slutkörd

Jag tror jag börjar köra slut på mig själv =( Borde nog akta mig. ganska mkt faktiskt.
Jag håller på att bryta ihop!

Har varit hur lungt som hälst på jobbet idag, men framåt lunch fick jag sätta mig ner och ta några djupa andetag, var så nära ett sammanbrott.

Mycket i skallen, 3 tentor som behöver göras och jobbar konstant, kanske inte så konstigt att kroppen och knoppen blir överhettad. hehe

Fick veta häromdagen att jag häller inte får något ledigt alls i sommar. Tenta 1 måste jag skicka in nästa helg, och när de är gjort är de dags att börja plugga till salstentan som är den 18:e och den 20:e kommer nästa tenta (trodde man skulle komplittera den bara, men de visade sig att vi får en helt ny jävla tenta att skriva). Så det var min vecka jag hade tänkt ta helt ledigt, men måste sitta och skriva.

Jaja, de löser sig nog. =) Klockan 18 är de dags för nästa jobb till 21, sen blir de en sväng till fian och äta god mat och dricka ett glas vin. Börjar ju inte förnst 9 imorgon bitti =)





hakuna matata!

Inte bloggat på ca en vecka nu. Men varken haft tid eller lust till de =P
Ja på lördagen blev de ju Norrköping =) Trevligt trotts omständigheter. Klart andra inte ser eller förstår, ni är ju inte jag. hehe. Men kvällen slutade bra iaf. Dagen efter kändes lite skum faktiskt, eller ganska mycket, umgås med de där nissarna helt själv. Haha. Sov väl typ halva dagen, sen stod mat på menyn och sen färd hem.

Sen har de varit jobb på schemat. Ganska tuff vecka med över 50 timmar och har avverkat 4 av 12 dagar, räknar ner tills jag är ledig nästa helg. =p Men gårdagen var mkt rolig, först mat i stadsparken sen allsång nere på djulö, blev ju dock väldigt sent, kom iväg från jobbet 23.30, men de var de värt. =) Dit måste jag absolut nästa år om det blir något.

Ja annars händer de inte så mkt om dagarna, sover mest när jag är ledig. Har sina orsaker. Men häromdagen tänkte  jag ne nu jävlar får de vara bra, ringde, men som vanligt får man höra "du får ringa imorgon bitti och få en akuttid".... Och då blir de inte av... Har inte tid för de förnst på måndag iaf. Då slutar jag skapligt.

Jag har ialla fall fått nog av trycket, huvudvärk och att behöva kämpa för att ta mig för något. I alla fall ett steg i rätt riktning att känna så tror jag.

Efter jobbet blev de sova i vanlig ordning, vaknade väl efter ca 2,5 timme. Tog mig bort till fia och drack lite kaffe och öppnade mitt lilla hjärta lite, men det är så jobbigt att prata om det som snurrar i huvudet på mig, gråten är nära och sååå torr i munnen blir jag. Vi tittade även på lite lejonkunden klipp och bestämde oss för att ta någon dag/kväll och titta på sånna gamla godingar. =)

Ne, nu ska jag hoppa in i duschen och se om varmvattnet har kommit igång sen blir de sooova.




little things hurt so much

stackars hemtjänsten hade ringt mig ett x antal gånger imorse men jag sov som en stock, behövde nog sova, men är iaf dödstrött, men de är väl så, allt kommer i efterhand.

Åkte iaf med mamma och mormor till Norrköping idag, mycket trevligt =) Käkade lite thai mat och så fick jag med mig en concealer och ett linne med mig hem. =)

Sen har jag varit med jessi en sväng, var och lämnade in datorn idag. dröjer innan de tittar på den men slipper se skiten iaf =P Se hur mkt de kommer gå på då, om de ens går att ordna.

Kanske blir norrpan imorgon. Ville ju iväg och festa =) men tråkigt att behöva känna sig som ett bihang. =´( Förstår inte riktigt varför de är så svårt att prata med mig. jaja.

sitter hos fia nu, men vi ska vidare hem till mig och ta en öl eller två =)


så kan de va.

Jobbat idag, i stort sätt hela dagen. =p har inte känts så himla  jobbigt, men när jag räknade ihop de timmar jag kommer få ihop i juli så blev jag genast väldigt trött. Haha. Ja de är ganska många timmar över en heltid om vi säger så, shit, att jag ens orkar, fattar de inte ens själv. Haha

Men tackade nej till en tur och så ringer M från jobbet och frågar eftersom de fick avslag på turen och jag säger ytterligare en gång nej, så får jag genast dåligt samvete. Jag vet att de behöver mig och jag behöver pengar, men pengar är inte allt, jag vet att jag behöver vara ledig så att jag inte sliter ut mig fullständigt. Men vi pratades vid lite senare och hon sa "emma, man måste få säga nej, ni vikarier kan inte jobba hela tiden" så kändes de lite bättre iaf. =)

Jaja. Nog om de. En sak jag funderar ganska ofta på är varför människor är så himla rädda.? När folk i ens omgivning blir sjuka eller mår väldigt dåligt drar sig många undan. När man egentligen borde finnas där för personen så drar man sig undan, förmodligen för att man är rädd. Jag är nog absolut inget undantag, tror att vi människor är så, inte alla men många. Och det är väldigt sorgligt tycker jag!!! Vet själv när man behöver människor runtomkring en som mest, så är de ganska tyst faktiskt. =( Sorgligt, men sant!

Ne, nu är de dags att sova. Imorgon blir de norrköping med mamma och mormor en sväng fram och tillbaka bara. Ja sen en kaffe med fia. Och sen förmodligen inte ett jävla skit =(

????

Börjar bli tokig på att alltid vakna 01.30 varje natt och känna mig pigg, tar ett tag att somna om sen när man väl ska upp är man toktrött.

Jaja, jobbat idag iaf. Börjar kännas i kropp och knopp att man i princip bor på jobbet, men just nu är de ganska skönt att jobba, tänka på något annat, fokusera på andra. Men 3 dagars ledigt ska faktiskt bli riktigt skönt, framför allt att få sova på morgonen =p Ingen morgon människa jag inte. haha

Frågan är bara vafan man ska hitta på. Behöver något annat känner jag, behöver en kick, måste göra någonting, men vafan vad? Jessi bjöd med mig på fest, men det är ganska mycket uteslutet (om en person kommer befinna sig där) och jag vill dra iväg på något kul, göra något galet, något annorlunda. =p

Känns inge bra alls just nu. Känns som att ett sammanbrott är nära, mkt nära. Skiten behöver ut men det bara maler inom mig. Kämpar varje dag med att hålla mig uppe, inte lägga mig och dra täcket över huvudet när jag kommer hem om dagarna. Och trycket försvinner inte, piss jobbigt.

Tillbaka till idag. Jobbade till 15.00 sen hem och började göra maten, kålpudding, mums. =) Sen ut med hundarna, iväg till fian på en snabbkaffe sen mötte vi upp jessi och traskade ner till stadsparken. Trevligt att sitta och lyssna på lite musik. Sen for jag och jessi vidare mot djulö och lyssnade på allsång från bryggan. =) Myskväll =)

I belive in.

Ja igår var de jobb till 14 sen hände inte mkt, la mig och kollade på film, sov en stund. Så fick jag ett samtal om att min dator har drabbats av virus, jävla skit.

Har inte alls känt mig pigg och på humör de senaste dagarna, förklaring 1 PMS och förklaring 2 så står de tydligen i mitt horoskop att de närmaste veckorna kommer kännas såhär. =( Och ja de första fick jag bevis på på kvällen. Glad över det är inte alla som blir men jag blir för att sten släpper inom mig, jag blir en normal människa igen.

Tyckte de kändes så imorse, åkte och jobbade 9-14. Men när jag kom hem kände jag mig precis lika tung i kroppen som jag gjort de senaste dagarna. Åkte och handlade med mamma och gerhard, sen iväg till Johanna och Martin för att Martin skulle försöka fomatera om min dator. Busade med en busunge , han är ju för söt lilla Lukas, en riktig liten boss. haha Fick minsann inte prata med Johanna, skulle sitta på golvet i hans rum och leka med honom. Ja sen dog datorn, går inte att starta upp. =( Men en kaffe och nybakta muffins med Johanna iaf =)

Så hem, bakade lite äppelpaj som btw blev riktigt god. Setat och pratat lite med mamma och Gerhard.

Längtar som sjutton till torsdag 21 då jag kommer vara ledig till måndag kl. 09.00. =) Och jag vill göra något roligt, men vet inte alls vad som händer. Party hoppas jag på iaf, men skulle vara kul att åka iväg och festa någon annan stans.

Skulle behöva lite energi till 2 hemtentor och 1 salstenta oxå. SUCK!

natti natti

Jobbat idag. Gick lite fortare än igår faktiskt. =)
Hemma på rasten fixade jag ögonbrynen och försökte mig på att sticka hål på den vita pricken jag har vid ögat som alla tror att det är gegga från ögat. Men den började bara blöda och har defenetivt inte försvunnit =( Men men.

Tittade på one three hill förut, det var en tjej som sa något så klockrent, exakt som jag känner faktiskt. Jag blir så ledsen, på mig själv framförallt. Men de är väl klart att man blir glad när man får lite uppmärksamhet, men man blir bara mer sårad när det tystnar sen. Vill att någon ska se mig för den jag är istället.

Ska titta på en film innan jag sover tänkte jag. 7.15 - 14 imorgon.
Btw tittade på the notebook igår, sett den förut men det är en förbaskat fin film. Tänk om man kunde få uppleva den kärleken. Den är ju väldigt tragisk i mellanåt men det är väl så man önskar att någon kommer göra för en om det skulle hända en dag. Har ni inte sett den så gör det, tårarna klarar man inte av att hålla borta iaf.







Före



Efter



mys.

Ja igår var de jobb som gällde. Sedan for jag iväg på äventyr, badade och tittade på film (shutter island, skum men bra film) och hade allmänt trevligt, blev på tok för sent inatt så de var sådär måttligt roligt att köra hem imorse, ögonen gick nästan i kors, men hade inget val eftersom jag skulle jobba.

Jobbat idag, gått allmänt segt och jag har känt mig allmänt vissen. Blev väl inte bättre på kvällskvisten när de började regna och ha sig, ett sånt där riktigt mysväder som får en att känna sig väldigt ensam. Inte ensam på de viset, har mina underbara vänner och familj men man saknar någon i sitt liv.

jessi frågade om jag ville komma över till henne och grabbarna, men kände inte alls för de. Så ikväll blir det att lägga sig i sängen, slå på en film och en påse cheeseballs. =)

Mammas bekant har gett mig ett tips till att få bukt på mina exem, grodblad och bisalva. Så inatt mina vänner ska jag sova med grodblad på mig. Haha. Ja man måste prova =P

Natti Natti.

dont worry, I´ll be fine!

Fick för mig att städa och tvätta lite här hemma förut =) Sen lånade jag bilen och for iväg till Norrköping. Åkte till himpa (himmelstalundsbadet) och badade lite med syrran, trodda och grabbarna =) Ja jag ska inte bli livräddare, det är ju en sak som är säker iaf, Casper och jag badade i den djupa bassängen och hans armkudde åkte av så han hängde på mig och jag höll själv på att drunkna. Haha.

Sen åkte vi vidare hem till camilla, var uppe en sväng hos pappa oxå. Skulle ha tagit ett kvällsdopp med J men så blev de inte, så åkte hemåt i regnet ist, obehagligt när man inte ser så mkt av vägen och vatten över allt så man känner hur ratter drar åt sidan ibland. Men de gick fint iaf.

Väl hemma satte jag och mamma oss på altanen och drack ett glas öl och snackade lite. Skönt att prata ibland, vi fick nog båda lite sagt och det känns ju bra =)

Men nu är de dags för att sova lite, jobba 7.15 - 12.15 i hemtjänsten sen 17-21 som personlig assistent.
Natti Natti gott folk!


lite uppdatering.

Inte den bästa på att uppdatera men.... nu så...

Ja igår var de jobb ca 13 timmar, gick ju bra. Förutom att telefonjäveln inte ville fungera som den skulle, jag hörde den andra i luren men ingen hörde mig =( Ja just ja så försov jag mig lite oxå, men bara 10 min sen till jobbet. Men dagen rullade på iaf. Så hem 1 timme och iväg på nästa jobb.

Efter de mötte jag upp jessica, tog en cigg och snackade lite. Och så lite äventyr på de, bra dag! =)

Idag har jag jobbat 9-15 sen tog jag och jessica en tur upp till elgiganten för att titta på telefon. Sen hem till fian på lite kaffe, tog med oss det ut och satte oss på gräsmattan, mysigt =) Ja sen hem, käkade och sådär. Så kom jessica över, vi gjorde absolut ingenting till en början, helt totalt osociala =P Men sen blev de fart på gummorna, tog en cykeltur förbi nävertorp och vidare ner till djulö. satte oss på bryggan och njöt, lyssnade på allsång och så vips drog tiden iväg. Ja just får inte glömma att vi såg världens jätte fisk, asså den var såååå stor, aldrig sett en större bjässe. Shit! Tiden går fort när man har roligt som man brukar säga. =p Ja så var de bara att cykla hemåt, käkade lite sallad och ut med hundarna.

Apropå det, kan tycka att jag får en känsla av att sakna ibland, man kan liksom vara sig själv, är inga konstigheter och vi har förbannat roligt ihop när vi ses. Trivs i sällskapet. Men de är som de är, vi har haft vårat. Mer än så blir de inte.

Imorgon är jag ledig, så skönt så =) Har inte riktigt bestämt mig om jag ska försöka plugga på tentorna eller om jag bara ska ta det lugnt och njuta?!!

Jaja.

jippi.

Allt åt helvete!!!

Nu rinner de verkligen över. Jag har fått nog!! Jag orkar inte med dessa spydiga kommentarer längre, jag hjälper till, ställer upp hela tiden, och av hela mitt hjärta ångrar jag att jag lånade ut 3500 kr för dem lär jag aldrig se mer. Den förstör er och det som betyder något i era liv! Jag känner mig precis lika liten som jag gjorde för många många år sedan. Det är exakt samma sak här.

Och jag har 2 fucking jävla cigg kvar, och det verkar vara precis omöjligt att få tag på några. Så håll er borta ett par veckor framåt!! PMS + utan cigg, det kommer nog gå bra det här.

Ne, torka bort tårarna, röka och sen ta en dusch och försöka sova. Måste ut med hundarna innan jag drar till jobbet imorgon. börjar ju 7.15 tilll 16.00. Känner mig helt slut. Hur ska man orka jobba såhär intensivt.

lovely!

Ja igår blev de Norrköping iaf, och det är jag glad för. Mycket trevligt =) Jag och jessi gick runt lite i Norrköping sen gick vi mot Munken in the park, så jäkla mkt folk, men träffade på mikis, emelie och Johan iaf. Fulla och glada men för mig fick de bli en fanta =p Glad för de idag, så skönt så. Haha. Ja sen fortsatte jag och jessi gå runt lite i Norrköping innan de var dags att bege sig mot Katrineholm igen.

Somnade väl runt 02.00 sen 03.30 hade Gerhards vän bestämt sig för att sova här, åh vad arg jag var, hundarna blev precis tokiga, jag vakna upp och så bultar de som fan på dörren. Svårt att ta en taxi hem?!! Suck!

Ja kl 08.00 ringde klockan men kom inte upp förens en halvtimme senare. bara att bege sig till jobbet. Har städat och tvättat där och det tänkte jag faktiskt fortsätta med här hemma nu. Har sån energi idag så då är de bäst att passa på.

Funderade på en sak förut, var väl skrapet på tv:n och programledaren frågade efter tantens ålder, tanten såg verkligen besvärad ut och programledaren räddade det lite snyggt. Men varför är de så svårt att prata om åldern? De är väl för sjutton inget att skämmas över. Men vi svenskar har någon slags mentalitet eller vad man säger, man snackar inte om åldern och man frågar defentetivt inte om någon annans ålder "Man frågar aldrig efter en gammal dams ålder". Äsch, tycker de är så fjantigt.

Ne sätta igång här då, sen är de bara att gå tillbaka till jobbet 17-21.


får se.

Jaha, jobbat 9-15 och snart ska jag tillbaka igen, 17-21. Stod väl halva förmiddagen framför spisen och sen när man kom hem var de dags att göra tacopaj till angelicas gäster, inte den roligaste värmen att stå framför spisen i flera timmar =P

Ja ikväll är de tänkt att jag och jessi ska ut på en liten roadtrip, men just nu vet jag inte alls hur de kommer bli. Inte de minsta sugen på att vara den enda nyktra människan ikväll. Ganska stor lust att supa skallen i småbitar eller dra täcker över huvudet faktiskt. Jaja de återstår väl att se hur de blir sen.

Ne, ta o göra sig iordning ifall att de händer något ikväll...

pusshej!

ser ingen plats för mig i mönstret.

Jaha, jobbtimmarna tickade på ganska fort. =) Men hade lite beslutsångest ett tag. Men tillslut blev de myskväll med jessi =) Tänkte avstyra allt ett tag, lusten försvann totalt. =/ Men tur att hon kom, de kändes lite lättare då. Humöret kom tillbaka =)

Jag kom precis på en sak. Gått och funderat på varför jag känner som jag gör, varför jag tycker att det är lite jobbigt. Och mitt svar är bara, det är ett känsligt ämne, trotts att det inte finns något där längre så är de iaf ett känsligt ämne, fortfarande.

Och jag har tydligen inte den styrkan ännu. Jag klarar det ibland, men ibland sviker de totalt. Jag vill tro att det finns något, att det har någon mening. För allt kan väl inte endast betyda just det. Det har jag svårt att tro, men personen vet nog kanske inte de själv häller.

Ne, men nu ska de sovas. Imorgon väntar jobb sen lite äventyr =) Känns bara skönt att göra någonting.

Måste passa på att säga Grattis på födelsedagen systeryster som blir 16 år idag!!!



lars winnerbäck <3

kl 13.00 igår gick tåget mot Norrköping. Satte och oss käkade lite mat, gick runt och tittade lite. Sen gick vi vidare mot en park och tog en öl eller knäckte en bärs som jag så fint sa ;P Mysigt. Sedan blev de bussen mot klocket där vi blev upphämtade av plastmormor som skjutsade oss vidare till Linköping.

Väl i LInköping satte vi oss i parken och fortsatte förtära lite alkoholhaltiga drycker. Sedan begav vi oss mot ingången. Saken är den att jag hade skojat med Johanna hela dagen om att "tänk om du hade glömt biljetterna" väl framme säger jag något i stil med, tänk om du nu skulle säga att du bara hade 1 biljett, och Johanna förklarar att jag fått den för länge sen och att hon bara har en med sig. PANIK syntes nog i bådas ögon, men det slutade lyckligt eftersom Johanna hade med sig kvittona, så en funktionär följde med oss dit de tog biljetterna, vi skulle ställa oss i den långa kön och få komma in sen. Väl framme nekar de oss igen, de gick absolut inte att gå in utan biljett, men de löste sig oxå eftersom vi hade blivit lovade. Väl inne fick de bli en öl. =)

Förbanden var väl inte riktigt något att hurra över, förutom Melsisa horn, hon har väldigt fina låtar. Vid 21.00 började lasse sjunga, så underbart att höra hans musik, och scenshowen var häftig tyckte jag. Och han fick trotts allt 4 getingar i expressen, de är ju riktigt bra :) Man blir ju kär!

Sedan skjutsade m oss till Norrköping, där emma och jessica väntade för att ta oss vidare hemåt. =)

Idag har jag jobbat, sedan mötte jag uppe jessi, umgåtts lite med henne. =) Nu har jag duschat och sitter och äter på lite mat. Mamma var och handlade en ugnspizza till mig. =) En margarita, inget att hurra över, ganska tråkig men de är ju mat iaf.

Tror förresten att mamma kommer fly till antarktis den närmaste veckan. Haha. ska ju bli varmt varmt varmt.

Ne, jobba 17-21. så får vi se vad som händer sen.

dancing on my own.

Skickade mejl till skolan igår om de kan skicka hem mina tentor så att jag slipper åka dit för att hämta dem, fick svar idag, ena akademin kunde skicka tentan medan den andra inte kunde de pga kostnaderna, borde inte hela mälardalens högskola ha samma policy överallt? :P Haha. Skickade iaf dit ett kuvert med porto så att de kan skicka hem dem utan att behöva betala något. Och jag slipper betala bensinpengar, bara typ 20 kr ist. Mkt smart av mig tycker jag. Haha

Ja jobbat i hemtjänsten 7.15 - 12.15 idag, sen har de inte hänt så mkt, vart och handlat med mamma o agge, ute med hundarna, vart hos mormor och fikat och nu ligger jag o vilar en stund. Men snart dags att bege sig till de andra jobbet 17-21.

Tror han har slagit i huvudet minsann, trevlig, normal, vill umgås utan en massa trams. Vad har hänt? T.o.m. fått mig lite sms idag och det hör ju inte till vanligheten. Och inatt var de synd att jag inte bodde där, då kunde vi ha tagit en promenad med hundarna. what?! Haha.

Jaja. Min plan gick fan inte, högtalarna funkade inte som de var tänkt, mormor var inte särskilt rik hon häller. Vafan gör jag? Ska försöka få tag på far och se hur de står till där. Jag hatar detta!!! =(

Ne dags att bege sig till jobbet då. Inte de minsta lust.


I need you now.

Picture perfect memories,
Scattered all around the floor.
Reaching for the phone cause, I can't fight it any more.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
Said I wouldn't call  but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.


Jaha, då har man varit och jobbat ett par timmar. Och nu ska de sovas, men inte ett dugg trött. Men måste, klockan ringer 06.00, först jobb i hemtjänsten 7-15 - 12.15 sen personlig assistent 17-21.

Jag tror bestämt att en person fattat vad jag sagt, det kanske behövdes bita ifrån ordentligt. Nu kan vi prata som två vanliga människor och det känns bra. Undrar bara hur de är i verkligheten, men de återstår väl att se. =)

Ja och sen till en annan sak som har snurrat i huvudet idag. Jag och systeryster hade en konversation för ett tag sen om personer som tar plats. Och jag tänker på de mer nu och tycker att det är sjukt jobbigt. För jag är ju så att jag automatiskt drar mig undan då. Och det är tråkigt när personer vet hur jag är, men de tänker nog inte på de. Men det är ju inte direkt så att man vill ändra på dem häller, de är ju som de är och ska absolut inte behöva ändra sin personlighet, det är absolut inte så jag menar. Men i vissa situationer är de riktigt jobbigt, när det är en själv som vill synas men man drar sig undan ist. Och just då när vi var i norrköping var de liksom så att det inte var någon som tog mer plats än den andra så hon sa att det syntes direkt att jag oxå vågade och att jag syntes på ett annat sätt än många andra gånger. Och när jag då tänkte tillbaka på de så kändes de riktigt bra. Jag önskar att jag alltid kände så.

Men men. sova var de. Natti natti.

I love the way you lie.

Jaha, igår åkte mamma, jessica, agge och jag ut till vennevad och badade och solade lite, 1,5 timme och både mamma och jessica vad skapligt röda, jag kände lite grann men har ju ganska bra hy när det gäller solen :)
Sedan kom Johanna över en sväng för att hämta nyckeln och snacka lite om torsdagen. Det har löst sig med skjuss hem ialla fall, underbart. =) Sen en glass med jessi på kvällskvisten. =) Så dusch, renbäddning och film, underbart. Plåstrade även om mina händer lite, "extra hud", linda och bomullsvantar, riktigt hett. Haha.

Idag har vi varit ute med hundarna i vennevad och badat =) Och jag ska strax iväg till jobbet. Blev ingen träff med Lena idag, i vanlig ordning ska det alltid strula till sig när  vi ska ses. Haha.

"Älsklingen kommer hem idag, så skönt" Ja nu slipper du tjata på mig att jag ska komma och hälsa på, TÖNT! Haha.

Ne, som sagt, snart dags att dra till jobbet. Sen en jobbardag imorgon med, sen jävlar blir de Lars Winnerbäck för hela slanten :)

värme

Ja nu har jag varit lite upptagen i några dagar, men nu är de dags för uppdatering igen...

I fredags jobbade jag till 15.00, sedan hem till katten. Gjorde mig iordning o så sen iväg med jessica och mikis till emma och jocke, drack lite och hade trevligt, sen vidare ner till Riva för att lyssna på Levi och Sebastian som spelade. =) Sen vidare hem till lilla kissemissen. Har ju varit kattvakt till söta lilla kissemiss P under helgen.

I lördags var de lugnt, var hemma hos mamma en sväng. Sen kom jessi över, satt på balkongen och drack lite öl och snackade lite skit. =) Typ 21.45 blev vi akut sugna på cheesebolls, så vi kutade iväg till konsum, men det var slut :( Så de blev chips, men inte alls samma sak. Vilken besvikelse :P

Idag tog vi bilen och åkte ut för att leta badställe, men de gick inte så bra för jessica och mig så vi åkte in till stan igen och väntade på mikis. Så hon fick visa oss stället, tillslut kom vi dit iaf och då blev de sola och årets första dopp :) Hem, åt lite, tog en dusch och så, och min salva är totalt soppslut, vafan, de va ju inte alls länge sen jag hämtade ut en. Verkligen inte vad jag behövde just nu, behöva hämta ut en ny salva för flera hundra kronor. blää. Ja sen blev de ner till djulö med hundarna, ziza simmade lite grann men satt mest och frös, ja hon fröööös när de var 25  grader varmt, knäppa hund. Men ariel hon simmade som tusan, var precis galen i vattnet. :)

Sen har de varit en lugnt kväll framför tv:n, mycket tjat dock. En vill ha mig upp till sthlm och en annan tycker jag ska komma och dricka öl... Men de blir inget utav de.

Men nu ska de sovas. Måste bara säga att jag klarade en tenta iaf. :) något positivt. Känns på något sätt lite lättare iaf.

Imorgon ska det solas och badas, sedan blir de en kopp kaffe med Johanna och planera för torsdagens äventyr :) Hihi.


brush it off.

Jobbat 7.15 -15.00 idag, känns faktiskt bra att varva jobben lite. Trivs ju med människorna på hemtjänsten =)
Sen hem... Överlyclig, nu kan jag pusta ut =) Så över till fian en stund, drack kaffe och snackade lite skit.
Hon berättade att hon visste en som hade haft samma sak som jag lider av nu, vad de nu är? skulle iaf försöka luska ut vad de var och höra av sig till mig, vore skönt att få veta varför man är precis knottrig av blåsor i händer och på fötterna. äckligt är de!

Piss jobbigt att vara hemma just nu... Så fort man kommer innanför dörren känner man av den dåliga energin och vill genast fly igen. Tycker det är tråkigt, för det är väldigt märkbart att det är något men haft så många chanser att kunna tala om det men nedå, bara korta dryga, fräsiga svar. Och det är bara jag som är tvungen att prata om det ska komma någonting ur den munnen till mig. Men alla andra går det att prata med och låta trevlig mot. Det gör mig riktigt ledsen faktiskt. =( Ska bli så skönt att vara kattvakt åt poquita (stavas?) i helgen. Jag ska njuta av ensamheten, självklart menar jag inte att stänga in mig och vara helt själv, bara slippa det här!

Ska börja leta lägenhet åt mormor oxå tänkte jag, känner att jag vill flytta tillbaka, bo själv igen. Detta börjar bli för jobbigt för mig. Så mycket som vore skönt att slippa. Älskar min familj, men det blir lättare att umgås och uppskatta om jag flyttar känner jag. Och jag tror jag kan klara av hyran och allt om jag bara får jobba lite extra till hösten.

Ja, se om damen vill svara på mitt sms så att jag slipper sitta här. =) Pusshej!