en gammal klassiker.

Haha. så rätt!!!!


Du säger du vill ha mig, du kan hoppa upp och ta dig!
Du har ingen charm, ingen stil och rostig bil!
Jag kräver mkt mera än en sönderpökad säng
jag är inget billigt slit och släng, sådet så!




kämpa på.!!

Som vanligt sämst på att uppdatera. Men nu var jag bara tvungen =)
Känns som att jag haft 2 väldigt bra dagar, livet leker =)

Men idag vet jag inte vad som hände, de vände igen. =/ Fick avslag från csn, fått ihop för lite poäng. Så undrar om de där med att åka utomlands kommer bli av. Får kolla vad resan kostar och bestämma mig utifrån de. Har ju gjort omtentor och hoppas på att fixa dem, men om jag då får godkänt så dröjer de ett tag iaf innan jag får pengar från csn. Och då måste mina intjänade pengar sparas så långt de går. Blää.

Gick ner på bibbland en sväng, fick väl inte sådär jätte mkt gjort men johanna kom förbi så tog vi en kopp kaffe innan vi gick hem igen =P Så gick jag förbi för att kolla hur de går med min inlämnade datorn, fick med mig datorn hem men fortfarande ur funktion. De kunde ej göra något, men troligtvis fläkten och jag har tydligen garanti kvar så blir att åka till Norrköping och lämna in den på 3 snarast möjligt.

Inte fick jag någon sladd med mig tillbaka häller så måste ner på stan igen.
Men först blir de ut med ziza en sväng. =)

=)

Ja i onsdags var de tenta, jessica, emelie och mikis följde med som sällskap och roade sig på stan medans jag satt o skrev så pennan glöd. Hoppas verkligen att jag lyckades denna gång, men de återstår att se, om ca 20 arbetsdagar får jag svaret.

Sedan lurade emelie och mikis med mig till högsjö på fest, mycket trevligt =) Som vanligt är de ju de där oplanerade kvällarna som brukar kunna vara riktigt roliga. Men mindre kul igår när jag i princip var fast i högsjö. Haha

Kom hem, gick till Johanna och tog en kopp kaffe =) Sov en stund sen var de bara att svänga om till partypjuxen igen. Mikis, jessica och jag åkte iväg till Norrköping och tittade på rix fm festivalen. Sedan blev de utgång, saliga munken först och sen drog jag och jessica vidare till hugos och dansade loss. =)
Sen bort till max som var stängt så vi tog en promenad bort till sthockholmsrondellen, där vi blev hämtade. =)

Idag har jag sovit bort typ halva dagen. Men men. och snart är det dags att jobba 17-21. Så har jag bara morgondagen 9-14 sen har jag semester en vecka =) Men eftersom jag tydligen inte har något bättre för mig så har jag en tenta att skriva. Blää.

sudda, sudda bort din sura min....

Sudda sudda bort din sura min, munnen den ska skratta och vara glad, munnen  har vi fått för att den ska tralla.
Hihi haft den barnvisan i skallen hela dagen=P

Vaknade av att mamma tjatade på oss att vi skulle följa med ut i skogen. Och jag med mitt mindre bra morgonhumör morrade väl och fräste bara. Men så kom mamma in en gång till och böjde sig över mig och gav mig en puss på kinden och sa "emma, det är klart du ska följa med"... Och då smällte jag lite. Tog mig upp och följde med.

Men jag är ingen vidare svampletare, har verkligen inga svampögon. Haha. Vi gick en bit sen såg vi att det var något fel på zizafisan, hon låg ner på backen och såg inte alls ut att må bra. Såg att hon höll tassen ovanför backen, så det var bara att vända, bar henne hela vägen och hon hade verkligen jätte ont, lilla stumpan. Satte oss och fikade lite, sen började hon springa som en tok, så hon hade väl sträckt sig ordentligt skulle jag tro, haltade lite men de var inte något allvarligt. Vilken tur, tänkte att det kanske hade kunnat vara ett ormbett eller något. Man blir ju så orolig. Hönsmamma =p

Sen var Gerhards farbror och hans fru här på besök en sväng. Sen var de dusch, städning och nu ska jag väl snart sätta igång med pluggandet. Först lite mat i magen och one three hill som jag vägrar missa =P

Ja helgen då, har varit helt okej faktiskt. I fredags kunde inte tårarna hålla sig borta, jag hatar att känna mig sådär ensam och utanför. Men jag förstår ju samtidigt. Men tycker iaf att det är fel att "ignorera" mig. det känns. Men till större delen var de trevligt iaf. Öltältet, harrys och kastrullhäxorna.

I går låg jag väl och sov större delen av dagen. men sen var det bara att styra om till partypjuxen, dra iväg på någon fest, var några kända ansikten iaf. Men det var i stort sätt samma sak där. men igår orkade jag bara inte bry mig om dem. Jessica, emelie och jag var inne på statt, dåligt med folk. Vi råkade visst hamna på helt fel ställe, alla var ju tamesjutton på harrys =( men men, helt okej ändå, träffade ju lite kända ansikten trotts allt.

Ringde även ett samtal igår. Trevligt trevligt =) Bestämde oss för att vi iaf måste ses en gång, ta en fika men helt utan ambitioner. Fick höra: "emma jag tror att det kommer bli väldigt jobbigt, men vi får hoppas på att det inte klickar" Haha. Ja de vore väl lite jobbigt annars, är ju liksom några mil mellan katrineholm och piteå. haha.

Ne, de finns så mkt jag har att skriva om, men då är det väl ingen som orkar läsa. Haha


somliga går med trasiga skor...

Ja gårdagen var mkt rolig =) Mamma, agge, sara, adam, mamma och jag åkte först ner till stadsparken och kollade på starlight, tror det hade varit bättre om juryn hade fått bestämma faktiskt. Men tur att det var någon bra som vann iaf =) Jaja. Sen hem, så kom Johanna hit. Satt här och drack och skratta och hade roligt med mamma, hennes kompis och agge och sara. Sen gick vi vidare ner till riva och hade trevligt =)
En sväng till öltältet som för övrigt sög balle så funderar starkt på att bojkotta skiten resten av helgen =P
Så tillbaka till riva en sväng sen var de dags för mig att gå hem och sova.

Försov mig till 06.50 imorse, men hann ju i tid iaf. =) Gått bra att jobba idag, lite körigt på morgonen men resten av dagen har varit riktigt seg, så tog mitt pick och pack och stack hem tidigare. =)

Ja, jag hoppas på att Johanna fortfarande är på att gå ut  imorgon så att jag slipper sitta ensam hela kvällen. Haha. Alla verkar ju vara bjuden på fest utom jag så. Men det gör mig faktiskt ingenting alls ska jag säga =) Orkar liksom inte bry mig, deras förlust, inte min!

Ja och ibland måste man ju säga att jag är bra smart, ne inte de minsta. Men så bestämde jag mig faktiskt idag för att det får bära eller brista. orkar inte skämmas över saker som jag gjort eller inte gjort.

Ne, en dusch och sen ner på stan med jessica lindfors =)




härligt.

Kom på igår, när jag cyklade till jobbet kom det någon kille gåendes mot mig, sa godmorgon när jag svischade förbi med cykeln. Något så litet kan göra en så glad. =) Det gjorde ju nästan hela min dag igår, ska faktiskt ta och prova det någon gång, säga hej eller godmorgon eller nått till en helt okänd människa =p

Jaja, det här med B12 brist har gjort att mkt har fått sina förklaringar. Varför jag blir skakis i mellanåt, varför jag ibland känner mig svimfärdig och mina perioder av illamående. Känns faktiskt skönt att veta att det beror på något. Låter kanske som att jag tror att det är värsta grejen men så är de ju inte, bara det att det är skönt att få veta varför man mår som man mår ibland. Att det faktiskt finns en förklaring till allt.

Ja idag steg jag upp och cyklade till jobbet, men det hade blivit någon miss så jag hade inget schema. De kunde plocka ihop lite jobb till mig eftersom jag hade blivit lovad tiden men jag kände att det absolut inte gjorde mig någonting alls att gå hem. Så sagt och gjort, tog mig en kopp kaffe och gick hem =) Satt ju inte helt fel, speciellt inte i det strålande vädret =)

Om en timme ska jag möta upp emma och ta en fika med henne. =) Händer ju inte allt för ofta. trevligt trevligt =)

Jaja, kanske uppdaterar mer senare. Pusshej!

back again.

Ja fy bövelen. Knivar i halsen och känner mig verkligen ur form, orkar inte röra mig. Men men imorgon är de jobb igen, får se hur de kommer gå. Förmodar att det är en virusinfektion som spökar. =(

Hade får provsvar från doktorn idag, allt såg bra ut, men de hittade en aning brist på vitamin B12 så ska få en tid för nya prover om ett par veckor. Hade ingen aning om vad de innebär men gick in och läste lite om de och då kan ju mitt mående ha sina förklaringar, trötthet, illamående och deppig. Men men, får se vad de andra provsvaren visar.

ne nu är de dusch som gäller. Orkar inte skriva mer. hehe


its in your hands now.

I fredags var de ju jobb, men kom iväg tidigare som tur var. Först på morgonen tänkte jag OMG hur ska denna dag sluta men hade turen på min sida  hela dagen =) Hem, gjorde mig iordning och sen for vi iväg till Valla, grillade lite och hade det trevligt. Sen åkte vi vidare mot Eskilstuna, Harrys och duojag, riktigt drag =) De är ju såå himla duktiga + att det finns något att titta på =P Ja men ärligt, får ni chansen, så borde ni se någon av deras spelningar. Så vid stängningsdags för det time för lite mat, inte för min del då, hittade något annat roligt att göra medans de andra åt. Haha. men jag säger bara TYPISKT!!! =(
Ja så tack för en väldigt trevlig kväll pojkar och flickor =)

Igår var jag lika med död typ hela dagen, kom väl upp ordentligt vid 4 på em. =( Hände inte alls mkt den dagen. Mikis och emelie var här, så jag höll dem sällskap med ett glas vin, så skulle jag plugga. Skrev några meningar men sen orkade bara inte mina ögon hålla sig uppe, så somnade väl runt halv 12. Hur skönt som helst!

Så skönt att vakna upp pigg och gla idag =) Hållt på med tentan, så nu är den inskickad. =) Bara att ta tag i salstentan som är om 1,5 vecka nu då. Mamsen frågade förut om det känns bättre, och det gör det verkligen. Då sa hon att det syns, en mycket gladare tjej. Och jag känner mig mkt gladare. Så sa jag att jag inte alls har haft några biverkningar som jag fick förra gången, för det första kan man bli ännu deppigare ett tag men de har jag inte alls kännt av, och förra gången kändes de som ett vakum i huvudet så jag fick ändra lite på dosen, men de har jag inte häller känt av denna gång. Bara lite smått huvudvärk har jag känt av. Men då sa hon iaf att det kanske är så att det fattades ganska mkt seratonin i min skalle, kanske därför jag inte lidit av några biverkningar.
Jaja. Allt för mig. Mors goodbye!


bra dag.

Idag har varit en bra dag =) Först jobbat mellan 9-14 sen så hem och hämtade hunden och slängde i mig lite käk så gick vi bort till Johanna och drack en kopp kaffe och snackade lite skit. Lekte lite med en busig lukas. Så tog vi en promenad upp till ica kvantum. =) Mycket trevligt.

Sen hem, fixade och donade lite. Och sen blev de en cykeltur med jessi ner till djulö, satte oss på bryggan och åt glass och rökte lite. Mysigt =) Har ju inte umgåtts med damen på typ 2 veckor så vi hade ju en del att prata om. =p

Sen så var de tänkt att jag skulle plugga. Men fick mig ett samtal från Gotland =) Så vi har pratat väldigt länge i telefonen, mycket att prata om. Väldigt roligt att prata med en gammal vän. Saknar =) Ska fundera lite över en gotlandsresa, vore väl något =)

Jaja, nu är de dags för att sova. Jobb 7-16 imorgon sen bär de av till Eskilstuna för lite party party.
Natti natti.

sooool

Idag har varit en riktigt bra dag faktiskt. Har haft energi, inte känt mig sådär förbannat nere och irriterad. =) Kom hem vid 12, tog ut ziza, la mig och vilade en liten stund, tog hand om disk och tvättat. Sen cykla jag bort till Carina en sväng och sen iväg med mamma och Gerhard och handlade.

Ingenting annat som skulle bli av idag har blivit av, typiskt när man har en bra dag liksom. Känns som att man inte vet när de kommer och får passa på att göra saker dessa dagar. Men samtidigt så kanske de inte behöver hända något hela tiden, kan nog vara bra att slappna av och ta det lugnt. Men som sagt så vill man ju även passa på att umgås med sina vänner och så när man är på humör. =) Men förhoppningsvis håller detta i sig imorgon med =p

Men det är sjukt vad det har varit skönt att jobba och tänker att man ska göra de och de, men sen när man kommer hem försvinner allt, humöret i botten och totalt orkeslös, så jag har som sagt sovit ganska mycket de senaste dagarna.

Men ikväll blir de grillat, passa på när de är fint väder, så tänkte jag nog ta mig ett glas vitt vin. Och sen när syrran slutar jobba ska vi kolla på film.

Pusshej leverpastej!

Gör mig hel!

Försöker visa mig stark. Men inom mig är jag RÄDD!
Hur ska jag klara av det här helt själv?!!


=´(

Jobbat idag. Nu har jag bara 4 dagar kvar av mina 12 dagar i sträck =) Snacka om att jag har jobbat ganska mycket som man inte får, men jobbar ju på 2 ställen så då kan de inte göra något. Hade de varit på ett ställe hade jag aldrig fått jobba som jag gjort den senaste tiden. hehe

Ja sen var jag hos farbror doktor en sväng. fick lite medusin, tog lite prover och sådär för att utesluta annat, men nästan så man kanske skulle hoppas att de hittar något annat så man får en förklaring till saker.

Sen med mamma och mikis och handla och lite så. Sen sov jag gott i 1,5 timme. Så till fian och tog en kaffe med henne och mattias.

Jag vet att jag har varit lite vresig och dum den senaste tiden. Men idag ställde jag en vanlig enkel fråga.... Det var tydligen gnäll och kritik sen öste det ut en massa skit i den munnen. =( Känns ganska otacksamt att ens försöka göra något här hemma faktiskt, för jag har tydligen inte hjälpt till alls på väldigt länge =( Men jag vet innerst inne att jag faktiskt har det. Bara tråkigt att höra skiten hela tiden. Och jag blir ledsen och besviken när jag nyss har förklarat varför jag har varit som jag varit. Förstår att jag inte häller har varit så lätt att vara i närheten av de senaste dagarna men lite mer förståelse hade jag nog väntat mig. En kram skulle kanske inte sitta helt fel.

Jag sluter det mesta inom mig. Känner mig tyvärr väldigt ensam trotts att jag har ett nätverk som doktorn så fint sa. Jag vet inte om jag kanske kräver mycket, men lite mer hade jag nog väntat mig faktiskt. Förlåt!