måndag.

Full fart hela helgen och då räknas torsdagen in med kurs och sen middag på harrys på kvällen, mycket trevligt och så var de ju stand up comedy. Hur kul som helst. Måste gå nästa gång de är den 16/12.

Fredagen hjälpte jag jessica att flytta plus att jag han shoppa en del, kläder, jacka, mössa och vantar =) Sen fixade vi och så i jessica lägenhet med lite alkohol förtäring oxå. Sen drog jag iväg till världens ände, glad att jag åkte dit för nu fick jag upp mina ögon, ingen för mig. Han är defenetivt inget pojkvänsmaterial, absolut inte för min del iaf. =)

Lördag så var de fest hos AQ, föra lite hos jessi sen fick vi skjuss dit. Kan ju säga att vi ungdomar är lugna jämför med dem =P Sen blev de statt, men de kunde vi ju ha skippat, jag fick jordens huvudvärk och tyckte inte alls de var så kul. Så gick hem tidigt.

Igår var de första advent, adventsmys hos mormor och så. =)

Idag jobbade jag 8-10 sen fick på stan med emelie och Johanna. Så gick Johanna iväg till skolan och jag och emelie tog en sväng på stan. Händer ju inte så ofta att vi umgås längre.

Och nu sitter jag här och ska snart iväg till jobbet igen 16-21. Tänker även på min kära vän med en tår i ögat. =(

Ha en bra kväll!

låt aldrig hoppet försvinna!

Måste börja med att jag inte alls fattar hur man gör vinterskor med typ inga räfflor alls och sulan i plastliknande material, är väl inte meningen att man ska vara bambi på hal is med vinterskor? Men bortsett från det är mina nya skor helt underbara, varma och sköna =)

Idag var de jobb i hemtjänsten,och jag är glad att jag tog på mig brorsans skidjacka som jag lånat, för har inte frusit alls. =) Dagen gick väldigt fort idag tycker jag. Skönt de.

Sen har de städats här hemma, visning imorgon. Allvarligt kan inte någon ta o köpa detta hus så jag slipper städa inför visningarna mer. Hur svårt ska de vara? =P

Precis duschat, bäddat rent och tänt en massa ljus, sitter dessutom och avnjuter ett glas rött vin. Ja ett glas rött, och till min förvåning är de jäkligt gott. UMBALA! Det måste vara gott om till och med jag kan dricka de. Inte en fantast av rödvin annars men idag var de gott =)

Sitter och lyssnar på julmusik. Och kom och tänka på pappa, annmari´s och min disskussion häromdagen, hon frågade om jag tycker lika mkt om julen som mina syskon Camilla och Jesper. Och det gör jag, så började fundera på om de är att vi växt upp med traditionen runt julen, allt bestyr och så. Och det tror jag. För här hemma firas det inte alls på samma sätt och jag kan ibland sakna hur man firade julen hos pappa. Julen för mig är bara helt underbar, allt mys, alla dofter, allt klapphandlande!

Imorgon är de utbildning på statt sen middag med jobbet på harrys på kvällen =)

Ne ut med hundarna och sen mysa ner mig under täcket och titta på greys =)




underbar föreläsning

Ja undrar vart mitt huvud har tagit vägen =P Igår när jag var påväg till bilen och pratade med jessi i telefon så pratade vi om det fanns dragkrok på bilen och tänkte för mig själv "Ja de får jag kolla när jag kommer hem, för jag minns inte i huvudet" Och när jag skulle lägga mig och kolla på tv kollade jag på tv dosan på nattduksbordet och började leta på andra sidan sängen efter dem men hade ju precis tittat på den.
Och idag var jag utanför konsum, skulle cykla till jobbet, tar cykeln och ska dra iväg, men de gick inte alls, försökte igen men kom sedan på att det kan vara en fördel om man låser upp cykeln kanske.
Smart tjej!

Idag har jag varit hos fian på en kaffe. Sen iväg och jobba 17-21. Vi var på föreläsning på safiren, pär Johansson som har glada hudik teatern, helt underbar föreläsning. Säger bara att ni som inte var på den missade något helt klart!

Men nu är de sängen för min del, jobb i hemtjänsten imorn 07.15 - 16.00

Ska oxå tala om att jag har beslutat mjig för att ha något hemma på nyår, de som är intresserade får helt enkelt höra av sig och gärna lite innan.

Natti Natti.


händelserik dag.

Jobbade 8-10 sen hem, ut med mamma i skogen och sen bort till Emma och fikade och pratade. Mycket trevligt och tiden den gick så fort så helt plötsligt hade jag varit där 2 timmar och det var dags att dra vidare mot Norrköping.




Väl i Norrköping stannade jag till hos syster yster först. Busade lite med busfröna och så. Och jag förundras varenda gång vad de blir stora, de ser ju bara äldre ut för var dag som går.
Casper satt vid matbordet och tittade på mig, så frågade han - Varför är du gammal?
Undrade såklart vad han pratade om. Haha och fick till svar: under din näsa. (röd och torr) Haha dom är bra roliga ibland. Säger precis vad de tycker och tänker.
Och idag ville de inte alls att moster emma skulle åka hem. Sa att de skulle säga till mamma att de vill åka och hälsa på mig. -Jaaaa, imorgon?. Hm ne inte imorgon =P
Och så sa lilla Hugo - Måste du gå varje dag, åk bil ist. Haha


Lilla Hugo spexar, eller ja inte så lilla längre, 5 år.


Casper


Busar med ziza =)

Sen var jag hemma hos pappa en sväng, där byggs de om för fulla muggar, blir nog mkt fint när de är klart. Fick äntligen se brorsans tatuering oxå. =) Fick order om att jag oxå minsann var tvungen att göra en nu eftersom både han och Camilla har gjort en syskon tatuering.




Brorsan, och han blir bara mer och mer lik pappa.


Matdags.


Dagens frisyer.


Och nu avslutar jag med en bild på lilla pluttan, hon vågar inte gå ner för trappen. Hhaa

påvägen hem sprang jag in på maxi och köpte mig ett par vinterdojjer.
Och så var det en biljävel som satte på helljusen precis framför mig och 3 sekunder senare åkte han dit i fartkameran, tror nig jag var något skadeglad? Haha.

ne, sova nu. Natti natti.

mikrofonkåt

Nu är denna helg med jobb avklarad. Jobbade igår sen iväg till jessi och där var det mkt trevligt, sen statt på de, blev förvånad över att han var där. Men kul o se honom, var ju iaf en månad sen sist, men vet inte riktigt om han verkade tycka att de var roligt att se mig men. Haha

Ne idag har de varit tungt på jobbet, men gått ganska fort iaf. Skönt de. Men nu ska de sovas. Känns som att detta blir en vecka att se fram emot.

Måndag- jobb 8-10 sen iväg till Norrköping och fira Hugo som blev 5 år för ett par dagar sen. Och förhoppningsvis en fika med emma.
Tisdag- ev etuna, jobb 17-21 och då ska vi på föreläsningen med han som har startat glada huddik teatern. En teater med utvecklingsstörda och normalstörda. =)
Onsdag- jobb 7-16
Torsdag- utbildning på statt med jobbet och sen på kvällen middag på harrys med alla från proverde.
Fredag- ledig och hjälpa jessica att flytta =)

Ne sova var de. Natti Natti.

fredag

Jaha, då börjar denna dag lida mot sitt slut. Ska ta och lägga mig o titta lite på tv innan de är dags att sova.

Det är så att jag fick en ide förut, om att kanske ha lite knytis här på nyår, pratar lite med mor om det och det låter inte helt omöjligt. Jag undrar då vilka som kan vara intresserade av det isf?

Igår beställde jag lite fina saker till mitt hem, nu är jag så sugen på att flytta tillbaka till min lya, har en del planer om att måla om lite och så. Kommer nog bli riktigt fint. Och i dec ska jag och jessica till ikea så då blir det lite mer handling av saker. Längtar!

ne natti natti mina vänner. =)

tröttast

dööötrötttt!

Jobbat delad tur idag som sagt, i hemtjänsten. Gått bra, men jag har ännu en bra orsak till att jag tackade nej till tjänsten, magen börjar krångla igen, precis uppsvälld =(

Var hos en tant idag, nog för att typ alla skulle kunna bli fotomodeller enligt henne men hon är så rar, man får hela tiden höra hur vacker och rar man är. Så frågade hon om jag hade sällskap och mitt svar blev ju givetvis nej, då sa hon "men herre  gud, jag förstår inte alls hur killarna kan gå förbi dig, en sån vacker tjej" Haha. Och så skulle hon drömma om mig inatt.

Skrev även ett mejl till zixtens nya ägare, de har tydligen separerat men han bor hos karln. Han skrev att jag gärna får komma och hälsa på honom, vilket jag mycket gärna skulle vilja, så om någon vän anmäler sig frivilligt som sällskap så skulle jag bli JÄÄÄÄÄTTE GLAD! =)

Ne, criminal minds, ut med hundarna och sen är de godnatt för min del. Jobb 7.15 - 15.00 17.00-21.00


yoga

Vaknade upp utvilad, underbart att vara ledig och få sova lite =) Tog tag i städningen här hemma, städade ur kylskåpet och tvättade, dammsög. Sen blev de lite bakning, jessica fick sina favoritkakor i födelsedagspresent =p

Sen iväg på p-möte. Alla var så glada över att jag gjorde de val jag gjort =) Så nästa torsdag ska jag få vara med på utbilning på statt och så skulle de försöka hitta någon annan som kunde jobba kvällen så jag får följa med på harrys och äta och sådär. Vore ju trevligt =)

Efter mötet blev de brått hem, Johanna, emelie och lukas stod och väntade. Lite fika och så. Sen iväg till nästa ställa och firade födelsedagsbarnet, grattis tjejen! Måste ju bara tala om att hennes farmor och hennes gubbe, helroliga och trevliga människor =) Här hälsar man inte på vanligt vis med ett handslag utan man får en kram ist. Haha

Så hem en snabbis och vidare iväg på yogaträning. Var faktiskt riktigt bra, men det är väldigt svårt att andas djupt och lugnt, bara vara där och då. Slappna av och mina muskler behövde verkligen sträcka ut, men kan ju säga att man märker hur fruktansvärt stel i kroppen man är. Jo men de där ska jag fortsätta med, absolut =)

Fy fan nu väntar de en tuff arbetsvecka....
Onsdag: 7.15-12.30  18-21
Torsdag: 7.15-12.15  16-21
Fredag: 7.15-15.00    17-21
Lördag: 9-14    17-21
Söndag: 9-15    17-21

Mamma berättade häromdagen om en man som hade hämtat sitt gevär och några värmeljus och varit försunnen i 1 vecka. Nu har de tydligen hittat honom 20 mil hemåfrån, tagit livet av sig. Han lämnade ingen lapp eller något, han var en 6 barnsfar. Fy fan vad tragiskt. Usch, lider verkligen med den familjen.

Och hunden som dog i branden var en tjejs hund, hennes allt. Hon hade lämnat lägenheten efter fest och fått samtal av polisen om vad som hade hänt när hon var nere på stan. Ne, fy även de fruktansvärt hemskt.

Ne, nu vill jag inte tänka på tråkigheter nå mer. Dags att sova. Natti Natti.


dags att sova kanske?

Men jag har sån energi och det har jag haft hela dagen...

Har känt mig på sprudlande humör idag. Har kommit på mig själv med att cykla eller gå runt och le =) Men det är väl för härligt när man har sånna dagar, trotts de tråkiga gråa tråkiga vädret...
Kände mig lite som pippilångstrump med 2 flätor i håret och åkte runt och fnissade till en del i den berättelsen jag verkligen tycker om när prussiluskan är där och ska försöka få in henne på ett barnhem.
Och pippi säger: Jag är ett barn och det här är mitt hem, alltså är det är det ett barnhem. Hihi

Ja jobb i hemtjänsten på em. Mina arbetskamrater förstod mitt val. Skönt det =)
Efter jobbet blev de en kaffe hos fian sen iväg och tränade core. Är så glad över att jag tog mig i kragen och gjorde något jag verkligen har känt varit jätte jobbigt, att träna själv. Men nu har jag övervunnit den rädslan! =)

Sen har jag fixat och donat en massa hemma. Nu ska jag ta och sova. Försöka ta mig upp skapligt imorgon.

Ett mord i katrineholm idag... En notis i tidningen om att en hund brann inne i helgen när en lägenhet brann och ägarna inte var hemma och mamma berättade om en 7 årig flicka som ramla av hästen och hästen sprang rakt över henne igår, hon dog idag. =( Får en verkligen att tänka på vad man har och att man ska vara rädd om dem man älskar och bryr sig om.

Ne, natti natti mina vänner. =)



ett beslut som känns bra =)

Så nu har jag tagit mitt beslut. Jag tänker tacka nej till en tjänst inom kommunen och arbeta där jag trivs bäst just nu och det är hos Lena. Kanske dumt att tacka nej till en tjänst men jag har mitt på det torra hos Lena och eftersom jag ska studera till våren passar tiderna där mkt bra.

Pratade med kommunal nyss och kommunen har rätt att säga att jag inte får arbeta för en konkurerande verksamhet och jag vill inte riskera att inte få jobba hos Lena där jag trivs bäst.
Och så tänker jag även som så att om nu kommunen säger att de inte vill ha mig som vikarie hos dem för att jag jobbar för Lena så är det de som förlorar på de, det är de som har dåligt med vikarier och som sagt  de så de vill ha det så är de upp till dem.

Jajjemän. Har jobbat 8-10 och ska snart iväg och jobba inom hemtjänsten 12.30 till 16.00 sen ikväll ska jag iväg och träna lite core tänkte jag =)

Uppdaterar säkert mer senare. Bye bye!


beslutsångest.

Jaha då har även denna helg lidit mot sitt slut. Precis duschat och bäddat rent i sängen så nu kommer man nog sova gott =)

I fredags jobbade jag till 21.00 sen mötte jag upp jessica och vi gick över till sandra, pratade, spelade yatzi och hade mkt trevligt. Klockan gick så fort, helt plötsligt var den 01.30 och de var dags att gå hem och sova. Jag och jessica skratta så vi tjöt när sandra som klantigt nog spillde ut ett glas vin över sin dator och ber jessica torka under den. Jessica börjar torka tangenterna hysteriskt och jag frågar vad hon håller på med.
Jessica - Jag torkar un dator.
Jag - Vadå un dator? du skulle torka under datorn.
Och så skratta vi så vi höll på att dö. Lät kanske inte speciellt roligt nu men ah roligt var de =P

Lördagen var de jobb 9-14 sen en kaffe hos fian, tränade lite med pilatesbollen och gjorde mig redo för kvällen.
Sminkade mamma och Gerhard sa att hon var riktigt snygg, kul att kunna göra mamma glad. Sen kom hennes kompis Anna karin och hon har alltid toffs och tycker själv inte att hon passar i utsläppt, men jag tog tag i det och började platta hennes hår och fixa iordning det och hon blev riktigt nöjd =)
Sen kom hela ligan med mikis, rickard, david, emelie och frans hit. Men de for iväg på en annan fest när jag, mamma och annakarin gick till safiren och dansade till erik hassle. Han är riktigt duktig, men tråkigt att det var så lite folk tycker jag!

Idag har jag spenderat hela dagen i sängen typ, inte ett dugg bakis men så trött. Men 18-21 var de jobbdags.

Igår fick jag många kommentarer om att jag var fin, alltid kul att höra. Och speciellt när en vän säger att hon brukar få emmaabstinens, de värmer i mitt hjärta =)

Jo i fredags ringde chefen från hemtjänsten, vill ha mig på ett vik på 100% och tar jag det blir jag lasad och får en tjänst. Så jag har hafft mycket att fundera på i helgen, eftersom jag trivs så himla bra hos Lena. Måste ha bestämt mig till imorgon, och jag tror jag bestämt mig. Tur är att jag har en så gullig chef vid namn Lena som verkligen förstår mig och tänker på mitt bästa. Hon är en underbar chef. =)

Ska ringa till kommunal imorgon och höra hur vissa saker ligger till, som A (chefen från hemtjänsten) uttryckte sig om att jag kanske inte kan arbeta på båda ställena efter 1 januari. Men de tycker jag låter konstigt.

Ne sova. Jobb 8-10 och sen 12.30 -16.00 imorgon. Natti Natti.

mysfika.

Även denna dag fullspäckad. Jobbade i hemtjänsten 07.15 -12.30 och snacka om att det var tungt att dra cykeln i snön, här behöver man inte ha ångest över att inte ha tränat iaf =P Även om jag har gjort de, men ändå. Och att försöka cykla i all modd, de ska vi inte tala om.

Väl hemma började jag göra iordning en sats med kolakakor till, eftersom jessica skulle komma och äta upp alla =P Men de blev tyvärr inte lika lyckade som igår, men ätbara iaf. Och inte kom det någon jessica och åt upp dem häller. =P

Så kom Johanna och Lukas förbi. Fikade och busade. Men lukas ville minsann inte smaka varken kaka eller bulle till en början sen tog han en liten smula kaka till slut. Johanna skulle till frissan så jag tog hand om Lukas en kvart innan pappa M kom och hämtade honom. Man hinner med mycket på 20 min med en 2 åring, vi hann "sova" en stund, leka med bollen, springa ett varv i huset och sist men inte minst titta på traktorn och pingu på datorn. Vet inte vad de var med lillkillen idag men han ville bli buren och annars får man ju knappt en kram =p Haha. Och så tyckte lukas att han skulle sova här. Haha


Lukas, jag och ziza "sover" en stund. Haha

Ja sen blev de en sväng med hundarna och stressa iväg till nästa jobb 17-21. Och nu är jag så trött så jag kommer nog somna bums. Imorgon är de jobb 8-10 16-21. Natti Natti!

fullt ös.

En fullspäckad dag... Upp klockan 06.15 för att skjutsa mamma till jobbet, tanken var att jag skulle åka till etuna men vågade inte riktigt bege mig dit p.g.a. det kommande ovädret. Sen klockan 11.30 hämtade jag mamma igen, skjutsade ner henne på stan och så hem, slängde i mig lite mat och vidare på massage.

Lite skönare denna gång, men fortfarande ont. Blå är jag dessutom, faktiskt värre än sist. hehe Men men, bokade in mig om 3 veckor igen.

Sen hem, så kom jessica in på en mellanlandning när hon cyklade från jobbet, såg ut som ett snömonster, men jag skulle ju snart iväg igen. Bort till JOhanna och fikade lite och busade lite med lukas. =)
Vidare till jessica och hjälpte henne med lite flyttrensning.

Så hem igen, bort till statt och inhandlade en varsin biljett till erik hassle åt mamma och mig. Någon mer som ska dit föresten? vore ju trevligt om man var några stycken =) Ja sen vidare bort till netto och handlade, in på team sportia och handlade en pilatesbolll. Bort till konsum eftersom de inte hade jäst på netto och så hem.

Väl hemma satte jag igång med bakning, saffransbullar och kolakakor =) Typ precis klar med det. Har hunnit med lite träning på min nya pilatesboll, inte de lättaste vill jag lova. Kommer nog kännas i varenda muskel imorgon.

Ja, på dagen fick jag först ett samtal från hemtjänsten om jobb 7.15 - 12.00 imorgon, tog det. 5 min senare ringde de från andra jobbet och behövde ha in någon 17-21 imorgon så tog det oxå. Det var min lediga dag =P Pengar pengar pengar.

ne, dags att varva ner kanske och försöka sova. Natti natti.

you will allways be my hero even tough you have lost your mind.

Ja tillbaka till lördagen så hade jag en mycket trevlig kväll hemma hos frida med sällskapsspel och så. Sen blev de harrys för min och sandras del. Helt okej. Och ännu en gång lyckas man få i sig lite för mkt när man ska upp och jobba dagen efter.

Men det gick ju de med. Även om det var en väääldigt seg dag på jobbet. Så käkade vi lasagne hemma och hade en mysig ikväll, bestämde oss även för att boka en resa till säffsen i december, troligtvis helgen innan lucia. =)

Idag skulle jag ha jobbat men huvudvärken jag vaknade med var inte okej. Kände bara att jag var tvungen att lägga mig igen. men hatar som sagt att sjukanmäla sig när man vet hur ont det är om vikarier. Men vad ska ma
Sen framåt em vaknade jag till liv, mötte upp jessica och gick till johanna och tog en kopp kaffe =) Sen fick jag sån energi, vet inte alls vart den kom ifrån, började tvätta och dammsuga här hemma. Skulle ha kunnat springa ett maratonlopp oxå tror jag. =P

Mamma och jag tog en promenad med hundarna, och jag tog på mig reflexvästen, kände mig inte särskilt het men man får tänka på vad den har för syfte. Vet som bilförare hur dåligt fotgängare syns utan reflex, borde vara lag på att ha reflex.

Jaja, precis duschat och sitter här med lite tända ljus. Mysmåndag!  Ska väl ta o sova skapligt för imorgon bitti ska jag köra mamma till jobbet 06.30 sen bär det av till etuna för att hämta lite tentor och hälsa på klasskamrater. Och efter de ska jag på massage 12.30 =)

Bye bye.


part 2



Hoppas den här funkar, så att ni kan lyssna på den mina vänner. Mycket bra! =)

when its war

Ja igår kväll var jag på inflyttningsfest hos lillsysters pojkvän, det var mkt trevligt men blev en lagom kväll för min del. Drog mig hemåt runt halv 12.
Satte mig vid datorn en sväng. Vilket jag både ångrar och inte. Skulle bara vara snäll och trevlig, men vi hamnade i den där jävla disskussionen som alltid. Skapligt trött på det. Och nu fick jag se, dessa tårar för några helger sen känns bara som krokodiltårar. Konstigt att allt jämt kan bli mitt fel? och det är jag som är de svarta fåret, andra gör tydligen ingenting. =( Ja jag var så arg så tårarna sprutade på mig. Usch!

When its war you allways win even tough I have right!


Sen somnade jag, men vaknade efter ett tag när folket rullade hem. Sen blev de tydligen familjemöte i mitt rum kl 03.30 på morgonen. Haha

Sov ganska länge idag. Sen gick jag över till fian och drack lite kaffe. Sen har de inte hänt så mkt. Precis gjort mig iordning för en kväll med Sandra och Frida. =) Men de blir lugnt ikväll för jag blev tvungen att hoppa in och jobba imorgon 08.30 - 16.30 eller ja jag har så svårt att säga nej. Så de blir inget björkvik imorgon häller =( Men men man får tänka på pengarna.

Ja, har hittat en helt underbart bra låt, rihanna feat eminem - love the way you lie part 2, men nu verkar ingen video på youtube funka :(

Ne ha en trevlig kväll allesammans. Det ska jag ha! =)

en smula

Just nu skulle jag önska mig en karl som jag kunde spendera min fredag med. Så uttråkad. Orkar inte ens med mig själv just nu.

Jag klarar helt enkelt inte av en tråkhelg!

shopping

Nuduschad och renbäddat, inatt ska jag väl iaf sova gott! Inatt däremot måste jag ha sovit riktigt oroligt, lakanet var helt ihoprullat när jag vaknade.

kl 10.00 idag var de visning, så mamma, annica, pontus och hundarna gick en promenad till fågeltornet =) Sen fick ziza ta sig en dusch när hon kom hem så nu luktar hon gott, ska bara ta tag i borstningen någon dag. men man kan ju inte ta allt på en gång, hon hatar allt som har med pälsvård och klorna att göra.

Sen blev de en liten timmes sömn, mat, ut med hundarna, bort till momor och hämtade mitt paket jag fått med kläder. Wihii =) Ja sen jobbet 17-21.

Det var min dag i korthet. Inte direkt intressant kanske.

Hörde mamma berättade att en häst utanför sköldinge hade blivit skuren i underlivet så de var tvungna att avliva den. Hörde även på nyheterna att det är fler under en tid som blivit drabbade och så var de på något ställde där får eller vad det nu var hade fått sina pungar sönderskurna. Jag blir så jävla förbannad. Vilka jävla idioter, skulle jag få tag på en sån så skulle jag vilja göra exakt så med den personen som gör så mot dessa stackars djur. Ne fy fan, tårarna är inte långt borta. IDIOTER! och det är bara förnamnet på dessa människor!

Ne nu blir de tv.n en stund sen sova. Jobba i hemtjänsten 7.15-15.30 imorgon.


Var kattvakt åt dessa sötnötter i helgen =)


Två tröttmössor efter dagens utflykt =p


Upptäckte detta heta blåmärke på benet häromdagen, ingen aning om hur de kom dit dock =P


En ny tubtopp jag köpt, totalt kär i den!


En kjol, måste bara hitta en tröja till den.


Och sist men inte minst en söt blommig tröja =)

förkyld.

Jaha, blidde då ingen träning för min del. La mig och sov en stund i hopp om att jag skulle må bättre, men icke =( Har tagit tag i städningen här hemma eftersom vi ska ha visning imorgon igen, var ju tvungen men nu mår jag inte allt för väl kanske.

Skickade iväg ett meddelande förut. Fick svar. Absolut ingenting negativt, bara en förklaring på läget just nu så de lät ju inte helt omöjligt. Jag hoppas inte att det är en i mängden dumma undanflykter, men de lät faktiskt inte så. Men samtidigt tänker jag inte gå här och hopppas på för mkt. Det får bli som de blir, men han verkar vara en mysig kille. Så de vore ju dumt att inte chansa =p Men vi vet ju vilken tur jag brukar ha. NOT! Haha.

Rastlös tjej. Tycker klockan kan gå lite fortare så man kan lägga sig och sova. =P

Ne. Bye bye!


the story has just begin

Ja fy fan, har sovit som en kratta inatt. =( Vaknat säkert en gång i timmen. Vaknade 10 min i 8 och skulle börja 8, kom nästan i tid iaf. Jobbade till 10.00 sen hem och bytte om och ner på stan och mötte Johanna och Lukas, lite fika på sultans och en sväng på stan =)

Sen iväg och handla med mor. Köpte äntligen ett par cykellysen så man slipper vara livrädd för att möta farbror polis och få böter.

Precis ätit lite lunch, köttsoppa och knäckemacka. =)

Ja, idag är de tänkt att de ska tränas. Men jag vaknar upp och är snorig och jävlig. =( Det slår ju aldrig fel. Helvete! Men ska lägga mig och vila en stund, se om jag känner mig piggare, för annars måste jag nog avboka och det vill jag inte.

Skickade iväg ett litet meddelande nyss. Hjälp! Men men, de får gå som de går.

Ne, vila var de. Bye!