Vi har blivit som dom.

Idag har varit en bra dag, trotts att man vaknade lite för sent och fick bråttom sådär på morgonkvisten. Carina hämtade upp mig så åkte vi till skolan. Föreläsning, och som vanligt sitter vi längst fram och den här läraren har en förmåga att kommentera mina miner och skratta åt mig för att jag ser så trött ut. Haha. Men han är kul! =)

Ja sen åkte vi hem... Hämtade hunden och gick till fian och tog en kaffe. Sedan hem och lämnade hund, tog mig en promenix på 40 min, sedan hem till jessica på ännu en kaffe. Mkt kaffe här :P Konstigt att man får abstinens när man inte får i sig kaffe. Inte bra, inte bra!

Ja sen har jag pluggat, räknat en massa matte. Gav upp de nu, ska läsa igenom allt annat och sedan kolla på tv en stund innan de är dags att sova.

Imorgon blir de ännu mer plugga till tenta.... Nu jävlar!!!

Längtar till helgen, tror de kommer bli kul! 3:on är åter och på lördag blir de fest, så hör av er om ni vill komma ;)
Ne, nog för mig. Pusshej!

Så mycket man kan göra, borde och vill!

En Melissa Horn text, stämmer så himla bra, tog bort refrängen bara.
Värt att läsa den!!! (Sen en tid tillbaka)...

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är



Idag har jag bara en sån här jävla off dag, fruktansvärt trött på allt trams, skitsnack och mina egna tankar.
Men man måste väl få ha sånna dagar oxå, för att känna de här riktigt bra dagarna! Så idag är de bara så, nya tag imorgon =) Men dagar då jag åker till skolan brukar kännas bra, verkligen människor man trivs med och få känna att man gör lite nytta.

Dagen började med att jag fick lite samtal, så ska jobba hela påsken. =) Både bra och dåligt, planerna förstörs ju lite, men med lite små ändringar kan man göra de ändå. =p Och påsken är de ju storhelg = extra pengar i kassan. =)

Så blev de en sväng på stan med Emelie, så mötte vi upp Johanna och gick till sultans för lite lunch, men fy fan, ska aldrig mer äta paj där, så jävla vidrigt, de bara badade i fett, flöt runt på tallriken, tappade aptiten totalt bara genom att titta på tallriken.

Så har jag rensat ut garderoben, nästan städat klart mitt rum. Och nu blir de lite plugga. Känner ingen motivation till tentan på torsdag, jag har en väldig press, jag måste klara den. Och en kaffe hos fian blev de oxå =)

Har fått en del gjort idag, allt förutom de jag skulle ha gjort. Hehe

Ne, nog för mig.


doesn´t mean anything.

Fick mig ett bra samtal igår, så nu skulle de firas ordentligt. =) Så kollade jag vad jag skulle få tillbaka på skatten, ännu en anledning att fira =p

Jaha, igår drog jag och fian till mathias, lagade lite mat och drack en massa olika drinkar. =) De blev klyftpotatis, morötter och palsternacka i ugn, ytterfläskfile och tsatsiki, mums!
Så dök jessi upp oxå, så blev de safiren på de. =)

Mycket dåligt med folk måste jag säga, men man träffade ju på en del kända ansikten och dansade en massa så tyckte de var roligt iaf =) Ja sen blev de hem till fian. Somnade alla 3 i sängen, men de va inget att rekomendera, trångt och äckligt varmt, speciellt när man fick ligga i mitten. Haha. Ja så någon djupare sömn har man nog inte fått sig inatt iaf.

Så imorse var fian iväg och köpte frukost till oss, mums. Ja och nu sitter jag här, ska ta o göra mig iordning för en fika med Johanna på sultans. =) sedan blir de hem till mormor och låna duschen, så bjuds de på pizza där sen, sen drar jag och mathias bort till fian, hon är iväg o firar sin morfar så har nyckeln hem till henne :P så dyker hon väl upp så småning om.

Ja, kort om denna helg än så länge. Mors!




torsdag.

Ja idag åkte jag till etuna vid 11, något banfel så fick åka buss till flen och därifrån vidare med tåg till etuna. Krångel! Men vi kom ju fram tillslut, inte allt för sent häller.

Så var det samtalsmetodik, väldigt givande idag. och nu känner man att man börjar känna varandra, men ibland är de klart lite rörigt, men vad kan man begära med 11 personer i en grupp. Men man blir slut i huvudet efter en hel eftermiddag i skolan :P Kl 17.22 gick tåget hem, och denna gång fick vi åka hela vägen hem.

På tåget fick jag ett samtal om fika men jag bjöd över karln på våfflor ist. Så de blev våfflor med mathias, agge och maja. =) Sen gick vi vidare över till fian där hon och sandra bjöd på tacopaj, var ju tvungen att smaka lite, riktigt gott =) Så satt vi där och drack ett glas vin och hade de allmänt trevligt.

Men så var de dags för emma att gå hem och sova. Så det är väl dags att jag stänger ner den här gamla datorn, tåget går 06.58 imorgon bitti och innan dess ska jag ha hunnit lämna pluttan hemma hos fian.

Hon hade föresten setat vid dörren och vid grinden hela kvällen och väntat på sin matte. Inte vanligt att hon gör de här hemma hos mamma.

Ne sova var de. natti natti.

tråk!

Någon mer än jag som tycker att denna vecka går fruktansvärt sakta?!!!

Har gjort en massa hela tiden men trotts de verkar tiden stå totalt still, jag känner mig inte nöjd alls. Men det är nog någon pusselbit som fattas i mitt liv.

Idag var jag och mamma ute och käkade, trevligt =) Sedan hem och försökte plugga. Sen gick jag över till mormor och hämtade mitt paket med 2 par klänningar som jag köpt =) Den ena var riktigt bra, men den andra satt inte alls nå bra, hoppas den ser bättre ut när man har gjort sig iordning och så.

Nu har vi käkat sallad, mikis, mamma, agge och jag. =)

Ska försöka ta tag i pluggandet, har just inte hänt något på flera dagar nu. =( Men det går just inte alls.... Har så mkt annat att tänka på =( oro´s moment till max. Men det är ingenting annat än att vänta. Jag hatar det!!! Och det är helt lönlöst att plugga när de är saker i ens privatliv som inte går som de ska. Lättare att jobba då.

Och jag hatar människor som tar min energi. =( Blir så ledsen.

Jag vill ha helg!!! Ingenting ovanligt alls. Men fredag innebär myskväll med fian och mathias, laga lite mat och dricka en massa goda drinkar. :) Lördagen har jag inte en blekaste aning, de visar sig.

Imorgon bär de av till skolan 12-17 typ, lite grupparbete. Sen ska jag och syster yster äta våfflor och mysa. =)

glädjedödare!

Igår kväll med de som sagt filmmys med fian och mathias. Gick och hyrde new moon och köpte lite gott till de. =)
Sen när jag kom hem var jag tvungen att kolla brothers and sisters, eftersom jag missade de. så de blev lite sent inatt.

Men kl 08.00 tog jag mig upp imorse, gjorde mig iordning, käkade frulle, gick ut med ziza och sedan gick jag iväg för att träffa chefen, 100% i sommar, ska få skolas in på ett ställe till och variera lite, kan nog vara roligt. =) Förlåt, men skönt att slippa hemtjänsten i sommar. Fick även lite förfrågan om att jobba i april, fanns en massa tider ev. om den personen skulle flytta, så kommer ev jobba påsken, men ska inte ropa hej ännu.

Efter de blev de till bibblan för lite grupparbete... sen luncha med johanna =) Så hem och plockade lite och var på allmänt gott humör =) Underbart väder ute! Älska våren. Men så var de något som totalt tog död på mitt humör, riktig glädjedödare. =( och solen försvann den med...

traskade iväg till fian och tog en kaffe, sen mötte jag upp jessi och gick till apoteket. så hem till mig och drack en kopp kaffe till.

tagit mig en dusch, annars har inte mkt hänt. mycket borde, men inget har än så länge hänt...

helgen.

I fredags var de skola, sen hemma vid 13.00, gick ner på stan och mötte upp jessi, emma w, memme och johanna. Traskade runt lite och tog en fika. =)

Sen var de hem och göra sig iordning för en kväll hos jessi, skulle bli en myskväll men de blev hela ligan, emma w, fian, jessi, memme, johanna, cissi och så kom även emma, emelie o och mikis =) Men jag var inte på mitt bästa humör direkt. JÄVLA skit PMS, imorgon ska jag ringa gyn så jag kan få hjälp med de, för så kan man inte ha det. Och det visade sig ju vara just PMS eftersom de roliga kom igår, lite olägligt men vad jag gjorde de, skönt att kunna pusta ut och känna sig som människa igen iaf.

Igår var de kaffe hos fian, sen kom jessi och följde med som sällskap när jag skjutsade sis till Vingåker. Så göra sig iordning, drog till fian och sen taxi bort till mathias =) Droppade in lite folk. De var trevligt. Men statt kunde man ha skippat, skit tråkigt. Sen drog vi till mc donalds och käkade lite nattmat och så efterfest på de =) Somnade väl runt 5 imorse. Så man är lite seg idag.

Men gick till fian och tog en fika med henne och Mathias. =) Planerade lite inför nästa helg =p Han bestämde sig för att hoppa sthlm och umgås med oss ist. =D det tyckte vi lät som en mycket bra ide´. Haha

Nu sitter jag här och fördriver lite tid, sen ska jag och fian iväg och hyra film, hoppas på att twilight new moon, finns att hyra, så blir de myskväll. =)


my day.

idag har de vart skola hela dagen, eller vi slutade 15.00 ist för 16.00 så de va ju skönt att komma hem skapligt, speciellt eftersom denna dag har varit ganska känsloladdad för mig. En del föreläsningar börjar man tänka så mkt på sig själv och sitt eget liv, nyttigt men oxå väldigt jobbigt.

Sen hade vi samtalsmetodiks övning på em, även de ett stressmoment eftersom jag är livrädd för att stå inför hela klassen och prata, då ska man dessutom spela olika roller och improvisera vart eftersom, riktigt jobbigt men jag slapp denna gång, fick ju göra förra gången så jag tycker inte att de var mer än rätt. Men de första läraren började med att säga var att hon skulle gå laget runt och kolla vad alla hade skrivit för något, klump i magen eftersom emma eriksson inte hade gjort den uppgiften ännu, eftersom vi i gruppen hade kommit överens om att jag var en av 4 som skulle slippa denna gång, men hur man än gör så ska de alltid ändra saker... Men de gick bra, jag improviserade lite och berättade lite om de jag har tänkt skriva om, så de gick hem iaf. =)

Men sen göra ett grupparbete på 12 personer, och alla är inte överrens om  när vi ska träffas och göra saker osv, de gör mig riktigt frustrerad, men de måste ju ligga någonting i att vi ska vara så många. Bra övning, men jobbigt och roligt oxå självklart men inte när de är så förbannat rörigt.

Har inte alls varit bra de senaste dagarna, ingen motivation alls, till något, vill bara gömma mig. Jag hoppas innerligt att det är tidig PMS och inte någon jävla vårdepp igen. Tog mig i kragen och ringde vårdcetralen igår, men ne de hade inga tider, skulle få in nya tider för ett par veckor framåt idag och jag hade självklart inte tid att ringa idag. Förstår mig inte riktigt på deras system.

Ja och sen ger jag mig in i saker jag helt enkelt inte klarar av, men så är det när man gör impulsiva saker utan att tänka sig för. Ja man gör det inte lätt för sig själv inte :( Men men, någon gång ska man väl lära sig. suck. ALDRIG MER IGEN!!!! och jag menar allvar, vill aldrig i hela mitt känna mig så liten igen.

Tillbaka till dagen, kom hem, käkade lite och sen tog jag en liten promenad. Fyllde på tågkortet och så hem och tänkte plugga, laddade upp med lite godis i hopp om lite motivation iaf. Men Mattias frågade om jag ville komma över på kaffe, och det tyckte jag lät mkt trevligare än att plugga så sagt och gjort, tog hunden och åkte bort till honom.

Vill be om ursäkt till mina vänner, men har inte orkat höra av mig. Hoppas ni förstår. Hoppas bara de blir bättre snart.

Ne, ska läsa lite sen försöka sova... tåget går 06.58 imorgon. Sen är de helg =)




bara för att jag är uttråkad.

Berätta 4 saker du gjort idag:
1. jobbat 8-10
2. promenerat med hundarna i det härliga vädret
3. pluggat
4. druckit kaffe med fian.

Berätta 4 saker du har på dig just nu:
1. mysbyxor
2. underkläder
3. linne
4. kofta

Skriv ner 4 saker du hatar: (justnu)
1. min opepp till saker
2. lögner
3. att jag är frusen
4. att känna sig ensam.

Skriv ner 4 saker du älskar:

1. Min familj
2. Mina vänner
3. Min hund
4. Musik

Skriv ner 4 personer som ska göra denna lista
Gör´t om ni känner för de.

thats it.

Ja vaknade, gick upp och käkade frulle, satte mig med böckerna, men kunde inte koncentrera mig så tog mig en kopp kaffe och satte mig ute i solen på trappen, men de blev inte många minuter, var inte så varmt som det såg ut. Men härligt underbart att se den titta fram iaf. =) sen blev de böckerna en sväng, så kom sis och käkade frukost här. Mysigt =) Ja sen började jag göra mig iordning och drog ner på stan med jessi. Handlade lite nödvändigt ting. Äntligen ett par älskade solglasögon, inget speciellt, men min stil =)

Sen hem och hämtade hund, hängde lite tvätt och så vidare till jessica, fick mig lite lunch och en kopp kaffe =)
Ja så hem, började städa och ha mig. läste lite och sen hämta syrran på gymnastiken.
Ja de va väl min dag i kort.

Nu under kvällen har jag känt mig ganska omotiverad till de mesta faktiskt. Konstig känsla i kroppen. =(
Men men, nya tag imorgon =) ska jobba 8-10 som personlig assistent, lite nervöst eftersom det var förra våren jag var där senast, men de kommer nog gå bra, och så blir de ju lite mjukstart sådär med 2 timmar, alltid är de nått =) Då kommer man ju åtminstone upp på morgonen. :P

Men nu ska de sovas. natti natti.

helgens äventyr.

Vilken helg! =) I fredags var det lite party hos fian. mycket trevligt. Sedan drog vi vidare till Harrys och skakade lite rumpa. Sen efterfest på de. ;p

Igår drog jag och ziza över till jessica, satte oss i solen på hennes terass och drack kaffe och snackade en massa minnen, hur trevligt som helst. =) Sen hem och göra sig redo för kvällens äventyr. Bort till emma och började lite innan emmas mamma skjutsade bort oss till födelsedagskalas. Mycket trevligt, bjöds på whiskey och så, lite för rökig för min smak men de gick ju ner iaf. Haha.

Sen fick jag och jessica för oss att det var dags att gå, känner mig lite mör i kroppen idag, lyckades sätta mig på backen, och 10 min senare var det jessicas tur att utforska backen. Haha. Så fick vi skjuss av J. Skönt att slippa gå hela vägen från nävertorp. Mötte upp Bella och även eric utanför statt, sen hängde jag mest med mattias hela kvällen. Blev mcdonalds innan de var dags att gå hem och sova. Ja klockan var väl runt 5 halv 6 innan ögonlocken stängdes så man har varit lite sliten idag, gick upp en sväng men lyckades somna en stund till, klockan 14.30 tog jag mig upp. hehe.

Så har jag hunnit med en sväng till mormor, hjälpte henne med frysen och drack en kopp kaffe. så promenix med hundarna.

Summa summarum av helgen, väldigt mysig ;)


out of my life.

Det va någon som sa på tv häromdagen när jag satt o tittade, något om att kyssa alla dessa grodor innan man hittar prinsen... Det ligger någonting i det :P

Idag har jag bott i boken, intressant men lite halvjobbig att läsa. På förmiddagen när mamma och jag var ute med hundarna så hoppade ziza ner från en snöhög och snubblade till nere på backen och slog hakan i backen, det small ordentligt, man verkligen hörde hur ont det gjorde, lilla skruttan. =( Men hon sa inte så mycket så de va nog inte så farligt men hönsmamma som man är.

klockan 14.30 mötte jag upp jessica som skulle ta hand om lilla ziza medans jag var iväg på intervju för grupparbetet. Gick ju bra de. Sedan mötte jag upp jessica och ziza och vi begav oss till emelie O för en kaffe. snabbkaffe i vanlig ordning, sen hem till mamsen och hade en mysig middag med henne och systrarna. =)

Inte så mycket mer än så idag...

Tänker på min gamla vän M när jag hör Darin - you´re out of my life

You´re out of my life, it cuts me like a knife
Im wounded and it hurts, it hurts, it hurts
Since I can´t tell you

You´re out of my life, but did you have to "die"?
And now its to late to say Im sorry

Tänkte inte så mycket på det längre, men det kommer dagar då jag saknar väldigt mycket.
Det är väldigt tyst i telefonen, från att ha pratat flera gånger om dagen till ingenting alls.
Spårlöst försvunnen, och det kan inte undgå mig att fundera hur du har det, eller vad du gör.
Men jag lär få fortsätta fundera....

Ne, läsa lite sen sova. Skola imorgon.


inte på humör.

Ja de va verkligen bambi på hal is, mamma drämde i backen så de hette duga igår. Rakt i med bakhuvudet, så var uppe inatt och kollade så att hon vakna, blir så orolig. Och imorse vaknade hon upp och knappt kunde röra armen och ett dunkande huvud hela dagen, så har egerat personlig assistent åt henne. :P

Först kom mikis hit en sväng, så åkte vi och lämnade ariel på dagis. Så kom Gerhards kompis samuel på besök från kalmar, tycker han är så häftig :P så blev lite fika och så skjutsade jag bort mor till jobbet.

Så blev de promenad med emelie och cissi i det fina vårvädret och så vidare till emelie och fikade efter de, johanna dök upp oxå =) Så till willys och handlade  lite mat och så vidare och hämta upp mamma.

Väl hemma börjades det med maten, inte klart ännu, hasselbackspotatis, kycklingfile med fetaost, sallad och sås. Hoppas de blir bra =)

Men jag tappade humöret totalt. U på den andra tentan oxå, det var verkligen väntat, men en då. Allvarligt så funderar jag på att hoppa av skolan... Men vad ska man göra då? kan ju inte bara gå hemma och dra =( fixar jag inte forskningsmetoden nu den 1 april då hoppar jag av, punkt slut! inge snack om saken.

bambi på hal is.

skärpning, lite kommentarer vill jag se ;) dåligt med de nu...

Ja igår då åkte vi iväg till vingåker för lite intervju med socialförvaltningen där, efter mycket om och men hittade vi och kunde börja. Börja med att J kom senare, hennes bil hade gått sönder så hon fick låna, en som för övrigt skulle skrotas, och det märktes, var nog inte mycket till stötdämpare i den där flög som tusan i alla gupp, kände oss som familjen flinta. Haha. Men fram kom vi och då låg ju självklart de inte där de legat förut så vi fick åka runt och leta :P Men men. och så hade vi självklart glömt diktafon så de var bara att skriva så pennan glöd.

sen väl hemma blev de kaffe med jessica, och ju längre kvällen gick desta sämre kände jag mig, men pallrade mig bort till johanna för det vanliga måndagsmyset, men kände mig inte särskilt social. hehe

Sen sov jag gott inatt. =) Men så satans trött hela tiden... Ge mig en dunderkur så jag blir frisk någon gång. Har väl inte annat än vart sjuk hela hösten och vintern =(

Idag blev de lunch med Johanna nere på stan =) Nu sitter jag här och väntar på fia, fan vad hon ska ta tid på sig, hatar att vänta ;) Sen blir de kaffe hos emelie O =) Mycket spring här, men jag älskart!

Sommarjobb verkar klart iaf, skulle träffa henne om 2 veckor och då skulle jag tydligen få schema redan då. =) Kul att göra någonting annat än att jobba i hemtjänsten faktiskt.

Och så har jag anmält mig till omtenta, den 1 april, ett jävla datum de oxå. Hur svårt ska de va då!??

ne, allt för mig så länge. bye bye!



natti natti.

Ja idag har inte mkt hänt, var till fia på en kaffe förut annars är de typ datorn och tv:n som gällt. Vila lite efter en hård 3 dagars helg. hehe
Ne, sova kanske. men här kommer två bilder från kryssningen :P


Markoolio på kryssningen.


DuoJag


jävla skitdag!

Idag mår inte emma bra alls. Inte ett dugg bakis men ont i kroppen, ont i halsen, torr äcklig jävla hosta. =(

Och så fick jag se att jag kuggade forskningsmetodiken igen, fan, jag orkar inte, jag kämpade verkligen denna gång. Kommer inte fixa den =( Och fixar jag inte den kan jag inte gå kvar, för man måste ha den för att komma upp på nästa nivå B, och metoden kommer komma tillbaka på alla nivåer, hur fan ska jag klara av att plugga? Fan, jag vill verkligen, men de går bara inte. Och vafan allt annat blir ju lidande, då kuggar jag de med. Jävla helvete!

Åhhhhhhhhhhh, vad allt känns bajs idag!

vilken kväll.

vilken kväll. Började med att man tog det lugnt lite för länge, sen var de stress och ingenting gick väl just som de skulle. men men iväg kom vi iaf. =) Bort till alex på lite 25 års kalas. trevlig folk med en del kända ansikten. Sen gick fia, mattias och jag ner till statt lite tidigare. Hade riktigt kul.

Men vad säger man en nypa självförtroende så fixar de sig :P

Efter statt blev de en sväng till mc donalds, insåg att min röst var ganska paj. Haha. Höll på att somna nästan, dö trött!
Så ringde mattias efter taxi, så vi fick åka med bort till norr. Och så var de totte som körde oxå, länge sen man såg honom. Väl hemma så ligger jag självklart och känner mig ganska pigg, men örona dånar så jag håller på att krivera.

Nehe, om man skulle ta o sova kanske. vakna skapligt imorgon och hoppas på att man känner sig som människa, någorlunda iaf.

kryssning

dåligt med bloggande här. Men nu är jag tillbaka ;)

I torsdags bar det av till Sthlm för kryssning med silja Galaxy. Nervöst. Men det gick ju riktigt bra. Glad att jag åkte. :P Väl på färjan blev de taxfree och lite alkohol, sen började partyt. =) Markoolio och duojag spelade. Härligt ös tycker jag. De är riktigt duktiga, t.o.m så att man vill se dem igen. Hade dock varit roligt att åka med vänner, hade varit lite annorlunda, men jag klarade mig riktigt bra iaf. Mötte många roliga människor. Så härlig atmosfär. Det gillas!

Igår traskade man runt på båten för att få tiden att gå så att man kunde komma hem någon gång, man var ju ganska sleten efter kvällen, men drickandet började tidigt och snart mådde man prima igen. Illa. Haha. Runt 4 gick de ut med att vi inte skulle komma till sthlm förnst kl 22.00, 4 timmar senare än beräknat. Någon timme efter de kom ett nytt meddelande, vi skulle inte anlända till sthlm förnst, 11.00 fm därpå. Haha. På finkst vatten och ingen mottagning men tillslut fick jag tag på mor min. Så var de dags att svänga om till party pjuxen igen och köra ännu en kväll. Inget jag led av, hade ju något att titta på och lyssna på :P

kl.07.30 vaknade jag, då skulle vi anlända till sthlm 09.00 så de var bara att ta sig upp och bege sig till frukosten, som de för övrigt bjöd på pga omständigheterna, buffe, alkoholfri dryck och frukost bjöds de på.

Skönt att vara hemma igen, men riktigt roligt har de varit =) Nu är de snart dags att styra om till party pjuxen igen och gå på 25 års kalas hos Alex. 3:e dagen i rad, fy vad jag kommer må imorgon. Haha