fullt hus.

Igår kom busungarna. Gick hem till mamma och vad där en stund, sedan blidde de en sväng till affären och handlade lite kvällsmys. Och så hem, lite film och läggdags för de små liven, men de ville såklart inte sova. Tillslut så.

Jessi kom över och kollade på melodifestivalen, förstår inte riktigt vad svenska folket tänker med när man röstar på af Ugglas - snäll snälla. Tålde inte ens att se människan. Haha

Ja och sen kom emma w och joinade oss. Braveheart. =) Så åkte de hem och matilda och fia kom över en sväng, sen var de dags att sova. Somnade väl runt 02.00 och så vaknade Casper lite då och då under natten, sen skulle de upp och hoppa klockan 06.30 så emma var lagom glad. Men de var bara att masa sig upp.

Lite frukost och 11.00 befann vi oss i sjukhusparken. Kul o vara barn igen :P Blött och slaskigt så vi blev inte så himla långvariga. Hem och gjorde ordning mat osådär, lite mys och sen kom camilla och palle och hämtade dem.

Inte så lugnt lång stund, så kom johanna, lukas, tone och emma förbi och tog en fika. Dårhus. Haha.

Så tog jag en sväng till affären, sen hem till mamma och nu sitter jag här, var nyss one three hill och nu gossip girl. Illamående. Blää. Tidigt i säng. Jaaa!

Imorn är de jobbelijobba 8-10 sen är de tvätta, städa, försöka ta mig till flen och låna en bok och plugga som gäller.
Ja, hade bra gott folk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback