slutat vara snäll.

Gick upp ganska sent idag, behövde sova ut.
Kände mig bättre, tills jag började städa och hålla på, då känns de som att man ska kolappsa vilken sekund som helst.

Eftersom de inte blev mer än en kopp te till frukost längtade jag verkligen efter klyftpotatis, fläskfile och kallmango sås, men nedå de smakade inte ett jävla skit, snacka om besviken, längtat i flera dagar ju. :(

Mitt i städningen ringde zixtens nya familj, de kommer och hämtar honom imorn kl. 11 :( Så ikväll blir de mysa med min lilla kisse, men han har gått o gömt sig för tillfället.

Ja så håller jag på och tvättar, insåg att de ska bli så förbannat skönt att slippa den där jävla tvättstugan, slippa gå upp o ner för de där jävla trapporna och ut och gå för att komma till tvättstugan... Men några månader kvar.

Ja annars då, går och bygger upp ren ilska inom mig. Kankse bra? kanske de jag behöver för att släppa skiten. Skulle vilja ha svar, men vet inte om de är så ärliga så kankse lika bra att skita i det. Samtidigt som jag är less på att folk inte kan säga något från början, eller ingen har sagt nå alls förutom andreas som talade mig till rätta, sen vet jag att en person vet saker, men inte säger något, är de inte de man har vänner till? Kan säga att jag hade känt att personer brydde sig mer om de sa någon från början, nu känns de liksom lite sent.

Och jag undrar allvarligt vad de är för fel på mig, varför alltid jag? Så less less less... Hur ska man bete sig för att folk ska respektera en? för att folk inte ska köra över en jämt? Jag ska iaf sluta vara snäll, insett att de som kommer någon vart enbart tänker på sig själva, ska nog börja med det jag oxå! Se om de ger någon skillnad.

Ne ta sig bort till ica, sen tvättstugan, sen ett bad och mer vin... ikväll är de vin som gäller.  Ha en trevlig fredagkväll allesammans.

Kommentarer
Postat av: Cissi

Hoppas du njöt av badet och vinet =). Drick vin åt mig med. Ses imorgon.



KRAMIS

2009-12-04 @ 20:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback