galen!

typ setat i böckerna hela dagen, vet inte om jag känner mig klokare för de :P
Läsa igenom skiten en gång till och se om något mer kanske fastnar i den lilla hjärnan.

Kände förut att jag vill göra nå kul. trisst att sitta i denna stad o glo. Så jag är ett hårsmån (?) från att vara galen kan jag ju säga. Men jag kör på mottot "man lever bara en gång"... Haha

Ne, sova va de. Natti natti.







ordning och reda.

Räkningarna betalda, sitter här med en kopp kaffe och lite musik. Dags för tentaplugg, stenhårt idag.

Och har kommit på att det är fan illa när man har börjat få abstinensbesvär efter kaffe, huvudvärk och allmänt seg, sen får man en kopp kaffe och man känner sig som människa igen. Trodde allvarligt inte på att det kunde bli så, men så har de blivit.

Ja, vid 14.00 ska jag hem till fian på lite kaffe annars är det huvudet i böckerna som gäller idag. blääk.
Måste även kolla upp så att tågena går imorgon. Bäst för SJ att de gör det. :P För måste med tåget vid 7.00 för en föreläsning sen 2,5 timme imellan och så är det tenta 14.30 - 17.30.

Har fastnat för timbaland - morning after dark! Partyyy humör. yeah!

Hela familjen undrade hur sjutton jag skulle få plats med allt jag drog med mig hem, men jag tror fasiken att de kommer få plats :D Hihi. Skönt att komma iordning. Och nu har jag äntligen båda delarna av min dubbelsäng. Fattas bara någon brevid. Haha.

härlig vinterdag.

Gårdagen spenderades först med kaffe med emma, snackade en massa och tiden for iväg. Händer ju inte allt för ofta längre, men när det gör det är det alltid lika trevligt <3

Sedan blev de en sväng till cissi på ännu mer kaffe. :P så tog vi en promenix bort till viktväktarna, dags att ta tag i det igen. hade faktiskt inte gått upp så mycket =) Men hur jag ska klara av att gå där en tid framöver vet jag inte, Hur kan man sätta en människa på det jobbet? Ett ställe där man ska känna sig peppad inte bli illa bemött. =(

Sedan var de hem och plugga, så blev de lite wii med la familia och adam =) så himla kul.

Idag då, underbart härligt väder. Lämnade mamma på jobbet och hämtade upp emelie och for iväg till etuna. städa städa städa, men det gick fort med trevligt sällskap =) Hann lämna in nycklarna i tid oxå. Så for vi till tunapark och käkade, råkade även få med mig en liten tröja jag har spanat in ett tag :P Haha.

Ja väl hemma då, göra iordning på rummet, tog visst hela kvällen. Ooops. Var en sväng hos jessica på kaffe och färgade hennes hår. Ja och vart pluggandet tog vägen de vet jag inte, som bortblåst. tenta på fredag, men noll motiverad. Känns väldigt lönlöst faktiskt. =( Men men, hårkörning imorn, inte bra och sitta dagen innan men de skiter jag i. Detta gör ingenting om det går in där och ut genom nästa, bara tentan går bra. Men som sagt så spelar det ju tydligen ingen roll om man kan eller inte, bara att man ska få in exakta ord. ?

Jaja sova var de. natti natti.

1 gång i månaden.

Det inträffar en gång i månaden, jag har ingen kontroll över det över huvudtaget, det spelar ingen roll hur mycket positivt man än tänker, det spelar ingen roll hur mycket man försöker, det går inte att rå för. Och varje gång funderar man på varför man känner som man gör, men så förstår man, PMS!

Varje gång man förstår att det bara är det så känner man ett lugn, det är inte så farligt som man känner att det är, man behöver inte vara i mörkret i all evighet som det känns just då, det går över om ett par dagar. =)

men dessa dagar är ett rent helvete, när det inte spelar någon roll vad man gör, folk kan vara hur trevliga som helst och man känner iaf att man bara vill gråta, eller gå och döö.

Men det finns hjälp att få och det ska jag se till att få oxå. =) För såhär går det ju inte att ha det 1 gång i månaden.
Men tills dess så hoppas jag att mina nära och kära, mina vänner och familj står ut. <3

Ta mig inte på fullaste allvar, finns där bara!

På em var de fika hos emma, hela högen var där =) Ikväll blev de måndagsmys hos johanna med emelie och jessica. Sedan blev de lite wii spelande med la familia och Adam. Riktigt roligt. =)


inte okej.

Förlåt men du ser, du känner mig. Var bara tvungen att gå innan allt bubblade över.
Allt blir bara så verkligen när man pratar om det. Jag har försökt tränga undan, inte tänka.
Men det gick bara inte längre. Så förlåt att jag ljög min vän.

Jag vill bort!

mina minnen kommer och går.

Ja, pluggandet känns noll. Har skrivit klart protokollen, men den där tentan går de mindre bra med. Känns lite halvt meningslöst faktiskt. =(

Städat mitt rum, eller min söta lilla syster tog golvet så allt jag behövde göra var att damma och plocka undan :) Hihi.
annars har det inte hänt mycket idag. Än så länge.

Väntar på min kära vän emma, ska dit och dricka lite kaffe, men hon tar VÄLDIGT lång tid på sig :P
"En kär gammal vän sökes, kafferep som aldrig blir av. Var är du Ägget? :)" Haha tyckte de va lite kul. Kände mig ganska träffad.

Ne fy nu får hon ta o ringa, blir rastlös.

pusshej.

gott och blandat.

Blev pizza hemma hos mormor igår, sen hem och gjorde sig iordning och sen mötte jag upp jessi och vi pulsade fram i snön till cissi. Det var faktiskt trevligt. =) Även om mitt humör inte var på topp från början, så blev de bättre med bra människor runtomkring sig =) Men sen blev jag väldigt less igen.

Pratade med emelie och Johanna om det, har jag verkligen rätt att känna så? men jag behöver nog inte fundera över det längre heller eftersom andra har reagerat oxå.

Sen blev de statt för hela slanten, helt okej =) Kändes inte bra först, eller inte alls men det var bara att försöka att inte bry sig. Lyckades relativt bra med det.

Men jag är riktigt less, besviken, ne jag vet inte, blandade känslor. Tycker det är väldigt tråkigt bara. Men men, man måste lära sig att solla ibland. Och det tänker jag göra, för folk ska inte trampa på mig. Men det utnyttjas ju tyvärr. Folk verkar tro att jag tolerar hur mycket som helst, men nej, någon gång får det faktiskt vara bra! Och nu är det de! Jag tänker inte försöka mer, man måste faktiskt kunna ge och ta, och jag får inte respons från den andra sidan, tillslut lessnar man.

Idag har jag träningsvärk till max, bra med lite gratis träning, pulsande i snö. =)
Gick en promenad med hundarna på dagen, underbart väder. Sen har jag lyckats sova en del, men kanske inte så konstigt efter typ 7 timmars sömn på 2 dygn.

Så vart hos fian och druckit kaffe. =) Men nu blir de mys med familjen, ta en dusch och kanske försöka hinna med att läsa lite.

Btw, så hoppas jag på att någon vill följa med på båtresa, vore väldigt roligt. =)

dina ögon.

Läste mitt horoskop förut. "Jag vet inte riktigt varför just du har det så bra, men det ser ut att bli ännu bättre" Haha, tyckte den där början lät lite halvt illa beroende på hur man tolkar den, lät som att man inte hade rätt till att ha de bra typ eller det andra sättet att man inte vet anledningen. :P

Fias ord gjorde mig verkligen glad förut "Jag är glad att du fick ha lite roligt, det behövde du" <3

Men så känns det faktiskt. trotts motgångar så har jag faktiskt vart på riktigt bra humör. =) Låt det fortsätta så!!!! Lr och andra sidan dröjde det inte länge innan jag började känna mig totalt opepp och just ingen lusst med någonting. Tycker det känns fruktansvärt tråkigt, man orkar liksom inte försöka längre, det duger inte. Men jag tycker att det är dagisnivå på det hela. =(

Ligger för tillfället i sängen, ska försöka blunda en liten stund innan det är dags att ta hundarna ut på promenad igen.

Förhoppningsvis kaffe hos jessi, pizza hos mormor och så försöka höja humöret och gå på fest.

Jag vill verkligen på den där jävla kryssningen, såg att det var 21 år oxå. :P


lite allt i allo.

Jag är dålig, for aldrig iväg till Etuna igår. =( Men men. Gick till fian och tog en kaffe på em, sen pluggades lite. Sen iväg till tåget som skulle gå 16.58, blev 17.14, klev på tåget, åkte 2 meter sen tvärdog tåget. Blev sittandes i tåget 1 timme, sen insåg de att de inte kunde få igång det = INSTÄLLT! Men så var de två små tjejer på tåget, kan inte alls vart gamla, som babblade för fullt med mig, så bad den ena tjejen mig att visa dem vart de skulle om de blev inställt. Så pratade jag med pappa om att jag skulle ta bilen ist och den ena tjejen blev jätte ledsen. =( Kramade om henne och bad en annan tjej hjälpa dem. Så jag hoppas verkligen att det gick bra för dem, kan inte vara lätt, är ju t.o.m så att en annan blir nervös på tågena och så sitter de och åker själva. traskade hem till mor och hämtade bilen, men det var inga glada miner p.g.a vädret. Men det var inga problem alls.

Väl i Norrköping, 2 timmar senare än beräknat så var jag tvungen att få i mig lite mat. Sen blev de myskväll med grabbarna, Casper satt och spelade PS3 star wars och jag och Hugo tittade på, Hugo babblade på hela tiden i vanlig ordning. :P

-Emma önskar du dig något mer djur? frågade Hugo.
-Ja, det gör jag väl.
-Då, då, då, då ska jag köpa en mamma hund, en mamma katt, en pappa katt, en pappa hund, en bebis katt och en bebis hund.
-Åh vad snällt Hugo!
=) Haha. riktigt zoo hemma hos mig med andra ord.

En annan rolig konversation eller ska jag kalla de förklaring på hur medicin ska tas.
-Alltså (som varje mening börjar med) den där äckliga hostmedicinen, den måste man alltså ta något att dricka efter. Det måste vara coca cola eller Fanta. Mjölk då mår man dåligt.
-Gör man?
-Ja, jag tror det!

Casper satt och höll Hugo i handen, så sa jag "vad gullig du är mot din lillebror" då kramade han om Hugo och sa "Jag jag tycker om honom" En liten tår i mosters öga =)

De är ju bara för söta de små liven. Fick väl dem i säng runt 21.40, inte för att de somnade då men iaf. :P Så kom pappa och A hem vid 23.00 typ. Så såg pappa sin chans att låta mig hämta brorsan och hans kompisar från krogen så, så blev de. Men blev inte så sent som 04.00 denna gång, utan 02.30 :P Men vafan nu var jag ju helt inne i filmen, ville verkligen se klart den. Men men. Får ta o fixa den. En sommar med Göran eller vad den nu heter :P

Väl hemma hade jag lite svårt att sova. Men runt 4 somnade jag iaf. Och så var de dags att kliva upp 07.00 och bege sig till K-holm. När Casper vaknade var han lite sur på att han hade velat sova hos mig, men annmari försökte med att hon hade försökt väckt honom, men de gick han inte på alls. Haha.

Fick en förfrågan om att hänga med på kryssning om 2 veckor, vore kul, riktigt komiskt. Haha. Men känner inte personen särskilt väl så inte vill jag åka själv, men kanske någon frivillig är på? ;) isf vore det riktigt roligt.

Annars, kändes för jäva bra. Jag vet vart jag har mig själv iaf. Och det kändes riktigt skönt.

Nehe, ut i snöyran med hundarna.


några timmars ledigt.

klockan ringde 05.30, huwa, inte jag van vid. Men de gick fint, gjorde mig iordning, käkade frulle, ut med ziza och begav mig till etuna. Tenta. Gick helt okej, svarade på alla frågor förutom 1, så några 14 poäng borde jag väl knåpa ihop tycker jag.

Sen efter de, hängde jag med på halva föreläsningen som jag missade pga tentan. Så var de lunch och sen samtalsmetodik. Torsdagarna blir så långa dagar i skolan.

Nu på kvällen när jag kom hem har jag tagit mig lite ledigt, karin tyckte att jag var värd de efter allt tentaplugg. Och så kommer ju ännu en vecka med plugg till tenta så jag är faktiskt värd dessa timmar. Men, stressen kryper upp över öronen, finns så mycket som hamnar i skym undan när man har dessa tentor att fixa för att kunna komma vidare till B nivån i höst. Har ju liksom 3 kurser på sidan av som ska fixas oxå. Får se till att ta tag i det viktigaste av dem i helgen, sen köra stenhårt på tentan i veckan, har ju ingenting förnst på fredag nu.

Men ska hinna med att fixa de sista i etuna i helgen, så till cissi en sväng på lördag kväll. Förstår inte, alltid fullt upp. Haha men det är förbannat skönt oxå. Hinner inte fundera så mkt. =) Och skulle jag göra de nu skulle jag inte orka med något.

Ja, imorgon blir de inge västerås, tråkigt, jag hade ju sett fram emot det. Men samtidigt så är de bättre att ta det när det har lugnat sig lite. Så jag åker till Norrköping imorgon istället och tar hand om grabbarna. Vi ska ha fredagsmys, med tacos och så. =) Så ser jag en chans att plugga när de lagt sig, vilket inte hade gjorts annars. 
 

Det saknas en person i mitt liv. Jag saknar. Men idag utan svar skickade jag iväg ett litet sms om att han åtminstone kan tala om att han lever. Och jag vet att det kom fram för jag fick rapport när mobilen förmodligen sattes på. =( Jag vill försöka finnas där för dig. Bara tråkigt att du inte ser att du har en verklig vän här.

Nu till någonting helt annat. Ja som sagt så är det ju bra att vi kan vara vänner eller ska jag säga "vänner" men det är väl lite lättare nu när båda ser det så. Men som sagt så får vi se, det är skillnad på vänner (inte vara osams) och verkligen vänner. Har ju inte pratat på ett tag men för min del har det varit skönt. Här finns ingenting kvar.

Ne sova kanske. upp 05.30 imorgon med. Tåget går 07.00. Jävla SJ och ta bort 8.00 tåget. =(

sängdags.

Jaha, vad har hänt sen senast...

Plugga, kaffe med jessica och fia. Willys och handla lite. ännu mer plugg... För imorgon ska jag sätta den där jävla tentan.
Färgat håret, vet inte riktigt hur jag tycker att det blev, inte riktigt nöjd, men både agge och mamma säger att det ser mkt bättre ut än tidigare så får väl hoppas på att det är så och att det bara är jag som är ovan att se.

Har en känsla av att planerna för fredagen inte blir av. Men jag lider inte faktiskt. Men tråkigt helt klart, hade vart roligt. Får väl se om jag får något svar imorgon.

Hade en liten rolig konversation med en vän förut. Haha.
"Du är en trevlig prick du" Jo tacka fan för de.

Ne, sova var de. eller läsa igenom anteckningarna en gång till sen sova. Klockan ringer 05.30 imorgon, uhw, inte min melodi att stiga upp så tidigt. Men det är en del som ska hinnas med innan jag måste åka kl 07.00, göra sig iordning, äta frukost, ut med ziza, åka och tanka, lämna ariel på dagis och lämna mamma på jobbet.

lunchdejt.

Vaknade. Lovade bort mig på lunchdejt på stan. Gick till spegeln och ville genast ta tillbaka den där lunchdejten.
Men med lite smink så fick de väl duga då.

Gick ner och mötte Johanna på stan, tänkte vi skulle käka på nyöppnade coffiehouse. =) Massa folk och lång kö. Stod där och som ett brev på posten fick jag blodsocker fall. Visste inte vart jag skulle ta vägen, svimfärdig, illamående och det började flimra framför ögonen. Väl framme vid kassan stod jag och hängde över disken, kritvit och spyfärdig, sprang och satte mig och letade febrilt efter en toalett, kändes som att jag skulle spy vilken sekund som hälst, svettades som en galning men ingen toalett i sikte inte. Men min räddande ängel kom med lite coca cola så gick de snart över =) Ne fy vilken äcklig känsla, när man är ute bland folk sådär. =(

Men nu mår jag toppen igen. =) Ska plugga lite här , ska sätta den där jävla tentan imorn, är de inte 3:e gången gillt man säger?! ;)  med lite ljuvlig musik till, lars winnerbäck.

uppdatering säkert mer senare. Bye bye!

time to go to war.

summering av helgen...

Fredag. Hemma från skolan. Sen blev de käk och bio med Johanna. Valentines day, faktiskt bra. =) Massa heta läckerbitar i. ;P Gulliga Johanna hade köpt en alla hjärtnas dag present, tack vännen <3
Efter bion fortsatte jag till Lina och fian en sväng. Sen hem och slocknade.

Lördag. Drog till Norrköping. Blev först lite lunch med pappa och annmari, hummer och räksoppa med bröd, gott. =) Så lite kaffe på de. Så uppstod lite problem som bara inte får hända. Blir så trött, det är faktiskt människor ni har att göra med inte någon jävla sak. *suck* Hade kunnat sluta riktigt illa, om inte minst för 2 grabbar på 4 och 5 år. Så åkte jag och pappa ner på stan en vända, och sen hämta syster och busungar i badhuset.

Så släppte de av mig och Hugo hos syrran, satte på lite kaffe och lekte pippi med Hugo. Men jag är ingen lekperson, skulle absolut inte passa och jobba på dagis, jag lessnar efter 5 minuter, stackars mitt barn. Haha.
Ja så kom co tillbaka och så blev de kaffe sen var de dags för mig och ziza att rulla hemmåt.

Biljäveln startade inte för jag hade råkat starta motorvärmaren. Så de var bara att ringa pappa och be honom komma med startkablar. Haha. Stackars pappa, ingen ro och ingen vila och sjuk var han.

Påväg hem möttes jag av biljävlar som inte kan köra. Åh det förstörde nog hela min kväll. *suck*
Hem, gjorde mig iordning och så iväg till någon fest där fia var, bajstråkigt. Så de blev snart nog statt. Helt okej.

Söndag. Hände inte många knop. Ut med hundarna i skogen i det härliga vädret, jessica kom över på en kaffe och till fian en stund på kvällen.

Träffade min gamla barndomskompis mamma igår, hon stod och pratade med mamma om mig som om jag inte var där, så såg vi så fundersamma ut, och mamma förklarade med hallå emma står ju här. Hon trodde jag var Angelica. Haha. Ville bara sjunka genom jorden, jobbig situation. Haha.

Idag. Upp och ner till bibblan, grupparbete sen satt jag där och pluggade till tentan på torsdag. Så kom fia en stund, så satt jag en stund till, sen tappade jag totalt konsentrationen så gick hem och satte mig här ist. Jävla förkylning vill inte släppa, känner mig helt svag. Huvudvärk och bihålorna börjar spöka. Vafan, måste ju vara frisk tills på fredag ;P

Ja, snart ut med hundarna med syrran. Sen blir de väl att laga tacopaj som syster yster tjatat om :P Och sen blir de att plugga resterande av dagen.

....

Jag gav upp för länge sen....

trött.

Kändes bättre när jag vaknade imorse, med andningen alltså.
Men inte bra helt. Är så trött på att vara sjuk nu, 3 dagen.
Ingen feber men känner mig totalt orkeslös. =(
Och all astmaspray gör att jag känner mig totalt skakis.
Och nu ligger mamma hemma med feber oxå, hon som
skulle ha jobbat i helgen =( bara de inte går runt och runt,
håller mig lite på avstånd :P

Nog av gnällandet. Snart kommer jessica på kaffe,
tror jag har hört att riktigt starkt kaffe ska vara bra
för astman? Sen blir de väl lite vila, plugga och så
ikväll blir de mat och bio med Johanna och ev emelie =)
Skönt med en lugn kväll men att man endå får komma
ut och göra någonting. :P

Imorgon tar jag bilen till Norrköping och ska hälsa på mina
älskade syster och mina busfrön. Saknar dem!

Sen var planerna att jag skulle iväg på fest med fian,
men som de känns nu borde jag vara hemma och ta
det lugnt, inte inta en massa alkohol. Så vi får välla se
hur de blir med den saken.

Puss och kram


trött.

Kändes bättre när jag vaknade imorse, med andningen alltså.
Men inte bra helt. Är så trött på att vara sjuk nu, 3 dagen.
Ingen feber men känner mig totalt orkeslös. =(
Och all astmaspray gör att jag känner mig totalt skakis.
Och nu ligger mamma hemma med feber oxå, hon som
skulle ha jobbat i helgen =( bara de inte går runt och runt,
håller mig lite på avstånd :P

Nog av gnällandet. Snart kommer jessica på kaffe,
tror jag har hört att riktigt starkt kaffe ska vara bra
för astman? Sen blir de väl lite vila, plugga och så
ikväll blir de mat och bio med Johanna och ev emelie =)
Skönt med en lugn kväll men att man endå får komma
ut och göra någonting. :P

Imorgon tar jag bilen till Norrköping och ska hälsa på mina
älskade syster och mina busfrön. Saknar dem!

Sen var planerna att jag skulle iväg på fest med fian,
men som de känns nu borde jag vara hemma och ta
det lugnt, inte inta en massa alkohol. Så vi får välla se
hur de blir med den saken.

Puss och kram


gnäll...

Känner mig allmänt gnällig, men tycker jag får vara det :P
Gjort något konstigt med armen, så fort jag sträcker ut den så gör de ont,
och min höftled knasar sig lite. Och till råga på allt så är min andning inte riktigt
som den ska, men så är de när jag blir förkyld. Får se hur natten blir, visar det sig
inte vara någon förbättring så blir det till att ringa lövåsen imorgon bitti, och får jag
en tid tänker jag fråga läkaren om ett par slags tabletter som kan hjälpa en att sluta
röka. Det slog mig förut att jag rökt i 9 år snart, skrämmande =(

Som astmatiker så får man ju in luft men inte ut den och eftersom man hela tiden
anstränger sig så får man ont i bröstet. Men astmasprayen hjälper inte i detta läge. =(
Men akuten känns inte som att det är ett alternativ ännu iaf.

Ja annars har inte mkt hänt under dagen. Emelie och mikis var här en sväng förut =)
Jag var inte särskilt vacker. Haha. sjuk och jävlig. Men men.

Imorgon blir de väl till att försöka plugga, och så blir de bio till kvällen =)


sjuk.

Ja vaknade upp med feber imorse =(
Åkte med mamma och lämnade ariel på dagis sen ut med ziza i skogen en sväng.
Sen la jag mig i sängen, tur att man har tv:n här inne nu. Haha
Efter några timmar kände jag mig bättre och tyckte att jag orkade med lite te hos Johanna.
Men efter 3 meter kände jag att kroppen inte alls riktigt var så okej som jag trodde.
Men traskade dit iaf, skönt att få höra andras tankar och att andra faktiskt tänker som jag.

Sen hem, mest legat i sängen. Kollat på andra avenyn och sådär.
Nu är de snart dags att sova känner jag. Blir ingen skola imorn, men iaf.

Har ändå vart skönt på nå sätt att man har haft feber idag, man har liksom inte tänkt så mkt.
All energi går åt till att bli frisk.

Jo föresten, mamma kom in och ropade förut "helvete vilken låga" Tittade bort mot en lägenhet och där stod lågorna ut genom fönstret så det hette duga. Usch. Tur att ingen kom till skada vad det verkade som, läste om det på katrineholmskuriren sen.

ne, allt för mig. morsgoodbye!

carry me.

Hallå. Precis lagt mig i sängen. Njuter av att ha tv på rummet. =) Den hamnade lite högt upp men det gör faktiskt inte så mkt. Helt okej ändå.

Ja vad säger man, här berättar man sina innersta djupa tankar, disskuterar och helt plötsligt vändes allt mot mig ist. Helt plötsligt skulle jag tagga ner, sluta fara hit och dit, sluta gnälla och C oxå. Då svarade jag och sa att hon är faktiskt min syster. Fick till svar att hon minsann inte alls var min syster. Ne hon kanske inte är mitt kött och blod men hon är minst lika mycket min syster som alla andra mina syskon är, jag har ändå levt med henne i 20 år, varför har de alltid varit så svårt för folk att förstå det? Trött på att försvara det! Tänker jag helt fel här eller, kan någon svara på de?

Och det här med att man för en gångs skull faktiskt öppnar sig helt, och det blir helt fel. Hur ska man våga öppna sig då? Jag känner faktiskt såhär, ingen kan ta ifrån mig den känslan, ingen kan göra någonting åt det, jag vill bara försöka få "er" att förstå hur jag faktiskt känner. Men när inte ens mitt eget kött och blod förstår hur ska någon annan då kunna förstå?

"Du måste sluta bry dig så mkt om alla andra, man kan inte finnas där för alla andra jämt, vara alla till lags" Visst jag tänker på den andra personen, men först och främst mig själv. Vad jag har förlorat i detta. Hur jag känner. Att bry sig är väl inget fel, men jag kanske ska tänka på att jag inte kan göra alla nöjda jämt.

"sånt är livet, sånna motgångar kommer du möta hela tiden" Låter så himla positivt, visst livet är inte alltid så lätt, men jag börjar allvarligt talat lessna riktigt ordentligt. Är det meningen att livet ska vara såhär? Då vet jag faktiskt inte om jag vill vara med.

Ne, nog om djupa tankar. nu ska jag titta på tv en stund sen sova.

not the right time.

Kanske onödigt att skriva här, men bara skönt att få ur sig lite tankar. Vet inte riktigt hur jag ska prata om det...

Somnade väl tillslut runt 03.30 inatt. Jag älskar min lilla raring, fick en känsla av att hon kände på sig att något var fel, hon sover alltid hos mamma och brukar aldrig komma in till mig på natten. Men hon kom in till mig en stund, låg hos mig en stund tills jag hade lugnat ner mig och sen gick hon tillbaka in till mamma. Hon måste ha känt på sig sig något.

Vaknade runt 7 imorse men hade så förbannat jävla ont i halsen så gick och la mig igen.
Vaknade några gånger men fortsatte att sova vidare. Sen insåg jag att klockan var lite för mkt så de var dags att gå ut med zizan.

Sen gick jag över till fian och tog en kaffe.

Usch just nu önskar jag att jag bodde själv, vill bara få vara ifred lite, kunna vara ledsen. Behövs inte mkt just nu kan jag säga, räckte med att syster yster babbla om att vi inte kommer överens o.s.v. och jag gick förbi och slängde ur mig "Du snackar så jävla mycket, känns verkligen som att du hatar mig" så kom tårarna...

Jag vet allvarligt inte hur jag ska förhålla mig till det här. Att du har funnits för mig så som du har gjort förstörs ju inte av det här, när det gäller det så är det ju inte en lögn, det är äkta, men allt annat.

Och stressad blir jag av att jag inte ens har öppnat en bokjävel idag. =( Det är det värsta när man pluggar, det är värdelöst när det händer saker i ens privatliv...


sömnlös.

Ja här har det varit dåligt med uppdatering. sorry. Men jag tänker inte ta några detaljer nu häller, har bara haft fullt upp och haft de bra =)

Men där dog allt... Det är helt fucking jävla sjukt, fortfarande i chocktillstånd.
Allt har bara varit en lögn, en stor sådan. Det jag litade på någon man verkligen
brydde sig om, den jag älskade till 110%, på så kort tid dessutom.
Men det kändes verkligen äkta, det är bara en stor lögn.

Ligger här och bara skakar, några tårar får jag inte fram, men jag vill.

Jag vet inte om jag ska vara arg eller tycka synd om. Jag gör nog både och.

Och hur fan gör man nu då? vad ska jag säga, vad ska jag göra?

Det är inte meningen att ni ska förstå. Ni kanske inte alls förstår er på
min reaktion, men min bästaste bästa vän. En lögn!

Vet inte riktigt hur jag ska kunna sova... Tankarna far. Det maler.
Hur som kommer jag alltid älska dig, jag skulle vilja, men vet bara inte hur.

plugghäst.

Jaha då har även denna dag snart passerat då. Började dagen med att kliva upp runt kvart i 7, stressade i mig frukost och traskade bort till tandläkaren, eller ska vi säga pulsade fram i snöovädret :P Kom dit... Möter tandsköterskan som meddelar att tandläkaren sitter fast i tågtrafiken i flen. Vill du vänta en stund eller få en ny tid på en gång? Hmm. Jag kan vänta en stund... När jag ändå tagit mig hit menar jag. Satt väl där en kvart sen sa hon att hon precis hade pratat med honom igen, han satt fortfarande kvar där så jag fick en ny tid och en påse med lite tandkräm, tandborste, plackers som plåster på såren. =)

Vandrade hem igen, tog mig en kopp te och gick ut med hundarna. Sen traskade jag ner till bibblan och mötte fia. Tog en kaffe och pluggade lite. Sen for hon iväg på lektion och jag satte musik i öronen och fortsatte pluggandet. Efter en timme kom fia igen. Pluggande en liten stund sen tog vi lunchbreak. Tillbaka till bibblan och satt där till halv 4.

Så knata vi hemåt. Hemma blev de lite käk och sen satte jag mig med böckerna igen, men konsentrationen var inte på topp, så har väl läst lite då och då under kvällen men inga långa sådana. Men ska inte gnälla över de eftersom jag fått mer gjort idag än vad jag fått på jag vet inte hur länge, så de ska bli en vana för mig, de dagar jag inte har skolan ska jag ner till bibblan och sätta mig.

Hämtade agge på hennes träning, hämtade mamma på jobbet, kollat på andra avenyn och så kom mikis förbi en stund.

Men nu ska de sovas. upp klockan 6 imorgon bitti. Åker till skolan runt halv 8 och kommer väl inte hem förnst 7 imorgon kväll eller nått. En lång dag. Så natti natti.

tisdag

Vaknade vid 7 imorse, pigg o gla, men tyckte inte att de var lämpligt att gå upp för dagen då så la mig i sängen en sväng och somnade såklart, vaknade ett x antal gånger, men ögonen orkade bara inte hålla sig uppe. Att jag aldrig lär mig, man ska inte lägga sig igen när man är pigg då blir man ist dödstrött. suck.

Gick upp runt halv 11, ut med ziza, käkade frulle, sen ville johanna att jag skulle käka lunch med henne med hon fick äta själv, men jag höll henne sällskap med en kopp kaffe iaf =) Sen hem och pluggade.

Ut på promenad med johanna, lukas och hundarna. Ska försöka bli en tradition på tisdagar. :P Ja sen har jag väl i stort sätt haft ögonen i böckerna hela kvällen, hunnit med lite mat, en dusch och lite räkor på kvällskvisten.

Men nu ligger jag här i min underbara säng igen. ska läsa lite till sen sova. Ska ju vara hos tandläkaren 07.30 imorgon, usch vilken dum tid att ta när man är ledig. Men men, då hinner jag hem efter de, gå ut med hundarna och sen ner på bibblan och sätta mig och plugga.

Ja min oro är sällan obefogad. Fick mig ett samtal förut, tur att det gått bra ändå. Kunde ju gått riktigt illa :( Ne fy vill inte ens tänka tanken.

Nehe, läsa var de. sova sen. natti natti.


sparkle

Idag blev det en sväng ner till biblioteket och träffade 2 kurskamrater för lite planering av fältstudien, kommer nog bli bra de där =)Sen efter någon timme var vi klara och de gick hemåt, men jag satt kvar en stund eftersom jag hade bokat lunchdejt på stan. =)

Så gick jag och mötte min kära vän :) Blev lite paj. Så lite ärenden och sen hem. Väl hemma började jag städa och fejja. Jag tog kök och badrum, de roligaste att städa eftersom man verkligen ser att de blir rent. Men eftersom jag är så förbannat pedant kan det vara lite jobbigt att städa ibland, man börjar på ett ställe och det slutar med att man gnott tamefan överallt. Tog skåpsluckor, kylen, rubbet :P Men det jobbigaste av allt är att man aldrig blir riktigt nöjd. 1,5 h. Sen blev de toaletten och där tog den väl 1 timme till.

efter de blev de lite pluggande. Käk, kycklingsallad. mums! Och så traskade jag bort till Johanna för lite kvällsmys, te, familjen annorlunda och spårlöst.

Nu ligger jag här och funderar lite. hur väl känner man personer egentligen? 1 person jag verkligen inte hade den uppfattningen om snackar folk så himla mycket skit om så jag blir totalt snurrig i huvudet, hade jag verkligen så fel? Ärligt talat så vet jag inte riktigt om jag tror på allt som sägs, nog för att jag vet att personen inte är bra, men absolut inte så som alla snackar, mycket är nog bara gojja.

Ja och nu då, en väldigt nära person till mig, en jag verkligen håller kär, en jag bryr mig om och litar på 110%. Känner jag verkligen personen? Är det jag som har fel? Ne jag fattar inte. Blir lite orolig. Som pink sjunger i sin låt "tillfällig lycka är som att vänta på kniven, för man väntar alltid på att någon ska visa sin mörka sida" Så sant så sant. Det slår liksom aldrig fel, aldrig någonsin.

Ne nu ska jag läsa några sidor och sova sen. natti natti.