tolka, ta det som det är!!!  Jag gillar dig oxå!!!

Tror jag kommer sova gott iaf, kanske beror på vinet? Haha.

Imorn är de tvätta och plugga som gäller, fan ta mig om de inte blir så. Tenta nästa fredag så de är väl kanske dags att sätta lite fart. Jävla omotiverad trotts att de är riktigt intressant, personlighetspsykologi och socialpsykologi.

Söndagens planer får nog omplaneras. Jag måste stanna kvar här tror jag. Eller jag vet att jag måste men jag vet att jag kommer få mina vanliga helginfall, kommit fram till att jag är en ganska mycket extrovert person, vill att saker ska hända hela tiden, vill ha kryddstark mat osv. Något har jag tydligen lärt mig iaf, skillnaden mellan introvert och extrovert person och hindsiat bias (stavas) att man tror att det skulle hända, tex om jag tror något och så händer det i verkligheten så säger man "jag visste att det skulle hända" Haha, intresseklubben antecknar :P

Nä fy, sova snart. Natti natti.

I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i.

jaha, gick inte upp 9 som jag skulle idag. Hm. tog mig ur sängen 12.30. Illa illa.
Då blev de promenix med zizan sen städa städa städa. Så kom Mr M.
Hade handlat med sig lite mat, men vem fick stå och laga ordning de? ;P Karlar. Haha

Så tog vi en sväng till tunapark och handla lite vin, så nu dricks de vin för fulla muggar. :)
Passade på med lite vardagslyx, ett bubbelbad med ett glas vin :)

Nu sitter man här igen, plugga lite kanske, och sen blir de greys anatomy. Hihi

-Hur långt är de mellan Nyköping och Eskilstuna?
-Jadu 8 mil typ.
-Okej.
-Vadårå?
-Inget =P

Vafan, så kan man väl inte skriva. Nyfiken vad syftet var med den frågan faktiskt, men förmodligen för långt för att tala om meningen så att jag inte skulle bli besviken. Haha. Eller så kanske man får sig en överrasking någon dag (önsketänkande) Haha.

Nä, ta sig i kragen. Bye bye!

there is a new love in town.

Europe - new love in town

Inte hänt så mkt idag, bara klurat och klurat på hur jag ska göra. Men jag tror jag bestämt mig för katrineholm igen. Är inte så kul att vända och vrida på pengarna varje månad, de tar som sagt för mkt negativ enerig från en som behövs till annat. Men kommer vi att klara av att bo under samma tak? Kommer vi inte gå varandra på nerverna? Och inte de minsta privatliv kommer man ha. Men har som sagt några dagar till att tänka.

Kuggade tentan som väntat så kände mig inte så besviken faktiskt. Kämpar på till omtentan den 13 november ist. =)

Det har varit så jobbigt att inte kunna prata av sig, även om de inte är om speciella saker så pratade vi endå flera gånger om dagen om allt och ingenting, helt obetydliga saker ofta men jag är endå sån som behöver prata av mig lite om dagens små betydelselösa händelser. Hehe. Men det har för mig och M närmare varandra, idag pratade vi t.o.m djupt, det hade jag ju aldrig trott. Haha Kommer btw hit imorgon, trevligt med lite sällskap, låter som att vi båda behöver de.

Fick ett samtal från Johanna idag oxå :) saknad.

Ja, man skriver en sak för att få en reaktion, när man väl får den vill man inte ha den. Haha En del av mig vill berätta men vill inte förstöra något så jag valde att hålla tyst om det denna gång. Men känns som att de hade en positiv inverkan. Kanske vi får se :) "Den som lever får se"

Känner förmodligen någonting annat imorn, allt går bara upp och ner. Bergodalbana. Tror de beror på någonting helt annat som kommer snart.

Sova lite kanske. Imorn ska de pluggas och städas. Natti natti.

vilsen i planeten.

Skolan idag då. Satt kvar o pluggade lite med damerna :)
Precis fått i mig lite mat och nu blir de plugga så jag får kvällen ledig.

Satt precis o räknade lite på min ekonomi. Hm, efter alla räkningar har jag 1,800 kr kvar, och då ska djuren ha mat och även jag. Så de går inte riktigt ihop sig va. Klart jag klarar de men de blir ju 0 kronor över så kommer inte ha råd att åka hem denna månad. Böcker att betala på 800 kr utan den kostnaden hade de vart lite mer men jag inser nog att jag inte har råd att bo själv, tvingas kanske flytta hem till mamma om jag ska vara ärlig. Jag vill kunna leva.

Men de är ju inte bara att flytta hem häller, har en katt. Vart ska han ta vägen? Jaja, får prata lite med mamma sen och se. Har lite svårt att ta beslut själv och det är ju inget litet beslut häller.

gah! Vad ska man göra? Detta kommer ta för mkt energi från mig. Kan inte någon ta ett beslut åt mig?

uppdaterar kankse mer sen, nu ska de pluggas. Bye!


sweet dream or a beautiful nightmare?

Idag var de skola, trött som ett as men de är skönt att komma ut lite :)
åkte hem, gick ut med ziza. Käkade lite, pluggat och setat på msn.

Satt här och helt plötsligt åker dörren upp, in kommer bredbandskillen. Inte hört alls att han ringt på, ringklockshelvetet fungerar ju inte. Haha

Så ringde chefen idag oxå, blir av med mig jobb :( Ska träffa henne på sjukhuset här i eskilstuna och skriva på papper på onsdag.

Har vart en helt okej dag, men nu flög musten ur mig totalt. Jag vet varken ut eller in, allt bubblar över och den person jag brukar prata med har försvunnit. Så snart vet jag inte vart jag tar vägen, de är bara för mkt just nu.

Jag är så trött, jag undrar om de står nått i pannan på mig? Jag vill vara speciell. =p Vad gör jag här i eskilstuna, jag ruttnar bort i min lägenhet. Och ja, säg vad var de jag sa! Ni hade rätt. Men de skiter jag, har iaf försökt. Jag vågade iaf ta steget.

Jag saknar mina vänner så fruktansvärt mkt. Jag orkar inte med  mig själv längre. Vem fan orkar med mig då?

Säg o tyck vad ni vill, men det vore trevligt med ett samtal någon gång ibland. osynlig!

too late.

Då var de söndag kväll igen då. Helgen har varit superbra. =) I fredags var mamsen här som sagt, så mysigt så. På lördagen åkte vi till k-holm, gick över till fian en sväng på kaffe och lite snack. Sen frågade sis om jag skulle med till norrköping en sväng, så blev de.

Förstår inte varför de alltid ska hända en massa skumt när jag är ute på vägarna, en bil med varningsblinkers, så stod en man och sa "plocka absolut inte upp någon från vägen" och längre fram gick två stycken på vägkanten. skumt. Och vore de vanliga liftare står man väl inte och varnar sådär? Jag är verkligen nyfiken. =p

Ja, efter mkt om och men så kom vi ifrån norrköping, var bara att slänga i sig mat och göra sig iordning lite snabbt och springa bort till lina, där de satt o drack för fulla muggar. Blev lite ölspel och sådär sen var de dags att traska bort till safiren. Inte så mkt folk som jag hade trott men förbannat trevligt var de, folk var liksom allmänt glada och jag fick ju träffa den personen jag ville och inte blev de nå kaos häller som jag hade trott. :D

Mysigt. :) Men sov inge vidare, jävla hosta och kändes allmänt skumt bara, tänk om... Idag blev de tipspromenad i ramsjöhult, helt underbart väder, men förstår inte, alltid bakis när jag går den där tipspromenaden. Haha. Sen tåget hem kl 15.00 och jag väljer alltid fel tid, smockat med folk. så jobbigt :( Promenad hem. och sen har inte mkt mer hänt.

Jag vet inte vad jag har gett mig in på? allvarligt nu blir de bara för mkt. Jag kan inte backa häller känns de som, men man lever ju bara en gång?

En ny vecka, imorn är de skola. =) Ja de var väl allt för mig för tillfället.


freeze the moment.

Jätte trevlig kväll med mamma igår, först åkte vi till tunapark och handlade lite mat och alkohol. Sen blev de hem, tvätta, laga mat, tacopaj och sallad, mumma. Sedan blev de män som hatar kvinnor. Vid 12.00 slockna mamma och jag låg där, timmarna gick, de gick fan inte att sova. Tänker så mkt konstigt ibland. Men tog en cigg med M så efter en stund gick de att somna. =)

Idag, käkat lite frulle och så sedan begav vi oss till k-holm. =) Btw så hatar jag fjärilar i magen.

Jo en annan sak, fick ett sms av mr T igår, ville komma och hälsa på mig i eskilstuna. Okej. helt plötsligt sådär. Jaja. Jag borde ta åt mig av alla de komplimanger jag får, men jag vet ju oxå.

Ne, fan nu måste jag tagga ner mig. Annars slutar denna kväll i katastrof. Helvete vad ska de vara så svårt och jobbig sits för. :( Gör livet lite enklare tack! :P

Pusshej!

fredag!

Jaha. Huvudvärken jag vakna med är borta iaf, krävdes lite vila bara. Men mitt i vilan ringde mamma och bestämde att hon skulle åka, en timme innan vi hade bestämt, så de va bara att resa sig upp o ta tag i allt. :P

Låg och tittade på I taket lyser stjärnorna igår, vilken sorglig film. Jag undrar hur man reagerar när man får ett sådant besked?

Jag har rensat ur all dålig energi, orkar inte vara besviken och ledsen, tar alldeles för mkt dålig energi från mig, har andra saker att lägga de på! =) ibland är de skönt att vara klok. Haha

"sov gott sötis, dröm sött" som fan att jag gjorde ;)

bara att vänta på mamma nu då. Ska åka iväg och handla lite, blir tacopaj till kvällen :) gud de va förbannat länge sen, men de ska vi unna oss ikväll :) Hihi. Så blir de kankse lite vin eller nått oxå.

Poets of the fall - Carnival of rust, lift och where do we draw the line. Underbara!

Ha en trevlig fredag kväll gott folk! Kanske uppdaterar.


You should have known.

Jaha, heldag i skolan idag. Presentation av analys av film inom de kognitiva perspektivet. Gick helt okej, skönt att ha det överstökat, inte min starka sida att stå framför massa människor. Sen på em var de föreläsning av socialpsykologi. Intressant. Men sablans trött var man.

Tänkte sätta mig och läsa när jag kom hem, men är helt lost i huvudet. Blir väl snart en promenix med zizan, laga sig lite mat, tv:n och datorn hela kvällen och längta tills imorn då mamma kommer på besök. =)

Var och vägde mig en sväng på lunchen, -0,6. Påtalade att jag tycker de går väldigt segt just nu, men egentligen är ju 0.5 kg i veckan bra, men de känns inte som att de händer något, men fick då till svar att nu har ju kroppen mindre att ta av så egentligen skulle man kunna säga att de är samma sak som 1.5 kg. Det tar jag som ett godkänt svar :P

Handlade lite mat åt zizan förut så sa kassörskan "Så hunden är hungrig nu, som alltid" Haha "Ja de är väl bäst att du handlar lite mat så du inte får skäll" Fyndigt fyndigt :P

Upptäckte igår att jag har ont i örat där min "piercing" sitter, såg idag att de var svullet och rött, varigt och jävligt, har inte haft problem med den alls sen jag gjorde den och de va säkert 7-8 år sedan, skumt.

Och jessica. Den personen går absolut inte före vänskapen mellan oss, men de är väl inte han som sårat mig? Så förstår inte riktigt hur du menar där... tyvärr.


so what?

Melissa Horn - jag kan inte skilja på

"du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig"

Jaha, denna dag då. Lika tråkig som alla andra dagar då man inte är i skolan. sov o sov o sov inatt, vakna av mig själv vid 12.00, antar att jag behövde den sömnen. Legat o degat framför tv:n typ hela dagen, och datorn såklart. Vart ute med ziza ett par gånger, passat på att träna skruttan men de gick inge vidare. Tycker bara att hon tar sig väl lite mkt friheter just nu så träning behövs.

sökt lite kurser till våren och diskat, de är väl typ den nyttan jag gjort idag :( Såg btw förut att alla i gruppen måste prata imorn och de va inte riktigt vad vi hade planer och de är imorn bitti, OMG! Skickade ett litet panik sms till maria, men vad ska vi göra, får försöka styra upp de tills imorn.

De är väldigt tråkigt att de inte förstås varför de är fel, varför de är ett så stort problem, men hade någon svikit er på detta sätt hade ni åkte med all säkerhet känt likadant. Men men. Jag lägger ner nu, orkar inte bry mig.

Brad Pais feat Alisson krauss - whiskey lullaby

Natti natti.


if you only knew

Varför känns mitt liv som ett helvete just nu. Jag kan inte göra något åt mina tårar. Jag hatar smärta.
Jag hatar att må såhär. De var inte alls nå roligt att vara i skolan idag, ville bara hem.
Men nu har M vart här i två dagar och man har lagt alla känslor på hyllan så de är väl kanske inte så konstigt att allt bryter ut nu, de åkte imorse. Har varit två mkt trevliga dagar. De åkte imorse.

Så vakna man upp förkyld o jävlig, inte så farligt som sist, nu sitter de i bihålerna ist, precis som förra året då jag åkte på en släng först och sen en till och de var precis lika dant, först en jävla förkylning, matt o jävlig, sen en då de sätter sig på bihålerna. Inte vad jag behöver just nu. Men de är väl synden som straffar sig. Haha

Kom hem från skolan, tog tag i storstädning, 2 timmar för en sketen liten 1:a. Haha. Men nu är de gjort iaf, så ikväll blir de ett bad och bädda rent. så underbart.

Fick mig ett samtal från min älskade syster när jag var i skolan, höll på att börja grina. "Tänkte du behövde lite motivation, stå på dig" sweet!

Skulle behöva lite mat i magen kanske? Men orka. Haha.


sällskap.

Bara degat hela dagen, datorn, film, tv. :P
M har beslutat sig för att sova här en natt till, inte mig emot, bara trevligt med lite sällskap. =)
Inte för att jag vet om vi är så sociala, sitter i varsin ände av soffan med varsin dator och kollar på tv. Haha
Men de är endå skönt att ha någon här, men även jobbigt, man kan ju inte liksom göra som man vill, hur sjutton ska man kunna vara sambo?! Haha. Ska nog fortsätta vara singel. Haha

Ja, annars då, imorn är de skola, sen står städning och plugga på schemat.

Funderar och funderar. Visst känns de dumt att känna som man gör,alla gör vi fel och misstag, ingen är perfekt, men samtidigt måste jag sätta foten i backen, folk måste förstå att jag inte tänker låte mig trampas på gång på gång. Man blir less.

Jag tänker ge det en chans, men det börjar bli tråkigt. Men skulle vara jobbigt att börja pendla igen, och det finns ju trotts allt en anledning till att jag flyttade. Men jag har inget liv här just nu.

Jag saknar att prata med en person, de är inte som förut, konstigt nej, jag har gjort honom väldigt besviken, men förhoppningsvis kanske de lägger sig om ett par dagar och vi kan börja prata igen. Annars står jag inte ut. ensamt.

Jaja, ut med hundarna snart. Sen försöka sova kanske. Bye bye!

måndag.

Jaha då var de måndag igen då.  Sitter här med m, väldigt sociala, han vid sin dator och jag vid min. Haha
Borde kanske göra något vettigt idag, plugga lite, handla sig lite mat kanske vore nått oxå.

Ja, om ni bara förstod hur mkt ni sårat mig denna gång. Kanske uttryckte mig lite dumt om vissa saker i stridens hetta men så ledsen och förbannad, sviken har jag nog aldrig känt mig. Så mkt är förstört pga en mening som tydligen inte kunde hållas.

komiskt nog skrev en person till mig igår, inte pratat på länge nu och skumt är de om han nu inte vet, men borde hans ens vilja prata med mig då? svårt att tro. så kanske var de bara slumpen. jaja vem vet.

Det kommer kännas väldigt tomt tyvärr. =( kommer sakna, men jag hoppas ni lärt er något.

illa.

Nu är jag hemma, så skönt så. Tog 19.00 tåget hem, smockat med folk, fick sitta utanför kupen, tur att de var ett litet nyare tåg med säten där. Satt och pratade med en tant hela vägen, trevligt men jag var inte direkt på humör för de. :P

Sen trodde jag skulle få stå och vänta på bussen i 30 min men hann precis med den på en gång. Tog mig ett bad och en kopp te.

Markus kanske kommer förbi ikväll, vore trevligt med lite sällskap, slippa tänka och känna. Om inte tänker jag snart bädda ner mig under täcket och försöka få mig lite sömn, blev inte mkt av de inatt. :(

Många inlägg bara idag, men så kan de va när allt bara spinner i huvudet och bubblar över totalt.


pain

Tar 19.00 tåget hem, pallar inte vara kvar.

Jag önskar ni fattar vad ni ställt till med, att de ska vara så jävla svårt att hålla käften när man ber om nått. Jag hoppas ni är riktigt jävla nöjda, ni har inte bara sårat mig utan andra oxå och tyvärr är det jag som får skiten för erat misstag. Jag har förlorat något riktigt bra, en av få jag vill ha i mitt liv. usch jag spyr på er! Ni är inte ens värda mina tårar, så lågt har ni sjunkit i mina ögon. Men man ska väl vara glad att man ser de nu ist för senare i livet.


helvete

Ja vad säger man. Så fruktansvärt arg och besviken. Trodde man hade vänner. Men jag ger upp. Det var droppen. =´(

Efter statt gick jag bort till emelie och Leo och pratade en stund, sen gick jag, gick o gick o gick med musik i öronen.

Vart ute i ramsjöhult o gått tipspromenad med doggarna. Och nu bär de av till syster och fira hennes 19 års dag, många grattis <3

Men jag vill hem, jag vill hem, gräva ner mig. Men då blir de tåget eftersom mamma inte vill skjutsa förnst imorn och jag orkar inte sitta på ett tåg, inte idag. Men jag vill vara själv, vill bara härifrån nu, aldrig mer tillbaka. Funderar allvarligt på att försöka sälja min biljett till safiren nästa helg.

Allt är borta, allt är förstört och jag har bara dig att tacka. Helvete hur kan man vara så jävla dum i huvudet. Man kan bara lita på sig själv så är de. Det är inte meningen att jag ska få vara lycklig, förstöra allt.

ne. bye.

lördag

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge?

Vart i Norrköping, hälsat på papsen och så. :) Fick med mig lite saker hem som vanligt, paket kaffe, tvättmedel och sköljmedel :P Sen vart hos mormor och hämtat lite post, så kommer hon och käkar tacos med oss :)

Laddar inför kvällen, kanske ska ta sig en cider, men jag vill  göra mig iordning och än finns de inge varmvatten Blir party med brudarna och statt sen ;)

Jag är besviken, de skulle inte bli såhär, jag lovade mig själv de. Fan oxå.

Ne, nu blir de tankarna på annat. Pusshej.

Leona Lewis - Happy

k-holm

Jaha då var man i Katrineholm igen då... Börjar fan undra varför jag flytta? =p

Ja, dagen, ute med ziza imorse, mötte frida som var påväg till skolan så vi hade sällskap dit ist :)
Så var de som sagt skola. Sen tog jag ett varv på stan och handlade lite födelsedagspresent till systeryster som fyller på söndag. =) Cykla hem, fixa och dona, packa. Så Kom Markus och Tyson förbi, på en väldigt snabb kaffe, så skjutsa han ner mig och ziza till tågstation, vilken tur man har som har snälla vänner ;)
Ja, så va de smockat med folk där, halva Sverige skulle väl med tåget, men lyckades få mig en plats iaf.

Nu sitter jag här. Känner mig lite orolig i själen, rastlös o sådär. Morgondagen kanske inte blir av häller vilket gör mig lite besviken, vill ju. Min själ kommer inte bli lugn förnst de blir som jag vill. :( Har känt mig såhär ett tag nu.

Fy, usch och blää. Nollställ mig tack!

Jaja. Ha de så bra. Pusshejleverpastej!

positiva emma.

Igår blev de Harrys med Carro, de va kul. =) Massa folk, man är inte riktigt van vid att se så mkt folk en onsdag, de va typ som Katrineholms lördagar :P Haha. Vid stängningsdags cykla jag hemåt, mr M fick lyssna på mitt babbel påvägen hem, hittade ju inte till en början häller, Haha. Tur att han brukar vara vaken sådär sent annars hade jag känt mig väldigt dum. Men tillslut hittade jag hem iaf. Haha

Ja idag har jag vart seg, inte så farligt bakis faktiskt =) Bara seg som sagt. Hade tänkt skippa viktväktarmötet men jessica talade vett i mig, så satte mig på cykeln och åkte ner, -0.7 kg på 2 veckor, ganska dåligt men som sagt så har jag varit sjuk, och kroppen prioriterar ju att bli frisk först och så rör man ju inte på sig på samma sätt så de va ju bra iaf, huvudsaken att de inte blir ett + på vågen :P

Ikväll är de depp. Allt känns tungt. Och jag hatar att vilja något så fruktansvärt mkt men inte få det. Bortskämd snorunge kanske? :P Fy, myshumör, bara ligga och kramas. Och så regnar de ute till råga på allt oxå, gör ju saken bättre, eller inte.

Haha. Många bollar i luften, men de är så de ska vara. Får se hur de blir.

Och jag har beslutsångest över helgen, skulle vilja åka hem till katrineholm en sväng, men min plånbok håller inte riktigt med mig så vettifan hur jag ska göra. Börjar allvarligt talat fundera på vad fan jag gör här?!

Och nu är de dags för val till kurserna oxå, jag går ett program men man måste söka kursen, vi var en klass 1 år sen skiljer vi på oss. Hade jag vetat att de var såhär hade jag sökt till Norrköping ist, där är de 1 år grund precis som här, men så får man söka fristående kursen precis som här, men eftersom vi går ett program har vi förtur till blocken, de är de enda som skiljer de åt. Klart hade jag inte gått här hade jag inte träffat alla mysiga människor men iaf. De hade vart 10 ggr lättare att läsa i Norrköping, där har jag familj, de är inte alls lika långt till Katrineholm. Och de hade underlättat saker just nu. FUCK!!

Ja, jag vet inte ens om de är rätt för mig med pluggandet, inte mycket till motivation men jag har ju ingenting annat att gå tillbaka till, är ganska säker på att mitt jobb ryker. :(

Och varför ska man analysera sönder allt?! Varenda ord vänder man o vrider på o försöker förstå mellan raderna. Hatart!

Ne nu börjar snart SOS gute. :) bye bye!

illa.

Då vad de tisdag. Sov inge bra alls inatt, drömde en massa mardrömmar o vakna hela tiden. Så de resulterade i att jag inte kom upp när jag skulle, fan jag måste hitta någon struktur på min vardag, hatar de här skola och ledig varannan dag. Mina lediga dagar är total katastrof, ingenting som ska blir gjort.
Tvättat idag iaf, tagit endel promenader med zizan och pluggat lite, men har lyckats somna mellan varven, tar på krafterna att läsa på engelska, hjärnan blir slut. Haha

Måste verkligen på viktväktar möte på torsdag, har tappat allt, måste få tillbaka lite motivation.

Ja annars då, tog mig ett glas kallt vitt vin här framför tvn. :) så gott så.

Pratade med strå förut, blir förmodligen lasse i december :) Hihi. Längtar redan.
Så btw att regeringen hade tagit beslut om att höja studielånet, yeayh, de är väldigt generösa måste jag säga, många kronor. Haha. De ändrades väl med 160 kr eller nått sånt.

Får se om Carro skulle hit imorn, isf skulle vi ta en sväng ut :) träffade damen på statt och läser ju förjämnan i hennes blogg om att hon ofta är här så då sa jag att hon skulle ta o höra av sig :) pratade preliminärt om imorn då.

ikväll börjar depserate houswifes :) så kl 21.00 sitter jag bänkad framför tv:n. :P

måndag igen.

hallå hallå. Ännu en vecka framför sig då.
Vart i skolan idag, alltid lika trevligt. Kunde ju aldrig tänka sig att man skulle längta så efter att gå till skolan :P De enda som framkallar ångest är när de nämner att man ska delas in i grupper, eller när man vet att man har redovisningar framför sig.

Ja, sen kom jag hem, tog en promenad med ziza, ringde  min vän jessica i vanlig ordning. Haha. Undra om hon tröttnar på mig? :P Sen tog jag tag i allt o började storstäda, blev så fint så. Så gjorde jag morötter, potatis, lök och paprika i ugn, de är ju så förbannat gott, men råkade visst bränna dem lite, men ätliga endå. Till de blev de kyckling o hemmagjort kall sås.

Kastade även lite skräp o sådär, bokade tvättid tills imorn, den bra tiden 10-14 så kanske man hinner tvätta o få de torrt. Och så var jag på lidl och handlade, tänker bojkotta stället. För det första så hittar man ingenting där, för de andra har de ingenting där, fick väl med mig 1/3 av de jag skulle ha, och sen kassorna suger stenhårt, och jag hanlade väl kanske lite mkt för att bara ha en korg så blev lite stressad när jag stod där o skulle packa, t.o.m så att han i kassan frågade om de gick bra, och sen pricken över i så går påsjäveln sönder när jag cykla hem. Haha

Ja, ångest fick jag oxå, var tvungen att ställa mig på vågen eftersom jag känner mig så uppblåst igen, +1,5 kg och de innebar +0.3 kg sen jag vägde mig sist. Fyyy. Men jag har varit sjuk och inte rört mig lika mkt så jag antar väl att de beror på de.

Ångrar nästan att jag hittade zizas leksaker i garderoben, de piper som sjutton här nu. Haha.

Och de lönade sig att gå ut en sväng, gå ifrån datorn, plötsligt händer de ;) Ne en dusch kanske. Pusshej!

I said it so many times.

Söndag, kanelbullens dag. Vart en sväng till Örebro och hälsat på syster min. =) Grillade korv och hade de supertrevligt, men alla tyckte visst de va kul och reta stackars slitna mig, Gud vad du ser pigg ut! Nää jag känner mig mer som en zombi än människa, 2 timmars sömn så kan de inte bli annat. Till och med så pappa tyckte synd om mig, men fan de är ju totalt självförvållat. Haha.

Stannade kvar i katrineholm igår som sagt. Blev fest med jessi, cissi och bella. Så statt på de, lite folk tyckte jag men trevligt. Sen blev de efterfest, öl och vattenpipa. Mkt trevligt de med, så jag måste faktiskt säga att för en gångs skull var hela kvällen lyckad liksom, inte ofta förfest, krogen och efterfest är roligt på en och samma gång.

Tycker inte om mig själv just nu, beteende jag inte känner igen. Usch! =(

Ja, nu hoppas jag på mat och sen att min älskade syster vill köra mig hem, pallar inte ta tåget idag. Det finns ingenting som lockar mer nu än att krypa ner under en filt i soffan. Kommer sova så gott inatt om vi säger så.

Shinedown - call me

Jag var ärlig, men jag måste sluta. Men de känns svårt, de är fan svårt att inse att en person är den man letat efter men att de inte går.


fredag.

Tenta igår, gick väl typ skit. Pannkaka rent ut sagt. :P Men men omtenta i november, bara att kämpa på tills dess.
Ja sen satt jag hemma hela kvällen, klättra väl på väggarna.  :( sjukt jobbigt. Haha

Ja idag då, skola hela dagen. Började med att starta med en ny kurs, psykologi. =) Sen blev de käk på någon grekis resturang, tog en souvlaki i vanlig ordning, mkt gott, men som vanligt ingen aptit. Förstår inte vad de är. :(
Ja sen fortsatte em med information om sökning till kurs i vår, hjälp. så mkt att komma ihåg, så mkt att fundera på och de är dags för att göra ett val innan den 15:e. panik! Men lutar nog åt sociologi trotts allt.

Sen blev de bolaget och nu sitter jag här, beslutsångest om jag ska ta tåget hem till k-holm eller stanna kvar här. Men har en känsla av att de blir en deppkväll om jag stannar kvar här. Vart hemma nästan en timme och jag känner redan panik... bra där.. Får se helt enkelt.

Ja jo, jag har mött drömprinsen, my soulmate. Men men. de går bara inte tyvärr. Och de finns ju inte så många exemplar av dem tyvärr. Men vad gör väl de om hundra år. Sån jävla tur man har. Haha

Ne, kanske ta mig en dusch o se vad jag tar för beslut.


väntan inte leder någon stans.

Jahapp. Igår var mamma, syster och ariel här <3 Ziza och ariel blev så glada att se varandra :) Jätte mysig em, tog först en promenix till hundrastgården, men inga hundar där så ariel lessna snabbt och försökte hitta flyktvägar, och då var de bäst att koppla hundarna och gå vidare hemåt annars hade hon lyckats hoppa över :P Väl hemma började jag laga lite käk, kyckling med ris. Så blidde de lite kaffe efter de. Sen åkte de vidare hemåt och jag försökte ta tag i pluggandet. Men dampa ur på datorn totalt, undra vafan de är för fel. Blir de så ikväll skriker jag, kastar ut datorn genom fönstret och tar stora kliv till 3 imorn.


Och inte kunde man sova häller, kände mig så fruktansvärt orolig i kroppen. Men nu är tentan avklarad så jag hoppas de berodde på de och att jag ska kunna sova inatt. =) Tentan gick väl sådär, får nog inte godkänt men vad gör de om 100 år... Inte världens undergång, bara och kämpa på tills omtentan i november isf. Någon gång under dessa 3 år ska man väl kugga en tenta oxå. Försöker intala mig lite så jag slipper ÅNGEST!

Här sitter jag med ljuvlig musik i öronen shinedown - call me och är sjukt sugen på alkohol, illa illa. :(
Men imorn efter skolan tänker jag bannemig ta mig en sväng förbi bolaget så är de bara. :P

En ny kurs, psykologi, börjar imorn. Lite tajt inpå och denna kurs kommer vara häftigt, tentan är samma månad, endast på 4 veckor tror jag. Men nu har jag iaf lärt mig en läxa så här ska de pluggas.

I helgen kommer förmodligen cissi en sväng :) Så på söndag kanske de blir örebro, saknar min syster! Och ja så vill jag göra nått annat oxå men de tänker jag inte ta här. Min lilla hemlis ;) '

Jag säger bara, de här kan ju bara sluta illa, väldigt illa. Jag är inte smart för fem öre och jag undrar varför jag har den effekten på folk, står de i min panna eller? Nä hjärta o hjärna spelar inte samma spel så är de.

Ne, nu har jag nog ingenting mer att skriva förutom att jag saknar mina vänner och familj! Puss på er!