its all right.

Ja gårdagen inehåll inte så mkt mer än jobb faktiskt. 7.15 - 15.00 i hemtjänsten sen hem en timme och sen vidare till nästa jobb 16.00 - 21.00, men de gick ju riktigt bra, trodde jag skulle vara halvt död. Efter de for jag över till Jessi en sväng, myste på hennes altan med lite chokladpudding och cigg :) Sen hem, men inte kunde jag sova för de. Var väl uppe i varv antar jag.

Imorse var jag riktigt trött, så de kom väl då. Men iväg och jobba 8-16.00 sen efter de hem, jessi var där, men mådde skit illa så orkade inte följa med henne. Sen kom mamma hem, åkte ut med hundarna en sväng. Sen gjorde jag mig iordning och kände mig lite bättre, åkte iväg på äventyr. Sen hem till Johanna, busade lite med en glad Lukas en stund. Sedan tog jag och Johanna våra fötter och traskade ner till stadsparken, en pizza och en cider och lite snack blev de. Sen fortsatte vi hem till henne och tog en cider eller två, Martin höll oss sällskap. Mycket trevlig kväll :)

Ja och nu sitter jag här i min kära säng. ska släcka ner allt och sova för imorgon vankas de jobb 07.15 - 15.00 i hemtjänsten. Natti Natti.

En ny favorit bland musikens värld, Eminem feat Rihanna - Love the way you lie
Insett att har många favoriter då Eminem är med nu för tiden.

illa!

Mamma gjorde tonfisksallad förut, de var mums. Jag är så stolt över mig själv, jag kan äta fisk. Haha. Men inget jag blir sugen på så än så länge. Men de är väl bäst att lära sig, ska försöka ta en månad fri från rött kött för att rensa kroppen, se om huden mår bättre då.

Ja sen var de dags att jobba 16-21. Rätt lugn kväll, gick till stadsparken och lyssnade på allsång.
Men när jag kom hem fick jag ett mindre roligt besked. Kuggat 2 av 3 tentor nu, hur fan ska jag styra upp de här? Jag har allvarligt ingen lusst att jobba som undersköterska hela livet, inget fel med det men jag känner så för min egen del. Jaja får se hur jag löser detta. Eller om jag måste avstyra allt som har med pluggandet att göra. =(

Ja annars då, kanske ska känna mig bra. Men det är nog fan mest jobbigt. Haha. Känns väl alltid roligt att höra att man är saknad, men jag tror du skulle tänkt på de lite tidigare. Och klart att jag saknar ibland oxå, mest att man alltid får känna sig så speciell i ditt sällskap. Men tyvärr vet jag oxå vad du är för person, och du har defenetivt inte ändrats. Men jag blir svag i din närhet, av dina ömma ord.

Nehe, kanske dags att sova. Jobba hela jävla dagen imorgon. Pengar pengar! Haha


äntligen är sommaren här!

Vilken jävla natt, kunde absolut inte somna, runt 2 halv 3 någon gång somna jag väl. För de första var de varmt och äckligt så jag var tvungen att öppna fönstret även om jag egentligen inte ska de. Sen så kliade de tamefan överallt, speciellt i handflatorna och på fotsulorna, livrädd att jag ska få exem i händerna oxå. Ja sen fick jag ordning på de då började jag må skit illa och få ont i magen. Men tillslut så somna jag iaf. Och vaknade 4 timmar senare, pigg och gla men kände att jag mådde dåligt av för lite sömn så låg och försökte sova, men kl 8.00 hade jag fortfarande inte somnat, men tillslut så fick jag iaf sova 2 timmar till. =)

Vaknde upp och såg vattenblåsor i händerna oxå, fan då! Men det får inte gå längre än så, så smorde in dem med kortison och det har slutat klia =D

Så åkte mamma och jag ut med hundarna i skogen, sen till däckfirman för att få en tid till att byta däcken på bilen, helt utslitna och de blir inte roligt om farbror på stoppar en. Så fick tid imorgon. =) Ja sen iväg och handlade lite mat.

Nu sitter jag bara och väntar på att gå till jobbet 16-21. Sen blir de väl till att försöka somna skapligt ikväll, tagit på mig ett riktigt hästpass imorgon 7.15 - 15 i hemtjänsten sen 16-21 som personlig assistent, tur är väl att de inte är så betungande arbete som personlig assistent :P men vad gör man inte för pengarna.

Jaja. Mors goodbye!

midsommarhelgen.



Ja i fredags var de midsommarafton, jobbade till 15 sen så var de bara hem och göra sig iordning och åkte ut till valla och firade midsommar, mycket trevligt =)

Igår kväll gick jessica, mikis, jag och gerhard ner till gamla picasso som heter Riva tror jag de var. Sebastian och Levi speladé och sjöng. Mycket trevligt faktiskt. Träffade på några kända ansikten och mkt skumt folk oxå för den delen :P Men de var mycket trevligt iaf.

Alltid roligt att få höra "vad fin du är ikväll", men den killen vet precis vad han ska säga för att få mig att smälta. Och trotts att de är som de är så tror jag han menar de han säger.

Idag har jag faktiskt mått bra, jessi och jag tog en liten promenad och käkade glass. Sen gick vi hem till mig och la oss i sängen och glodde på tv, sedan blev de tacos. =) Men jag har känt mig lite off idag, men de tror jag att jag vet vad de beror på, PMS!

Men nu är de dags att försöka sova lite. ska jobba 16-21 imorgon, så skönt så. Natti Natti.




Fin låt btw. =)

shopping

Igår onsdag var de jobb som gällde, sen hem till lilla kissemissen. Och jag tokslocknade i 1,5 timme. Så var de hem och äta lite och sen kom jessi över och tog några glas vin på balkongen, så vips blev klockan 01.00 och de var dags att krypa ner i sängen.

Så vakna jag väldigt sent, när tänker jag inte ens säga, fyyy så pinsamt. Haha. Men gjorde mig iordning och så, sen for vi iväg till Norrköping, jag och jessica. Mötte upp M, fick mina pengar och tog en fika. Ja de var ju trevligt, men så svårt att tro på allt, eller rättare sagt, vet att de inte är mkt som är sant av de ord som kommer från den munnen. men men.

Så fortsatte jag och jessica shoppandet, 1 par leggings, 2 toppar, lite saker till håret och en kavaj. Ne fyy vad jag handlat den senaste tiden, nu är de verkligen nog ett tag framöver! Sen vidare hem till papsen för att hämta ziza som vi hande lämnat av där innan. Så ner till Camilla en sväng och hälsade på, barnen blev som vanligt glada över att se ziza. Sen hem till k-holm igen.

Väl hemma började jag fixa och dona i mitt rum, tog ur allt som jag inte använder ur min garderob och rensade lite bland papper och skit. Och ja nu är klockan verkligen på tok för mycket, ska ju jobba 8-15 imorgon så det är dags att sova för min del, men inte de minsta trött :/

För övrigt finns det mycket tankar som spinner i huvudet på mig. Hur gör man när man verkligen tycker om någon?! Men inte vill förstöra "vänskapen". Kan man inte bara banka in i skallen på personen att vi verkligen skulle passa så himla bra ihop. Haha ja många gånger önskar man de. Häromdagen gick han förbi mig, hjärtat slog volter och jag blev precis skakis, det är väl ett ganska starkt tecken på att man verkligen tycker om personen. Och så läser man saker på facebook, och det gör verkligen ont i hjärtat.

Det började med ett tecken, som blev flera. Rädd!

Ne natti natti. Och glad midsommar på er!!! =)

kattvakt

Idag har jag varit ledig. Helt underbart. Tog sovmorgon och sedan var de en härlig morgon, fixade och donade i lugn takt, sen blev de en sväng på stan med jessi. Sedan en sväng ner till djulö och skulle bada med två badkrukor till hundar, iväg och handlade lite, käkade pizza och sedan bort till kattskrället.

Det funkar bra mellan henne och ziza, men kissemiss går och morrar konstant men är ändå nyfiken och har till och med strykit sig mot ziza 2 gånger :P Men ziza är inte lika överförtjust i kissemissen, hon är i princip livrädd, men kissemiss låter mer än vad hon menar tror jag :P Just nu ligger vi alla 3 i sängen, djuren på varsin sida, mys =)

Ja så kom jessi över på en kopp kaffe och mys på balkongen, jag bjöd på en väldigt äcklig cheese cake, och jag menar verkligen de, det gick inte att äta. fy farao! Och till en början så lyckades jag stoppa in handen i elvispen, gjorde lite ont sådär. Ibland lyckas man. Haha

Ja sedan har jag roat mig med att ta ett bad och sköta om sina fötter och så, sånt där vardagslyx. =) Och nu har jag satt på en massa lappar över hela mig, de vill ju inte riktigt sitta. Ska vara som extra hud för att såren ska kunna läka, men som sagt så är de lättare sagt än gjort att få dem sitta på plats. Och egentligen skulle jag badda in tummen i elocon kutan lösning, men jag tog en droppe på min stackars tumme och gör aldrig om det igen, satan i gatan vad de sveeeeeeed. Kanske inte så konstigt när hela tummen är ett enda stort öppet sår och det där innehåller alkohol.

Och måste bara skriva att det var en som uppstod idag, har inte hört något på ett x antal månader, så får jag ett sms som säger att jag ska få tillbaka mina pengar. Wow. Det hade jag verkligen inte väntat mig, men ska inte ropa hej ännu. Jag tror de när jag ser de där 1500 kronorna. Och så har jag hört lite skvaller nu såhär på kvällskvisten, att de ska vara så svårt för en människa att vara ärlig. stackars kille!

Ne sova kanske. imorgon vankas de jobb 8-15. Natti natti.

lysmask.

Ser ni en lysmask ute och går så behöver ni inte bli rädda, det är bara lilla jag. Väldigt ljus i skallen just nu, men det ska väl lägga sig lite om ett par dagar hoppas jag.

Har vart väldigt mycket idag, först vart hos läkaren 07.40, fick penecillin och 48 olika salvor så nu ska jag väl bli kvitt skiten för denna säsong hoppas jag. Sedan cyklade jag iväg och jobbade en sväng och så vidare till hemtjänsten och fixade lite tider att jobba under sommaren.

Så hem och så kom emelie och sebastian. Fixade mitt hår, så nu känner man sig fräch igen =)

Och så bar de iväg till Norrköping, men brorsan låg på operationsbordet när jag kom så dröjde en stund innan vi kunde hälsa på honom. Men det hade gått bra. Skönt. Nu slipper man vara orolig eftersom han har en backupp som ska hjälpa till när hjärtat inte vill slå. Kändes så skönt att se honom, man blev lite rörd. Tankarna om vad som hade kunnat hända kom ifatt, kunde ha mist honom, det var riktig tur att han befann sig på sjukhuset när han fick hjärtstopp på 25 sekunder tror jag de var, det är länge! Vi ska verkligen vara rädda om varandra, vara rädda om dem vi bryr oss om!

Ja så åkte jag hem till katrineholm igen och jessica kom över och tog ett glas vin med mig =) Men jag är lite dämpad och väldigt trött idag.

Och måste bara påpeka att igår kväll var jag riktigt jävla förbannad! En person som borde höra vad jag tycker fick som vanligt inget veta, men någon annan som oxå förtjänade det fick höra vad jag tycker, det är fan inte okej att säga en sådan sak när min bror har varit nära att dö. IDIOT!!

Ne nu ska jag sova. Imorgon ska jag flyy till Johanna och ta hand om deras katt när de är iväg på lite semester. =)

Natti Natti /Emma

orolig.

I fredags satt johanna, jessica, cissi och jag hos Johannas mamma och drack lite och hade väldigt trevligt, så blev de harrys på de =)

Igår var de jobb som gällde 9-14 17-21, lite tungt sådär, men vi satt mest och tittade på bröloppet. Sen tyckte emma att jag skulle komma bort till dem, hade vart trevligt men jag var helt jävla slut. Gick och la mig 21.30 typ. Somna till o med ifrån en konversation. Haha. Vaknade upp 02.30 och fortsatte konversationen. Haha

Idag har de oxå vart jobb 9-14, sen blev de en fika på sultans med Johanna. Men fick ett jobbigt samtal från pappa när vi satt där. Brorsan ligger på sjukan, fått hjärtstillestånd och grejer, de ska operera in en pacemaker. Och så ska man tillbaka till jobbet 17-21. Jag är sjukt orolig! Vill bara åka dit. Men jag vet att du är stark. Men läskigt när det handlar om hjärtat.

Att det alltid ska vara något =(


orolig.

I fredags satt johanna, jessica, cissi och jag hos Johannas mamma och drack lite och hade väldigt trevligt, så blev de harrys på de =)

Igår var de jobb som gällde 9-14 17-21, lite tungt sådär, men vi satt mest och tittade på bröloppet. Sen tyckte emma att jag skulle komma bort till dem, hade vart trevligt men jag var helt jävla slut. Gick och la mig 21.30 typ. Somna till o med ifrån en konversation. Haha. Vaknade upp 02.30 och fortsatte konversationen. Haha

Idag har de oxå vart jobb 9-14, sen blev de en fika på sultans med Johanna. Men fick ett jobbigt samtal från pappa när vi satt där. Brorsan ligger på sjukan, fått hjärtstillestånd och grejer, de ska operera in en pacemaker. Och så ska man tillbaka till jobbet 17-21. Jag är sjukt orolig! Vill bara åka dit. Men jag vet att du är stark. Men läskigt när det handlar om hjärtat.

Att det alltid ska vara något =(


17 juni

Ja som ni kanske förstod blev de inge västerås igår. Och då rann allt bara över mig, all spänning jag burit på släppte. Så hela kvällen var jag totalt rastlös. Men så cykla jag bort till emelie, emma, bella o mikis. Så blev de visst harrys med bella och emma :P Trevligt trevligt. =) Men runt 01.00 drog jag hemåt, eller ne jag tog en promenad på typ en timme, haha. Gick och gick, det tog aldrig slut. Men så hem och däckade i sängen, så skönt så.
Imorse vaknade jag upp med en tumme som såg ut som hell, så imorgon blir de till att ringa hud och be om en tid, för nu hjälper ingenting känns de som. Tummen är dubbelt så stor, vätskar sig och är allmänt äcklig. Allvarligt, ni skulle nog spy om ni såg den som den såg ut imorse, små små vattenblåsor över hela tummen.

Idag har jag hoppat in och jobbat 12 - 21, en dag jag egentligen skulle vara ledig så jag är glad över de 9 timmarna extra. Och så ringde chefen från hemtjänsten igår och frågade om jag inte ville jobba lite hos dem med, skulle ha träffat henne idag men som sagt så var jag tvungen att hoppa in och jobba ist. Så får väl se hur de blir. Hoppas hon ringer imorgon, så jag kan få lite mer timmar där.

Idag fyllde emma år, Grattis vännen! =) Och så måste jag även passa på att gratta mamma och Gerhard som har varit gifta i 16 år idag. =)

Ne, nu ska de sovas, jobba imorgon 8-16. Sen blir de en sväng på stan, fika hos emma och träffa jessi en sväng :)


besviken/Lättad?

Blev inget idag... Både lite besviken och lättad. men men.
Hoppas bara att anledningen är sann, även om det är en väldigt tråkig anledning och isf hoppas jag verkligen att det ordnar sig. Ne ser faktiskt inte varför man skulle kunna ljuga om en sån sak, men samtidigt har vi ju sett att man faktiskt kan ljuga om det mesta.


kaos.

Ne fy bövelen, jag är helt jävla slut i huvudet, en kaosdag på jobbet. Tur att det finns vänliga själar i denna stad. Ja så ska man sitta på ett tåg i 1,5 timme och vara nervös. Hur ska detta sluta?

Ja precis fått i mig lite mat, färskpotatis och lax i ugn. Mums. Så glad att jag äntligen lärt mig äta lite fisk.  Jaja, babbel babbel.

Ziza fick vara hos jessica när jag jobbade, tack vännen =) Men min hund är riktigt sur på mig. Haha

Bob - airplanes ett måste ett lyssna på, love it!

Ne kanske dags att göra sig iordning.


tisdag 15/6

Jaha, vad har hänt idag då? Jobbade 8-9.30. Sedan for jag hem och mamma och jag åkte ut med hundarna i skogen. Sedan mötte jag upp Johanna på stan och tog en latte, mysigt =)

Sedan var de iväg och tränade en sväng, men hade ätit så fruktansvärt dåligt innan, försökte men fick absolut inte i mig något förutom en tallrik med jordgubbar, mums =) Ja så mina muskler orkade knappt ingenting och tillslut höll jag på att spy och skakade något enormt i kroppen, men gav inte upp för de, kämpade på tappert tills jag hade kört igenom alla maskiner. :) Men inte gör jag om de där misstaget igen. Hehe

Så cyklade jag över till fian och tog en kaffe med henne och lina, tröck i mig en banan och lite glass så mådde jag snart nästan som en prinsessa igen. Så tog jag en liten promenix till jessi på en cigg lite senare oxå.

Ja imorgon är de jobb 8-16 som gäller, sedan går tåget mot västerås kl 17.00, toknervös kommer jag vara. HJÄLP! Varför ger man sig in i sånna här jobbiga saker. Haha. Fan så mkt lättare att bara leva som singel, slippa dessa jobbiga möten. Men samtidigt så älskar jag lite äventyr i vardagen, så de blir nog bra, bara väldigt jobbigt innan. Haha

Ne sova var de. Natti Natti.

Min nya favorit. Lyssna, ni kommer inte ångra er.



fart och fläkt i tillvaron.

 
Min lilla prinsessa! Vad skulle jag göra utan henne?! Idag har vi haft en riktig mysdag, bara hon och jag. Alla andra var och jobbade. Saknar att henne hos mig på nätterna, men när alla andra åker till jobbet kommer hon och lägger sig här hos mig, så mysigt så.

Jaja nog om det. Varit en fullspäckad helg. Började med att brorsan tog studenten i torsdags, man blir ju så blödig. Men det var mkt trevligt, förutom att man känner sig som 14 år och springer och smygröker när släkten är där. Haha. Men jag är inte den enda så. Så hade jag tur så de fanns plats i min fasters bil på vägen hem. Så blev de myskväll hemma hos jessi, med chips och dipp och criminal minds. =)

I fredags, ne nu står de helt still i huvudet, minns inte vad jag gjorde på dagen :P Men på kvällskvisten gick jag och jessica över till emelie o festade lite, men de var lugnt för min del.

Jag tycker inte alls de är kul att behöva såra människor, inte de minsta. Men jag är tvungen att vara ärlig, så är det bara. Det är så jag känner även om jag inte vill känna så, men det hör ju till livet, man klaffar inte med alla människor. Men något jag hatar är när andra ska lägga sig i, tråkigt. =(

Jaja, i lördags morse mötte jag upp jessi vid konsum så gick vi och solade en sväng. Sen var de bara hem och göra sig iordning så kom pappa och hämta mig vid 12.00 så for vi iväg till Etuna, helt onödigt att åka så tidigt, men men. :P Haha Casper han är så skönt han, Annmari frågade om jeppe var tjurig på han, och då sa jeppe Ja men menade såklart inte allvar :P Då brast Casper ut "Då tänker jag inte hejja på djurgården nå mer" Haha. Sköning!

Så var de iaf min kusins tur att ta studenten, inte de bästa vädret kanske men de hade roligt ändå :P Så blev de mat och sådär sen hem och vidare på fest. Helt okej kväll. Rätt nöjd, även om man kan ta bort vissa saker. =)

Igår var de jobb som gällde. Så bjöd fian på lunch när jag var hemma ett par timmar. Fick lite mer jobb i veckan som kommer =) Onsdag och fredag heldag, så jobbar jag ju i helgen och imorgon, men bara en lite kortis 8-9.30.
Jag trivs verkligen, man åker till jobbet med ett leende på läpparna och så har jag då aldrig känt.

Ne nu ska jag titta på film, kate & leopold.

Här kommer en bild på brorsan.



your love is my drug.

What you've got boy is hard to find
I think about it all the time
I'm all strung out, my heart is fried
I just can't get you off my mind


Jaha, jobbat idag. 8-16. Stormtrivs, var en sväng på stan och uträttade lite ärenden, kändes som att jag träffade på varenda människa mitt i allt mitt kånkande med en massa påsar. Haha

Men nu sitter jag här, väntar på lite mat sedan blir de tåget till Norrköping. Sova över där och sedan imorgon smäller de, brorsan tar studenten, shit vad tiden går fort. Ibland känns de som att de går alldeles för fort.

Allt bara spinner runt i huvudet på mig, ska inte, ska, vill, vill inte.

Nehe, kankse ta tag i lite packning och så. Pusshej!

Btw, ett eller två boktips, läs Jonas Helgessons böcker.


Skönt!

Hahahahaha!!! Ibland lyckas man fälla fel kommentarer på fel ställen. :P eller hur jessi?!!

Vaknade av att solen sken. =) Helt underbart. Följde med mamma och annika ut med hundarna i skogen. =) Sedan hem, började städa och så inför visningen som skulle vara idag kl. 17.00, får vi se om de var någon som var intresserad. Jaja. Så kom syrran förbi oxå, trevligt trevligt. Tycker verkligen om att vi fått bättre kontakt. =)

Efter städning blev det en shopping tur med jessi nere på stan, meningen var att jag skulle hitta någonting till min bror i studentpresent, men det slutade med att jag kom hem med lite kläder och utan present. Men bestämde att jag skulle vara med på de pappa och de köpt, vi går ihop allihoppa. =)

Sen ett varv upp till jysk och willys. =) Sedan hamnade vi på altan med en varsin cider i handen, mysigt. Med en massa skratt och prat om killar, livet och diverse andra saker. Bara njuter av de dagarna som gått.

Tröttnade ganska ordentligt på hur jag såg ut i ansiktet och på händerna och i och med all städning hittade jag lite penicillin för mina exem, tog första tabletten 12.00 ungefär och redan mycket bättre, märktes att det behövdes. När jag hamnar i dessa perioder, är det tyvärr det enda som hjälper, men tur att det finns något :)

Och så måste jag ju vara fin på fredag när jag ev ska till västerås, de ni ;)

Ne, imorgon vankas de jobb 8-16, sedan blir de tåget till Norrköping. Brorsan tar ju studenten på torsdag. Så nu är de dags att sova. Natti natti.

underbar helg.

I lördags vaknade man upp pigg och fräsch faktiskt =) Så kom mickis och emelie förbi för en pratstund ute i solen, härligt, men sen fick de nog och gick in och slockna i soffan och jag blev riktigt uttråkad. Skickade iväg ett sms till johanna och gick dit en sväng, drack lite kaffe eller te kanske man kunde säga ;p Busade lite med lukas och sådär sen åkte jag förbi jessi.

Så traskade vi bort till J efter en stund, blev en myskväll ute på hans balkong med lite vin, öl och whiskey. En och en annat skrattanfall och en massa prat. Så kom fian förbi en sväng oxå. Måste ju säga att jag verkligen diggade J´s bränna, farligt att vara ute på sjön en hel dag med solglasögon och keps på sig. HAHA!

Men att lova gick visst inte så bra, ooopsss!

Söndag = mår inte särskilt bra utav all blandning, varför lär man sig aldrig? :P Jaja, syster kom över, satt och solade oss på trappen, var förbi mormor och fikade en sväng, så kom emma och jocke förbi en sväng oxå =) Sen fick vi för oss att vi ville åka iväg på äventyr. Sagt och gjort, jag, mikis, emelie och ziza for iväg till Norrköping. Tog en mysig promenad vid strömmen, sen satte vi oss på saliga munkens uteservering och tog en öl och som blev ett glas rödvin oxå, shit i havet vilket gott rödvin! Jag är inte mkt för rödvin men de där slank ner. Ja sen blev de en promenad till folkparken och träffade lite folk. Trevligt =) En söndag vafan, men de märktes ju inte, folk överallt, lite annat än i den här hålan då det inte finns en kotte ute på söndagar :P

Väl hemma så stoppade vi oss lite mat och hade en trevlig och rolig konversation i morgonens ljus, mycket trevligt att prata med syster yster! =)

Men idag är emma trött, riktigt sliten faktiskt. hehe. så snart är de dags för sängen. Natti natti.

Varning, gnäll!

Jag måste bara få säga att jag är trött på att vara bihang hela tiden! Så är de, så känns de, och kom inte och säg annat. Fråga mig gärna så förklarar jag!

Och jag vet att jag gnäller på hur jag ser ut, men just nu känner jag mig som ett missfoster, det svider, det kliar och det gör ont! Så förbannat! Jag frågar, ser de bra ut, hur ser de ut? De jag får till svar är att ingen annan tänker på de. Och de kanske de inte gör, men de gör jag, för det är äckligt!!! Men allvarligt, jag är röd runt ögonen, svullna, stora röda torra fläckar över allt, sår på armarna. Tror sällan att ingen tänker på de. De lyser om mig. När en finne lyser på er, då lyser inte mina exem i hela ansiktet lr? Och ja jag pillar, jag petar, jag kliar, men de är fan inte lätt att låta bli, jag blir ju påmind om att allt finns där hela tiden! Jag vill inte synas!

Jag tycker de är så sorgligt. Jag tycker så mkt om dig, om du ändå visste. Lr ne lika bra att du inte vet, eller kanske de inte spelar någon roll, jag är inte där jag vill vara iaf, de är inte någonting alls. Om vi ändå kunde bara vara vänner iaf. Men vi söker samma sak här i livet, vi känner nog samma sak men inte för varandra. =`( Jag är bara för jävla bra att dölja det.

Ne jag är allvarligt sjukt less på de mesta.

Men har haft en riktigt bra dag. Setat i solen med syster min, ett varv på stan med jessi och shoppat lite, kaffe hos emelie, lite fest, harrys som sög balle och nu är de dags att sova, ska ju träna imorgon kl.11. =)

Två händelser idag som jag minns mest...
Jag och jessi är påväg hem från emelie, helt plötsligt säger de poff och jessicas cider ligger på backen, bolagspåsen sprack. Gick tillbaka, hon fick nya saker, de var inte första gången de hände tydligen, superdålig kvalite på påsarna.

och sen var de på väg in till harrys... Vakten tittar på mitt legg och kollar lite fundersamt och frågar om de verkligen är jag.  Ja säger såklart ja och så kommer Leo och säger ne de där är ju lena karlsson som står där... Mupp. Haha. Men vakten spelade med och sa ja men de står ju lena karlsson här... =p

Ne, var de sova kanske. gonatt!


nyfiken!

Vafan pratade med mormor nyss. Och hon gjorde mig ju inte något nyfiken eller så. Hon frågade vad de var för snygga killar som var hos henne förut. Och då tänkte jag hur sjutton ska jag veta de :P
Men så sa hon iaf att de var två skitsnygga killar, eller den ena iaf som ringde på hos henne och frågade efter mig. De sa ja men hon bodde ju här förut, vi känner henne sedan tidigare. Men mormor hade iaf förklarat att jag bodde på bondegatan 11 nu.... Jag är så sjukt nyfiken nu så jag kommer inte kunna sluta tänka på detta förens jag får veta vilka de var. :P Men de är ju ingen som har hört av sig till min mobil häller, vafan.

Sitter iaf här med min tenta och det går inge vidare alls. Men jag ska ha den klar ikväll/natt!!! Men snart är de greys och de ska jag iaf ta en paus och titta på.

Idag har varit en underbar dag, lunch på stan med Johanna, trevligt trevligt, de händer ju inte alltför ofta längre. Sen blev de en tripp till ner på stan med jessi. =) Solen har strålat, helt underbart.

Men jag är stressad och de är pollen så jag ser ut som helvete, men efter inatt så kan jag börja andas igen :) så då ska förhoppningsvis mina exem gå ner igen. Hoppas Hoppas.

Ja igår fick vi biljetterna till lasse i juli, längtar redan =)