nyårsafton.

Ut med skiten och in med de nya =)

Jahapp, igår var jag på arbetsintervju, ska få gå inskolning som personlig assistent nästa vecka, och jag får gå med ancelique :P Kan bli kul. Sen skulle jag få skolas in hos 2 personer till om de nu vill ha mig, det är ju trotts allt brukarna som bestämmer. Så de känns jävligt underbart, kanske man kan få in lite extra i kassan och bli av med lite skulder. Så tyckte hon att jag tjäna dåligt på öster, vilket jag gör, så som timvikarie där ko

mmer jag tjäna mer än på mitt ordinarie jobb. Hehe

Ja sen var de jobb som gällde 16 - 20.30

Idag är de självaste nyårsafton. Har inga större förväntningar på hur de kommer bli. lika bra de. =) Kanske dags att vika lite tvätt, diska och börja göra sig iordning.

jaja. Gott nytt år gott folk =)


måndag

ah svinkallt idag, lagom roligt att cykla runt i. Men men. Har haft en vääääääldigt lugn dag på jobbet, de flesta jobb jag hade sa de ifrån om, så från halv 12 - 16.00 hade jag ett jobb. Lagom roligt. Men fördrev tiden med att städa nere i lokalen, men de visade sig att de hade städat igår. Haha.

Ja, sen drog jag och cissi hem, hade lite mellanmålsmys och så. Sedan var de dags att gå till emelie, klippte oss. Så himla nöjd, riktigt duktig. Och hon kommer nog få fortsätta ha mig som kund om hon nu vill :P Fick dessutom mycket beröm för mitt hår, vilket inte är så vanligt. Så de känns superbra.

Ja, igår gjorde jag faktiskt de jag väntat på länge. Lite halvjobbigt med ett sista farväl men fan jag behöver de. Personer med negativ energi kan man sålla bort. Thats it.

Ja, annars då. Imorn blir de arbetsintervju, om hon nu inte ringer och har förhiner (som vanligt) I need lite extra cash i kassan. Vore roligt att se lite annat oxå. Ja sen måste man på bolaget och så är de jobb som gäller 16. - 20.30 sen är man ledig i två dagar igen. Jippi.

Ne, hänga lite tvätt och sätta sig vid tv:n en stund. sen kanske dags för sängen, ville sova imorn men måste upp vid 9 iaf, jaja 3 timmars sovmorgon borde jag väl vara nöjd med?! Haha

helgen

Fredag, jobbade, hem o bara tog de lugnt.

Lördag: Ner på stan med jessi, hittade mig ett par nya örngott o strumpbyxor. Sedan hem o städa och så kom mamma och agge på besök. Sen blev de fix o don och en massa väntande på jessi o cissi.

Men tillslut kom de. Lite vin på de och bort till emma o emelie. men där blidde vi inte långvariga. Tillbaka hem till mig typ, till maria på fest. Ganska trisst. Men men. Hade ju någon att spana på iaf. Men kände mig ganska löjlig, kändes lite dumt att han ringt o bett jessi om ursäkt när de var jag, inte för att jag skulle velat ha ursäkt men man börjar ju fundera. Ja så mitt humör sjönk ganska drastiskt. Men så gick jag och cissi till harrys och skaka ass. Däremot var de riktigt roligt. Träffa lite kända ansikten, pratade lite med karin som vanligt, insett att man blev riktigt jävla utnyttjad ett tag. Men men. Så träffa vi emelie, blev såklart hårsnack :P Kanske klippning imorn?! Hoppas.

Så blidde de käk och bort en sväng till emma w o de andra på maistro, men gick hem, orkade inte med mer besvikelse.

Söndag: Åkte iväg med mamma o handla lite, vart o fixat naglarna hos anette så nu är man fin till nyår =) Ja nu har jag gjort lite tacopaj så kommer jessica o käkar med mig. Måste göra lite ärenden först och jag är så jävla nervös så jag tror jag spyr snart. Men jag bestämde mig för de imorse, de är en sak jag måste göra bara. Och i och med de så har jag nog insett att jag är ganska stark igentligen, inte många som skulle fixa de. 2 gånger dessutom. Men vafan, de är verkligen inte värda min vänskap. =) Han går miste om nått, inte jag.

annan dag jul.

Ja igår jobbade jag. Gick ju bra, förutom mot slutet då jag var tvungen att uppleva det jobbiga. ;( Men men, jag behöll lugnet och klarade av det rätt bra. förutom att jag kände mig ganska förstörd efteråt.

Men men, sen iaf så var de hem o göra sig iordning och så. Så kom mikis och jimmy och hämtade mig och ziza, åkte med dem bort, sen mötte jag upp jessi, emma w, andreas och dessan utanför alex. Mycket trevligt. Massor med folk, och så upptäckte jag att sofie var där oxå =) Och ja jag är dålig, skulle ju inte ut men hamnade på safiren iaf. Haha. Träffade lite folk, dansade med alex och sprang runt med dessan men sen fick jag nog, åhhh, så jävla onödigt. Mitt framför ögonen på mig, moget moget. och hos alex var det någon som var tvungen att visa sig, framkallade lite tårar, men men sånt skit ska väl ut oxå. Men måste säga att till största delen hade jag riktigt roligt =)

Mindre roligt imorse, men de gick ju, var klar med mina jobb kl 9 och då åkte jag och hämta ziza, så åkte vi hem och vila en stund. Nu sitter jag här men ska snart tillbaka till jobbet 16 - 20.30 sen är man ledig i två dagar igen. Behövs :P

Jag lovar, nu har jag sagt till så jävla många gånger om de där sakerna, hämtas de inte inom en snar framtid åker de ner i papperskorgen, nummret raderas och emma lever vidare =) Det lät så bra så bra. =)

Jaja, allt för mig för tillfället.

julafton

Ja som sagt så vaknade jag upp i norrköping. Men sovit illa då luften försvunnit ur madrassen under natten, så vaknade väl några gånger av att de var stenhårt och äckligt varmt, men orkade inte göra någonting åt det :P Blev väckt vid 8. Gjorde oss iordning och åkte till gunni och håkan på frukost =) Sen hem till papsen igen. öppnade lite paket och hade allmänt trevligt. =) Vid 14.30 var de dags att åka till katrineholm och fira jul med familjen här.

Kom till mamma, blidde käk, mums mums, men lyckades äta alldeles lagom, inte sådär så att man blir äckligt mätt :P Sen blidde de paketöppning och mys med familjen.

Måste säga att jag är riktigt nöjd med dagen och alla fina paket =) Men nu är de faktiskt dags för sängen, dödstrött och jobbelijobba imorn 7.15 - 15.00

Natti natti.

norrköping såhär dagen före.

Japp, tog mitt pick och pack och ziza och drog till norpan. Hämtade ett par av mina glasögon innan. Känns skumt men lika bra att använda dem och vänja sig.

Ja väl i norrköping, lämna jag av ziza hos pappa, så åkte jag och syrran och hämta upp hennes vän och drog in till stan. Köpte mig en hårfärg så att jag kan få bort mitt råttfärgade hår som camilla sa :P

Och jag lovar, nog allt fick vi en bilfärd, de får man alltid med camilla.
Camilla de är rött!
Äsch jag har inte tid att vänta.
Haha
Och sist men inte minst höll hon på och köra på en snygging, han flög några meter bakåt när hon kom med sin räser :P Haha. Galen.

Ja, sen blidde de pizza mys med två vildingar hos syrran, och nu sover de och jag sitter med färg i håret. Kanske dags att gå upp till pappa snart och sova. Upp tidigt imorn, bilen till frukosten går ju 9.15.

allt för mig. God jul på er!


dan före dan före dopparedan.

Jahapp. Då har även denna dag rullat iväg. Var hemma o fixade och donade. Sen blidde de julklappshandling på stan med jessi och emma. =) Sen kaffe hemma hos mig.

Sen iväg till willys med lite skräp och handlade mat, för övrigt så är emma en riktigt rallykajsa ;) Haha.
Väl hemma kom jag på att julklappspappret var kvar i emmas bil, så tog en sväng bort till mamma i väntan på att hon skulle käka klart o komma bort med dem. Ewonne kom över med nyckeln (ska passa oliver ett par dagar) och sedan tog vi en liten promenad med hundarna.

Sen hem, började laga mat och så kom emma med papprena så jag slog in alla julklappar, mys =) Och sen ringde mormor mitt i allt och tackade för julkortet och så prata vi lite och så, länge sen. Och så kom dessan och simon upp på en fika, hämtade sina efterlängtade ljus =)

Ja, och du jessi, skulle inte du påminna mig om nått?? Haha. Pantkvittot låg ju kvar i jackan upptäckte jag precis :P

Jaja. dags för sängen snart. Ska träffa ida en stund imorn, sen bär de av till norpan. På kvällskvisten skulle jag visst till syster yster och ha lite filmmys eller nått. =)

Natti natti.

terrorist.

Jag har en liten terrorist i huset :P Över allt, på allt men de är väl de som är lite av charmen oxå, men man kan ju bli knäpp ibland. De va någon igår som sa : Vänta tills han börjar leka med de där. Ja vad såg jag i morse, smuler av de där grejerna i hela lägenheten. :P De blir att dammsuga idag, vet inte vad de två busfröna har sysslat med.

Annars då, lilla krog i fredags, som vanligt så suger de balle. Men de var trevligt innan iaf. Igår blidde de statt med jessica och cissi, hade lite svårt att komma igång, men måste säga att trotts dåligt med folk så hade jag trevligt på statt. Förtsa gången de blidde sista dansen. Haha. Men så kan man ju bli irriterad på folk som inte fattar vad nej betyder. att de ska vara så svårt. Så bjöd andreas på mat och så, kom väl hem runt 4.

glasögon dårå.

Underbart med semester =) Emelie kom över förut, blidde lite fika o så. länge sen nu ju. Sedan ner på stan o mötte upp cissi, gick o gjorde min synundersökning och de visade sig att emma eriksson behöver glasögon, så då fick jag bukt på min huvudvärk då.

Så blidde de en sväng på stan, så kom jessi ner och joina oss. =) Och lite käk på de.

Nu sitter jag här med jessi och dricker lite öl, mums. :) Får se hur kvällen slutar :P man vet aldrig, men jag tror damen jessi redan bestämt vart hon vill. Haha

För övrigt så går de bra med kisse och ziza. Ziza vill busa mest hela tiden men zixten tycker väl att de är mest jobbigt. Men de kommer nog bli bättre om ett par dagar.

Allt för mig.

glasögon?

Idag var de kurs på schemat, sista gången. lite tråkigt faktiskt, kommer sakna att gå på de varannan torsdag nu ju. men men. Vård och omsorgs politikern (minns inte vad hon heter) var där och pratade lite, svarade på våra frågor och så. Hon verkade faktiskt väldigt vettig. Man har sina förutfattade meningar om högre instanser som politikerna.

Sedan åkte jag och mamma ut till Marie och hämtade zixten. så söt så. Men han däremot en hund som är lite rädd för honom, skakade som ett asplöv, satt o klängde i mitt knä och for sedan iväg som en avlöning till sovrummet som hon alltid gör när de är något hon inte tycker om. Haha.

Sen har jag bokat synundersökning imorn, 300 jävla spänn, då är de nästan så att man önskar att man har synfel så att man inte behöver känna att man slängt ut pengar på ingenting, och samtidigt så kanske man får bukt på mina problem som trötthet, huvudvärk och har även märkt på senaste tid att saker o ting blir lite suddigt i mellanåt. Även kvällskörning med bil är ju ett helvete när man absolut inte ser vägen. Så igentligen hoppas jag att felet finns där. Då slipper jag leta vidare, för något är de ju.

Ja och för övrigt så har jag semester nu, underbart underbart. Jobbar inte förnst juldagen. Hihi. Jag njuter!

insane.

Ja, jobbat idag. slutade kl 14. underbart. =) Jonathan skulle fixa min cykel, stödet var paj men inte fan blev de bättre för hela stödet ramla av ist. Haha. Ska nog ta en tripp till cykelaffären och be dem fixa de.

sen blidde de norrköping med fian. Påvägen dit hamna vi i kö som stod still hur länge som helst, och till råga på de började oljelampan lysa, så de var bara att åka ut i väggrenen och stänga av bilen, stod där och ringde pappa o fråga vad vi skulle göra. Kollade oljan o så och fick veta att han nyss hade hört på radion om att en lastbil hade kört in i mitten vajern så vi blidde stående där en stund, tror kön var från katrineholm eller nått. Men tillslut kom vi därifrån med en hel bil. Åkte in till norrköping och hämtade telefonen på 3, fick mig en ny telefon :) De insåg väl att de inte gick att laga den gamla, men jag tackar och tar emot.

nu blidde jag pissed off, bli anklagad för att inte sköta sin hund, de vet inte ett jävla skit, så hon blir hemma imorn. Jag är så trött på deras gnäll över att hon är där, samtidigt som jag vet att de älskar henne, men nu får de vara nog. De orden sårar, men de fattar ni inte, Jag är så jävla trött på detta. Jag skiter i att de snart är jul, det får bli som de blir nu.

jaja, allt för mig idag. Imorn är de utbildning, sedan är jag ledig till juldagen, underbart =)

måndag.

Lördag: Jobbelijobba, hem o städa sen förfest här. Och statt på de.

Söndag: Bakisdag. Käk hos mamsen. Det kliar i munnen ju. Ja sen tänkte jag inte mer på de, men så hände de igen efter matlådan jag käka, ringde till gerhard och visst var de som jag trodde, han brukar aldrig ha ägg i pannbiffarna men nu hade han haft de, precis som jag trodde. Att ingen lär sig någon gång, har ju endå levt med de sen liten. :P  sen iväg till mikis o jimmy och hälsa på lilla irma. Sedan kom jessi förbi och blidde de vanliga söndagsprogrammen och chips o dipp. mumma.
Men som jag sa: Alla program har jullov nu vad ska jag göra?!
Jessica: Skaffa dig ett liv kanske. Haha.
Ja de har du kanske rätt i ;)

Måndag: Jobbelijobba till 3. Hem och gick ut med ziza och ariel. Hem och började baka bullar, en promenad till konsum, bort till anette och tog bort naglarna. Hem igen och fortsatte baka, städa och göra tacopaj. Nog allt har jag hunnit med idag. Men nu är jag trött och funderar stort på sängen. Vore underbart.

Föresten så ringde P idag. Skulle be C höra av sig till mig igen, sa att jag har ju cissi som lovade att följa med så att jag verkligen kommer dit. Svårt att ta tag i det, men vet att de behövs även om de känns bra nu.

Jaja, allt för mig. Natti natti.


denna kväll oxå gått.

ah det blev ju lyckat aif :P Gunilla tyckte jag skulle bli kock. Haha. Det var trevligt med lite middag o så. :) Hämtade gänget först, och för de fick jag 100 kr + en vinare, sen fick jag två öl så kvällen är avklarad för imorn :P

Gick bort till brudarna, emma, mikis, aline och emelie en stund oxå, snodde med mig lite kläder som jag tänkte testa till imorn. :) Men nu är de iaf dags att sova, jobb imorn. så kan de, men är ju ledig på söndag och då ska jag sova. Hihi

Väldigt roande blogg antar jag. ;P

surmus här.

Jobbelijobbat idag, snöslask, blääk. Nog för att jag älskar snö men inte slask.

Ja sen var de hem till mamsen o laga tacopaj, men för de första är alla så stressade så detta blir inge bra, för de andra suger deras ugn, en gammal vanlig hedlig ugn ska de vara. Kommer inte säga att de är jag som gjort dem eftersom alla lägger sig i hela tiden så att de blir fel. suck suck. Tappade humöret helt, men snart kommer gäster.

Jaja, någon som har något vettigt att göra idag o kan dela med sig?

Bye.

have it your way.

jaha, då gick även denna dag då, trotts ett skit pass 12 - 20.30. Bläääk. Men gått ganska fort endå. Imorn är de 7.30 -16 som gäller, sedan blir de att göra tacopajer hemma hos mamma, maggan och uffe kommer på lite middag, mys.

Ja, tillbaka till denna dag. Jobbat med marie idag, hon är så go. Snackade lite om liv o kärlek, kändes ganska skönt att de är en vuxen människa som är lik en själv, att faktiskt vuxna människor tänker precis som vi ungdomar, men en sak är ju lite skrämmande, att de faktiskt är svårt att förändra beteenden och att killar alltid kommer förbli dem de är idag, alltså de kör på samma stil som vuxna, trodde att dessa beteenden man ser faktiskt försvinner när de växer till sig men så verkar inte fallet.

Ja, sen drog jag hem till mamma en stund, kollade läget och åkte hem o kollade på criminal minds, fan de slutet kan de väl inte ge när man får vänta enda tills 8:e jan. suck. Jag vill veta nu, men jag vill inte veta av att någon där även i denna serie :P TV, nörd, thats med. Sen har vi hells kitchen, se vem som åker ut idag då, vet vem jag tycker för hon är en falsk F.
Snart dags att  nanna kudde, natti natti.

jobbelijobb

Började 12 idag. Blääk. Men nu smet jag upp till cissi en stund, så lugnt så lugnt och hade ingen lusst att sätta mig i en trappa som en annan tattare eller gå runt i kylan. :P

nehe, dags att ta och gå iväg igen då, och se till att de går fort så att man kan komma hem någon gång :P

De är ju trotts allt, criminal minds och hells kitchen ikväll :)

rubrik?

jahapp. Jobb idag, imorse var de svårt att gå upp, kom nog inte ur sägen förnst 06.30 o då blidde de bråttom, 45 min tills man började. Jobbade, ganska lugnt o så, passade på att dra hem lite tidigare.

Åkte iväg o käkade med gerhard och handlade lite på coop medans man väntade på världens snabbaste vän ;) Finns nog någon som är snäppet värre än mig. Haha. Men tycker ju om dig för de vännen. :)

Ja som sagt, mötte upp jessica o gick till apoteket och hämta ut medicinen, så jävla dyrt, 10 kr. Haha. Sedan hem till mig, satt o kolla på tv o snacka lite skit. Sen drog hon iväg och jag somnade som vanligt några timmar i soffan.

Ja, ringde och kollade om de stämde med reservplatsen o de gjorde de, ligger på nummer tio. JAG VILL!
Jaja, tjat om de nu ;) Dags för sängen, nyduchad och renbäddat, underbart.

Pusshej!

dont worry.

jahapp. Igår var ziza iväg o badade och trimmades så nu är hon så fin så :) Hihi.
Så passade mamma på och var snäll mot mig o mikis så vi fick ett kitt till lilla kissebebisen
som kommer om ett par veckor. Fick, matskålar, leksaker, kattlåda, mat och kattsand =)
Så bara för att hon handla så mycket så fick vi en julkalender med kattgodis och en varsin
kalender, de är sådan trevligt bemötande som gör att man kommer tillbaka. Så fick vi lite
fika där oxå, de har ju ett hundcafe, kan kanske vara spännande att gå till någon gång.

Ja, sen hjälpte jag mamma o gerhard o städa oxå, de är ju klara med renoveringen av köket så
nu har de storstädats över allt. behövdes kan jag ju säga, men nu har de världens finaste kök, vill ha.


Idag har de vart jobb på listan. Haft möte mellan 10 - 14.30 så fick vi smörgåstrårta oxå, mumma. Ja så fick man jobba över till 4 för att vi skulle arbeta med processkartläggningen.

Sedan blidde de en snabbfika hos sjuklingarna emma o emelie. men som sagt en snabbfika, mådde piss o har gjort hela dagen, kan de vara blodbrist mån tro? nått är fel iaf, när man känner sig konstig, illamående o förbannat trött.

Ja just, ligger som reserv, tänkte ringa o höra på vilket nummer man ligger imorn  Hoppas de är som jag tror för då kanske man har en chans iaf. Men tänk om jag inte kommer in, förstå vad bitter på jobbet jag kommer bli. Och tro mig, nästa år måste de skära ner på personal. kan visserligen inte sparka mig, men känner på mig att de är jag som blir förflyttad. Vet inte riktigt hur jag vill ha de, inte vill jag komma till ett annat hemtjänstområde iaf, de lockar inte.

Ne, sova snart. Natti natti,

Love knows no limits and troue friendship last a lifetime.

jaha, i fredags drog cissi, emelie, jessica o jag till norrköping. Cissi o memme shoppade lite medans jag och jessi åkte till papsen och umgicks lite med dem. Sedan blidde de vin med emma o jessi. Trevligt trevligt. Ett varv på stan o så.

På lördag morgon vaknade jag upp förkyld o jävlig, men på kvällen pallade jag inte att sitta hemma så gick bort till mattan o drack lite vin med dem. Så blidde de statt, käk och efterfest, Men där var de så tråkigt så jag och alex hade sällskap hem. japp, så kan de va.

Idag var mamsen och jag hos marie och hälsade på kissebebisarna, sedan blidde de käk på olympos :) Och filmmys med jessica och linus. =)

Imorn ska zizan in o fixas till lite, ska bli skönt o få en fin hund :P
Dags att sova snart kankse. Och ja i veckan får jag veta hur de blir med plugget, hoppas hoppas. Känns som att de är dags, de är detta jag viilll.

Ni måste titta på den här videon, helt underbar.
Love knows no limits and troue friendship last a lifetime
http://www.youtube.com/watch?v=adYbFQFXG0U&feature=related

torsdag

"Vilken vacker liten böna
du ser rätt smaskig ut du oxå.
" Haha

Ja, sov ganska illa inatt, förkyld o jävlig, IGEN. suck
Men de var bara att pallra sig upp och gå iväg på kurs.
Fick endel beröm, först var de en kvinna från en annan hemtjänst som sa att vi ungdomar (jag och cissi) hade bra värderingar och skulle känna sig trygg i våran omvårdnad. ;P Sedan var de annmarie som berättade hur duktig personal hemtjänsten har för de höre personerna. :P

Ja, sedan blev de och hämta paket med ljusen och hem o fixa de, sedan blidde de en kopp kaffe med cissi och sen iväg till mattan som fyllder år, där var hennes familj och fia o lollo. Blidde tårta o annat snask, lite halv ångest efter allt gott idag :P Sen hem o laga mat, gjorde ungstekt falukorv o potatismos, så passade jag på att göra korvstroganoff o frysa in. Råkade bränna ett plattskydd oxå, klantarsle :P

Sen har jag setat här, kollat på tv o så. Försökt o lägga in bilderna från kameran, vilket inte alls gick. Fattar inte vad de är för fel, någon som vet hur de funkar med windows vista?!

Nehe, hells kitchen sen sova. Norpan imorn.

du får inte röra vid mitt hjärta =)

Bestämt mig, och tro mig det känns faktiskt sjukt bra. Befrielse =)

och så vaknade man upp med halsont och en jävlig hosta som nu börjar bli torrhosta. suck suck.

Ja, jobbat idag, jullunch på jobbet, helt okej. Gått ganska fort endå.

Tror jag kommit fram till vad jag ev kan lida av, blodbrist = mina sjuka trötthet, huvudvärk, yrsel och blåmärken på benen som är helt oförklarliga, upptäckte btw häromdagen att jag hade minst 20 st blåmärken på ena benet och nästintill lika många på andra, och har man så många borde man väl minnas att man slagit i eller så?!  Och när man aldrig blir frisk från förkylningen häller. ah jag vet inte, men ska se om dsk kan kolla mig eller om jag måste ringa till vårdcentralen.

Åkte o handla med gerhard och agge, de gick och skratta åt mig att jag minsann allt passade på att handla när gerhard stod för kalaset, men de är ju inte riktigt sanning, handlade nog knappt hälften av vad jag skulle behövt och på coop lövåsen är de ju inte billigast kanske, hade nog fått dubbelt på willys nästan :P  Haha.

Hade tänkt att baka lussekatter idag, men  orkar nog inte riktigt, funderar allvarligt på att ta en powenap innan matlagning, plugga står på schemat, men risken finns att jag inte vaknar förnst om några timmar, våga riskera de?

Tycker oxå att de kan bli nästa vecka så jag kan få veta om jag kommer in på högskolan. :)

Ne, allt för mig så länge.

1 dec

jaha, då har den här dagen snart oxå gått då. städat lite och julpyntat, blev inte så mycket av de igår. Vart hos mor en stund, o så fick zizan stanna där inatt.

Setat och gjort lite julkort, tänkte jag skulle skicka iväg några egengjorda. Lite roligare =) Och hämtat min gamla telefon hemma hos mamma så nu har jag mitt vanliga nummer, men bli inte förvånade om jag ringer och frågar om ni ringt eftersom även den är knasig. :P Men men bättre än en icke fungerande telefon iaf. Måste btw till norpan någon dag och lämna in helvetet. Haha

jaja, tv en stund, sen duschen o sova. jobbelijjobba imorn.

baby please dont leave me.

Jahapp, mina sömnbehov är fan fucked up. Nått jag borde söka för?
Annars så, hittade mina kära ljusstakar, ska hem till mamma och sno 2 till. =)
Städa städa :P "Du städar ju fan jämt" jo tack, men så kan de va :P

Jo men annars då, jullunch på jobbet imorn, jippi slippa göra matlåda :)

Ne, som sagt städa var de.

Pink - please dont leave me. Love.