valborgsmässoafton.

Igår var de skola hela dagen. Både bra och dålig dag, konstig stämning i mellan åt. Men men.
Väl hemma blev de mat på järnvägsbuffen med la familia. Sen ner till glasbanken med jessi. Och så vidare hem till mig och myste lite på altanen. =) Ja sen for jag iväg till fian och mathias. =)

Ja, idag har de inte hänt så mkt ännu. Frulle med mamma o gerhard. Sen har jag fixat mina naglar, så tror banne mig iaf några av mina vänner är glada att de inte är här och hade vart tvugna att agera assistent åt mig. Inser att man klarar sig ju hur bra som hälst iaf, bara latmasken som ligger i ibland kankse. Eller rättare sagt man måste ju passa på medans man kan ;)

kl.16.30 bär det av med tåget till Norrpan, först hem till pappa o göra sig iordning och umgås lite med dem sen iväg till Johan på fest, kan nog bli kul med lite blandat med folk =)

Sitter här och lyssnar på susan boyle, vilken jävla röst.


onsdag

Ja, idag hade jag besök på fm. Skulle ha pratat men så blev de ju inte riktigt när de var en massa annat folk springande här :p Men jag hoppas de blir av någon dag så att vi kan lösa detta, inte roligt att vara osams med folk.

Ja sen började jag plugga lite. Så kom jessi på kaffe och sedan sprang vi ner på stan och spenderade lite pengar. =p Ja sen hann jag inte mer än hem så kom cissi på en kaffe.

Och nu sitter jag här och försöker plugga. Men de går inge vidare bra. För det första så fattar jag inte frågorna, och för de andra så har jag ingen energi. Tog astma sprayen nyss, helt skakis, och dessutom har jag förkylning i kroppen som gör en totalt orkeslös, fm orkar man hålla igång men sen på kvällen kommer allt ist. =(

Men men, de måste ju bli klart tills imorgon så de är ju ingenting annat än att försöka skriva. Lite mat i magen kanske gör susen, kasslergratäng med ris, mums. =)


Ne, plugga var de.

underbart väder.

Haft en mycket trevlig dag med lindfors. =) Åkte iväg till etuna, hämtade min jävla tenta. Sen tillbaka till den stora staden, lämnade av henne på jobbet och hem en stund. Sen iväg och plockade upp damen igen, och hem till henne för att avnjuta lite kaffe på terassen.

Sen tyckte vi att vi ville åka iväg och äta glass, så tog en sväng förbi skokanonen och köpte mig ett par dojjor, upptäckte dessutom att de som jag köpt på åkes för 500 spänn fanns där för 250, jävla skit. :p

Så iväg och käkade en glass, för min del blev de årets första mjukglass, lovely. Sen har vi i stort sett bara degat hemma hos mig ute på altanen. Jag kände att febern började krypa sig på, och riktigt så var de ju, alvedon och så känner jag mig lite piggare men de blir lugnt resten av kvällen och imorgon känner jag, vägrar vara sjuk till helgen ju.

ne, läsa lite kankse. Bye bye!

helgens bravader.

Haha. Bara för de har de gått ett par dagar nu, emelie ;p

Men nu är jag här igen. Helgen har varit mycket bra. =)

I fredags bar de av till skolan efter att ha missat tåget och tjurat lite på mamma fick jag låna bilen. Väl framme så var de juridik, så himla roligt, läraren är gudomligt bra. Sedan var de klok på eftermiddag, helt världelös om jag får säga så, så drog tidigare. Kl 4 var jag hemma, då var de bara att slänga i sig lite käk och åka till jobbet 17-21.

Efter jobbet mötte jag upp jessica, gick hem till mig och tog en öl, så kom cissi oxå, runt 12 drog jag och cissi ner på harrys och jessica drog hem.

Lördagen. Kom iväg till norrköping, lite senare än tänkt men iväg kom vi ju iaf =) En runda på stan först, sedan hem till syster yster och myste. Vid 17 plockade vi upp Johan och ronja så hem till katrineholm. Käkade grillat och sedan iväg till jobbet 1,5 timme. Haha.

Sen var de hem, göra sig iordning och så iväg på fest. helt okej. Så blev de statt på de, helt okej de med, underbar musik, synd att jessica missade de bara. Haha

Ja så igår var de jobb 9 till 17 - 19.30 till 21. Ja sen hände de inte så mkt mer, fick förfrågan om att komma bort till Nävertorp men kändes lite sent för det, med tanke på allt jag behövde göra och hur tidigt jag skulle upp. hehe

Ja idag kom iväg med tåget i sista sekund, gjorde grupparbete, helt onödiga timmar måste jag säga, 2,5 timme bestod av tjaffs om vad som skulle göras och inte. suck. Men kom iaf hem tidigare än tänkt. skönt de =)

Idag fyller Casper 6 år, stor kille nu, tiden går så fort. shit.


fullt upp.

De va en lagom rolig morgon. Mamma skulle skjutsa mig till tågstation, men först skulle vi förbi konsum och handla. Och eftersom jag kom på precis innan vi skulle åka att mitt tågkort gått ut så var jag tvungen att hinna in på SJ och köpa en biljett. Så var tvungen att springa till datorn och föra över pengar från sparkontot. Sen iväg till Konsum, väl framme i kassan inser jag att varken bankkort eller leg ligger i plånboken, så hem igen och hämta dem som låg i västen. In på konsum igen och handlade dét som skulles, iväg till tågstation, in och köpte biljett och kassörskan sa: du har 5 goda minuter på dig. Haha

Så iväg till Etuna. var där 1,5 timme innan lektion började, drack lite kaffe och så. Sen föreläsning. klara 16.30 så de va bara att vänta 45 min på tåget, men jag och Carina var duktiga och satte oss i bibblan och läste lite.

Väl hemma, vrålhungrig efter att endast ha ätit frukost kl 10.00, grinig, nära till gråt. Jag är absolut ingen person man vill vara i närheten av när blodsockret är lågt. hehe. Men efter lite mat var emma människa igen. =)

Fick en sån där rolig kommentar idag...
- Emma, har du exem.
- Ja, jo de har jag.
- ah okej, för ibland ser de ut som att du har gamla händer.

Insåg att dessa kommentarer har man fått några gånger i livet. Men det var nog länge sen den kom. Men jag tog det på ett bättre sätt än tidigare. Nu kändes de inte lika jobbigt. Och jag är nästan tacksam för att folk frågar istället för att gå och tänka och tycka. Men eftersom det är en sak jag ständigt tänker på så är det klart att det känns. Jag hatar mina händer och skulle göra vad som hälst för att få dem normala. Jag gömmer dem under tröjorna o.s.v. men idag har jag nog mer accepterat att det är såhär jag ser ut och folk får ta mig för den jag är. Vilket jag inte gjorde för några år sedan, då ville jag bara sjunka genom jorden när någon frågade och tårarna föll.

Imorgon är de fullt upp. Eskilstuna 07.00 och hemma 17.00, på lunchen ska jag hinna äta, försöka hitta födelsedagspresent till brorsan och systerson, apoteket och hälst av allt vill jag hinna med och köpa mig ett par leggings. :P När jag väl är hemma 17.00 är de bara att springa bort till min brukare och jobba till 21.00... Pengar, pengar, pengar, så man får tänka.

Större delen av mitt liv består i att plugga och jobba nuförtiden.... Så förlåt mina vänner, jag har inte glömt bort er ;)

torsdag

Gårdagen innehöll mestadels plugg, cissi kom över en sväng på em. Jessi kom förbi på en cigg, lagade lite mat och andra avenyn. Typ min dag. :P Något hembesök blev de inte då brukaren var sjuk, alltid är de något. Haha

Nu är de dags att göra sig iordning och bege sig till skolan. tåget går 11, kommer hem någon gång i kväll.

Huset ligger nu ute för försäljning föresten.
http://www.hemnet.se/beskrivning/651057?r=3

mors goodbye!

onsdag 100421

Tror banne mig jag åkt på någon liten förkylning, inte bra, inte bra =(
Men de vore ju inte så konstigt eftersom både gerhard och agge snörvlar här hemma.
Lr så är de väl bara pollena som är jävliga idag, men eftersom de snöar ute så borde de ju inte vara de. :P

Ja gårdagen innehöll en massa pluggande bara, skönt att bli av med lite. Idag fortsätter de nog på samma vis
men kanske skulle träffa emma en sväng och så skulle cissi komma på en kaffe. Och 17.00 ska jag träffa chefen och följa med på ett hembesök, se om jag ska skolas in där osv.

Barn är bara för härliga. Häromdagen var jag och mor ute på promenad med hundarna så var de en lite sak som sa till sin pappa
Barnet - Pappa, myror de äter spindlar.
Pappan - Nä de gör de inte.
Barnet- Jo de gör de visst!

Lät så himla gulligt.

Samma sak igår så var de en liten pojke som såg ariel och ziza så sa han till sin pappa, är det en pappa och en mamma hund? Haha. Ariel en väldigt stor pappa då och ziza en väldigt liten mamma. :)




Pratade även med syster igår, ska dit på lördag och umgås lite med henne och busfröna =) Börjar ju inte jobba förnst 19.30 på kvällen så åker dit skapligt. =)

Fick även prata med Casper och Hugo. Ville veta vad Casper önskar sig eftersom han fyller 6 år på måndag. Shit vad de börjar bli stora nu, känndes nyss som jag höll en liten nyfödd Casper i famnen.
Casper ville ha ett starwars spel till sitt playstation 2, jojo de pengarna har säkert moster emma.
Och Hugo han såg jultomten och ropade ho ho till mig i telefonen. Haha. De är bra roliga de små liven.






måndag och underbart väder.

Jag säger ingenting, så har jag ingenting sagt. Förutom att jag är ledsen över allt som hänt!

Helgen har varit bra. =) Fredags var de grillmys med goa vänner, vissa saker kan vi ju ta bort från den kvällen men i stort så var den bra.

I lördags var de först käk med hela familjen och mormor, eller de var bara lillasyster yster som fattades för hon var iväg på tävling i Umeå. sedan for vi iväg på fest, mycket trevligt, statt kunde man ha skippat, big time. Skulle vart kvar på förfesten. hehe

Söndagen, vaknade upp och mådde prima. Gick över till fian och tog en kaffe. Så dök även emelie s upp, satt och pratade en massa, sen for vi iväg och rökte vattenpipa, en söndag så där, inget man brukar göra i vanlig ordning men trevligt var de. =) Sen till fian och så dök jessi upp, så tog jessi, fian och jag cyklarna ner och käkade lite pizza. Sen hem och hämtade ziza så tog vi alla 3 en cykeltur bort till Mathias och hade filmmys. En riktigt härlig söndag. Och så fyllde ju lillberor år oxå, 19 år, han börjar bli stor han med. 

Idag kommer min kära syster hem oxå, så underbart att få henne hem igen. =) Ska åka och hälsa på någon dag när de finns tid, hade tänkt onsdag men ska ju på ett hembesök kl 17.00 så de blir ju lite sent, får se när de blir.

Nu kommer Gerhard hem, ska käka lite lunch, sen när mamsen kommer hem far jag ner till bibblan och sätter mig så att man får någonting gjort när de gäller skolan.

sova kanske.

Ja imorse ringde klockan 05.30, gick ovanligt bra att ta sig upp faktiskt =p Göra sig iordning, ut med hundarna och fixade de sista här hemma sen iväg till skolan. Heldag. Kl 15 - 16 där någon gång börjar man bli riktigt jävla slut i huvudet. Hatar dagarna som man går till 16.45. Blää. Sen hem igen.

Mina kära klasskompisar är ju för gulliga, Karin sa när hon kom till skolan "Emma i sommar är de du som kommer till kungsör, så tar vi en dag och vi förhör dig och så ser vi till att min karl är hemma (ska tydligen vara duktig på matte) så han kan visa dig hur du ska göra, så du klarar den där jävla tentan!" Och Carina skulle fixa så att jag får alla föreläsningar (hon spelar in dem) så jag kan sitta och lyssna på och läsa anteckningarna samtidigt. =)

Ja väl hemma var de att få i sig lite mat, ris och fläskfilegryta, mums! Ut med hundarna en sväng sen tog jag bilen bort till M, drack lite kaffe sen iväg och solade en sväng i de där "nya" solariet vid hälsogymmet, dyrt men förbannat bra, tog 17 min eftersom jag solade 14 sist, men jag led de sista minutrarna så tog mig ur 1 min innan typ, röd som en kräfta i ansiktet. Bra emma! =( Häftigt när man kan stå och dansa samtidigt som man solar :P Nästa gång blir de nog att testa de som man ligger i och får vatten på sig. Ja men iaf, sen tillbaka dit och käkade lite popcorn sen var de dags för mig att börja röra mig hemåt.

Väl hemma kom mikis förbi en sväng, så himla kul att vi kan umgås igen. Känns förbannat bra. Och roliga samtalsämnen kommer ju upp. Haha.

Måste ju bara tillägga att ögonen har knappt runnit idag, de enda jag känt av är rinnande och täppt näsa. Värt varenda krona med akupunkturen känner jag! Då har jag bara gått 3 ggr av 10 typ.

Ja, kl 23.30 hoppade jag in i duschen och nu är de väl dags att sova. Klockan ringer 05.30 imorgon bitti oxå. Blää.
Natti natti.

älska våren!

Gårdagen innehöll fika med Johanna och emelie på stan, sen lite plugg och så kom jessi på en kaffe oxå. Men jag var väl mindre social kändes de dom, funderade bara väldigt mkt på min framtid... Hur de kommer bli i höst osv. Skickade ju ett mejl till studievägledaren och fick svar ganska snabbt... Om jag nu är osäker på om jag kommer klara av den tentan så tyckte hon att jag kanske skulle börja fundera på andra alternativ. Men det är ju detta jag vill så!

Idag for jag över till syrran en sväng och drack en kopp te, sedan en promenad ner på akupunktur.
Sen hem och satte med mig böckerna ute på trappan. Så kom systrarna och gjorde mig sällskap, pratade en massa gamla roliga minnen =) Sen blev till att röjja här hemma, de kommer och fotar huset imorgon.

Sen blev de promenad med Johanna på kvällskvisten och sen kom fian hit och joina mig till Greys anathomy =)
En härlig dag!

Imorgon är de skola som gäller. Ska upp 05.30 för att ordna med de sista här hemma. Så nu säger jag Godnatt!


underkänd

Där dog mitt humör...
Usch jag fattar inte vad jag gör för fel... =(
Känns fruktansvärt hopplöst. Finns en chans till i augusti men jag vet fortfarande inte om jag kommer vidare till B nivån i höst. =( Skickade ett mejl till studievägledaren så får vi se vad hon säger.
SUCK!

vår =)

Säg att du menar och vill mig väl!

Jobbade 2 timmar imorse. Sedan skulle de blivit grupparbete, men vi beslutade att skjuta upp det. Så hem, tog mig en långpromenad med mamma och hundarna. Mysigt. =)

Ja sen iväg med fian på lite ärenden. Och sen hem och så kom jessi, slog ner våra rumpor på trappan i solen med en varsin kaffe. =)

Sen bar de iväg på akupunktur, denna gång kändes de mer. Kändes att nålarna arbetade och jag hade svårt att hålla ögonen öppna. =p Kommer nog sluta med att jag somnar även om jag gör allt för att kämpa emot. Haha

Sen en cykeltur med jessi och zizan i korgen, härligt =) Som gamla goda tider. Vi var väl runt överallt i stan. Och ziza verkar älska det. Släppte ner henne för att hon skulle få kissa, men hon pep och ville upp i korgen. Hihi

Känner mig på strålande humör =) Livet leker! Det är ju vår ;)

Imorgon hoppas jag på en latte med Johanna ;) Svek ju henne ikväll tyvärr. Känns som att man syns alldeles för sällan, förstår inte riktigt vart tiden tar vägen.

Men nu ska emma försöka sova, kommer nog inte vara så svårt häller. Kan ju säga att de är tur att jag inte tränade idag tror jag, känner mig hel skum i kroppen, varm och röflammig i ansiktet, ont i huvudet och frusen. Men sova gör nog susen. =)



soooova.

Jaha, då har helgen gått mot sitt slut då, en ny vecka med nya äventyr. =p

I fredags kom jag hem lite tidigare från etuna så hann med lite iaf. Sen var de dags att göra sig iordning och så kom folket, jessi, fia, mathias. Bjöd på tacopaj och så blev de lite alkoholhaltiga drycker till det. Så kom även emelie och Mikis förbi en sväng. Trevligt trevligt =)

På lördagen cykla jag och fian bort till mathias, han bjöd på mat. =) Ja och lite alkoholförtäring där oxå, så kom jessi efter ett tag. Så småning om drog jessi vidare till en annan fest och vi till en annan torr tråkig fest, var väl i princip bara inne och vände och fortsatte bort till de andra där jessi, mikis, emma, bella o en del andra var =) Så taxi till statt, dansade en massa. Mycket trevlig kväll faktiskt. =) Händelserik...

Idag har de vart underbart väder, har hängt med fia och mathias hela dagen lång. Vaknade ganska tidigt imorse, och terrade fian med att hon skulle bjuda på kaffe, runt 11 vaknade de till liv så jag sprang dit. Så tog vi en promenad bort till mathias, käkade lite och njöt av solen. =) sen cykeltur över till norr igen, fian åkte hem och städade och mathias fick hålla mig sällskap med en promenad med hundarna, sedan for vi och la oss i solariumet ett tag =) Och så till fian igen.

Men nu är de verkligen dags att sova, jobba 8-10 imorgon, sen grupparbete på bibblan. Så kaffe med jessi någon gång under dagen, följa med fian på något ärende, akupunktur och träna. Fy fan, ska bege mig och träna själv för första gången i hela mitt liv. Hjälp!

Ja och jag börjar fan fundera hur jag har lyckats få blåmärke i pannan? Har inte slagit mig i huvudet så vitt jag minns iaf. Haha.

Då går jag hellre hem...

Du håller mig kvar i något jag lämnat för länge sen!

Igår var jag och fikade med Johanna och emma, så kom även bella. Trevligt =)
Tog ett varv på stan och då ville svt ha med oss på tv, men efter mycket om och men ställde bella upp iaf. =p
Sedan hem och mötte upp jessi, så fick hon agera sällskapsdam till akupunkturen.

Men stackarn ville ju inte följa med in så fick sitta typ 1 timme och läsa tråkiga tidningar, medan jag låg och hade det skönt. Hon stack lite nålar i skallen, på armarna och benen så fick jag ligga och lyssna på en gubbe som pratade, mindfulness. Men avslappnad blev man. Men bra de, för de ger bättre effekt. Ja och underbart var de, kände på en gång en förbättring, självklart är de ju inte helt bra, men ögonen känns inte alls lika irriterade och de rinner inte lika mkt, inte lika trött och tung i huvudet häller :) Ja så de kommer nog vara värt de där pengarna trotts allt. Blir 2 ggr nästa vecka, därefter en gång i veckan.

Så blev de en kaffe efter de och sen jobb 3 timmar på kvällskvisten.

Idag åkte mamma och jag ut i skogen med hundarna. Sen var de jobb 15.15 - 22.00. Haft riktigt roligt, skrattat en massa. Och kände direkt när jag kom hem att jag kunde stannat kvar på jobbet, suck! Ja ibland förstår jag inte alls, de va inte ens en sak att bli irriterad på. Inte de minsta. =(

Nehe, sova kanske. Tåget till etuna 06.58, en jävla tid de oxå. Föreläsning sen grupparbete på em, så hem och laga käk...

Dom såg mig som någon annan
Och jag kände mig som det.

Åh jag drömde om en framtid som glömmer
Och jag drömmer om en framtid utan dig.




Pollenhelvete!!!

Igår blidde de som sagt käk och film, sen hemma skapligt.

Idag när jag vakna hade jag en del planerat. Först iväg till Carina och plugga lite. Tog mig upp iaf och skulle göra mig iordning, men jag bröt ihop fullständigt. Försöker sminka sig för att man har röda flammor i hela ansiktet men typ förgäves, tårarna rinner i ett, snoret rinner i ett. Tar en allergitablett i hopp om att försöka om en stund, men de blir inte alls någon förbättring så jag bröt ihop, som om de blev bättre då, NOT!




ah men allvarligt, hur kul är de att ögonen ser ut som två rinnande drakar och näsan är som en vulkan och låter som man stoppat upp två glasspinnar. Haha. Nää nu får de vara nog, ska på akupunktur imorgon, 325 kr gånger 10. Men de får de fan vara värt om de fungerar. Men tillbaka till där jag var...

Efter mkt om och men tog jag mig ut med zizan och sen bort till Carina. Efter de skulle jag ha kollat på film med fian men mamma ringde om att vi hade fått en tid för att klippa ziza på en gång, så de var bara att cykla hem som en tok, folk måste ju på fullaste allvar tro att jag cyklar och gråter, tårarna rinner som en fors ner för kinderna. Men vi åkte och lämnade ziza iaf, så iväg och handla och så hämta henne igen. Haha. Rakapparaten hade kappsejsat när de skulle klippa raka henne, TOVIG! Men resultatet blev bra tillslut, även om de tar ett tag att vänja sig, ser ut som hon har världens största huvud framifrån och bakifrån ser hon ut som en lång häst med världens minsta huvud. Haha

Sen lite mat, så kom jessi, hon var så nyfiken på hur ziza såg ut. Så har min dag sett ut, varken filmen med fian eller fikat med cissi blev av, men cissi blir de imorgon ist. =)

Har försökt plugga lite, men de går väl sådär. = 0 konsentrationsförmåga och än en gång skyller jag på dessa fucking jävla pollen. Dröjer nog inte länge innan jag har de där jävla såret under hakan som ska återkomma varje år. =(




som bara kärlek kan.

Ja lördagen startade med jobb. Gick fort och smidigt, hem några timmar, sen tillbaka till jobbet igen.
Efter de blev de fest hos fian =) Så skulle vi till statt, men jag har aldrig vart med om maken på köö, så de fick bli harrys ist, mycket trevligt de med. =) så till mcdonalds och köpte en hamburgare och sen hem och sov, eller först blev de en massa snack så somnade väl runt 05.00, sen hade jag inte så lätt att vakna av klockan, stackare som fick stänga av den. Haha, lyckades ta mig upp iaf och for iväg som ett spjut till fian och hämta cykeln, som jag för övrigt först hade glömt att den stod där, men hann precis i tid till jobbet. Haha

Men de gick ju bra att jobba endå =) sen när man slutade kl 21.00 blev de film med fian och mathias. Ja sen hem och sova.

Kom ju inte riktigt upp när jag hade tänkt idag =( men jobb 12-14. sen hem till fian och tog en kaffe.
Nu ligger jag här i sängen och väntar på att jessi ska komma på en snabbkaffe. Sen ska jag vidare till fian och kolla på film med henne och mathias. Haha.

Flipside -Happy birthday berör mig verkligen. <3




söta lilla rara, underbara!

Ja gårdagen blev inte riktigt som planerat... =p

Först var de tenta, de kändes jävligt bra, hoppas nu bara läraren tycker samma sak så jag kan få ett godkänt någon gång. Ja sen tog jag 11 tåget hem. Så hämta jag ziza hos fian, gick hem och snart kom emelie och sebastian, emelie skulle klippa mig och färga håret och sebastian agerade sällskap/ assistent. =) 3 timmar senare var håret klart och jag supernöjd =) ovanligt med så ljust bara.

Så kom jessi, vi vandrade ner på stan och mötte fia, mathias och sandra, glasbanken och sedan en vända på stan för att jessi skulle inhandla present. Ganska osmart att ta glasbanken först, herre jävlar vad de va tungt. Armarna hängde nästan nere i backen när man var hemma. :P Ja, gjorde oss iordning lite och drog till fian.

Där vet jag inte riktigt hur de va, konstigt!!! så småning om kom emelie och sebastian, kändes som att stämningen lättade en aning. Ja sen blev folk fulla och glada och drog till safiren, men jessi drog hem och jag och fian stannade kvar och snackade lite gojja, både skratt och tårar. Sen vandrade vi ner på stan och handlade lite käk. Sen dök mathias och sandra upp. Ja, sen var de sängen som gällde, jisses så trött man var.

Vaknade skapligt idag, tog mig hem och käkade frulle. Så kom mormor och hennes väninna från sthlm och fikade. Sen åkte vi till willys och handlade, så tog Gerhard och jag en promenad hem med hundarna därifrån. Ja så gjorde jag mig iordning och lämnade ziza hos fian och sen vidare till jobbet, en väldigt lugn kväll. Stormtrivs där, verkligen! =)

Ja efter de begav jag mig hem till fian, där hon och mathias hade lagat tacos, så tittade vi lite på film. Så dök jessica upp oxå, myskväll =) Men emma på dåligt humör, kände mig så glad men de blev som bortblåst, och varför vet jag inte häller. Ibland börjar man bara tänka, så är de. Börjar bli lite för mkt småsaker som irriterar mig som satan, snart brister det.

Men men, nu ska jag sova lite. Jobba imorgon 09.00-14.00, 18.00 -21.00 =) på timmarna blir de påskmat och efter kvällspassets slut blir de fest hos fian.


saknar du någon du en gång trodde du kände...

Idag har det vart full rulle känns de som. Vaknade i vanlig ordning ganska sent. Käkade frulle och gjorde mig iordning. Men upptäckte att de inte fanns något kaffe hemma så tog cykeln bort till jessi och drack en kopp. Sen tog vi oss ner på stan, handlade en ögonskugga och ett par skor jag bara förälskade mig i. =) Sen blev de en liten fika på sultans med Johanna och Emelie.

Så hem, ut med hundarna. ringde lite samtal. PLuggade, tvättade, pluggade. Så kom jessi, pluggade lite mer, lagade mat. Så gick jessi, pluggade lite mer, tvättade, vek tvätt, eldade. Ja. typ så.

Men vid 21.00 drog jag bort till fian. Blev film, brölloppsfotografen, helt okej film.
Och nu är klockan på tok för mkt. upp imorgon och ta mig till tåget vid 07.00 för att skriva tentan.

Sen blir de full rulle, måste hämta ziza som ska vara hos fian. Och så ska emelie komma och klippa och färga mitt hår någon gång under em, ska hinna ner på stan oxå. Fullt ös medvetslös, vila kan man göra när man dör. Typ.

Godnatt!