ena och de andra.

Då var jag här igen då, måste skriva av mig lite kände jag...

Vart sjuk typ i en vecka, eller om inte mer, men förkylningen bröt ju ut för typ en vecka sen, men idag besökte jag farbror doktor, luftvägskatarr, så lite penicillin, slemlösande och dubbla astmamedicinen så ska de väl snart vara över. =) Ja de där på vårdcentralen var ju snabba med att vara tydliga med att man gör fel, ringde först till kungsgatan som de stod att man skulle göra, men de var tydligen fel, ursäkta så mkt då, så ringde till fröslunda istället och där fick jag bastning för att jag inte var skriven i Eskilstuna. Men ursäkta mig!!!

Men är de inte de ena så är de de andra, roliga veckan överraskade mig imorse. Smärta! Men billigare...Bara för att gnälla lite till så ska jag gnälla över att jag inte haft någon aptit på ett par dagar, igår åt jag först vid 18.00 men inte de minsta hungrig. Imorse fick jag i mig en knäckemacka, mkt att hurra över liksom. :P Kilona rasar väl men lika orolig över att de läggs på igen och de vill man ju inte =p

Jaja. I fredags åkte jag till k-holm, blidde emelie på kvällskvisten, mådde inge bra men de gick över men lite alkohol i kroppen :P Helt oplanerat blev de safiren med cissi oxå :) Träffade några kända ansikten. Men blev väldigt överraskad "Jag vet att jag har en bror som är dum i huvet" helt otippat liksom, visste tydligen en hel del om mig, hjälp :P Ja och så blev de. Inte vad jag hade räknat mig.

Jag har insett att jag måste sluta älta för min egen skull, kommer verkligen inte sluta bra. De har de ju inte gjort hittils liksom. Men orden klingar fint i mina öron. Händer bra saker i mitt liv ältar jag de som sagt i minsta detalj, jag tänker sönder hela situationen. Stop it!!

Och insåg idag att jag kan ha min jacka igen, till och med kan jag andas i den :P Haha. Härlig känsla.
Ja annars då, plugg plugg och nu är det allvar, tenta på torsdag. Hjälp!!

  Raring tyckte hon skulle köra.

torsdag 17/9

ooopppss! En vecka sen jag skrev. Jaja.

Förra fredagen kom brudarna hit, emelie, jessi, emma, bella och även fia en sväng. =) Vi käkade tacos och gjorde oss redo för krogen, blev en sväng till harrys, 100 ggr bättre än i katrineholm måste jag säga. :P Sen hamna vi på efterfest o sen hem o sov. Lördagen = BAKIS! Hade mig lite myskväll, men film o grönsaker o dipp.

På söndagen kom mamsen och mikis, hämtade mig så åkte vi till Katrineholm. Var en sväng till mormor och hjälpte henne och sen upp till anette o fixa mina naglar, blev så fina så =)

På måndagen var de dags för tandläkaren, skulle dra ut en tand. Fick en chock när de drog fram operationsmössan jag skulle ha på mig och allt skulle vara sterilt, visdomstanden låg tydligen snett så de fick öppna upp tandköttet för att komma åt den. Kände mig så snygg efteråt och ont gjorde de när bedövningen släppt. Vill aldrig göra om de nå mer. Sitter här och har fortfarande ont kan jag ju säga, konstigt att jag inte gått ner mer i vikt, får knappt i mig någon mat. :(
Fortsättning på måndagen, träffade johanna och lukas en sväng :) Sen följde jessica med mig och träffade sophia Å, fick min pärm o sådär. Saknar henne. Hon hade tydligen hittat en karl till mig :) Haha. Lät som en bra ide.
Ja sen hem till jessica för en kaffe o så tilllbaka till eskilstuna.

Har börjat känna mig hängig oxå, undra om de beror på tandjäveln?! Går bra när jag ligger här i soffan men så fort jag reser mig upp känner jag mig yr och illamående. Inte blir de bättre av den där jävla smaken som kommer från såret i munnen, grows!

Ja, motivation till skolarbete är = 0 och de är illa, den 1 oktober är de tenta och de är massor som ska kunnas. statistik skit, uträkningar o sånt. Går ju bra att förstå när han går igenom det men sen är de ett enda stort frågetecken. satsar på U på tentat tror jag. Haha.

De gick inge bra för bamse hos mamma, han dumma sig mot gerhard, riktigt obehagligt, så igår var hans familj och hämtade honom, så nu befinner han sig i himlen. Tråkigt tycker jag, men de går ju inte att ha de sådär och de kan allra minst vara lätt för honom att vara 6 år och komma till ett nytt hem sådär. Men att en 80 kg hund får tokspel är inte de roligaste.

Ja och jag har hittat en tjej som kanske ska börja gå ut med ziza och sådär när jag har långa dagar i skolan. Hon verkade mkt rar så de ska nog funka bra tror jag. man får ju ångest av att ha ziza hemma så många timmar själv, även om jag kommer hem på lunchen så är de inte rättvist mot henne.

Ja, tog mig ner till stan en sväng, tog faktiskt bussen eftersom jag inte mår så bra, -0.7 kg, nått iaf. Men hon sa de att de kan ju va så att man stannar upp ett tag sen kan de ta fart igen, och jag hade ju gått ner nått iaf, men jag tror de är roliga veckan som spökar, och då blir man ju svullen o dan så antar man samlar på sig lite vätska då. Får se hur de blir till nästa vecka, bara ta nya tag. Kämpa på. :)

Ne nu ska jag vila en sväng, sen ta tag i skolarbetet. Btw kommer ha en hel del att göra i helgen, imorgon kväll kommer dessan och simon, dessan ska spela fotboll här så simon skulle hämta upp mig o ziza så ska vi dit o kolla, sen på söndag kommer strå hit, ska gå på stan o kolla lite. Och så har jag två forskningsartiklar att kämpa med, ska vara klart till måndag förmiddag då de är seminarium. Och så skulle mamma komma, skulle ha med sig en cykel till mig som de tydligen kom på låg och skräpade i källaren. :)

torsdag

Hoho. Här igen. Ibland får man sina luckor med skrivandet och ibland sker de mer ofta :P
Idag då, pluggat lite ( men alldeles för lite mot vad jag borde) ska läsa 2 kapitel till har jag bestämt, mitt mål för dagen. Nått iaf.

Ja sen har jag gått ner på stan, ganska exakt 1,5 kilometer, viktväktarmöte, vågen visade -1,2 :) Efter en vecka med bättre mat mår jag mkt bättre, magen är inte längre som en svullen ballong. så skönt så. Men igår fuskade jag med en köttbullemacka och en liten coca cola, lite ångest om man säger så och magen var direkt spänd o jävlig. så de lönar sig att äta bra. Men samtidigt måste man kunna unna sig, de kommer jag aldrig sluta med, men de ska väl vara i rätt mängd. De enda jag oroar mig för är alkoholen jag ska dricka i helgen, massor med kalorier, men har ju sparat in lite poäng att ta ifrån och som sagt unna sig måste man.

 Råkade ha diskvattnet igång när jag satte mig vid datorn en stund, oops! :P


gah, skulle lägga upp lite mer bilder men suck de går ju inte, de hamnar på bilddagboken ist. Bye bye!

thinking of you.

"when Im with him I am thinking of you"

Jaha, var då en vecka sedan jag skrev, hänt endel sen dess.
Gått med i viktväktarna som planerat =) Känns som att de hänt något iaf, och imorn blir de tillbaka tid o väga sig.
Någon cykel blev de dock inte, tog mig dit men de hade haft 2 annonser ute och den jag hade ringt på var såld, de som var kvar var en 24 tums cykel, lite liten för mig kanske :P

I helgen var bar de iväg till norrköping, tog hand om mina darlings casper och Hugo och jessi följde med. Blev en hel del tv spelande :) Hhaa. Förbannat kul!

Dagarna går, men de börjar bli lite ensamt nu. Men de ska vi nog göra nått åt =)

Idag var de skolan, kom dit och karin bara skratta åt mig "Har du gått igen?!" Haha, svettig och jävlig kommer jag masandes fram. Ja som sagt, cykel behövs. :P

Så kom jag hem, gjorde mig lite mat och tog en promenix med ziza. Kom in, satte mig framför datorn, men ingen ro ingen vila, dörren rycks upp och jag flyger upp ur soffan vettskrämd, in kommer Emma och syster. Haha. Hade lyckats inte stänga dörren helt och de blev väl de mer än glada över och kunna fullfölja sin plan om att överraska mig, för nog blev jag överraskad allt :P Lite kaffe och sen iväg till tunapark, hittade mig ett par skor och en tunika/tröja. =)

Sen har jag fixat och donat  lite i lägenheten. snart sovdags var de tänkt.

eskilstuna bo.

fy fan, här hade jag skrivit världens inlägg och så försvinner de, morr.

Kom som sagt till eskilstuna igår, emelie följde med och höll mig sällskap första natten =) Mamma och gerhard skjussade hit oss, hjälpte mig att fixa tv:n, borra upp lite hyllor och handla på willys.

Sen tog jag och emelie oss en promenad ner till stan, hittade mig ett par svarta jeansleggings på gina tricot, me love =) Så blev de fika med emelies kusiner och deras kompis, trevliga tjejer =) sen en promenad tillbaka, emelie skrämde upp mig :P Så fick hon laga oss lite mat medans jag fixade och donade. Blev rätt sent, och sov dåligt på de så imorse var jag trött.

Men fick typ springa till skolan, fan vilken tid de tar och gå då, och svetten lacka, så jag måste ha en cykel annars dööör jag, roligt att göra sig iordning och sen är man som en sliten gammal katt när man kommer till skolan liksom, näää fyy.

Men jessica hittade mig en cykel på blocket som jag ringde på, 250 kr för en gammal damcykel, 28 tum och 3 växlad, som hittat =) Så ska  väl försöka hitta mig en buss ut till torshälla imorn och se om de är något att ha, förhoppningsvis är de det och då är frågan om man kan åka buss med en cykel eller om man ska försöka cykla hem, kanske hamnar vilse, är ju liksom en bit.

Innan de ska jag iväg till viktväktarna, sen blir de skolan och fixa lite eftersom min dator är så jävla pucko, ska vara en ny dator liksom som inte ens kan öppna alla program, de stämmer ju inte. måste be något datasnille titta på den.

Så hoppas jag på att mina böcker kommer imorn, en del att läsa.

Ne kolla på tv en stund, sen sova. natti natti.