heartless?

Vilken underbar dröm jag hade inatt, skum men underbar. Så där så man inte vill vakna alls! Men de gör man ju såklart när det är som bäst. Typiskt.

Ja jobbat 09.45 - 17.00 idag, sen var de full fart, bort till mormor och hämtade pengar och så, vidare till fian på en snabbkaffe, ner till apoteket i sista sekund, bort till jobbet och hämta tjänstgöringsrapporten och lämnade in den. Bort till coop och handlade lite till mormor, upp till mormor och lämnade hennes saker och sen hem och pustade ut lite.

Precis tagit mig en dusch, ska snart äta lite, ut med hundarna och sen kolla igenom anteckningarna och så, sen blir de tv:n resten av kvällen.

Hatar såhär dagen innan tenta, känns inte som att något sitter. Bara ytterst lite och inte kommer jag långt på de inte, brukar ju oftast släppa när man väl sitter där men man känner lite panik eftersom de känns som att man inte kan något alls. =(

Imorgon är de som sagt tenta som gäller, sen ska jag på avtackningsmiddag med jobbarkompisarna på hemtjänsten. Trevligt =)

Ne, bye bye!

smile.

Jahapp, idag har jag jobbat 09.45 till 16.00, perfekt tid =) Man har ju fått träna benmusklerna skapligt idag iaf, inte riktigt någon hitt att jobba i hemtjänsten i denna blåst men =p

Ja ska jobba imorgon med 09.45 - 16.45, måste tänka på varenda krona jag kan få in. Kan ju inte påstå att nästa lön blir särskilt bra, inte säkert att mamma kan få sina pengar då, men viktigast är kanske de andra räkningarna.

På torsdag är de tenta och sen ska jag ut och käka med jobbarkompisarna på hemtjänsten, en som ska gå i pension och ska tackas av, alltid trevligt att umgås på fritiden sådär.

Måste säga Grattis till Emelie som tagit körkort idag =) Och måste även passa på att gratta systeryster som är en fri kvinna från och med idag! =) Denna dag har vi alla längtat efter.

Ne nu lite mat, sen studier. Jajjeböj.

destination

Jaha, sovit så gott så inatt, bortsett från en massa konstiga drömmar, men mamma sa att de skulle vara fullmåne inatt, men de har hon sagt i några dagar nu. Haha. Jaja, sen vid 10.00 steg jag upp iaf och då var de bara att sätta igång och städa, visning på huset idag. Får välla se hur de gick då. Skulle vara en familj med många barn tydligen så då skulle ju detta hus passa perfekt tycker jag.

Jag och mamma for iväg och gick ut med hundarna sen hem till mormor på en snabbfika. =)
Efter de satte jag igång och bakade bullar här hemma, så kom JOhanna och Lukas förbi på fika.

Lukas tittade runt lite, helt plötsligt blev de väldigt tyst och Johanna frågade vad han gjorde. först sa han Nej, vilket betyder att det är något hyss på gång, sen sa han traktor. Smög mig in i mitt rum för att titta vad busungen gjorde, jajjemen, han satt vid min dator och knappade =p Ville ju titta på traktorn på youtube som han och Johanna brukar göra. Hihi

Ja sen var jag en sväng ner till apoteket och hämtade ut paket på coop, Jackan hade kommit. Och jessica, de var exakt en sån du tittade på på HM. hehe

Ja sen var jag ute med hundarna, gick förbi mormor och lämnade lite bullar, sen har jag känt mig så jäkla rastlös. Men jessica kommer hit om en stund. Får väl se vad vi hittar på för skoj.

Här kommer lite bilder från dagen.


Finaste mormor <3


Johanna och Lukas =)





Och nu blir de nog en sån där kall öl =)


Och så ska jag måla klart mina naglar, inte de lättaste om jag säger så, inte när man skakar som ett asplöv. Och jag vet inte om jag skrev om de igår men var på provtagning för ett tag sen och det visade inga tecken på B12 brist så det blir att ta ett ordentligt snack med läkaren när jag ska dit den 8 oktober, för såhär kan man ju inte ha det. Ni som känner mig vet hur darrig jag är på händerna var eviga dag. =(

hoho

Jaha, första delen av inskolningsdagen har gått bra =) Ska tillbaka kl 20.00 - 22.00 sen.
Efter jobb så tog jag och Johanna en lunch på kolgrillen. Smaskens. =p

Vi kom överrens om att jag skulle följa med till thailand som barnflicka och då står de för resan, eller hur Johanna ;) Haha. Andra alternativet var att vi åker och martin tar hand om lukas medans johanna och jag lever loppan men då får jag betala resan själv. Hahahaha Tyckte jag lät väldigt bra faktiskt.

Ne, när jag kom hem vilade jag en stund. sen blev de städning för hela slanten eftersom de är visning på huset imorgon igen.

Tänkte sätta mig med böckerna en stund nu, kanske är dags menar jag, nästa torsdag är de tenta. Och nu är de fan sista gången jag skriver skiten så GODKÄNT är ett måste faktiskt.

Morsning.

det var denna dag.

Jaha, idag har jag jobbat i hemtjänsten 09.45 till 15.45, helt perfekt tid. =)

Men blev bara mer och mer irriterad på kommunens jävla trams om att man inte får röka. Det finns säkert mycket positivt, men att det skulle vara lika illa som att komma alkohol eller narkotika påverkad till jobbet är ju bara bullshit! Och de flesta jag pratat med, även icke rökare tycker de är minst lika töntigt som oss rökare. Drar givetvis inte alla över en kam, men de flesta jag pratat med iaf. Och att anledningen är att de tänker på våran hälsa. Så är det oxå skitsnack. För det första är jag en vuxen människa och kan bestämma över mitt eget liv. Sen har många jag pratat med som rökare sagt precis som jag, man kedjeröker ännu mer när man väl får röka. Man röker flera än man brukar på morgonen, man hinner med fler än bara 1 cigg på lunchen och man ska inte tala om när man slutat sen. Jag har ingen aning om varför det blir så, men så är de iaf. Och jag vet inte om de är bätre de??? Och en sak till, för att man ska sluta röka så måste man vilja det själv, det hjälper inte att andra talar om för en vad man ska göra, så är de bara! Så detta är bara storebrorsfasoner!! Men jag håller med om ett argument och det är att brukarna ska få slippa känna röklukten, för det luktar inte gott när man inte röker själv och på så sätt är de positivt. Men kom även på en annan negativ sak och det är att när man inte får i sig nikotinet så blir man okonsentrerad, och jag vet inte riktigt hur bra det är när man arbetar med människor, att vara ofokuserad på de man gör och risken finns att man glömmer något som är väldigt viktigt.

Jaja nog om det. Började även tänka på att jag verkligen har kommit in i en ond cirkel, jag hittar hela tiden på ursäkter för att kunna köpa godis och dylikt. Det är absolut inte bra!! Det får de vara slut på. Och så vill jag verkligen att förkylningen ska gå ur kroppen så att jag kan börja träna igen.

Måste även tala om att det är kul att se sig själv växa, vara piggare och gladare. Jag känner mig gladare på jobbet och pratar mer än vad jag gjorde tidigare. Känns så fruktansvärt bra. En bit på vägen iaf.

Ja, annars har inte dagen haft mkt att erbjuda. Kollat på film, flickan från ovan. Helt okej. Tänkte jag skulle sätta mig och skriva lite inför tentan oxå. Sen imorgon är de dags för inskolning hos en ny brukare, spännande men läskigt. Men de kommer förhoppningsvis gå bra. Ska jobba 08.30-12.30 sen 20-22. =)

Ne morsning korsning!

det går bra nu!

Jo jessica, de är imorgon jag ska jobba, hade visst glömt skriva de.

Precis hem från personalmöte, gud vilket härligt gäng de är, synd att man inte träffar dem så ofta. Och jag är verkligen glad idag, fick ett gott besked, kommer förmodligen få 52% tjänst =) Tihi + att jag ska träffa Lena igen vid 19 för ett hembesök hos en brukare och hoppas på inskolning där, hon påpekade nämligen för mina arbetskamrater hur viktigt det är att de får behålla mig och därför måste jag få så mkt jobb som möjligt. Så skönt att höra =)
Och tjänsten är ju något jag skulle kunna ha även om jag börjar plugga i vår eftersom de mest är kvällar och helger.

Fick mig en fin jobbtröja oxå.

Men en tanke slog mig påväg hem, på mälardalens högskola brukar de köra kurserna varannan termin i etuna och varannan i västerås. Vilket resulterar i att den kursen jag vill gå förmodligen kommer gå i västerås i vår och vet inte riktigt om jag känner för att sitta och pendla till västerås de dagar jag har föreläsning, tar ju liksom 1,40 min typ. Jaja, tål att funderas på faktiskt.

jaja. allt för mig. Bye!

tisdag

Ja somnade som en stock igår runt 11 men vaknade iaf runt 01.30 och sen vid 05.00 igen, hatar att inte få sova igenom nätterna. Men men. Bara att se glad ut.
Vart ute med hundarna för en stund sen, och nu ska jag ta på mig ett ansikte och snart bege mig till personalmöte mellan 14-16 =)

Tog jobb i hemtjänsten 09.45 - 15.45, snacka om perfekt tid. Haha. Men rökförbud inom kommunen så får väl ta och köpa mig en snusdosa om det skulle bli fullständigt olidligt, för pengar måste jag ju ha. Jajjeböj!





Bjuder på en bild på jessi som jag fixade igår. Haha



Och en på ziza, hade trott att den skulle bli mkt snyggare men icke då.

måndag

Idag har jag jobbat 8-09.30 Haha. Men sov som en jäkla kratta inatt, drömde massa skit och sen vakna jag 5 pigg och glad men vägrar gå upp då så somnade om efter lite tv tittande och vaknade såklart kvart i 8, blev lite brått till jobbet kan man säga.

Ja, sen åkte jag hem, gjorde mig iordning, var ute med hundarna och sen iväg till tandläkaren. Där får jag sitta o vänta i 20 min innan jag får komma in, och det första hon påpekar till mig är att jag måste betala för denna omgång för att de har sagt upp min försäkring pga att jag inte betalat, hm har autogiro och har haft massa pengar där, skumt =/ Sen har jag inte fått någon räkning utan bara ett inkassokrav helt plötsligt och det är inte förens nu =( Men efter en stund kom vi fram till att det är en månads uppsägningstid så jag slapp betala, tacka fan för de för 300 kr i månaden är fan inte kul!  Sen vill jag inte ha skiten nå mer. För mkt pengar tycker jag, när de inte är så snabba på att ge den hjälp jag behöver häller.

Sen blev de en snabblunch med Johanna på stan. Hem, ut med hundarna och sen till mormor och hämtade lite post och vidare till JOhanna på kaffe. =)


Söta lilla Lukas =)


Jessica hos Johanna för ett par dagar sedan...
Mamma och Annica i dagens tidning =)


Diggar verkligen denna bild och texten till, men den glömde jag ju såklart ta kort på.







'Lite nöjd med denna faktiskt =)

söndag

Ja, i fredags blev de visst lite fest, jessica, mikis, emelie, alex och jag satt hemma hos jessica, sen gick vi bort till Harrys. Skumt folk ute. Ja, sen går ju inte allt alltid som man tänkt =P På både gott och ont. Haha.

Skapligt vad jag mådde dåligt igår, men jessica skratta bara åt/med mig. Så där släppte den stenen. tack =)
Jobbade 9.14 igår, sen tog jag en kaffe hos fian, åkte och handlade med jessi sen hem och gjorde mig iordning för kvällen. Fick min favoritmiddag hemma, potatisgratäng och inbakad fläskfile. Mumma.

Så blev de lite fest hos fian. Jessica, mathias och jag gick ut på harrys. Träffade en del kända ansikten, men det var inget speciellt. Träffade iaf Emil ute och tiggde till mig ett nr. Haha. Skickade iväg ett sms förut, men förväntar mig inte ett svar kanske.

Just ja, inatt var de ett ypperligt tillfälle och ringa och hämnas på någon, sagt och gjort. Haha. Stackarn sov, mohahaha!

Imorse vaknade jag av att jag fullständigt hade klöst sönder mig, blod överallt. =/ konstigt att man inte vaknar när man river sig så illa. Jobbat 9-15 och ska snart tillbaka 18-21. =)

Just ja, ska ta mig till vallokalen oxå. Såååå tråkigt, men man måste ju göra sin plikt som svensk medborgare. Annars har man ju ingen rätt att gnälla sen menar jag. Men känner mig inte alls så insatt och har väl inte riktigt bestämt mig för vilket parti jag ska rösta på, bara vilken sida av blocken.

Men jag funddrar över hur  de tänker när de väljer vart man ska rösta. Jag är folkbokförd på storgatan 10 meter från västra skolan, men nedå där får jag inte gå och rösta utan jag ska ner till åsa folkhögskola på bievägen, Hur tänkte de då??!!

Ne, vila en stund.


Just the way you are!

Jaha, då har ett par dagar gått igen. Har njutit av att vara ledig. Önskar nästan att jag kunde gå hemma några veckor till, men det behövs ju lite pengar. Så från och med måndag har jag lagt mig tillgänglig i hemtjänsten, och på tisdag ska jag få vara med på personalmöte som personlig assistent, och prata om lite mer jobb b.l.a. inskolning hos en annan brukare som det tydligen är ganska mkt dagtid hos, och det passar ju mig nu när jag inte har någon skola eller så =) Hoppas att det iaf kommer lösa sig för mig under hösten.

Idag har kuriren varit här och pratat med mamma och annica om facebooksidan de startade, om att vi vill ha en hundrastgård här i Katrineholm, så imorgon får ni titta i tidningen. =)

Ja annars då, ska över en sväng till Johanna, ner på stan med jessi en sväng och sen börjar jag jobba 18-21 ikväll. Imorgon jobbar jag 9-14 och sen blir det party på kvällen, kör ju bara ett 18-21 pass på söndag. =) Så kommer mina egna helger se ut som jag fått var 4:e vecka, alltid något och precis lagom. Tihi.

Har precis målat mina naglar, de är ju inte speciellt långa men det ser på tok mkt bättre ut än korta, fnasiga och äckliga naglar. Och tänkte passa på när man endå sitter här och inte gör ett skit, annars brukar man ju få iden att måla dem med alkohol i blodet och det slutar alltid med att jag tar bort skiten iaf, för lyckas alltid förstöre dem. Intresseklubben antecknar, förmodar jag. Haha

Igår fick jag förresten tillbaka min telefon, som jag saknat min baby! De har bytt högtalarna och uppdaterat mjukvaran i den så nu ska den väl funka ett tag hoppas jag =p



Före!



Efter!



Söta lilla tuffs.. Bild tagen igår när vi hade lite kvällsmys hos jessi =)



Min lilla raring, tigger lite korv av jessica. Haha

ännu en underbar dag!

Vafan, igår, jag råkade som vanligt trycka på någon knapp så att sidan blev skit stor, jag fick inte bort det, tröck på alla möjliga knappar och så vips så hände de igen, de blev ännu större men jag vet inte vilka knappar jag tröck på, PUCKO! sidan är iaf lika stor idag, och jag vet inte hur jag får bort det. Vet att någon visade mig hur jag gör, men minns ju inte vem de var. SUCK! Haha

Ja, dagen är jag iaf mkt nöjd med. Precis som igår. Gick upp, gjorde mig iordning, var ute med hundarna. Jessica kom över, vi väntade och väntade...... Skulle bort till emma och Jocke, emma skulle klippa mig... väntade...väntade.... =p Sen kom Gerhard hem och jessica började skoja med honom om att han skulle göra oss en smörgåstårta. Sen började hon prata om att vi skulle äta pizza imorgon. Gerhard började fråga när vi skulle iväg. Jag sa att vi väntade på emma. Han stod och funderade och jag frågade vad han funderade på. Fick till svar. Pizza. Sagt och gjort vi åkte och käkade pizza på maistro =p sen skjutsade han oss bort till dem ist. Där bjöds de på kaffe sen klippte emma håret på mig. Mkt nöjd =) Klippte lugg och så känns håret inte som svinto längre =) Så lurade jag med jessi på en promenad från nävertorp hem. Haha

Sen åkte vi ner på stan. Jag handlade en tröja till Gerhard för att han är en sån underbar platspappa. En bättre kan man inte önska sig! Så blev de lite annan shopping, bla hårfärg. Så hjälpte jessi mig med att bli brunett, några ljusa fläckar som ska bort imorgon, annars är jag supernöjd =) Tack tjejer!

Ja, sen gick jag över till fia på en kaffe, så kom sandra och då blev de ett par glas vin och mkt snack. Mkt trevligt. Ännu en underbar dag! Jag njuter!

Men just nu kan jag inte alls sova. Sitter här med ipoden i öronen och lyssnar på musik för att inte störa resten av familjen som sover. Men ska väl försöka tvinga mina ögon att stänga sig. En dag imorgon oxå med lite planer med jessi =)

Did it again, love
I got it all wrong
But it felt so right
I can't believe it

And all the mistakes
That went on for too long
Wish there was a way
I could delete it

klockrent!!!


speedad.

Imorse på tåget till etuna var jag såååå fruktansvärt trött, tänkte att hur i helvete ska jag klara av denna dag!!? Men det vände, fick hjälp av Maria och Karin med forskningsmetoden, och hämtade ut den kuggade tentan, 1,5 poäng från godkänt, fyfan vad de svider!! Umgicks iaf med dem under dagen, käkade ute och shoppade lite. Sen tog jag tåget hem vid 14.00, kommer sakna mina klasskamrater så himla mkt, vi har liksom hängt ihop i 1,5 år. =´( sen  träffade jag Johanna och Lukas på konsum, vilket litet busfrö, så söt han är den lilla killen! Sen vandrade jag, min tunga väska och ett paket från HM hem till mig där jessica väntade.

Så tog hon, ziza och jag cyklarna upp till djurmagasinet och köpte en hösttröja till ziza, så fin så =) och så fick hon en lite leksak, en kattleksak då eftersom hon älskar dem, hon blev så glad i affären när hon såg att jag höll den, började göra piruetter. Haha. Börjar tro att hon är en katt i en hunds kropp. =p PÅväg hem mötte vi en kvinna som tyckte ziza var så söt i hennes nya tröja, hon var en modern hund fick jag höra. Hihi

Ja, så hem igen. Åkte och handlade med mamma och agge, och mamma blev nog ganska trött på både mig och agge, babblade så dant så hon inte kunde tänka när hon skulle handla. Haha. Men jag har varit sjukt speedad idag, och det har jessica oxå fått erfara som sagt, käften har väl gått i ett. Haha

Hemma började rensa ut garderoben, ut med alla sommarkläder och in med min nya inköpta garderob, 2 par byxor, 1 jeansskjorta, en rutig skjorttunika, 1 polotröja, en vit vanlig tröja, 2 tröjor och ett linne från Gina tricot. Ja, kan ha glömt något, men tror de var allt =P

Ja sen fortsatte rensningen överallt i rummet, städade och nu har jag duschat och tänt en massa ljus. Sitter här och försöker varva ner. Men jag vet inte, känns inte som att de går så bra. hehe

Ne, natti natti.

blääääää!

orkar inte skriva mer än att det inte blir någon skola mer för mig i höst. IT SUCKS!

förkylning

Ja vad säger man, jävla förkylning. Orkar inte någonting alls. Igår var jag i skolan, när jag kom hem var jag helt ihjäl, och då undrar man egentligen, kan väl inte vara så himla ansträngande och sitta och lyssna på någon som pratar i typ 3 timmar? men jodå, de är mer än vad kroppen orkar med. =(

Idag är det meningen att jag ska plugga gärnet, men kan ju säga att sängen med en filt lockar betydligt mer. Funderar på att kanske ta o vila en sväng innan jag sätter igång, i hopp om att kroppen är piggare då. Jaja. Vet att man får höra, skulle inte du plugga?? isåfall. Haha

Klockan 14 är de dags för veterinärbesök och en spruta för lilla pluttan.

Ja, jag har inte så mkt annat att berätta. Hoppas ni får en bra dag!

börjar lösa sig.

wihi, nu är emma glad. Nytt beslut från csn, får mina pengar =) Ett problem mindre.

Men ne, nu ska jag göra mig iordning och bege mig mot eskilstuna för föreläsning 14.15 till 17.00

bye bye!

high on life

En trevlig kväll igår, förutom vissa saker kan man ju ta bort. Först kräftskiva ute i valla med öl och mintushots. =) Sen bar de av in till stan, mötte upp Jocke och tog oss in på statt, inte en kotte där så vi gick vidare till harrys ist där allt folk verkar hänga nuförtiden. Ja sen blev de mat och en massa skratt sen sängen. =)

Mår lite bättre idag än vad jag gjorde igår, men förkylningen sitter där, känner mig inte helt på topp riktigt.

Funderar på om jag ska ta ett varv med snabeldraken här hemma o göra mamma lite glad =p Fixade tvätten nyss så kan väl lika gärna ta o göra de när jag endå är igång menar jag.

Ja just, mina skakningar i huvudet har blivit värre tycker jag, förut kom de bara någon gång i bland, men nu skakar huvudet titt som tätt så tyckte jag hade läst någon stans, kollade på biverkningarna och det är som sagt en biverkning av medicinen, precis som jag trodde. Men frågan är, står att man ska prata med läkaren om de, men saken är ju att jag hade så innan medicineringen, men inte alls lika mkt då. Och så vill jag inte må som jag gjorde innan så vill inte bli av med dem ännu. Jaja får väl se hur jag gör.

Jo igår insåg jag att jag har försökt förtränga något, mitt hjärta känner fortfarande någonting som jag inte vill känna. Jag är även livrädd för att det ska synas för mkt. Men jag är mkt glad över att det är bättre, har nog tagit till sig och jag blir glad över att han verkligen försöker. Det värmer. En bra kille, men vi är inte ämnade för varandra, vi passar inte. Jag måste nu bara få hjärta och hjärna och sammarbeta lite. =)

awesome

hej hopp.

Igår blev de lite alkoholförtäring och så hos fian, sen begav vi oss ner till riva. Men emma ville dansa lite så gick bort till harrys ist men där var inte vakten särskilt snäll, hade ju mikis med och hon hade inte åldern inne, dumma vakt. Så de traska bort till riva och jag tänkte gå hem ist.

Men påvägen hem tänkte jag, ne fy fan jag vill inte avsluta kvällen så traskade bort till harrys iaf, haha. Helt ensam klev jag in där, men mötte en del kända ansikten. Riktigt trevligt =)

Men fan vad vakten var på mig hela tiden, först råkade jag ta med en öl ut till rökstället på baksidan och det var ju inte populärt, sen råkade jag gå ut med ölen på framsidan och då var han där igen med pekfingret, klockan var alldeles för mkt för att gå ut med ölen där då. Haha.

Och vad är det med mig? Hålla på och träffa killar som bor hur långt bort som helst eller ska börja jobba utomlands. Morr. men bytte nr iaf, så får vi se. Vore ju trevligt att ses igen iaf, en sån där person som det känns så lätt att prata med, inte krystat alls. Och det är väl så det ska vara?!! =) Men som sagt, fan att allt ska komma så olägligt.

Ska ta och göra mig iordning lite, hundkurs klockan 15.00 sen bär det av ut till valla för lite kräftskiva. =)




bilfärd

Ber verkligen om ursäkt för mitt fruktansvärt dåliga uppdaterande. Men det är lite mkt just nu, vart tar tiden vägen egentligen? =p

Inatt var jag med fian upp när hon skulle köra sanna och hennes kille till arlanda. Gick till fian vid 8 igår, käkade lite och kollade på film, remember me. Mkt bra men sorglig film. Sen var de dags att försöka sova lite. Låg först på soffan men de gick inte alls, gick in och la mig i sängen men inte häller de gick så när de var 20 min kvar innan de var dags att gå upp gav jag upp. Så bar det iväg.

Försökte såklart sova i bilen, men jag har så jäkla svårt att sova i bilen även om jag känner mig trygg. Så de var ju fullständigt lönlöst. Väl uppe i sthlm så släppte iväg dem. Inte ett dugg avis, inte alls, skulle lätt kunnat försöka hoppa ner i deras resväska. Jäkla skit.

Men jag och fian fick vända hemåt igen. Stannade och skulle få i oss något att äta. Åh vad gott med hamburgare, men de donkan  hade bara frukost. Så vi beställde en varsin macka och kaffe. Fick stå och vänta väldigt länge, fian gapa om att det är minsann bättre service i katrineholm, och katrineholms service suger så då kan ni ju tänka er. Fick inte häller rätt saker =( Och fian försökte beställa en mjölk med kallt kaffe, som jag skratta så jag höll på att dö. Vadå övertrött? Haha.

Ne, mackorna smakade inge vidare så dem kastade vi åt helvete och skulle ta en french hot dog på macken ist. Men för de första stoppade han in brödet i mikron, what? Sen när jag fick min korv sa han "Jag fick ut lite iaf" sås från tuben alltså, och fian sprang mot dörren, tog sig i håret och sa TA MIG HÄRIFRÅN!!! Haha.

Ja kul var de. Men vi bojkottar donkan och macken där i fortsättningen. Haha hemfärden gick bra.

Sov en stund när jag kom hem, men inte de lättaste när solen lyser så fint utanför fönstret.

Ne nu fick jag brått, ner på stan med jessi. Mors goodbye!