våga chansa.

Man lever bara en gång, man måste våga chansa lite här i livet. Man kan ju inte annat än att misslyckas.


och så var de söndag igen.

Tycker inte om söndagar. Jag vill mysa. Men de bir söndagsmys själv, tända ljus och tv.n får duga.

Ja igår var de en väldigt lyckad kväll. Fest hos fia, statt och efterfest hos F. Eller ja efterfest och efterfest, pizza och film. =P Så nöjd så. Men idag är jag så trött, inte många timmars sömn inatt inte.

Ne jag har ju verkligen inget vettigt att skriva alls. Så ha en trevlig kväll gott folk!

tankar.

Ja jag kan ju säga att den där massagen var inte alls nå vidare skön, gjorde hur ont som helst, redan blåmärken dessutom. Men hon sa till och med efteråt "nedu emma, den här massagen var inte skön" så hon insåg hur hårt hon hade knådat, men det var hon tvungen till. Satans vad mina muskler är stenhårda, sätesmuskeln på höger sida, alltså inte konstigt att min höft inte är som den ska och att min ljumske låser sig titt som tätt och på vänster sida var det väldigt spänt hela vägen nerifrån och upp. Hon trodde det beror på att jag stödjer mig på höger sida mest. Hon sa även att hon brukar få ut knutar och att de alltid brukar bli mjukare men mina var väldigt envisa, inte så konstigt eftersom jag gått såhär i flera år. Så om 2 veckor har jag en ny tid för att försöka få bukt på detta och så tyckte hon jag skulle börja med yoga, pilates, simma och basta. Och så har jag fått lite strech övningar jag ska göra minst 1 gång om dagen.

Hon sa även att jag är nog en sån som alla blir avundsjuk på, bygger muskler väldigt lätt men det gäller oxå att jag strechar ut dem =P

Nog om de, jobbat har jag oxå hunnit med. Långsam kväll måste jag säga. Och så fick jag schema för november. Mkt nöjd.

'Tittade på östnytt förut och de pratade om att sörmlänningar är sämst på att använda bilbälte, och då undrar jag varför? det är det första jag gör när jag sätter mig i bilen, det är varken jobbigt eller svårt så varför skippa en så viktig sak??

De pratade även om att de som nu blir äldre kommer kräva annat på äldreboendena, och de pratade om vissa profilboenden som finns, den ena fick det alltid lagad mat på stället vilket jag egentligen tycker vore en självklarhet, man borde som äldre få stimuleras av dofter och smakerna som det ger. Sen finns det även någon som kallas för vårdhundar, ett mkt bra sätt att få de äldre att röra på sig, lugna dem och bli piggare, kanske till o med slippa många mediciner de tar för olika åkommor. Som det är nu känner jag att jag inte vill bli gammal men jag hoppas innerligt att man blir bättre på att lyssna på vad varje individ vill ha!

Ne, försöka sova kankse. imorgon är de jobb 8-16, tror vi skulle försöka hinna med lite bullbak, trevligt =)

massage

Jajjemän, idag ska jag unna mig massage 30 min. Behövs kan jag ju säga. Kanske jag kan bli av med min huvudvärk oxå, hoppas =)

Sen är de jobb 16.00 - 21.00 som gäller. Skulle få mitt schema för november idag oxå. Spännande.

Ja, annars har de inte hänt så mkt idag. Vaknade vid 05.30 imorse, som vanligt. somnade om och sen har jag fixat och donat lite här hemma, tvättat och så.

Ziza kom och la sig i min säng imorse när mamma gick till jobbet, efter ett tag började hon hulka och jag ville inte ha några spyor i min säng så hängde henne över kanten ist. Sen började hon igen och så fickvi köra samma procedur. Stackars lilla pluttan. =( Men nu verkar de som att hon mår bättre iaf.

Jaja, har inte så mkt mer att skriva. Ha en bra dag!


tusen gånger om.

Ja imorse vaknade jag som vanligt vid 05.00, tittade en  sväng på tv och sen somnade jag om. Kl 09.30 vaknade jag igen av att telefonen ringde, annica ville låna ziza på en långpromenad, inte mig emot =)
kl 12.30 kom hon tillbaka med stumpan, de hade varit en sväng hemma hos dem oxå, annica tyckte att jag behövde få sova =p

Ja sen delade jag och Gerhard på thaimat, vårrullar och ris. Mums =) Sen satte vi igång med städningen, är väl i princip klart nu, bara svabba lite golv så.

kl. 18.00 är de dags för lite jobb. Och innan dess så tror jag att jessi skulle höra av sig =)

Jo just, de verkar som att mor är lite sugen på att börja träna med mig på friskhuset, fan vad de vore roligt, ha någon att gå med! =)

Jaja, inte så mkt mer att skriva... Delar med mig av en låt och ett annat roligt klipp ist.


gubben i lådan.

Jobbelijobbat idag. På härligt humör och vädret kunde man inte klaga på =)
Ja sen kom jag hem, meningen var att det skulle tränas core ikväll men nedå, emma åker på förkylning och mådde just inte alls bra =( Typiskt när man väl bestämmer sig. daaah!

Ja men sen kom energin tillbaka iaf, städat några lådor + glasskåpet i köket, tvättat 2 maskiner, städat mitt rum och rensat inne på toan. Jaja, bäst att passa på när man kan och orkar.

Nu har jag precis betalt lite räkningar och tänkte att jag skulle lägga mig och glo på tv, försöka varva ner. Imorgon ska de jobbas 8-16.

Ja just, måste visa bild på de nya skorna. =)


Mina nya stövlar <3


Och dessa ska jag och agge dela på, innbära en massa tjaffs? Ne vi ska nog se till att sköta de snyggt, eller hur sis? ;)

gullig.

Verkar tydligen vara någe fel på min blogg, inläggen kommer ju inte upp när jag skriver =(

Igår var de jobb till 12 sen informationsmöte för vikarierna på em, faktiskt riktigt trevligt. Vi som vikarier känner oss faktiskt lite bortglömda ibland, de som är fast anställda får ju gå på möten och utbildningar osv så det borde ordnas saker för oss lite oftare, för utan oss vikarier skulle inte verksamheten gå runt.

Sen blev de lite öl med jessica och Linus (läppglanset), haha. Mkt trevligt var de iaf och harrys på de. Och kors i taket, jag är inte ett dugg bakis idag. så skönt så.

Sitter nu här med papilljotter i håret i hopp om att det ska bli lockigt. Fixat naglarna och sminkningen är nästan klar. Så nu ska de bara väntas på sällskapet, jessica och Johanna kommer hit innan och förar lite innan vi drar vidare. =)

Syrran skrev förut, brorsan har tydligen tatuerat in mitt och hennes personnr på armen, gullig <3

Och så måste jag bara tala om hur skönt det är att damen vet, nu kan jag äntligen förklara varför jag varit som jag varit i veckan. Men nu mår jag prima. Bestämt mig för att jag inte orkar bry mig. Det är de som inte inser vilket kap de missar. Hahahahaah!

Ne, göra sig redo då. Pusshej!

yippi!

Ja idag var de jobb. 8.15 - 15.20 ungefär.  Är så roligt ibland när man jobbar, först får man en komplimang om att man ser smart ut i glajjerna, sen var jag smal och hade ingen bak kvar. Det värmer =) Men så kommer man till en liten tant som säger "Jaha, ska du oxå ha barn"... Hm. Nä jag är bara lite rund om magen.  =p

Efter jobbet blev de en kaffe med Johanna och Emelie =) Sen en sväng på staden med jessi.

Fick svar på en annan tenta jag skrev i aug, fick godkänt på den med. Lovely! Nu har jag bara en endaste kurs som jag inte är klar med, men den dröjer innan jag  tänker skriva.

Nu har Gerhard fixat så att tv:n funkar i mitt rum igen. Hihi.

Imorn väntas de jobb 7.15 -16.00 BURR! säger jag då... men hittade min höstmössa så lite varmare blir de kanske. Ne, natti natti.

jodåsåattde.

Nu är jag mig själv igen. =) Det är aldrig roligt att känna sig sådär nere så man inte ens orkar med sig själv.

Inatt var de inte alls nå kul, vaknade 03.30 och låg vaken till 06.00, mamma var uppe en sväng vid 04.20 och frågade vad sjutton jag gjorde uppe.

Som de flesta redan vet har jag klarat tentan, känns så jäkla skönt =) 7:e gången gillt.  "Ja skam den som ger sig" Som man säger.

Idag har jag varit på höstlunch på jobbet, alla brukare och assistenter, eller ja alla var inte med men trevligt var de. Bjöds på smörgåstårta och efter de kaffe med bulle. Gick dit med Aq och min brukare. Sen var de hem och städa och tvätta. Och så har det inte hänt så mkt mer, lyckas få en sån där huvudvärk varenda eviga dag, men jag låg och funderade och kom på att de kanske kan vara så att jag behöver använda mina glasögon, har ett svagt minne att jag var precis lika dan för 2 år sedan innan jag fick glasögonen.

Blev även bjuden på fest hemma hos Aq den 27/11, kan ju vara trevligt att träffa lite annat folk. Men hoppas så klart på att någon av mina vänner vill följa med. hihi

Snart ska jag iväg till jobbet 20-22. Sen blir de hem till sängen, jobb i hemtjänsten imorgon, 08.15-15.00

"Du kan inte bli precis vad som helst, men du kan bli mycket mer än vad du tror"



När löven faller.

Ja igår var de 50 års kalas. =) Gerhards syster fyllde 50. Var ju inte direkt på humör men tillslut lyckades jag ha roligt iaf. Blev kanske inte bättre av förbannat dumma kommentarer. =(

Först var de tipspromenad, och jag fick ett pris. Hihi Valde ett paket med kaffe som fian fick, är ju alltid hos henne och dricker kaffe så tyckte hon förtjänade den. Hon ställde ju dessutom upp och var schaffis till oss.

Jag och min kusin har inte pratat på 5 år pga en händelse. Men igår fick vi äntligen prata om det, båda har släppt det där och är trötta på att alltid känna "suck nu är de släktträff igen". Kändes mkt bra. =)

Tankarna snurrar hela tiden. Jag vet inte hur jag ska känna, vad jag ska göra. Hur man än gör blir någon utav oss sårade. Men jag vill inte häller stå ivägen för din lycka. Men då innebär det ju att jag måste bli sårad. Det är aldrig lätt att veta att det finns någon annan, men det gör det defenetivt inte lättare när det är någon i ens närhet. Jag tvingas påminnas hela tiden. Och det är ju såklart inte den personens fel men jag vet liksom inte hur jag ska bete mig. Så om jag känner att jag inte orkar ibland så hoppas jag att du kommer förstå det.

Idag har jag inte gjort ett skit, vaknade vid 12, åt lite frukost och gick och la mig igen. Kl 17.00 steg jag upp för att åka och jobba 18-21. Och nu tänker jag lägga mig igen. Så natti natti!

I´ll be gone forever.

En mkt trevlig fredag, först jobb till 21.00 sen vidare till jocke och där vara alla redan igång, så blev de lite kortspel och så. Och harrys på de. Helt okej.

Men idag är de just inge bra alls, det var skönt att vi äntligen fick prata om allt inatt. Men det gör så ont i mitt hjärta. Och jag tog beslutet om att jag inte orkar mer. Dessa tankar har funnits länge, och jag sa det rakt ut men fick "gå hem och sov på de där emma" men jag känner så och det är lika bra.

Sen är jag så jäkla less på att det alltid ska komma fram en massa saker, han är åtminstone ärligt. Men de närmaste har tydligen svårt att vara de ? =( Så jävla less. "De försöker bara skydda dig, de vill inte såra dig" Men hur svårt ska de vara, fattar inte folk att de blir värre att höra allt annat på annat håll.

Ne jag är glad att jag somnade inatt, kunde slutat riktigt illa.

Meningen är att jag ska på 50 års fest idag, men jag är så fruktansvärt otaggad. Jag vill bara dra täcket över huvudet och hoppas på att få slippa känna. Har fått nog!

<3

I loved you first!

Ja igår skulle man ha jobbat men jag vaknade upp och såg ut som ett klot i ansiktet, där kan vi snacka om allergichock, men lajbans hade legat brevid mig på kudden hela natten. Ögonen precis ihopklibbade, hamsterkinder och bungaläppar. Kunde knappt prata. =( Men framåt kvällen såg jag ut som människa igen, ja eller nästan iaf.

Var barnvakt till lilla söta lukas en timme på kvällskvisten, gick ju hur bra som hälst, vi ritade, lekte med tåg, tittade på pingu, läste säkert 3 olika böcker, myste framför tv.n och så hände en lite olycka. Stackarn.

Här är lite bilder från gårdagen....


Snutte åker traktor =p


Mysdags.

Förstår inte, har dröm om en och samma person i flera nätter i rad. Vet faktiskt inte om de positivt eller negativt, kanske vore bättre om du försvann ur min hjärna ist.

Men inatt drömde jag något helt annat, skulle flyga, och så åkte vi bil på någon bro i sthlm, och först slår ett plan ner på ena sidan av bron i vattnet, och sedan ett till på nästa sida. Men jag var tvungen att flyga ändå, kommer in på planet, och då kommer mamma med ziza och säger att hon måste följa med mig. Försökte förklara för henne att för de första så får inte hundarna sitta här och för det andra så undra jag vad sjutton hon skulle med mig och göra och sitta på hotellet eftersom de var för varmt i det landet jag skulle till. Men så kommer de in en mor och dotter med 2 hundar och då säger mamma att ziza visst kan följa med, men så ropar en flygvärdinna ut att ziza får absolut inte följa med pga skällande i lugnt tillstånd. Haha. Ja vilken jävla dröm!

Ja idag har jag jobbat 8-17. Sen har inte mkt hänt, varit ute med hundarna, tagit mig ett glas vin och fixat mina naglar, plockat brynen och så småning om blir de en dusch. Och så får vi inte glömma att de är Greys ikväll. =)

Ja, har varit lite nedstämd de senaste dagarna. Men jag är faktiskt bara glad över att jag känner så, för sist jag åt min medicin så blev jag total avtrubbad och kunde inte känna annat än glädje. När man ville vara ledsen gick de inte. Och efter helgens garvanfall efter vissa omständigheter blev jag lite rädd att de skulle vara samma sak nu. men nix. skönt de. För man måste ju faktiskt kunna känna någonting annat än glädje hela tiden.


Dagens resultat, dock lite suddigt och inte riktigt samma blå.


Och så var jag bara tvungen att ta med den här bilden på ziza. Haha dålig kamera eller vad. Creepy! (stavas?)

Ne, allt för mig. Bye bye!

you make me feel

Like Im the only girl in the world. Haha ja man kan ju önska.

Ja vart ska vi börja, fredagen läkaren och sen jobb 11.30 - 17.00 sen for jag iväg till Norrköping. Skitungarna sov när jag kom så spenderade kvällen med pappa och annmari. Men blev sängen runt 22.30 =)
PÅ lördagen gick jag upp skapligt så att jag skulle hinna spendera lite tid med grabbarna och ta en fika med systra.


Hugo <3


Casper spexar lite <3

Vid 13.00 på lördagen for jag hem till Katrineholm igen. Så tog jag och jessica en promenix med hundarna i det fina vädret =)





Och wips så fick jag ett sms, fjärilar i min mage. Hade inte riktigt väntat mig de, men blev desto gladare. Ja sen var de dags att styra om till party, sagt och gjort, tjejfest hemma hos angelika. Mycket trevligt med dans och en massa snack.

Men sen tog jag taxi ut til högsjö, R ville så gärna att jag skulle komma ut till honom och var beredd att betala hela summan så klart man inte säger nej då =P Åkte ut dit, men puckot somnade och hade ju inte mer än 120 kr till att betala taxin, så han fick skicka en kollega till gerhard så han fick lägga ut de resterande 500 kronorna. =(

Ringde emelie och leo som var i högsjö och lånade ut en tändare till mig. Mycket snällt. Och vad de var för humör jag var på vet jag inte, skulle väl egentligen börjat storböla och vara förbannad men allt jag kunde göra var att skratta, och jag skratta så jag fick ont i magen. Men tillslut kom jag in iaf.  Mys =)

Ja sen fick jag skjuts hem igår (söndag) sen kom jessi förbi och så lurade de ut mig i skogen. Var inte på mitt bästa humör men efter en stund lättade det. Väl hemma somnade jag såklart, orkade bara inte hålla mina ögon öppna. Vaknade vid 20.00 igen och fräste och hade mig så fort någon sa något. Ja som sagt, inte den bästa dagen i mitt liv.


Gårdagens skörd! =) Mums.

Ja idag missade jag tandläkartiden, jävla dummhuve rent ut sagt. Nu måste jag betala 360 kr för den tiden och sen måste jag betala mina 4 jävla hål plus att dra ut en visdomstand så småning om. =( Inte några pengar jag kommer att ha i första taget. Dumma dumma.

Har städat och sådär. Systeryster fyller ju 20 år idag. Grattis Grattis!

Uppdaterar säkert mer ikväll...


Dagens outfit. Hm. Ser ut som att jag tokbölat, men de är bara mina ögon som är skaplugt svullna idag och inte pga tårar =p


Dagens frilla.

Idag är jag i drömmarnas land och jag mår så himla bra. <3

mysdag.

Regn och rusk. Blääk. Men lite mys är de iaf, men vore något bättre om man kunde spendera en sådan dag i soffan med någon. =P

Först låg jag väl halva förmiddagen i sängen och tog de lugnt, sen gjorde jag mig iordning och gick ut med hundarna, tvättade lite och sånt där allmänt vardagsgöra. Sen blev de en kaffe hos fian med frida och sandra.
Sen gick jag till konsum och hyrde filmer som jag tänkte roa mig med ikväll. Och på de blev de en långpromenad med hundarna.

Men ariel tyckte hon skulle jaga hare i skogen, dumma hund. men de var faktiskt duktiga och kom tillbaka. Så 1 timme i skogen blev de sammanlagt, lite duktig iaf. Det är så skönt när man väl kommer ut och andas in härlig höstluft. Men det är just de där att ta sig ut, när man väl är ute är de bara härligt. Borde man göra oftare.

Ska försöka ta tag i mitt liv och träna/långpromenad varannan dag. Blir nog bra.

Planerna för imorgon ser ut som så att jag ska till läkaren 07.30 och hur man kan vara så dum att ta en sån tidig tid de vet jag inte. Men sen iaf så blir de frukost och ut med ziza, iväg och träna om cykeln är hemma för gå dit orkar jag inte =p så ska jag hjälpa mormor med en sak. Jävla telefon/bredbandsbolag och strula till allt. Har fått telefoni/bredband från ett bolag vi inte ens valt. skulle ha från tyfon men har ist fått från ephone och det är antingen telia eller utsikt som har gjort fel. Ja sen bär de av mot norrköping för att spendera natten med familjen där. =) Var ett tag sen nu så jag kände att jag vill dit och umgås med dem. Pappa o A ska ha grabbarna oxå så det blir full rulle.

Ne nu vankas de mat, stuvade mackaroner med korv =P






onsdaag

Jaha, då var de onsdag redan. Veckorna går fort.
Idag är de som sagt jobb i hemtjänsten som gäller. Men måste bara säga att jag blir lite smått irriterad, visst kanske jag ska vara lite glad över att de faktiskt ser mig lite som en ordinarie, men jag är inte det och tycker därför inte att jag ska behöva ta ansvar med att ha elever med mig när jag jobbar. Visst i em underlättar de lite eftersom jag ska handla åt 3 personer samtidigt men de är ganska snabba på att lägga det på mig. Och det går ju inte häller att säga ifrån när eleven sitter där i rummet, så det är bara att tacka och ta emot. Me dont like.

Men nu är jag hemma på lunch, ska bege mig till mormor och lämna ziza som ska spendera sin eftermiddag där. Hon trivs mkt bra hos mormor så det är ju absolut inga problem.

ne. dags att bege sig. morsning korsning.

tråktisdag

Idag har jag inte gjort ett skvatt. Jo Johanna och Lukas var här på en kaffe på fm. Annars har jag legat och läst, en komikers uppväxt med Jonas Gardell, tittat på tv och sovit.

Men nu har jag precis varit ute med hundarna och ska strax iväg och jobba 19-22.

Sömtuta idag, eller de är jag väl varje dag. Längtar faktiskt tills på fredag då jag har en läkartid, jag hoppas verkligen de kan hjälpa mig med min trötthet för jag står verkligen inte ut.
Igår somnade jag innan halv 11, vaknade runt 9 och låg och drog mig till 10 ungefär, sen var jag uppe några timmar och ögonen började gå i kors, då finns de ju liksom inget annat än att sova för att bli av med de. Och så är de näst intill varje dag. Jobbar jag så är jag helt slut när jag kommer hem och måste vila, men jag somnar ju lika lätt på kvällarna för de så något fel är de ju, om de inte är hösten, men jag var såhär ett bra tag innan de med så att.

Imorgon vankas de jobb 07.15 - 16 i hemtjänsten.

Men jag blev mkt glad när jag var uppe hos Lena igår, i november ska jag på hembesök för att förhoppningsvis skola in mig där. Och så vill hon ha in mig hos en brukare till för att jag ska få så mkt tid som möjligt. Och till våren vill hon ha mig på ett ordentligt schema. Men det beror ju helt på vad jag beslutar att göra med skolan såklart.

Ne nu har jag inte tid med detta mer. Bäst att klä sig för att cykla i den här jävla blåsten, blir tokig. =p ja och så missar jag ju desperate houswifes ikväll, men de går ju i repris som tur är =)

kanelbullens dag

Jaha, natten var inte den roligaste, somnade runt 2, vaknade vid 4 igen, somnade och vaknade vid 05.30 och drömt en massa skumma drömmar har jag oxå gjort.

Vid 13.00 mötte jag upp Johanna på sultans, där tog vi en fika. Och en kanelbulle var ju en sjävklar sak att ta idag eftersom de är kanelbullens dag =)
Sen blev de en långpromenad med ziza, så mysigt så. Sen hem, fixade lite med tvätten och så och sen vidare till chefen och fick mitt schema för oktober. Och så vidare till Johanna för lite fika, tjejsnack och bus med Lukas. =)
En mkt bra dag. Men nu är jag sådär riktigt trött så ska lägga mig och titta på tv hela kvällen tror jag.

Här kommer lite bilder från ifredags när vi var på harrys.

Tjejer kan faktiskt oxå ;)


Gerhard med den minsta ölen han kunde hitta =P


Och mamma hittade oxå dit =)


Sweet syster yster följde oxå med. =)


Jessi som ser halvt drogad ut =p Och man skulle kunna trott att hon var aprak, först spillde hon ut en hel mintu som jag bjöd på, sen höll hon på att spilla ut sin egen öl och sist men inte minst så blev Gerhard en öl fattigare för Jessica var i farten =P Haha


Och en inte allt för vacker bild på mig =P

Här kommer lite bilder från dagens äventyr...






Min skugga ser ut som en sån här kvinna skylt som sitter på toaletterna =P





Där tog promenaden slut...


Jessica hade med sig goda kanelbullar =)


kafferep och ta foton, något vi tjejer är väldigt bra på ;P


Jag "Mimma" och Lukas målar. Fint att man koncentrerar sig med tungan. Haha


dirty dancer

Igår var de jobb i hemtjänsten. Fick åka hem lite tidigare, sen gick mikis, jessica och jag bort till statt. Mkt trevligt. Och helt plötsligt dök mamma och Gerhard upp oxå, hur trevligt som hälst =)

Idag var de lite jobbigt att ta sig upp men det har gått mkt bra på jobbet tycker jag. Men en lång dag, 10 timmars arbete. Sen for jag hem och sov en stund, hur skönt som helst, lite mat och dusch sen iväg till jobbet igen.

Men nu sitter jag här med beslutsångest, en del av mig vill hänga med flickorna ut och kolla läget på statt en sväng men den andra delen av mig vill lägga mig och glo på film. Får se hur de blir. Tror ju alltid att jag ska missa så himla mkt om jag inte följer med, men i denna stad brukar de ju inte hända så mkt annorlunda mot annars. Men de känns som att det kan vara en massa roligt folk ute ikväll. Åtminstone en som jag kan titta på =P

Ja en annan sak. Äntligen fått räkningen om återbetalning till CSN, jobbigt att ha en massa pengar på kontot som man inte kan spendera. Bara de att räkningen ligger på några 100 kr mer än vad jag fått av dem. För det första är de ränta på nästan 100 kr och sen har de jävlarna magen att ta ut en expeditionsavgift på 100 kr, som om de kostar dem 100 kr att skicka ut ett jävla Avi liksom. Bah! Hata CSN!

Ne, får väl se om jag kommer in mood annars blir de sängen och tv:n en stund innan de är dags att sova.

fredag

Ja igår var de tenta. Kändes ganska bra. men man vet aldrig.
Sen var de bara hem och svira om. Middag på Riva med arbetskamraterna från hemtjänsten. Mkt trevligt.
Sen fick jag och Frida leka ledsagare hem. Haha. Och så fortsatte hon och jag till Statt och satt där och drack en öl, men vid 12 snåret var de dags att gå hem och krypa ner i sängen.

Idag har jag städat. Alltid lika kul att göra mamsen glad. och så tycker jag att det är rätt avkopplande att städa.

Fick ett telefonsamtal imorse oxå, ska jobba hela helgen lång, 08.30 - 16.30 20-22 på både lördag och söndag hos brukaren jag var på inskolning hos förra veckan eller när de var, spännande =)

Ne, ta en powernap och sen bege mig till jobbet 16-20.30
Bjuder på en bild från gårdagen, nyinköpt halsduk =p