nervös

Har haft fullt upp... Och ikväll kommer inte något längre bloggande häller. Måste strax dra.
Haft en trevlig dag med jessi i Norrköping, var så jävla nervös innan jag skulle tatuera mig men det gick bra och jag är supernöjd.

Sen hem till syrran och fikade lite och bytte julklappar. =) Och sen upp till papsen och bytte julklappar där. Så fruktansvärt nöjd, denna jul över huvud taget har varit helt underbar.

Men nu är jag sådär jävla nervös som jag var förut. ska sitta vak inatt och det har jag aldrig gjort förut, någon gång ska vara den första och jag tror de blir bra bara jag kommer dit.

Jaja. Bye bye.

Julafton

Hoppas alla haft en bra julafton, det har jag iaf. Strax sovtime för imorn vankas de jobb. Men de känns ju sådär, rullade in lite folk här för en stund sen, adam, hans bror, has tjej och deras plastbror. Men men.
Mycket nöjd med dagen iaf! Tack alla nära och kära <3

Men orkar inte skriva mer. Uppdaterar mer imorgon!




dan före, dan före, dan före doppare dagen!

En fullspäckad dag, det är härligt de. Har sån energi nuförtiden, men inte gnäller jag, det är ju underbart =) Imorse var jag hos A och fixade naglarna, kom väl hem runt 11, fixade och donade lite hemma. Plockade brynen och systra min vaxade mina ben =) Sen gick vi iväg och solade. Sen hem, så åkte jag och jessica till willys för att handla lite hårfärg.

Sen hem till Johanna och fikade lite. Man förvånas varenda gång över vad de små liven växer, har inte träffat Lukas på ett tag nu, men han har blivit så duktig på att prata, härmar de mesta man säger =P

Sen hem och vidare till jobbet 17-21. Där började jag rensa och dona. Sen hem, tittade lite på tv och sen har jag färgat håret och färgat brynen. Så nu känner man sig lite fräsch. =)

Har börjat läsa "varför gråter inte emma", fick kämpa emot för att tårarna inte skulle komma när jag satt på jobbet. Så himla sorgligt! Handlar om emma som förlorade sina barn max och saga i Arboga för ett par år sedan. Har inte kommit så långt men är redan frälst. Förvånas över hur folk är. Reportrar och journalister som ringer familjen bara en stund efter att det har inträffat, förstår inte att man inte kan lämna personer i sådan chock och sorg ifred, allt för att sälja något smaskigt i kvällstidningarna! Hur kan dessa människor sova om natten? Sen reagerade jag oxå på att ingen talade om för dem att Max och Saga hade avlidit, de fick höra det på radion. Sinnesjukt!

Ne, ska återgå till den spännande boken. Imorgon väntar nya äventyr. Linköping och Ikea med jessica, ska bli skönt att få vara ledig en dag iaf =)

Natti natti.

I´ll do anything for you!

Jobbade 9-14 idag, sen till läkaren en sväng. Tog det där cellprovet som man tar från att man är 23, fy fan nu ska man gå och oroa sig för det oxå. Ja och han är ju för rolig.
-Någon prins i sikte då?
Jag- Nedu.
-Ne då är det dags att börja ragga.
Jag - Haha
-Ja, 23 är den bästa åldern för att skaffa barn.
Jag- Haha ja då har jag jävligt bråttom då.

Nedu, här är de inga barn i sikte på några år. Även om det är en längtan, en dröm. Men först ska man hitta prinsen, sen ska det gå ett tag innan man skaffar barn. Tack! Men jag tycker oxå att det är ganska skönt att känna att man trivs själv. Ingen brådska här inte.

Ja sen hem, käkade lite och så sen jobb 16-20. Sen ringde jag till fian och sa att jag inte orkade komma förbi, men en stund senare dök jag upp där iaf SUPRISE! Haha Drack lite kaffe och snackade lite skit.

Sen mötte jag upp mamma, gick till A så att hundarna fick busa lite. Och så hände en liten tråkig insident, en man med en hund dök upp, s och den andra hunden är inte bästa vänner direkt, s råkade springa dit (men något bråk blev det inte) och den andra hundens husse flyger bokstavligt talat på s, in i buskarna, och slår stackars s. Sen skriker han riktigt fula ord när han går därifrån. =(

Om nu hundarna hade börjat bråka hade de absolut funnits bättre alternativ än att bråtta ner honom och slå honom. Men nu bråkade de inte och han står och matar slag på en stackars hund som inte förstår bättre. Äh fy jävla människa!!

Men nu sitter jag här. Tagit en dusch och ska väl hoppa i säng. Hade tänkt mig en härlig sovmorgon imorgon men så blev det inte, ska fixa mina naglar 09.00 imorgon bitti. Ändrade tiden så att jag och jessica inte behöver springa genom IKEA på onsdag.

Kom och tänka på en sak förut, den där underbara skrubben jag fick på jobbet innehåller ju havssalt, så det måste ju vara riktigt bra för mina exem? Hooppas så. Sen provade jag en annan sak och hoppas på resultat, jag säger bara, vad gör man inte för att få bukt på problemen =P

Ne natti natti!


vänner.

Snart dags att bege sig till jobbet igen då. Sen kankse de blir pizza med jessi och sen hem och sova, imorgon kör jag 9-14 16-20. Så bäst att vara pigg.

Pratade nyss med emma i telefonen, vi umgås inte särskilt mycket längre men när vi ses har vi desto mer att prata om och det är som att vi aldrig har varit ifrån varandra. Nu var jag tvungen att ringa och prata lite och berätta min version av det hela. Och tårarna kom. Emma är en vän som har förmåga att framkalla det hos mig, inte alls på ett negativt sätt utan på ett positivt, är man ledsen så kan man gråta ut hos henne. <3

Ne, jobbdags var det. Bye bye!

ANGER

helt okej kväll =)
Men att en person kan såra en så! Att man snackar om något som inte ens är sant! det sårar mig att det snackas om skiten, som inte ens stämmer =( 

samtidigt tror jag att jag hittade en vän mitt i allt elände, någon som förstår att jag inte är sån, som det snackas om... Någon som sa att jag ska gå med rak rygg och hakan upp eftersom jag inte skulle kunna göra något sånt. Tur att det finns några som tror på mig där ute när få av mina närmaste tydligen inte gör det =((

eye of an angel.

I torsdags blev de inte något ikea, inte värt att riskera sitt liv och bege sig ut i snöstorm. Men kvällen hade harrys och Al pitcher att erbjuda iaf och det var riktigt roligt =)

Mådde inte så himla bra igår, men först jobb i hemtjänsten 7-12 och sen som personlig assistent 17-21. Sen var de en lugnt fredag för mig, gick hem och la mig skapligt.

Idag har de varit jobb, vi har städat och bakat. Ska strax tillbaka dit en sväng igen. Tog en dusch förut för efter jobbet blir de en sväng till jessica och statt. Använde julklappen från jobbet för första gången, helt underbar men jag läste inte riktigt innehållet innan men de blev jag varse om jag kan ju säga, SALTskrubb, det sved ganska skapligt på mina händer, men den var så underbar i alla fall så de stog jag ut med, god doft och så är det olja i så man blir len av.

Ne, hinna bort till jessi och lämna lite saker innan jag far vidare till jobbet. Bye bye!

fullt upp.

Igår blev jag väckt 08.15 av chefen som ringde, var bara att springa iväg och jobba. Personen som skulle jobba hade försovit sig så jag fick ta det ist. Sen hem en snabbis, lite matintag och vidare till kontoret för lite p-möte.
Alltid lika trevligt att träffa alla kära arbetskamrater. Så fick vi julklapp oxå. Mycket nöjd. Det är ett företag som är måna om sin personal, inte som kommunen där man skiter fullständigt i sina vikarier. Och kommentaren jag fick av chefen när jag skrev om julklappen var "De är du värd bästa emma" Då värmer de =)

Ja sen var de till att städa hos mormor, välbehövligt om man säger så. Sen iväg och jobbade 17-21.

Idag har jag jobbat i hemtjänsten 07.15-12.30 och sen hem, slängde i mig lite käk och till sultans och mötte upp Johanna för en fika, vart ett tag sen nu och har saknat henne! Så de var trevligt. =)
Sen bort till mormor och satte upp hennes julgran och nu väntar jag på att gå och jobba 18-21.

Fick veta idag när jag var på konsum att man kan hyra filmen hemifrån och hämta den där sedan. Var dag lär man sig något nytt. Sagt och gjort, ska åka förbi och hämta eclipse innan jag åker till jobbet. =)

Sen när jag kommer hem blir de en dusch och slänga sig i säng för att kolla film. Imorgon är de fullspäckat på schemat, först jobb till 2 och ska få in ett läkarbesök i mellan oxå, sen hem där ett möte med folksam väntar. Sen tar jag och jessica bilen till Ikea och sen hem, och bort till harrys för lite stand up komedi. =)

Funderar lite över juldagen. Vet att jag jobbar, sen ska hinna med och gå på emelies 25års kalas och så skulle jag vilja gå på harrys, de har ju endå öppet till 03.00. Jaja, återstår att se.

ne nu blev de brått, käk och sen jobb. Bye bye!

Borta bra men hemma bäst.

Nu är jag här igen. Har inte haft ork eller tid när vi har varit iväg att uppdatera bloggen.

I torsdags drog vi iväg till säfsen, innan de hann jag med en fika hos emma =) Vägen till säfsen var väl sådär när man fick stanna ett x antal gånger för att hund vid namn ariel vägrade sitta där bak och hoppade fram till baksätet.




Tillslut fick jag och ziza hoppa in i lastbilen med Gerhard och Agge. Och Ariel fick ligga i baksätet med Mickis. =)



Sedan var vi framme. Där blev de tända brasa, äta lite mat och så. Helt underbart. Även om de är vinter här med så är de helt annat där uppe. Mys! Senare på kvällen drog vi till pulkabacken och åkte, och jag och jessica som tyckte den här hemma var brant, men de där var en ordentlig backe. Kul hade vi iaf, båda hundarna var som tokiga, sprang upp och ner.



'

På fredagen begav vi oss till backen och åkte några timmar. Solen sken och det var bara så underbart. Man var lite ringrostig först men de sitter i ryggmärgen.









Sen på kvällen tinade vi upp i stugan, tittade på idol och käkade gott.

Lördagen spenderades oxå i backen. Dock inte lika fint väder då. Adam kom upp och åkte skidor med oss oxå och vi tog den svarta backen allihoppa. =)






Sedan var vi frusna och ömma så det blev iväg till stugan, käkade lite mat och så gick agge, gerhard och jag iväg till bastun =) Sen så mycket bättre på tv.n..Promenad med hundarna och så gick gerhard, adam, angelica och jag iväg till puben och tog en öl.

Hittade ett glatt gäng killar som jobbade där uppe. Inte då men annars =p Fick syn på något sött och efter lite veling fram och tillbaka tog jag modet till mig och frågade honom om vi skulle dansa. Sagt och gjort. Men blev bara en halv låt eftersom jag inte vågade riktigt. Så blev inte riktigt nöjd. Frågade igen vid sista låten och fick även då ett ja. =) Sen blev vi tillfrågade om vi ville följa med på efterfest nere i byn =P Angelica och adam drog hem och jag följde med 6 st killar ner till byn. Ett mycket trevligt gäng från olika håll i sverige, de var linköping, göteborg, smögen och 3 killar från byn. som de så fint sa. Haha. På dalmål (masjävlarna, filmen alltså, fast lite lindrigare) lät så kul. Hihi
Sov över där och vaknade 10.15 med lite panik, skulle vara ur stugan 11.00 och jag hade ju inte hjälpt till att städa och visste inte riktigt hur jag skulle ta mig tillbaka, lite för långt att gå. Men joakim som han hette var snäll och körde mig tillbaka. =)

Ja det var min helg i säfsen och det var helt underbart =) Nästa år måste vi dra ihop ett gäng och åka dit tycker jag.

Igår så var de jobb 18.00-21.00 när jag kom hem och idag har jag varit ledig, inte hänt ett skit förutom att tvätta 4 maskiner. Skulle ju ha fikat med emma men jag klant somnade ju om. =(

Imorgon kommer någon hit från folksam för jag har ju dragit på mig lite vuxenpoäng och ska börja pensionspara, sedan är de p-möte på jobbet, städning hos mormor och sist men inte minst jobb 19-22.

Det där gjorde ont i mig, sårade mig ganska ordentligt. Och jag vet inte vart de kommer ifrån?!!

Ne, bye bye!


Avslutar med en bild med utsikten från stugan.


Ja jag vet...

Dålig uppdatering är bara förnmnet, men varken lust eller ork har funnits, men nu är jag här igen.

Imorgon drar vi iväg till säffsen för lite mys och skidåkning, ska bli så roligt. många många år sedan sist, kan vara 5-6 år sedan vi var där. Får väl se hur de går, men skidåkningen är ungefär som att lära sig cykla, det sitter i benmärgen när man väl lärt sig. Och jag började åka när jag var 6 år så nog ska jag väl klara det, men klart man blir ju lite mer rädd med åren =P

Helgen som var, var mkt bra. Fredagen spenderades med Jessi och Jocke och ziza såklart. Drack lite alkoholhaltiga drycker och fredagsmyste. Sen lördagen blev de party hos jessi och statt på.

- Jaha vart har du R då?
- Du de där har jag lagt ner!
- Bra emma, han är ingen bra kille, han är en pajas.
- Men hallå, var de inte du som nyss sa att han var så go och rar kille.
- Ja men vad skulle jag säga då?!!

Men Mupp!! Jaja, jag fick se det själv iaf, och kanske bäst det =) Sen fick jag en sån där kram som man aldrig vill släppa taget om. Inget mer än så, men alldeles tillräckligt, de värmde =)

Ja, annars då, jobbade igår kväll. Vi spenderade mest kvällen med att läsa boken om Glada Hudik teatern, och jag är precis lika frälst i boken som jag var av föreläsningen. Måste verkligen se teatern, även om de dröjer enda till nästa höst. Hojta gärna till om någon vill med, bäst att boka biljetter snart innan de tar slut, nästan slutsålt redan.

Det står så mkt kloka ord som man blir helt tagen av. Bla en sak jag verkligen fastnade vid är att vi normalstörda som Per Johansson säger är invecklingsstörda medan utvecklingsstörda inte döljer sina avsikter genom att krångla till allt med en massa kroppsspråk, koder och blickar! Och det stämmer så riktigt! Även att de flesta av dem har en ocensurerad spontanitet med bottenlös kärlek, direkthet och en vänlig charm.

Och det stämmde så exakt efter mitt möte med en tjej i hissen som pratade med mig för fullt hela vägen upp, där fanns inte den tryckta stämningen som annars kan vara så jobbigt i en hiss, hon bara pratade på om allt möjligt och det var så härligt att höra.
Sen stod jag utanför och rökte och då kom en annan man och började prata, visa sin väska och en tredje person kom fram och gav mig en kram helt plötsligt. Tänk om vi kunde vara mer som dem, inte tänka efter, bara vara, bara göra, bara säga...

En annan sak. Ringde nävertorps vårdcentral idag, vill inte vara kvar på linden och skulle passa på att fråga om de har någon astma läkare där eftersom jag inte kollat min astma på säkert 10 år nu. åhh fyy vad de låter illa, 10 år... Ja men så är de iaf.  Och det hade de ju och det var inte alls några problem, hon skulle skicka mig en tid i januari så att jag kan komma och göra ett sånt där test och sedan få träffa läkaren, bad även om att någon ska kolla min knöl på halsen, och inte häller de var några problem. Ja helt klart en helt annan attityd än på linden, där man får spyiga svar och alltid ska återkomma om några dagar för att de inte har tider kvar. Så ja, nävertorp blir de.

Har köpt mig en massa böcker så hädanefter kommer jag vara en liten bokmal =p

Ne, nu blev de här ett långt inlägg, men då har ni mina kära vänner något att läsa om ni saknar mig för mkt innan söndag när jag kommer hem =P

Ha en trevlig helt, de ska jag ha! =)




Zizen hittade en ny vän, jocke =P


plutt ligger som vanligt som en prinsessa på kuddarna.


Mitt vackra fönster.


En het tomte gerhard tyckte jag skulle ha i mitt rum. Haha