are you a heartbreaker?

Gårdagen, ner på stan med jessica, hem till henne och tog en kopp kaffe.
Sen hem, skulle ta en dusch, men fanns inge varmvatten, så slog en signal till mormor och hörde om jag fick komma dit och ta en dusch eftersom de var ganska brått. Det gick så bra så, sagt och gjort.

Sen hem och göra sig iordning lite, så skjutsade adam (agges kille) oss till festen. Mycket trevligt =)
Sen blev de statt, har inte så mkt att säga om de... gick hem runt 01.15 ungefär. Minsann alltid lika roligt med alla fulla människor när man är ute. =(

Så hem och sov.

Imorse var de upp, åkte till Norrpan med emelie och Johanna. Strulade lite i början men tur var väl de eftersom de inte öppnade förnst 12 och vi hade fått stå och vänta i kanske 2 timmar om vi åkt när vi skulle :P Så shoppades det en massa kläder, 2 par byxor, 1 par skor, en skjorta, en tröja, en kavaj, en "jacka", cerum till håret och lite skit på rusta. Mamma blev överlycklig över sina jane hellen schampoon iaf :P Och jag är mkt nöjd med mina inköp, blev inte så farligt dyrt häller. =)

Ja, nu har jag precis duschat, och bäddat rent i sängen. Tänkte jag skulle plugga lite, gå ut med hundarna och sen vid 9 ska jag till fia =)



Klockren låt!

miss you!

Glömde säga att jag saknar mig bebis sjukt mycket!
Denna känsla vill inte gå över som jag trodde.
Satt på tåget och kämpade att hålla tillbaka mina tårar.
Mitt livs största misstag att ta det beslutet! =´(



dags för fredagsmys!

Jaha, vaknade 05.45, slumrade till lite och vaknade 06.30 så de var bara att flyga upp ur sängen, slänga i sig lite frukost och springa och då menar jag bokstavligt talat springa till tåget som gick 06.57. Tåget som skulle ta 50 min tog 1,40 min ist. Men skönt de med, slippa sitta i skolan och uggla i 1, 5 timme. Men hade ju sandra som sällskap =)

Sen föreläsning... hem igen. Mamma hämtade upp mig, hem, hämtade hundar, till konsum och köpte proppar, hem försökte sätta i proppar men kyl, frys o de ville iaf inte fungera. Så lämna mamma på jobbet, ut till krämbol och gick en promenix med hundarna, hämtade upp mormor, ner på stan, till konsum, hämtade upp agge, hämtade mamma på jobbet, lämnade agge på träningen, bort till willys där adam stod med en bil som inte ville fungera, ingen hade startkablar, hem till adam och hämtade starkablar så tillbaka till willys och starta bilen, så skjutsade mamma mig till emelie, där bjöds de på kaffe.

Och nu är jag äntligen hemma =) Tagit mig en cider. Känner mig helt jäkla slut.
Men snart kommer jessica, så hoppas jag på lite mat snart oxå. :p

Har gått och trott länge ett tag att jag råkade göra en sak, men idag visade det sig att det inte var så :P haha. Men jag vet inte om de var bättre de häller, känslan jag fick var inge bra alls. Samtidigt som man i ett nötskal oxå vill. Men jag saknar.

Pratade med min kära vän Marcus oxå, saknar honom! Men han har fått nått jobb i GTB och snart en lägenhet oxå, så han tyckte jag skulle komma och hälsa på. Självklart kommer jag det, om inte annat i sommar, då jävlar kommer han nog inte bli av med mig. Haha. Stackarn!

ne, bye bye!

härlig känsla.

Tror jag fått hjärnsläpp. Satt precis nyss och funderade på vad jag gjorde igår... efter 10 min kom jag på att jag jobbade hela dagen lång, nästan iaf.

Började 7.15, som var planerat till 15.15
Vid morgonmöte frågar någon mig om jag kan jobba kväll med ett stort leende på läpparna.
Jag sa nej tack.
"Du får 20 min, fundera lite på de"
Jag tänker nej nej nej aldrig i livet! Hade då i mina tankar allt som behövdes göras med skolan.
efter en kvart... Ett stor leende "Nå?"
Ne alltså de känns lite mastigt att jobba från 7-9 med 45 min rast.
Absolut om de krisar får ni säga till.
20 min senare får jag ett telefonsamtal... "Du blir av med dessa jobb så kan du väl jobba kväll?"
Okej då.

Jag ska aldrig mer säga om de krisar kan ni ta höra av er när jag egentligen inte kan :P

Idag kom emma förbi på kaffe =) Sen blev de tåget till etuna vid 11. Kom till skolan och skulle hämta ut tentorna, men blev bara så att vi kollade igenom dem och lämnade tillbaka dem... För fan säger jag bara, usch för våran lärare, tror de var 47% som kuggade tentan, i en klass som annars brukar vara väldigt få med Underkänt. Ena läraren hade man inte fått nått poäng alls, trotts att man hade skrivit det som skulle vara med men formulerat det på ett annat sätt. Så här ska det överklagas!!! Och till råga på allt hade han mage att klaga på grammatiken oxå, vilket ingen annan lärare tidigare gjort, vi går väl en A kurs trodde jag?

Ja så var de föreläsning och tåget hem 17.22, hela dagen lång. Sen hem och käkade, mikis och Aline var här oxå, trevligt trevligt =) Sen iväg till fia på kaffe en sväng =)

Nu ska de läsas lite sen sova, med tåget till etuna 06.57 imorgon...

För övrigt känner jag mig väldigt positiv nuförtiden, allvarligt så känns de för jäva underbart. Saker som skulle reta gallfeber på en i vanliga fall, tas inte så allvarligt. Underbart! =)




underbar dag. =)

Ja eftersom folk gnäller så förbaskat över min dåliga uppdatering så tänkte jag skriva 2 ggr idag bara för att ;)

Ja tillbaka till förut, gjorde mig lite lunch, fortsatte läsa och tänkte vila ögonen ett tag, men efter en stund fick jag ett meddelande av Maria att tentasvaren kommit upp, lite svårt att slappna av och sova en stund då så de blev mest att ligga o ha allmän ångest. Så ringde mormor och talade om att böckerna hade kommit, tänkte bara äsch nu skiter jag i detta. Ringde upp mormor igen och bad henne sätta på lite kaffe till mig, sagt och gjort. Kollade svaret på tentan. Underkänt! väntat. =( så nu har jag två omtentor att göra under våren. Hoppas de inte kommer alltför tätt inpå bara, en har jag den 18, feb.

Funderade faktiskt lite på om de kan vara så att min lärare faktiskt sätter ribban lite högt, eftersom det är så många som kuggar på hans tentor =( Kanske borde tänka efter och sänka kraven lite.

Gick till mormor, drack kaffe och bubblade med henne en stund. Sen mötte jag upp Johanna och vi tog en promenix med hundarna. =) Så följde jag med hem till henne och blev bjuden på lasagne. Mycket gott =)

Så hem, öppnade boken, verkade lite svårläst och allmänt tråkig så jag stängde den igen och hoppade in i duschen ist. Men nu ska jag öppna boken och försöka komma en bit på vägen. Imorn är de jobb som gäller 07.15 -15.15 =) Så plugga och träna, själv. Hjälp! Äsch de kommer nog gå bra när jag väl kommer dit. Ta steget och klara av de så ska de nå gå galant i fortsättningen.

Btw på måndag kör jag i gång med VV igen, tror att min mage faktiskt mår mkt bättre av de matvanorna än de jag har nu. Kände mig inte alls såhär uppsvullen som jag gör nu. Frågade mor om jag skulle skriva matlista och de tyckte hon lät som en bra ide, blir nog lite billigare så och så sa hon att alla i la familia faktiskt kan äta de jag äter så de passar ju bra :D Inget krångel, inget strul.

Bye bye!


skallebank.

Igår var de en hel del läsning som gällde, sen åkte mamma och jag ut till Lalla, hon är så härlig. Haha. Skrattar så man håller på o dör :P sen på kvällskvisten blev de lite tv tittande och fika hos Johanna =)

Idag bar de av till tandläkaren, hade sällskap med jessica en bit, sen blev de telefonsällskap resten av biten. Haha. Tutade i luren när jag prata, lyssnade av meddelandet "hej det var **** från tandläkaren, vi saknar dig här, du hade en tid 08.50" Jag stressad men det visade sig att jag hade rätt, jag hade min tid 09.00 sådeså!

Blev iaf till att laga den bit av tand som lossnade på 13 dagsafton när jag käkade pizza.
1. Jag hatar när de pratar med en när man har fullt med slangar i käften, hur ska man kunna svara? Haha.
2. Jag tycker verkligen inte om när de säger "Gapa lite till" Gah jag har inte direkt en stor käft, den går inte att töjas ut mer tyvärr. :p Men men tillbaka dit nästa vecka o laga ett hål och sen blir de väl att operera bort visdomstanden så småning om. Kommer jag ha några gaddar kvar i käften?

Så var det ut med mor i skogen med hundarna. Och nu har jag lagt mig under täcket med en kopp te och lite kurslitteratur, faktiskt en intressant bok "riskbruk och missbruk". Hoppas btw att mina andra böcker kommer idag, för en skulle jag behöva börja läsa på tills på torsdag iaf, och en skulle jag behöva läsa ut tills på fredag. Den bok jag läser på nu behöver jag inte ha läst förnst på torsdag nästa vecka. Men bätttre att börja med den än ingenting alls gissar jag!?

Nä fortsätta läsa lite sen promenad med johanna. =)

samma skrot och skräp.

lördagen, hjälpte mamma att städa lite och sen iväg och handla med jessica på willys.

Så ut med hundarna, mötte en hund som ariel tydligen hade bestämt sig för att hata, herre gud vad hon höll på,
hon drog och hoppa och studsa, jag ramlade ner i snöhögen och höll i henne för kung och fosterland, och hunden kom bara närmare och närmare, hon blev ännu mer tokig, skrek och hade sig, försökte hoppa och slita sig ur kopplet, tack och lov att mannen med hunden sa "Jag går över på andra sidan" en bit innan, tackar så hemskt mycket för de. Så var jag förbannad och adrenalitet pumpade för fullt i kroppen resten av promenaden. Och det var väl min stackars ziza som fick ta de största smällarna eftersom hennes bångstyrighet i kopplet var ännu ett irritationsmoment. Ibland önskar jag att man kunde be om ursäkt och att de skulle förstå, för många gånger får de ta en del när humöret inte är på topp, tyvärr. =( Det ska inte vara så, men man är inte mer än människa, tyvärr.

Ja sen var de in, göra sallad och fixa pajen, så kom jessica. Hoppade in i duschen och gjorde mig iordning. Så kom folket, blev memme, jessica, fia, emelie och mikis. Mycket trevligt. =) Så gick vi till statt, var varken roligt eller tråkigt, men lessnade på samma sorts musik hela tiden, blir ganska tröttsamt i längden så vi begav oss hemåt.

Vaknade och mådde riktigt bra imorse =) Gick över till fian på en kaffe, pluggat lite så har de varit en väldigt lugn dag.

Nu ska de läsas lite sen sova, hoppas på att mina böcker kommer imorgon oxå, känns som att det är dags att sätta lite fart, ingen ro, ingen vila :P

Natti natti.

lugn fredag.

vaknade och tänkte "varför i helvete ska jag aldrig få sova" fick för mig att klockan var runt halv 4, men tittade på klockan och insåg att klockan var 4 min innan klockan skulle ringa =06.40. wow, jag fick sova en hel natt utan att vakna 340 ggr. :D

Gick upp, började göra mig iordning. såg att jag hade gott om tid, satte mig och käkade frukost och tittade på nyhetsmorgon, så kom nyheterna, jag tittar på klockan igen och inser att den går fel, ja men bra då blev de lite stress helt plötsligt.

Tog bilen och åkte mot eskilstuna. "Juridik och fältstudier" en kurs man kommer ha stor nytta av, lagar och regler, personaljuridik och sånt har man ju alltid nytta av. Så var de grupparbetet då, ångest ångest ångest. Men de va 2 till  från katrineholm, en av dem sandra, så man kunde vara minst 3 så de passar ju bra, vore skönt att kunna göra åtminstone 1 av arbetena på hemmaplan och slippa åka till etuna varenda gång.

Ja sen åkte jag till lägenheten och hämtade mina stackars blommor. Fy fan vad de stank avlopp, höll på att spyyy.
Så vidare till k-holm. Började städa mitt rum, haha fy fan vad de låter konstigt att säga att man städar sitt rum, men så kommer de vara ett tag framöver :P

Sen handla lite med mamma o gerhard, och så ner på stan med jessica en sväng. =) Sen har de vart så lugnt så lugnt. riktigt skönt faktiskt. Kände ett tag att jag ville göra någonting, men nu är jag glad att de har varit en lugn och skön hemmakväll. =)

Nu var de tänkt att jag ska stänga av datorn och läsa en sammanfattning av drogutvecklingen i sverige. Hade de som mål idag så de ska jag göra klart innan jag sover så jag kan vara nöjd med mig själv :P

lycka.

Gårdagen: Inget plugg iaf. Men skjutsa mor till jobbet, hämtade upp mormor, handlade lite med henne, sen till Johanna och fikade lite. Vidare och hämtade mamma på jobbet. Sen var de träning, affrodans på kvällen, riktigt roligt :) Så till fia en sväng och så hämta syrran från hennes träning vid 20.00. fullt ös.

Idag bar de av till skolan. "att arbeta drogförebyggande" tror de kommer bli en rolig kurs =)
Sen tillbaka till k-holm, mötte upp Johanna och emelie, så blev de lunch på stan som Johanna stod för, tack så mycket! =) Så gick vi runt lite där, sen bar de av hemåt, vidare till mikis, så kom emma och emelie oxå.
Promenad hem, käkade, fixade och donade lite.

Så la jag mig faktiskt vid 9, försöker varva ner lite eftersom jag haft svårt att sova den senaste tiden.
Får se om de funkar.

Imorgon är det skola igen "juridik och fältstudier".

Har faktiskt känt att livet är riktigt behagligt den senaste tiden, man behöver bara bestämma sig för vissa saker, och inte haft tid att tänka så mkt häller för den delen. Men ikväll kom en våg av olust, men den försvann igen tack och lov. Känner mig lycklig och tillfreds med mig själv igen. =) Låt det få vara såhär nu, tack snälla.

"Är det du på kortet?"
Ja det är jag vadårå?
"Shit vad snygg du var där!"
Bara att tacka och ta emot. Haha.

helnöjd.

Till min förvåning kom jag faktiskt upp imorse :P
Gick upp, klädde mig, drack lite vatten (som jag för övrigt hatar att dricka på morgonen, så äckligt, spyfärdig) och en banan, borstade gaddarna och åkte iväg och körde spinning 45 min. Helt underbart skönt var det. Emma och jag tänkte försöka köra den varje tisdag och det vore helt perfekt för min del, upp tidigt, träna, käka frulle, duscha o göra sig iordning och sen ta mig ner till bibblan och plugga, min strategi för våren. Går fan inte att sitta hemma och plugga.

Jaja, tillbaka till min dag... Efter träning åkte jag hem, käkade en frukost med gröt o grejer, sen blev de en promenad med hundarna, var lite snäll mot min mor idag och lät henne få sovmorgon för en gångs skull, annars brukar de vara hon som sköter hundarna på morgonen, eftersom jag inte är allt för pigg på morgonen. Sen tokslocknade jag i typ 2 timmar. :P Så var de bara upp, göra sig iordning, slänga i sig lite käk och springa iväg för Carina skulle hämta upp mig.

Åkte till Eskilstuna och inser att jag har valt en sån där helt underbar kurs som jag bara älskar, not. Tror det kommer bli jätte bra absolut, men de första hon säger är att man ska vända sig till den som sitter bakom och prata. Ångest ångest ångest, men fruktansvärt nyttigt för min del. Sen blev vi indelade i grupper, helnöjd, hamnade med mina gamla vanliga + 6 st till = 11 st. Kursen kommer ju bestå av gruppövningar, samtalsmetodik heter kursen för den som vill veta. :P Ne men den kommer nog vara jätte nyttig, lära sig prata och lyssna på ett proffisionellt sätt.

Ja sen 16.30 begav vi oss hemåt. Har inte hänt så mkt mer faktiskt, bara tagit de lugnt och nu har jag slagit mig ner i sängen, så skönt så. Natti natti folket.

nöjd.

Tycker det är lite dåligt med kommentarer här gott folk!!!!

Jaja, försökte sova, gick inte, gick inte, gick inte, klockan 01.40 blev jag förbannad och gick ut och tog en cigg, gjorde susen, men sov nog väldigt oroligt eftersom jag totalt klöst sönder mina armar under natten, måttligt ont när jag vaknade :(

Begav mig till jobbet, jobbade på i 3 timmar sen hem. Ut med hundarna i skogen, handlade med mamma på willys. Sen blev de hem en snabbis och vidare ner på stan för att möta fian.

Fick mig ett samtal, rätt nöjd med det samtalet faktiskt. För det första så är jag nöjd över att jag fick det sagt och för det andra att jag har en väldigt gullig vän som faktiskt bryr sig om mig och säger de och jag vet att det är sanning, annars skulle vi inte vara så nära varandra som vi är.

Ja, höll fian sällskap när hon satt hos frissan, så blev de lunch på sultans, vidare till bibblan och letade böcker och lite andra ärenden, hem till Johanna och fikade en sväng :) Sen hem, bytte om och begav mig till friskhuset för lite träning med emma och hennes mamma. Blev core boll, bra träning men svårt att hålla balansen på den där bollen, men de ska väl gå bättre och bättre antar jag :P Så beslutade jag och emma oss för att de blir spinning imorgon bitti 06.45, OMG tidigt, men jag tror de är riktigt skönt att träna tidigt på morgonen, även om man kommer se ut som ett lik till en början. haha.

Ja sen blev de tacos hemma och lite senare blev de räkor. :)
Men nu ska jag faktiskt försöka sova lite. Natti natti.

Måste bara tillägga att den senaste tiden har varit full rulle, känns som att jag inte vet när jag vilade sist :P men jag gillart. ;P

söndagskänsla.

summera denna helg då....

I fredags var jag först och fikade hos emma en snabbis med gänget, sedan blev de till Lina och kolla efter lite böcker men hade tyvärr ingen tur. Så blev de factory outlet med memme och bella :)
Och sen stan med Johanna och memme. Jävla spring överallt ;p Men trevligt var det.
Sen på kvällen blev de lite vin med jessica och Johanna, så kom eric en sväng oxå.
Riktigt trevlig kväll, vet dock inte hur det kom sig men de blev visst lite för mkt och mådde inte allt för bra.
Men hade fia som fick ta hand om mig. Haha. Nä klara mig bra själv men hon hade roligt åt mig iaf. :P

Lördagen, mådde inte allt för bra. Åkte med mamma, agge och adam till hundutställningen och kollade på alla vackra newfounlands. :) Som jag sa till mor "en sån ska jag ha när jag blir stor" Haha. Ne men det krävs nog ett hus för en sån luffs. Ja, senare gjorde jag mig iordning och drog iväg till en kompis till fia, mkt trevligt måste jag säga. Men hem skapligt då jag skulle upp och jobba.

Imorse var de jobb 7.15 - 12.15, sen iväg med mikis en sväng, hem till emelie, vidare till jessica på kaffe, sen hem och tog en dusch, käkade lite och drog iväg till fian på film. Hyrde 2 filmer på konsum, blev en norsk skräckfilm, konstig men faktiskt bra. Några ungdomar som blir jagade i skogen av jägare, scenerna var ju inte allt för trevliga, ingen mer skog för mig och fian iaf. :P Sedan blev de lite komedi, min stora feta grekiska semester, skön nedvarvning på kvällen. :)

Nu ligger jag här och ska ta o försöka sova lite tänkte jag, jobba 7.15 - 10.15 imorgon, piss tid men ser det som en möjlighet att komma upp tidigt. :) så lite ärenden och träning till kvällen, går med emma.w så man kommer iväg, så jobbigt att gå själv. Fan vad nöjd jag kommer vara imorgon kväll och kunna skicka iväg ett sms och säga att jag faktiskt vart och tränat, eftersom mitt försök till de i fredags misslyckades och en person sa att de var oförlåtligt. Haha.

De är ju för jävla underligt, inte pratat på bra länge, den första frågan man får är om man hittat någon.
Och då säger jag "Skit i det du så lever du längre" Haha.
Blää ingen bra känsla, här har jag mått för jävla underbart och nu raserades muren direkt. :(
Ne men jag ska vara stark!!!!

Nog för mig. Natti natti.

torsdag...

Igår:

Vaknade av att mamma säger "Har du inte gått upp ännu, du ska ju åka snart" Flög upp, in i duschen, stressade i mig en macka och kom i samma stund på att jag var tvungen att kolla vilken sal tentan skulle vara i, såg till min förvåning att jag hade tagit fel på tid oxå, trodde tentan skulle börja halv 2 och visste att man är tvungen att vara där typ 10 över i så fall för att bli insläppt, men de började halv 3, insläpp 10 över 14, så då hade jag helt plötsligt en hel timme på mig. :D Underbart de kan vara ibland. Hihi

Tog mig till etuna, skrev den där förbaskade tentan, förhoppningsvis knåpat ihop till ett G men det beror ju helt på vad lärarna anser, så svårt att formulera allt.

Tillbaka till Katrineholm. Började dona i mitt rum, tyckte de va en smart ide att ställa mig på datastolen och sätta upp gardiner, men böjde mig fram och stolen började rulla bakåt, kabooom så låg emma på golvet :P Haha. Slog i knät ganska ordentligt, så jag är svullen och blåå. De va t.o.m. så att livet började rulla pase i huvudet, fick en känsla av att jag skulle slå i huvudet i fönsterbrädan o skit. Hhaa

Jaja nog om de. Gick till fia en sväng på kvällskvisten.

Idag gick jag till Johanna och fikade, emma var där oxå :) sen gick emma och jag hem till mor och tog en kaffe. Så har jag letat en massa böcker, insett att
www.lycknis.se är absolut billigast när det gäller studentlitteratur, kollade lite på blocket oxå, och så ska jag kolla med Lina om hon har något jag behöver.

Strax dags att bege sig till jobbet 16-21.

Hm. Jag vet inte om jag inte riktigt har förstått allvaret eller vad det är, men så fort jag berättar händelsen så reagerar alla så starkt. Emma stackarn fick ju tårar till o med. Men det är som du säger, dags att säga ifrån.

Ne nu har jag inte tid med detta nå mer. Bye bye!


tralalala.

Här är jag igen. Fick lite bastning för rubriken i mitt förra inlägg, inte direkt rättstavat, dock inte av jessi denna gång som brukar vara en hejjare på att hjälpa mig att rätta till när de blir fel ;)

Förut kom emelie och klippte oss, så nöjd så. Ville ha lite förändring så gjorde lugg denna gång. Inte så stor skillnad men jag känner mig nöjd :)

Sen iväg till mormor och hämtade min dubbelsäng, vill komma iordning här hemma så man känner att man har ett eget rum, lite privatliv liksom. Dock 1 madrass i eskilstuna. Men de blev riktigt bra, får plats och utrymme ändå.

Sen iväg till jessi och tog en kaffe. och sen till fian. =) sen hem och skulle plugga, kan ju säga att de inte har blivit mkt med de, 1 timme max. När jag känner mig stressad och pressad blir jag helt apatisk, de går fan inte alls. Tenta på onsdag, hjälp!

Dags att sova kankse. jobb 07.15 - 16.00 imorgon, sen ska de hem och pluggas och eldas, mamma o gerhard jobbar så då tar jag över och ordnar med värmen i huset.

Ne sova var de.

We where allways ment to say goodbye!

Love you enoguh to let you go!

Jaha, då var man hemma i k-holm igen då. Hade gärna stannat en stund till, en vecka eller så. Haha. vet ju vad jag har framför mig på onsdag, en tenta jag fattar noll av just nu, vet inte hur allt ska få plats i huvudet. haha

Ne men som alltid när jag kommer dit, känns de konstigt. Här sitter man och åker 10 mil, men människan sitter vid datorn och snackar i telefonen. Kul! =/ Men de blev bättre, lite käk och ett par glas vin. Så glad för din skull, verkligen. Men det är jobbigt oxå. Det är ju inte som förut. Men de är väl lika bra, för jag borde väl tänkt efter och förstå att en dag kommer någon utav oss hitta någon och det blir ju självklart skillnad då. Men jag mår bra i din närhet, får mig att känna mig speciell. :P

Frågade om herrn kunde göra en fläta på mig, sagt och gjort. och fan vad jag blev inpad, riktigt bra ju. Så bra att han fick göra en på mig idag oxå :P

Nehe, snart kommer emelie och ska klippa oss. Ska passa på jag med tänkte jag :) Sen vill jag ta en kaffe hos någon, jessi, fia?

I dont wanna say Im sorry.

Hold me in your arms, I need you so!

Ja, igår gick jag och jessi över till fian och drack lite vin och snackade lite skit. Tog en promenad i den iskalla kylan och sen lite mer vin på de. =)

Idag åkte jag och mormor och handlade lite, fick mig en vinare av mormor =)
Sen bar det iväg på äventyr. Tog ett litet stopp i Norrköping först, hälsade på busfröna, pärona och gamlingarna. =) Så vidare till Linköping. Tack Johanna, du är guld värd!

Blev bjuden på en mysig middag =) och jag stod för vinet såklart. Men idag skulle jag behöva supa bort att bekymmer. Blev inte lättare att komma hit. För guds skull... Blir bara så trött på mig själv. Och nu börjar snart grina oxå. Jag vet inte varför jag känner såhär. Har en känsla vad som kommer hända där borta idag och här just ingenting. Vet inte hur jag ska förklara det häller =( Jaja. Nog om de.

Och fyy så jäääävla töntigt, de va nog de töntigaste jag varit med om. Usch på dig! Borde kanske skratta åt det istället! Hahahaha!

Ne, nu ska de bli en dusch.

already gone!

somnade halv 6 på morgon häromdagen. Så vakna man vid 9, låg o halvsov till 10 så ringde jessi och tyckte man skulle komma över och dricka kaffe, så de blev frulle där =) Sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde, eller jo fan jag pluggade, sov en stund. Sen iväg till fian och drack ett glas vin. Hem, fortsatte plugga lite och somnade som en stock.

Imorse bar det av till etuna, seminarium, gav mig en hel del faktiskt. Men skippar morgondagen faktiskt. Träligt (riktigt sörmländska) att sitta och åka, lite larvig kanske men jag tycker inte om att köra längre sträckor på vintern, den känslan stärktes ju inte alls när det först låg ett lastbilsflak i diket och sedan låg en bil i snödrivorna.

Pluggat en hel del och spelat yatzi, så kul med sällskapsspel =) Borde göras oftare.
Tur att man blev på bättre humör av det =) Först kände jag bara jävla helvete om allt, sura miner är jag riktigt trött på, tassa på tå, inte våga säga något för att råka spydiga kommentarer tillbaka. äh fy, snart spricker bägaren!

Och så tänkte jag att jag skulle vara lite trevlig, men fan vad får man för det? Så jävla trött. Så fruktansvärt dryg!!! Blääää!!! Undrar om alla dina så kallade vänner blir behandlade så? skulle vara kul och se faktiskt. Ordet vänner används bara för att det ska låta bli, jag hatar sånt jävla trams!!!

Och så vill jag åka till Linköping i helgen, jag vill verkligen. Men inte säkert att jag kan låna bilen, jag förstår precis. Kan ju tyvärr inte betala för mig häller. =( Men jag skulle behöva komma iväg lite.

Kelly clarkson - already gone
Rise Against - hero of war


trrrråååååk!

Jaha, igår var de plugget som gällde. Åkte bara fram och tillbaka. Palla sitta där med endast en säng. Tyvärr blir de så på torsdag - fre. Ja sen var jag hos Johanna och fikade, fick mig även lite god mat :) Kul att ha dem hemma igen. =) Och Martin var supernöjd med sin fiskvakt :D Hihi

Sen hem, hände inte så mkt faktiskt. Eller jo sprang hem till mormor, hade fått mig mitt sim kort, så äntligen en telefon. =D som jag längtat. Satt där en stund och ventilerade lite, skönt att ha mormor. =)

Fick även tag på min kära vän igår, kanske åker dit i helgen, får se lite hur de blir. saknar honom iaf.

Idag tog jag en promenad till emelie på en kopp kaffe. Sen över till Johanna en sväng. Passade på att hälsa på emma oxå, drack kaffe med henne och bella =) Så nu hann jag med alla på den raden. :P

Nu sitter jag här och funderar på vad fan man ska göra ikväll. Ser ut att bli en kväll hemma :(

Blev så jävla sne förut oxå, skulle ringa o höra vart den där förbannade koden var för att låsa upp telefonen som pappa fått av mig. 2 månader sen jag beställde det liksom. Först säger hon att det inte är beställt, sen hittar hon beställningen trotts allt och säger att IME nummret var fel därför har ingenting gjorts. VAFAN rent ut sagt, jag ringde ju i december, va sa de ingenting då för?!!!!! Helt totalt okunniga där nere. =( Som fians modem som kracha, ne då ska man tydligen inte uppgradera modemet på vista, utan bara på xp, men vafan jag har väl vista och jag har tom vart nere på 3 och de har uppgraderat modemet åt mig, jävla nötter!!!!

Ne göra nått annat roligt kankse. ge mig förslag?!!!


pissed off.

Nyårsafton spenderades på jobbet, 16-21. Blev överraskad med en liten present när jag kom till jobbet, chefen hade köpt mig en liten gåva för att jag ställde upp. =) Hon är verkligen toppen. Som natt och dag med den andra.
Sen drog jag iväg på fest med fia och lina. Helt okej. =)

Dagen efter blev lugn, soffläge, en sväng till fia och lina. Städades lite hos Johanna oxå. Tyckte de förtjänade det efter att ha lånat ut lägenheten till mig. Och eftersom lukas fyller år idag oxå, Grattis lilla Lukas på 1 års dagen! =)

Igår blev de visst lite party igen. Jessi och jag var hos Mårten ett tag, sen vidare till Ida och co. Och Harrys på de, hade faktiskt riktigt roligt. En toppen kväll! =) Dock en olycka på hemfärden, hoppas det gick över.

Ja idag har jag försökt läsa lite i boken, men kommer ingen stans känns de som. Och nu tappade jag totalt lusten. Usch för dig. Jag vet att jag lovat att du ska få låna min soffa, bara du får det du vill så, bara du har det bra så slipper man tänka på alla andra. Kul att sitta där i en iskall lägenhet med en jävla säng endast. "Ni ställer aldrig upp på mig, bara jag som ställer upp på er!" Jojo, de har jag då aldrig sett, du får tamefan alltid som du vill. Bortskämda jävla snorunge. Hoppas du är förbannat jävla nöjd!

Och vart är du min vän? Jag saknar dig, fan! Känner mig fruktansvärt ensam. Jag vill gömma mig. Jag vill sova! Fan skulle följt med till etuna och stannat där.